Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:58
- Nahlásit

Atuschne to neni tim,ono hodne stoji ten navrh na vysivku,kdybych chtela hlavu ovcouna jako vysivku,jako tra podle fotky,tak navrh stoji minimalne pet tisic,asik tak nejak,byla jsem primo kde sijou a vysivaji kousek ode me v tradetexu,shodou okolnosti tam dela moje kamoska co ma briarda.tak si veci delam sama a hlavne to delam z pasu bezpecnostnich z auta a to jo neco vydrzi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:00
- Nahlásit

až ted´ sem si uvědomila, že psi ležej na gauči a já sedim na zemi, tak to uš je mazec

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:00
- Nahlásit

nemethova5
tak navrh stoji minimalne pet tisic
hele ale dyť jak gerda dává tu výšivku na mikiny na miklušskou tak za program chcou 600,- a za výšivku 60,-

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:02
- Nahlásit

kejtlin
no tak jestli zvladne veprove ucho, ktere je dost tucne tak treba by si zvyknnul i na orijen nebo neco podobneho, samosebou postupne.
nemethova5
jj to vím, chtela jsem hlavu ovcaka na bundu, ono vysiti asi 500, ale navrh za nejakych 800,- nastesti mi nenapsal pan ze za 5tis, to bych ho poslala kamsi, ale i tak zatim zadna vysivka nebude
A pasum do auta verim ze teda neco vydrzi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:07
- Nahlásit

Atusch
je jasný, že postuopně, právě, že vepř. ucho sice zvládne, ale hrozně prdí a škrundá v něm, řeknu at´ zkusej orijen.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:10
- Nahlásit

kejtlin
jj, uvidite jak mu to prospeje, a asi to chce zapracovat na kondicce

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:14
- Nahlásit

Alexajenze to uz maji jine prumyslove vysivaci stroje,a zalezi taky kde a u koho,kdybych chtela velkou vysivku tra podle fotky hajana tak dam u tech v tradetexu petku,ze maji sveho navrhare a ze se to musi zaplatit,tak jsem se na to vysr.la,nikomu nebudu davat jen tak zbuhdarma tolik penez za nic,ze?hele tak to je zadara,mozna kdyz je toho velky pocet,ze je mozstevni sleva,no ty pasy maji kovove nite a celkove technika je o necem jinem,matros jako fakt dobrej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:20
- Nahlásit

Alexa
nemethova5
Holky tu výšifku s hlavou psa budu zjišťovat, přemejšlim, že by na vestě mohl mít každej svoje plemeno, uvidíme, kolik by za to chtěli, myslim si ovšem, že bůra za program je fakt moc...

kejtlin
a probiotika mu dávaj? Canidae mám zkušenost tu, že byly vlastně to jediný, po čem mi pes opravdu rychle a docela hodně zhubnul, byly dobře stravitelný, mařena po nich šla s váhou hodně dolu, ale taky měla šílenej hlad. To, že moc nevydrží, může bejt klidně fakt nízkou kondicí, kor když má hotový vyšetření na srdíčko - dysplázku nemá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:20
- Nahlásit

Atusch
já mám s orijenem dobré zkušenosti, jenže mí psi nemají zažívací potíže po ničem

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:25
- Nahlásit

kejtlin
no on taky sežral cokoliv a bez problémů. Jako štěně do sebe nasoukal asi 3kg kuřecích skeletů a jen děsně prděl jinak byl ok a to měl vždy granule.
Ale starej pes třeba taky mival prujmy, a po Acana, Brit a Arden Grange je kupodivu ok,

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:27
- Nahlásit

jo ráno zuzance absolutně hráblo, pustila jsem psy ven po příchodu z hokny, volám je domů a zuzanka se posadila do rohu, začala hystericky ječet a kdybych pro ni sáhla tak mě pokouše, uklidnila se až po 10minutách, kdy jsem na ni mluvila, tak přišla ke mě a začala se lísat, ale to ječela tak, jako by ji někdo řezal hlavu, ještě jsem nikdy žádného psa ječet neslyšela, nereagovala ani na piškotu-to je co říct, i děda vyletěl co se stalo, myslel, že jí něco je, že ji něco bolí, ne ona byla jen hysterická, tohle udělala dvakrát zezačátku a to už je dlouho, měla jsem ji asi týden v tý době.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:31
- Nahlásit

Gerda
probiotika nedávaj, dávaj pangamin, po něm se prdění hodně omezilo, dysplázku má 0/1 to je nic. měl by dostávat 370g dávaj mu 450-500g a je hubenej

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:37
- Nahlásit

kejtlin
možná mu ty grancle vážně nesednou...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:39
- Nahlásit

ty vole decka jsem totalne dohryzana,hajan nastesti nic!jen ma trosku poskubane pysky,ten curak strazny se totalne zmagoril,poslal na me ty jeho pojebany cokly,mam potrhany veci,mam potrhany ruce!!!!!!!!!!!a resim to tim,ze koncim,volala jsem sefovy a ten mi jen rekl,ze to rano poresi s tim majitelem objektu,necham si vyplatit zbytek penez a jdu!!!!jeste me ten chuj fyzicky napadl,protoze jsem ty jeho svine drzela,aby mi hajana nesezrali!!!!!!!!kdyby mi neco jelo,seberu se a jedu domu a seru na tenhle pojebany objekt a pojebany strazny!!!!!!!!!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:40
- Nahlásit

kejtlin
tak presne takhle byl Koky, hebenej a furt mel sracku, dala jsem mu treba kousek syra za odmenu a okamzite sracka do krve, maso do grancli a sracka, strasne citlivy zazivani. Jak jsem zacla krmit masem, tak pribral a sracku ma jednou za rok a to fakt musi sezrat nejakej hnus.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:42
- Nahlásit

nemethova5
zavolej normalne polici, dyk te mohli zabit treba!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:42
- Nahlásit

nemethova5
Jak na tebe poslal svý psy? To neni tvůj kolega? On nevěděl, že tam jsi taky v objektu? Nebo co se stalo?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:43
- Nahlásit

nemethova5
to si snad děláš prdel, není ten strážnej ožralej nebo zfetovanej?
zuzanarosakova
maso zkusit nechtěj, psi jsou po něm akčnější a já jim to řekla, to moc nechtěj, že už ted´občas hanku odtáhne, nebo se zasekne a dál nejde

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:45
- Nahlásit

nemethova5
taky bych zavolala policii, at´ jsi krytá

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:45
- Nahlásit

nemethova5
ty vole decka jsem totalne dohryzana,hajan nastesti nic!jen ma trosku poskubane pysky,ten curak strazny se totalne zmagoril,poslal na me ty jeho pojebany cokly,mam potrhany veci,mam potrhany ruce!!!!!!!!!!!a resim to tim,ze koncim,volala jsem sefovy a ten mi jen rekl,ze to rano poresi s tim majitelem objektu,necham si vyplatit zbytek penez a jdu!!!!je
ty woe co se stalo???? hele a co zavolat pomahače, když je to takovej dement

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:49
- Nahlásit

kejtlin
mne se do masa nechtelo stran toho voseru, co se s tim poji, ale stridat furt novy grancle a furt prujmovat, to je pro psa krozna zatez. Treba i proto moc nevydrzi, jestli ma casto prujem, tak je vysilenej.

A ta Hanka to je nejaky dite, ze ji odtahne hubenej flat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemá průjem často, jen když dostane něco jinýho než granule a to není často.
hanka je moje teta hodně zhubla tak 20kg je nemocná

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:57
- Nahlásit

kejtlin
tak to chapu, jestli je nemocna, ze na nej nema silu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 23:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
no vpodstatě jí odešly skoro játra, těch 20 kg možná víc shodila během asi 2 měsíců, je hrozně hubená.
pes ale poslouchá hlavně ji, ptž s ním chodí na cvičák

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 00:00
- Nahlásit

zavrela jsem hajana,je totalne vozralej a rekla jsem mu co jako mi mini k tomu rict,zacal na me cosi jecet,ze ta cesta je soukroma,ze tam nemam co delat,ti psi proste vlitli do objektu,ten objekt nema jednu stranu zabezpecenou,mela jsem dlouhy hovor se sefem,at mi vyplati zbytek penez,ze proste koncim!!!!zitra mi zavola co a jak,do piiiice,copak ja si dovolim na nekoho pustit sveho psa bez nahubku??????nikde nikdo,nikdo to nevidel,bo jsem tady na konci sveta,takze beze svedku,ja jen drzela hajana a toho bojara,do te feny jsem kopala,ta neni tak jista,ty vole,se cela trepu a brecim a nemuzu ani mluvit,jako proste koncim,koncim,proste me fyzicky napadl,ze drzim bojara,asik chtel at me zaklousne chudak hajan,ten po nem sel jak po uzenem,ten byl cudak nepricetny,jsem ho celyho prohlidla a jeste prohlidnu,jako uz do prace nejdu,nebo zacnu delat ja kryplovy problemy,viz petardy a dalsi,bo ti psi se boji i bourky i vystrelu,ze me to nenapadlo,hlavne ze jsem porad choidla s plynovkou,chuj semnou,ale kdybych toho hajana nebranila,tak je po nem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 00:03
- Nahlásit

je to cizi curak,strazny odvedle!to neni zadny muj kolega!asi mam tezce narazeny ukazovacek,zrovna ten,co nemam na nem nehet!

Alexa
Člen
- Nahlásit

ty woe teď sem měla šok, Sisina seděla vedle mě na gauči a furt poblafávala asi po čtvrthodině mě cákli a řikam kurwa co tam máš, dyť tam nic neni, ale du se s ní podívat co tam jako má a vona na záchodě praskla hadička vod nádržky a stříkala proudem voda, záchod a předsíň už byla pod vodou.

kachna_
Člen
- Nahlásit

nemethova5
volej policii, nech je to sepsat, ať si krytá.
Jinak je mi tě strašně líto, ale to ti nepomůže

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 00:05
- Nahlásit

kachna_jenze jak ja mu dokazu,ze na me postval psi,kdyz tu nikdo neni?????

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 00:05
- Nahlásit

kejtlin
ty vole jatra, to me taky ceka urcite! To ji teda vobdivuju, ze vubec jeste chodi na cvicak, ja byla jednou na cvicaku s kocovinou a malem jsem omdlela, sedela jsem tam 20 minut na zemi a nosili mi vodu

<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání