| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 14:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jinak vse nejlepsi vsem čoklom, co maj narozky, bylo jich tam nejak moc na fotkach, tak nevim ktery to jsou
Moji ne. Ačkoliv u Vlčáčka nevím. Ale tam budeme slavit 12.12. Astřička má ale narozky za pár dní. Teď nevím, jestli 5. nebo 6., pletu si to s Bekynkou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
kejtlin
na pohled sou normální, zná je spíš radek, teda ne zná, ale viděl je víckrát
Tak snad se jim to vrati, traba by jim mohl pedofil unest dite, to je ted v kurzu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
dítě ne, ale mohl by nějaký ouchyl unést je todleto nepochopím, dyť kdyby rozhodili inzeráty, tak tu čubu mohli klidně aji někomu střelit za prachy, nebo aspoň věnovat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:11
- Nahlásit
Baysha
dítě ne, ale mohl by nějaký ouchyl unést je
Proc ne? Jestli maj naky dite, tak ma uz stejne priserny geny a vyroste z nej stejna zruda, jak jsou voni, tak by ho nebylo skoda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:13
- Nahlásit
bohužel žádní děcko tam radek neviděl je jim 23-27let
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
bohužel žádní děcko tam radek neviděl je jim 23-27let
Tak to je nakej odpad no..treba si nekdy to dite udelaj a pak prijde ten pedofil i kdyz takovy lidi by to mozna ani moc nesebralo, ze dite zmizelo.. tak beru zpet, at unese uchyl je, treba nakej kanibal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě hlava nebere jak můžou nechat umírat zvíře vědomně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
kejtlin
Protože jsou to strašny mamrdi, nesocializovany, z nakejch pochybnejch pomēru, nikdo je nenaucil, ze maj mit cit k živejm tvorum, prostē špína, v Americe se tomu riká white trash...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:36
- Nahlásit
každopádně jestli to přežije a bude v pohodě, už víme kam ji umístíme, půjde na statek k druhý labradorce a pekiňákovi
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:39
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je super
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:54
- Nahlásit
Psíček
Jestli jsi ten uchyl kanibal, tak nekam, kde bydli Kejtlin unest dva prislusniky white trash, zamordovat je a snist.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:05
- Nahlásit
Máme vymalováno
kejtlin
Jsou to nedomrdci. Nezbývá než doufat, že se jim to vrátí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:13
- Nahlásit
Biluška
To je klučičí pokoj?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
Biluška
to je hezký, máš všude v baráku takový ty oblouky pod stropem? já jen, že ty jsem měla v baráku co mi strhli a blbě se to malovalo-když jsem chtěla něco netypickýho, tak to do toho oblouku prostě nešlo.
na boží mlýny dávno nevěřím
zuzanarosakova
biluše má 2 holky přece
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:18
- Nahlásit
kejtlin
biluše má 2 holky přece
Ahaaa, ja mela pocit, ze jsem tady cetla neco o malovani pezetkovyho pokoje, ale to jmeno mi prislo klucici
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:20 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
ne myslela pupíček-puppy-chápeš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
To ti přišlo správně, mladší díťato se jmenuje Pupíček, ofšem je to holka
kejtlin
áš všude v baráku takový ty oblouky pod stropem? já jen, že ty jsem měla v baráku co mi strhli a blbě se to malovalo-když jsem chtěla něco netypickýho, tak to do toho oblouku prostě nešlo.
Skoro fšude. Jenom ve třech místnostech nejsou, jinak fšude. Je to krásný, ale maluje se to kardinálně blbě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:22
- Nahlásit
kejtlin
ne myslela pupíček-puppy-chápeš
Šiš tak já už nevim, voni maj tēch pézetek a psúch, že se v tom ztracim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Šiš tak já už nevim, voni maj tēch pézetek a psúch, že se v tom ztracim!
Prosim tě, dyť je to jednoduchý. Větší díťato je Alena zvaná též Lála. Mladší díťato je Ivana alias Inka, zvaná též Pupy či Pupíček, někdy i Pupec.
Pejskové jsou Hesinka zvaná Sisinka, Belary zvaná Puma, Lilátko zvané Bíbu, Winky zvaná Nýna, Bony zvaná Bonbón, Semtex alias Texík zvaný též Hajzl, Orinka zvaná Kýbl, Bagetka zkráceně Getka, Megy čili Megera, Mia - taktéž Hyjena, Armagedon - Aránek, Lassie a Laila společně volané šelmyje (nebo taky štěnice - nikoliv od slova štěnice, ale od slova štěňata). Mám jich vypsaných nějak málo, asi sem na nějaké zapoměla.
Dál tu bydlí Baron zvaný Břéťa, Žaneta zvaná Čůza, Pisezna Thea zatím zvaná Pisezna Thea a Pisezna Shakira zvaná Šárka.
Uš tomu rozumíš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:36
- Nahlásit
nemáte někdo osvědčenej recept na škvarkový placky? mám na ně chut´ , ještě jsem je nikdy nedělala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
Biluška
To jsou kódy nějakých tajných agentů, nebo co? Bodie a Doyle by se v tom taky ztratili, nejen Rosáková.
Co ten kůň, ten má taky nějaké krycí jméno?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:42
- Nahlásit
kejtlin
Přečti si od Bilušky seznam a chuť Tě přejde na cokoliv.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Co ten kůň, ten má taky nějaké krycí jméno?
Jistě zde - Dál tu bydlí Baron zvaný Břéťa, třetí řádek zdola
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:44
- Nahlásit
Zbytek pokojíčku zde
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:44
- Nahlásit
Biluška
Aha. Tak na třetím řádku zdola jsem už byla úplně mimo. Vedle jak ta jedle.
Jestli nevíš, co namalovat na oblouky, tak to já bych věděla: na tmavomodrý podklad udělat hvězdičkýýýý, planetky, Měsíček, Sluníčko, mlhovinky ... no, aspoň ty hvězdičky, ty by se mohly povést.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:46
- Nahlásit
kejtlin
nemáte někdo osvědčenej recept na škvarkový placky? mám na ně chut´ , ještě jsem je nikdy nedělala.
já mám jeden náročnější na čas, ale ty placky jsou ňamyňamy:
200g škvarků, 350g hl. mouky, sůl, 1dl mléka, 20g droždí, 2 žloutky (dávám celý vejce), 2 lžíce smetany (nedávám) škvarky umeleš, droždí rozpustíš v mlíce a všechno smícháš, dobře vypracuješ, rozválíš, 4x přeložíš (jako přes sebe) a necháš půl hoďky odpočívat, potom znovu rozválíš, 3x složíš a půl h. necháš. Potom znovu rozválíš na placku cca 2cm vykrájíš placičky, necháš kynout, potřeš vejcem a upečeš. Při tom potírání potři jenom napovrchu ne na stranách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:46
- Nahlásit
Vlčáčková
To jsem původně měla v plánu udělat do ložnice. Tmavě modrý klenutý strop a na něho měsíc a hvězdičky. Jenže v naší původně určené ložnici jsou právě domalované srdíčka a bude se tam stěhovat Pupíček . Nám by ložnice byla stejně na nic, tak se bez ní obejdem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:48
- Nahlásit
Biluška
Spíte ve stáji, nebo co?
Já vím, v obýváku a tchýně to těžce nese.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:48
- Nahlásit
Alexa
budu je dělat až zejtra, potřebuju nějakej beze mletí škvarek bo nemám mlejnek na maso, proč se to překládá?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:51
- Nahlásit
kejtlin
proč se to překládá?
aby to "lístkovalo" to je lístkový kynutý. No a nemáš takovej ten ruční mixér????nebo je nasekej nožem, ale neuřízni si u tohu prst
|