Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:52
- Nahlásit

kejtlin
ste nedočítaly
ne..ale už jo
hele nevim esi si četla Heryjota,ale okamžitě mi naskočil ten příbjeh o mladým irským setru co strávil celej svůj dosavadní život naprosto přesně jako ta čuba ..četla jsem to snad 100krát a přísahám,že pokaždý bulim stejně jak poprvý..je to strašnej příběh,ale s nádherným koncem,kterej mi nikdy neomrzí číst pořád dokola..ta čubina měla stejný štěstí jak ten setr..Heryjot by měl velkou radost)))

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:53
- Nahlásit

Atusch
Akorát by nutně potřeboval Fandu
Ať do soboty vydrží. TO se budou moc vraždit do alejuja

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:56
- Nahlásit

krásný fotečky
nevím jak u vás,ale mi byli na kopci a potkali jsme jenom slovy pět psů a 5 lidí,vic nikoho,psika pak šli se mnou do postele chrápat a chrápali jsme do 17,30

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:07
- Nahlásit

Moc povedený fotečky. Pejskům jak to sluší a pěkně pózují. Tedy kromě Máničky, ta se válí, když ostatní sedí, individualistka. A ten plesnivej, kterej si pořád hraje s těma bílejma, je co zač?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:08
- Nahlásit

PS. A Nandě to sámo hrozně sluší.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:21
- Nahlásit

Šiš děkuju, to sem ráda, že se vám fotky líběj

Baico
určitě puč!

A ten plesnivej je moje Pikslinka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

Pavliii
Tak ta je tedy taky moc krásná.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

Vlčáčková
A ten plesnivej, kterej si pořád hraje s těma bílejma
Nojo, bílé veverky jsou v žumpím kolektivu velmi oblíbené.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:31
- Nahlásit

Pavliii
Pikslinka
)))))

Vlčáčková
Pani, ale maryje na dvouch fotkách běží zcela fpředu, pak už musela ležet, no....

Krásně si to pejscijové užili, Bůch vraždil Farunu celý den, mají se moc rádi. Nanda a Bajko vraždili strejdíka, taky se mají moc rádi. Aleks a blbá Balunka taky vraždili strejdíka, taky se mají rádi, ale Balunka ničí Aleks život. A Mařenka má ráda kapsy všech kamarádůch, co s námi venčí. Má kapesní ípo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
herriota jsem četla několikrát, vždycky k jeho knížkám utíkám, když mám depku, ale na fenu setra si nepamatuju

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gerda
Pani, ale maryje na dvouch fotkách běží zcela fpředu, pak už musela ležet, no....
Hele a neotočili se ti psi akorát těsně před tím záběrem?
Skoro bych nevěřila, že by mohla Máňa stačit ovčákům. Ale moje Bekynka, když byla mladší, tak stačila, takže jsem ochotná tomu věřit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:36
- Nahlásit

Gerda
Pavliii
na fotky jsem koukala a strašně vám záviděla

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:37
- Nahlásit

Vlčáčková
že by mohla Máňa stačit ovčákům
Mařka vystartovala první, měla náskok

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:37
- Nahlásit

Vlčáčková
bych nevěřila, že by mohla Máňa stačit ovčákům
ona vyběhla z odložení dřív, neboť není poslušná a neumí být odložená na dálku ))) Pak jí samozřejmě dostihli a předstihli, Džína jí dokonce přeběhla, jakože po ní přeběhla.

kejtlin
du si to taky přečíst, sem u mámy, tak můžu klidně několik stran zpět

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:39
- Nahlásit

Gerda
Davítková
Tak panu Matesovi se prej nelíbí, že mu maříme jeho snahu udělat z Bajkonůra psa. Prej když už to k něčemu vypadá, tak prej z něj zase uděláme veverku

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

Tadle taky dobrá, běloušům a Pixle hráblo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda plus Baico
Tak to jo, to chápu. Moje feny na cvičáku taky vždycky chtěly vyběhnout dřív. Dokonce využily i toho, že cizí páneček zavolal na svého pejska a valili jako OMYLEM na jeho povel ke mě. Zato tam nyl bígl a ten klidně ležel v louži a na pánečkovo "ke mě" nereagoval. Dělal, že ho nevidí. Jednou dokonce lehce otočil hlavu a zavřel oči. No, tak s přivoláním jsem nikdy problém neměla. Zato s odložením, to bylo peklo! Psice jsem musela uvázat, tak aspoň řvaly na konci nataženého vodítka ve stoje po celou dobu.

Martinna
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Pani nechceš rozšířit svou smečku o dvě mladé špringel holčičky? Kukni do zajimavých darovacích psů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:51
- Nahlásit

kejtlin
ale na fenu setra si nepamatuju
byl to pes..chtěli ho f tý kůlně rovnou uspat bo byl v děsným stavu ,ale vobjevila se tam ta stará cigoška Donovanová,co přišla o svýho psa při autonehodě...dovalila ho dom a udělala z něj"úplně jinačího psa"..miluju ten příběh,stejně jako celýho Heryjota,kterýmu zcela nepokrytě závidim jeho život,musel to být velmi štastný člověk..
Baico
mu maříme jeho snahu udělat z Bajkonůra psa. Prej když už to k něčemu vypadá, tak prej z něj zase uděláme veverku
nechápu..jako při obranách? nebo jako na vycházce?? ))

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:52
- Nahlásit

Voko-lidi pakonovi asi něco padlo do oka má krvavý spodní víčko vypadá trochu jak mastin s votevřeným okem,napatlala sem mu tam oftalmoframikoin už aspon nemlátí hlavou o zem a cpe si tam nohy,má něgdo radu co ečtě do podrážděnýho oka?Hledala sem borovou vodu tak to tunemáme napadlo mě to vypláchnout čajem mám enem babičku růženku jako čaj jo de to?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

danajasa
pakonovi asi něco padlo do oka má krvavý spodní víčko vypadá trochu jak mastin s votevřeným okem
no tak to je to co sem měla já minulej tejden))))
dala sem si na to taky oftalmoframykáč))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

Martinna
co je to zase za debila, ten majitel???!!!
Rozšířit o ně smečku nechci, ale mohla bych je někam převézt nebo tak. Je k tomu někde info u někoho kromě FB?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
už vim setr jasně
danajasa
nech mu tam ten framykoin, nic jinýho, mohl si poškrábat rohovku nebo se škrábnout do oka, šerina na to trpí vždycky jin spadne spodní víčko a bolí to, framykoin nám vždycky zabral jen nevím jakej používáme jestli obyčejnej nebo compositní

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:58
- Nahlásit

Baico
Tak panu Matesovi se prej nelíbí, že mu maříme jeho snahu udělat z Bajkonůra psa. Prej když už to k něčemu vypadá, tak prej z něj zase uděláme veverku
nesmí bejt Matýsek takovej mužně založenej )) Počkej, příště půjde Bajko kousat na Matesa v růžovym tričku )))

kejtlin
Hele to je velmi smutnej příběh, že je někomu tak strašně jendo, co se děje se zvířetem v kůlně...Je moc dobře, že ji Radek slyšel a vzali jste ji. A co s ní teď?

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
A dobrý?Počkám do rána smrtelně to nevypadá akorád blbě vypadá tag krvežíznivě Vlčáčková
Kámoška tam chvilku vegetila na sk.tam je to celkem běžné to utrácení vozila docela dost psů sem k nám a snažila se je upíchnout jich tam děsně moc a nejsou peníze a nemazlí se tam stím teda né všude no ale dost.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
nechápu..jako při obranách? nebo jako na vycházce??
No při vobranách nee. TO jen našeho Zlatovlásku okomentoval, že jako chudák Jirka
Gerda
nesmí bejt Matýsek takovej mužně založenej
No to ho budu muset ještě trošku pozitývně po žumpovsku ovlivnit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:06
- Nahlásit

máte dobrej tip na hororovou knížku? chci něco z knihovny si půjčit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

Gerda
A co s ní teď
bude i mít radek u sebe, jeho něco jako tchyně, je v důchodu a doma je hodná a v pohodě, když bude radek v práci tak bude s ní nebo já a uvidíme, pokud se začne lepšit tak to bude fajn, pokud ne, tak ji necháme uspat, ale je mladá byla by ji škoda a karel už je srozuměnej, že bude mít třetího pejska, tam ji bude fajn
už mlátí ocasem, když vidí radka nebo mámu-tchyni, pokaždý ji nesou kousek masa, vykoupali ji, prej to bylo celkem v pohodě, jen si nenechá sáhnout na krk to se i ožene,stejně jako zuzanka a axa zezačátku, nevim co maj ti psi z bídy s reakcí na krk

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:10 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

danajasa
Když nemáš borovou, zkus normální převařenou vodu! Čaj bych tam nelila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

brezen2008
knížky čtu bud´ veselý nebo detektivky tak moc neporadim

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání