| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:23
- Nahlásit
redhead
bych na ňu zařvala, ať si dá svý pézetko laskavje na haltynu, ať nenapadne mýho pejsánka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
redhead
asi začnu vodit svýho psa na dětský hřiště...
Já bych zavolala měšťáky (před ní) a nahlásila bych, že nemá dítě na vodítku a že máš strach, že tě to dítě napadne
kejtlin
je divný, že ji nedal na kapačku?když má sračku děsnou tak je nutný ji zavodnit, ale nejsem veterinář, jen píšu z poznatků
První den sračky ještě dehydratovaná není. Tak rychle se nedávají na kapačku ani lidi
makrel
toš to máš štěstí, já tu v okolí mám hodně hnusných
Nevím essi je to tím, že bydlíme na vesnici. Ale ani v Bruntále si žádný ultraechtgoldhnusný pézetko nevybavuju. Spíš to bylo vždycky o tom, že nevěděli jak se mají ke psům chovat, tak za nima běhali, křičeli a tak podobně. Fakt si nevybavuju žádné, které by schválně chtělo psovi ublížit. Krom těch pár na přednáškách a ti mi vždycky spíš přišli, že blbě frajeří, než že by fakt chtěli ublížit.
No a ten Dušan co zmlátil borderáka Aronka, ale tomu je sedmnáct,čili už ho nepovažuju za pézetko, ale za normálního hajzla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:29
- Nahlásit
nemethova5
Na otravu mám bezva tip když se posvítí baterkou do voka a nestáhne se tak je to v háji(teda krom mozkové mrtvice to vypadá ůpa stejně pít měl tři)tak já dycky dyž pakůn něco sežere a je divnej(většinou muje akorát blbě)tak svítím a to mě uklidní z nejhorší paniky,ted mi něgdo napíše že su ůpa blbá,ale uklidnit sebe je taky důležité.redhead
normálně bych je poslala do zoo do pavilonu opic dyž už má dítě jako žvížátko(u nás většinou stačí panimámě říct,že nám nevadí ále sou ty překážky dost vochcaný většinou prchnou)
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:29
- Nahlásit
Biluška
jediný, co mě napadlo, že cvičí svoje dítko na agility...
no odkráčela, bo se bála, že jí můj drobeček zmasakruje kluka
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:30
- Nahlásit
danajasa
sou ty překážky dost vochcaný
on je můj pejsek vochcal přímo před ní
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:31
- Nahlásit
Gerda
ahoj pani ahoj, tak od jedne clovecinu uz penizky jsou na uctu
Biluška
dej mi vedet az hreben dorazi, posilala jsem ho obyc
all
nepsala Atusch jestli ma pro me knizku? Musim studovat uz
Dnes jsme byli v okay, sli jsme se jen kouknout, ze co do bytu noveho porodim a mama sla potvrdit zarucak.Sympaticky potmavsi clovicek, ktery tam pracoval byl tak presvedcivy, ze jsme odesli s lednickou, prackou a mikrovlnkou Byl fakt cikovnej klucina jeden. Takze mam o dalsi splatky vic, ale mam uz v byte aspon mikrovlnku lednicku a pracku dovezou az mi zapojej elektrinu. Jsem mocinky zadluzena a podle rozpoctu budu zrat akorat suchej chleba, kterej budu krast v praci osmakum. Mozna na nedeli si od nich ukradnu i zrni a na vanoce takovou tu tycku co maj na ohlodavani
Zitra jdu prihlasit elektrinu, nemelo by to stat nic.
Pak jeste sehnat garnize, zaclony. Dat zasitovat okno a balkon a muzu se zacit prestehovavat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:32
- Nahlásit
danajasajako panenka jo,ze se nestahne,no ja stejne prd poznam sim te,akorat pak jen vysiluju.
redheadty lidi jsou fakt divni.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
lucYnka XIIIgratuluji k bytecku,ac jste zadluzena,je vas a jenom vas a nemusite se s nim o nej s nikym delit!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Šíš pani víte kolik stojí v bio obchodu naklíčený zrní?Víc jak kaviár a eště budete vegetariálně zdravá nemethova5
Jj panenka pakům vá velké ted krhavé oko tam je to vidět velmi zřetelně onehdá sem blikla aj na kocoura to byly šoky oboustrané
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:40
- Nahlásit
danajasaa kdo mel vetsi sok,kocour nebo vy??????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:44
- Nahlásit
danajasa
Já ti teda strašně nerada kazím den, ale tvůj postup není zrovna 100%ní. Ale proč ne, každej si zaslouží klidný spaní.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:50
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak u slepejch to nefunguje že jo,ale na klidný spaní dobrý jinak bych se na tu veterinu musela stěhovat co to prase už zežralo za kalamity naposled obal od mobilu f celku a jedovatý křoví nemethova5
Jednoznačně kocour smrsklo se mu voko ani nestih kousat jak byl v šoku s toliko světla v oku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
danajasato je dobrej napad!kocour ma sok ze svetla,tak zapomnel kousat,hele a to ten tvuj pakun takovy kalamity zere normalne?kolik mu je???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:56
- Nahlásit
danajasa
spíš jsem to myslela tak, že většina běžnejch otrav se tak nepozná. Ale ono poznat otravu chce opravdu dobrýho veta, občas se to skoro nedá.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:02
- Nahlásit
nemethova5
Dva roky a máme povel fuj to ho ovšem musím čapnout,ale má to odmala už ve třech měsících sežral dlaždičky mozajku prostě je všežravý hltací už se lepčí vod té doby co má pestrou stravu a žere navíc půl mýho oběda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:05
- Nahlásit
danajasahele,tak s tim,ze mi pes sezere pul obeda,nebo snidane,na tom jsme upa stejne,bo ty mas vyhodu jen jednoho,ja mam dva,takze kdyz si delam jeden chleba s jatrovkou,tak musim automaticky udelat jeste jeden,no.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:06
- Nahlásit
Maky a Trix
Šíš nestraš te mě,už tak su postižená furt hlídám co zas zhltne ted sme se konečně naučili vylizovat kelímky vod jogurtu aniž by chtěl zglgnout aj ten kelímek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:06
- Nahlásit
danajasadva rocky,tak to je mladinky,nerikaji mu kamenozrout?????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:08
- Nahlásit
danajasaaj kelimek celej???????to ja mam hodny pseky,jsou na sebe opatrni,co se tyce zradla!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:08
- Nahlásit
danajasa
v tom případě předpokládám, že už má borec dost vytrénovaný zažívání.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:13
- Nahlásit
nemethova5
Jediné co nežere je hrášek a vitamín cé,jinak dyž vychlastal čistič wc(ŘEDĚNÝ) tak jedlou sodu s živ.uhlím vychlemtal jak nic a ta soda je hnusná eště že máme tag zlatýho veta ujistil mě že takejch je víc pošahanech pesů
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:18
- Nahlásit
tak to je mladinky,nerikaji mu kamenozrout?????
né termit ted hodně žere dřevo hlavně stromky naštěstí máme jabloně trnky a boudu modřín plus dřevo na otop aportuje co vodletí ze špalku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:20
- Nahlásit
Du to tady vytrhnout z bídy a zavést pořádek 3.2.1 včíl.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:51
- Nahlásit
danajasajo termit,no to sedi,bych ani nerekla,ze to je pes,kdyz tak vsecko sezere,ty vole cistic,jako nechapu,ceho ja jsem usetrena aleluja!jsem se divala na moje oblibene rakouske,nemecke,svycarske stranky plne chlupacu a zase chlupacu ovcounu,to je jinej level
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 07:15
- Nahlásit
Dobré deň!
Neříkejte mi, že jsem jedinej idiot, kdo prtíná i tendle pátek?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 07:15
- Nahlásit
dobrý den všem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 07:20
- Nahlásit
Gúút mórnink!
Neříkejte mi, že jsem jedinej idiot, kdo prtíná i tendle pátek? taky už jsem se začínala bát že jsem jediná..ale nejsem, to potěší
Asi budu muset vzít Carevnu k psychiatrovi. Zabila a roztrhala motýla. Přestávám mít dojem, že se takto chová psychicky vyrovnaný králík nebo jí pošlu na vysočinu - třeba arogantní výsměšný pohled z oka do oka zabere
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 07:26
- Nahlásit
dobré ráno všem, opjet se mi zdály kraviny-krysaříci vylezli zpod peřiny, měli dlouhý špičatý zuby jako jehly i tak tenký, z nich odkapávala krev a vrčeli na mě a měli srst jen po těle, hlavy měli holý-nebylo to hezký
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:05
- Nahlásit
Makáte uš?
Lasinka uš je výrazně lepší, štěká na kůňíka a snaží se běhat. Fakt jenom snaží, páč jí padá zadek . Mi to přijde spíš na nějaký neurologický problém . Ještě chvíli počkám než začnu panikařit, třá si jenom přeležela nohy, páč celou noc ležela bez hnutí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:16
- Nahlásit
Biluška
dávno makám.
nohy si nepřeležela, tomu nevěř, na zánět dělohy je mladá, možná ledviny nebo močák, po atb ji je určitě líp.
|