Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:37
- Nahlásit

Maky a Trix
jo přesně, to podle mě děcko samo nevymyslí, to musí někde vidět. takže by přes hubu měli dostat hlavně rodiče. Dneska má děcko kde kdo a pak to tak dopadá

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:37
- Nahlásit

Monty
můj nevlastní otec mýho prvního čokla jednoho krásnýho mrazivýho dne odvedl a uvázal u útulku. teď, po pár letech pořídil malý ségře shitzu. pes absolutně neumí jedinej povel. jen radostně přiběhne pokaždý, když přivolávám trixe. Všichni na ní řvou povely jak pitomý, mlátěj jí a ta holka už se chová ve svejch 4letech stejně. minule jsem jí za to vynadala a dopadlo to akorát hádkou s mojí matkou.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

kejtlin
tak to měl aspoň rozum tatínek,ale ten co jsem potkala já jen že se to neříká, tak tím tomu harantovi akorát jak kdyby schválil, že se to dělá, ale neříká nahlas. Mi to říct moje děcko, tak má minimálně 5 minut přednášku o tom, proč by jako mělo bít někoho, kdo mu nic nedělá, ale myslím, že by to neřeklo, protože by od narození bylo naučené, jak semá chovat ke zvířatům.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

Monty
já jsem taky nervák a mám troufnu si říct hodně dobrej cit pro psy, třeba zuzka chovatelka od goši dokud mě neviděla se psem nebo psy tak by mi prej nesvěřila ani mrtvou myš

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:41
- Nahlásit

kejtlin
otázka je, kolik ostatních tatínků, by toto udělalo... asi moc ne

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:43
- Nahlásit

Do práce jsem jela MHD a jako vždy bylo docela plno. Zaujala mě skupinka lidí kousek ode mě. Na čtyřsedadle stará paní a její manžel, naproti nim maminka a její asi 4 - 5 letá holčička. Obě vyfiknuté jako z posledního modniho časopisu. Maminka minisukni jen o pár čísel širší než pásek, vysoké podpatky, těsné tričko upnuté na opáleném těle a samý řetízek a prsten. Byla trochu víc namalovaná, ale i tak ji to slušelo. Kazil Ji to jen ten výraz. Znuděný a znechucený a občasný kradmý pohled po Lidech jako by říkal - „Proboha, fůůůj, kam jsem se to dostala.“Její malá princezna byla oblečená podobně, jen podpatky a malování nahradil roztomilé culíčky jako střapečky. Kývala nožičkama sem a tam. A vypadalo to,že je znechucená stejně, jako její matka.Naproti nim seděli staří manželé, oba se opírali o hůlku. Byli skromně schouleni, tak nějak do sebe a tichounce si občas něco řekli. Sálala z nich taková ta domácí pohoda, mír a pokora. Seděli, nikoho si nevšímali, jen paní občas vyrušilo kopnutí malé princezny pod koleno. Nejdřív to bylo jen jakoby náhodně, že se holčička nechtěně dotkla špičkou boty. Čím víc ale stará paní uhýbala, tím víc bylo na holčičce vidět, že kopance jsou cílené. Kývala nohama, pohled upřený na tvář staré paní a kop a zase jakoby nic se dívala ven z okna. Stará paní trochu poposedla a za chvíli znovu. Číhavý pohled a raz, dva, tři - kop. A zase nenápadný pohled ven. Pořád dokola. Paní už nevěděla, kam s nohama. Snad jenom slušnost ji bránila mamince něco říct a tak se snažila trpělivě vystihnout okamžik výkopu a včas uhnout. Ani lidi kolem neříkali nic. S počtem kopanců se jen úměrně zvyšovalo kroucení hlavou a znechucení obou manželů i ostatních cestujících..

Celé to sledoval i mladík stojící opodál. Měl takové ty široké kalhoty s rozkrokem až u kolen, vytahané triko a čepici s kšiltem dozadu. Žvejkal žvejkačku a občas nezúčastněně zavadil pohledem na onu čtveřici. Pak se zase díval znuděně ven, žvejkal a mlčel. Nedělal nic. Byl jeden z mála lidí, na kom se nedalo poznat, jestli se baví, nebo je pohoršen.

Když už stará paní neměla kam uhnout a holčička se musela svézt skoro až na kraj sedačky, aby si mohla kopnout, neudržel se jeden pán stojící nad nimi a řekl mamince „Prosím vás, nemůžete jí něco říct? Nevidíte, co dělá?“ Maminka se podívala na pána, pak na svoji princeznu, pohladila ji po vláskách, upravila culíčky a řekla pohrdavě - „Proč bych ji něco říkala? My dětem dopřáváme volnou výchovu.“ Tou odpovědí šokovala nejenom pána, ale i všechny cestující. Holčička si ještě dvakrát kopla, než autobus dojel k zastávce.

Mladík s kalhotama u kolen se líně sebral a procházel nezúčastněně kolem čtveřice ke dveřím. Když byl těsně u nich, udála se scéna jako z filmu. Bylo to dílo pár okamžiků.Dokolíbal se pomaloučku k nim, pořád ten nic neříkající výraz, klidně až líně vyndal z pusy žvejkačku a jedním pohybem ji lípnul palcem holčičce doprostřed čela. Takové to - Ááááá - lup ho tam. Lehkým, ladným pohybem, jako když malíř jedním ťuknutím lípne na svůj obraz tu poslední, významnou tečku. Bez mrknutí oka postupoval houpavě dál k východu, jakoby nic. Maminka zalapala po dechu a vypískla - „No co to děláš magoréééé! Seš blbéééj????“ Mladík jen tak líně otočil hlavu zpět a úplně klidně dvětil - „Né, ale naši mě taky dopřávali volnou výchovu... Naschlééé.“ Vykolébal se ze schodů ven na ulici, ještě se na starou paní usmál do okna a dvěma prsty udělal pozdravný pohyb na čele. Celý autobus se bavil. A já s ním. Tady v tom případě „volná výchova“ přinesla své ovoce a pro všechny to byl takový „borec nakonec.“

Co vy a volná výchova dětí?

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

kejtlin
já jsem taky nervák, když mě vytočí, ale bráchovi bych nesvěřila pesany ani za milión! Už jednou jsem psala, že to tady nechci psát jaký brácha je, ale k němu pes, vážně ne! a s kombinací s jeho PZ by byl pes úplný chudák

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:49
- Nahlásit

ale taky mam zkušenost se známým, je to přítel mojí kamarádky, je s ženou rozvedlej a má syna jednou za čas a šíleně ho rozmazluje, ale neuvěřitelně, ptž mireček, když řekne mamince, že se mu u tatínka nelíbí tak tam jezdit nebude, normálně tátu kopal v 6ti letech mu řek, že ho sere at´ jde do hajzlu, no já toho spratka nemužu vystát, byli u mě na kafi, spratek s přítelem venku, my s janou kecaly vevnitř, měla jsem axu asi 2 měsíce psychicky byla ještě naprosto v hajzlu a šlyšim něco z venku, jdu se podivat a spratek štóuchá do kotce s kyrou a dělá haf, haf, čuba napadala klacek, spratka přes pletivo a tatínek stál a nic neřek, já skočila, dala mi takovou facku, že se odpéroval od tý karisítzě a zařvala na mirka at´ okamžitě vodvede toho zsranýho spratka nebo ho zabiju a súratek o co ti jde krávo, no to neměl, ten kriplík byl modrej, táta sparka se mě snažil zadržet-dostal přes hubu i on že na to koukal, od tý doby u nás nebyli

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:51
- Nahlásit

danajasa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:53
- Nahlásit

danajasa
a já u toho nebyla to je v háji

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:54 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

hrozné je, že se skoro žádné děcko nenarodí zlé-pokud teda nemá nějakou psychickou poruchu, že to všechno dělají rodiče.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
To sem stáhla ale děsně se mi to líbilo mám ráda štasný konce.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

danajasa
drsné, takové krafky, co dovolí svému fa.kanovi všechno, ty fakt muluju a ten týpek byl drsný, dobře se zachoval, aspoň ji ukázal jaké to je

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:57 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

danajasa
On taky myslím existuje nějaký výrok, že svoboda jedince končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného. A tím se tak nějak snažím řídit. škoda, že to nedělají všichni.
A řekněte mi, kde jsem na to přišla, nemůžu si vzpomenout, kdo to řekl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

danajasapani parada!ja kdybych mela decko,jako,ze mit nebudu,tak zadna volna vychova,neexistuje!pekne bude poslouchat,tak jak me posloucha hajan s aminem!
kejtlinno asi bych hajzla taky zmydlila tak,az by byl modrej,hele,to si zkusila jednou simona,slapnout aminovy na ocas a uz ji mela pres celou hubu,jsem se s ni vubec ale vubec nesrala,ze ma pet let,to me nezajima!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

no jana pak říkala, jako že velkej mirek říkal,že mám štěstí, že ho má na 14 dní že ty modřiny zmizí, jana mu řekla, že oni mají obrovský štěstí, že jsem byla jen trochu rozčilená, že dokážu zmydlit frajera že ho veze rychlá-i to se už stalo , že kvůli psovi jsem schopná opravdu vážně ublížit, tak mírně zesinal a od té doby mě zdraví z uctivé vzdálenosti

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

Šíš ted sem tady zeřvala dva típky co mi lezli na bagr a dělai vrrbrmbrm upa vožralí,sem zařvala Co tam děláš vypadni,a voni čuměli nějak divně čico a pak řekli sssory páč to bili náký angláni vůbec mi nerozuměli a já myslela že sou tag vožralí že nerozumím já jim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

danajasa
kurva proč nemám zážitky z práce jako ty, smrčku smrčku vystrč růžky-nevim kdo to sem psal

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

čuste dámy,
Lasinka je nemocná, má děsnou sračku,ale fakt děsnou. Je úplně apatická. Jsme byli na pohotovosti. Vyfásla atb, prej je to nějaká viróza. Doufám, že to chytnou fšichni ostatní, to bych se asi šla pověsit vedle Kvjetoša

Ad spratci - nechápu co s nima fšichni máte, mě spratci neobtěžují . Ani moje psy ne . Přitom Pumička je má moc ráda a neustále se snaží dostat do jejich blízkosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

danajasa
Pani, to je moc heskej příbjěch! Dobrej frája, pořešil to krásně. My tu máme asi samý slušný haranty, některý dokonce řikaj to jééé pejsek. Děckám mařku hladit nechám, protože je na ně docela zvyklá, hlavně že maj jídlo a krs to jídlo si haranti oblíbila poměrně docela jako jo. Dokonce jedna pani, kterou vůbec neznám, ale potkáváme se každý ráno u louky, se na máňu furt směje, a jednou, když se zakecala s nějakou babou s čoklíkem a viděla nás, řikala - jééé to je ten můj oblíbenej krásnej pejsek ))) Jako máňu tim myslela
Jinak holky, který znám a který maj haranti, dost dbaj na to, aby se chovali slušně. Jak k lidem, tak ke všemu živýmu. A neváhají použít rychlých krátkých facek.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

kejtlin
Páč nehlídáš f centru dění zas máš klid je svátek všichni chlastaj je tu bordel,furt sem lítaj náký flašky řvou ožralci žádná sláva.Akorát jedna opiluše standarně jak táhne dom řve na plot-pésku štěkni brou zavřeli mi lokál.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

Biluškahele,amin s hajanem taky desne srali,ale fakt,to bylo,jako kdyz odzatkujes sampano!!!!a silenej smrad!dostali kazdy smectu a byl klid,no hajan byl taky nejakej divnej,jsem to prikladala te slezine.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

danajasa
)
já kdysi dělal brigošku v chovatelských potřebách a byla tam monika a ta má,snad ještě,kluka pztko,ale kluk sice chytrej,ale jinak spratek jako hovado
má to těžký,bo matka dělá šlapku a alkoholička byla a snad i jé ,táta dítěte nemá zájem o kluka...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

Biluška
chudinka lasinkajá vždycky dostanu iont´ák pro psy pokud ho nemám, po vodě se posere nebo když blije tak co vypije vybleje, ten iont´ák stojí asi 50kč a je do asi litru vody, jeden mi vydrží na dlouho, vždycky rizmíchám trochu do hrnku a dávám po troškách, to v sobě většinou udržej
tessa má taky ráda děti zejména malý a zblízka, miluje je k sežrání

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

nemethova5
Kdyby jenom srala tak to vůbec neřeším. Ale je fakt hrozně apatická, je jí všechno jedno a nepostaví se na nohy. Když ji postavím tak neudělá ani krok a okamžitě si zase lehne. Jsem hlavně měla strach z nějaké otravy, ale prý to je jenom ta viroza. Toš uvidíme ráno

Gerda
Jinak holky, který znám a který maj haranti, dost dbaj na to, aby se chovali slušně. Jak k lidem, tak ke všemu živýmu. A neváhají použít rychlých krátkých facek.
Přesně tak, traverza funguje i u děcek
Fakt nevím gde se berou takový ty bezohlední haranti co o nich fšichni mluví. Já žádnýho neznám . Sem tam ve školách na přednáškách narazím na šílené pézetko, ale 98% je v poho

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

Biluška
toš to máš štěstí, já tu v okolí mám hodně hnusných

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

Biluška
je divný, že ji nedal na kapačku?když má sračku děsnou tak je nutný ji zavodnit, ale nejsem veterinář, jen píšu z poznatků

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

Biluškano tak to je teda blby,ze se ani na nohy nepostavi,uvidis,bude ji lip,jak uz dostala atb,ty zabiraji dost rychle,tak bych uvazovala o otrave!

redhead
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

teda pardón, že vám sem lezu, ale nevychovaný pézetka a jejich supermatky, to je něco na mě dneska jsem dostala pojeb od jedný takový, co si "venčila" svoje dítko na psím hřišti! normálně tam byla s kočárem a dítětem tak pětiletým, který lezlo přes ty psí překážky (psa neměli), já tam vlezu, pustím svýho psa, že trochu pocvičíme a ta ženská na mě začla řvát, ať si ho dám na vodítko, že jí napadne kluka jsem se jí zeptala, jestli si uvědomuje, že je na PSÍM hřišti a ona na mě měla ještě kecy, že a co jako??? asi začnu vodit svýho psa na dětský hřiště...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:23
- Nahlásit

jdu spát, zejtra zas do hokny

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání