| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
Jo bych nezapoměla pakůn odcvičil poslušnost na veřejném hřišti poblíž oslavy a do odložení se nám vbatolilo mimi a bylo to docela pěkné přesto,že za kopcem zuřil hon,dnes dostane větší večeři a schovám trverzu A co má Davídková s tou hlavou?At se mužu přidat s lítylíty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:51
- Nahlásit
danajasa
A co má Davídková s tou hlavou?
voni to tají, už se ptalo několik lidí a nigdo neodpověděl
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:51
- Nahlásit
Gerda
Tak to byl pes vot davítkový a měl to naučený, to je jasný. Takhle zprostředkovaně davítková kanysterapeuticky působí na haranty.
Ahaaa, no tak to potom jo!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
danajasa
zuzanarosakova
A co má Davídková s tou hlavou?At se mužu přidat s lítylíty
roste jí z voka druhá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
danajasa
pakůn odcvičil poslušnost na veřejném hřišti poblíž oslavy a do odložení se nám vbatolilo mimi, tak dnes dostane větší večeři
Já bych se třá veřejně timhle nechlubila, co dyš to mimi bude někdo hledat...
danajasa
zuzanarosakova
A co má Davídková s tou hlavou?
má oteklej ksicht, bo má asi něco s vokem a přitek jí k tomu kousek vobličeje. Myslí si, že má ječný zrno, bude si na něj dávat pytlík. Ale ne ten Bambiho, to by jí asik nepomohlo, bude si dávat čajovej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Gerda
Ale ne ten Bambiho, to by jí asik nepomohlo, bude si dávat čajovej.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Gerda
Jeezis at jde k doktorovi!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
to uš se jí tu říkalo dávno
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
Gerda
Tak to sem zvědavá, nezapomeň, že psové se od sebe učí jen to nejhorší...až to nikdo neuvidí, pořádně je zmlať oba dva a na ně naházej ty starý psy.
nestras jo? Predpokladam, ze tu zitra budou ty nejlepsi a nejhodnejsi stenatka na svete
Teda tohle slovni spojeni se ve spojeni s Aresem dost vylucuje a jestli holcicka je ares v sedivym tak to potes koste :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
makrel
ty si blbááá )
zuzanarosakova
Jeezis at jde k doktorovi!
původně to zvažovala, ale řekla sem jí, že máma moje myslela, že má taky ječný zrno a šla si po delší době k doktoru, ten zjistil, že má vlčí zrno, který se vyřezává, tak jí ho vyříz a už ho tam má zas a měla rozpáraný voko. Tak už k doktoru davítková krs párání voka jít nechce. Stejnak myslim, že to má z rýmy, z tý zastydlý v hlavě, z dutin taky votejká hlava.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
Gerda
Mimi jest ze srdnatého vrhu neb má doma tři malináky jest to statečné dítě bude z něho figurant statečně se obbatolilo obloukem za pakůn ten se nehnul jse pišpiš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
Gerda
já? jsem si jen představila ten pytlík na voku napsala jsi to ty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
Atusch
jestli holcicka je ares v sedivym tak to potes koste :-D
ona je fakt strašně hodná, na to, že je to ohař, je děsně klidná, neničí, hezky si hraje, Zuzka jí dává ze dvorka dovnitř kus větve, ona si to hryže, pak spí na gauči, pak pod gaučem, pak na křesle...když rozkouše všechny větve a kabely od telefonu, tak už jen spí a pak se jde mlátit s kámošem vedle do kanclu, pak se de k nám vyčůrat a pak je zase moc hodná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:01
- Nahlásit
danajasa
jest to statečné dítě bude z něho figurant
Takže je pakoň zase bez večeře, když už ani nesmí pojídat slibných děcek...ach jo, to je šlendryjáááán!
makrel
jsem si jen představila ten pytlík na voku
no já bohužel taky, neb sem bambiho pytlík jako všichni v mlíkojedehc viděla, když mu psové natrhli kraťásky tak, že nešlo nevidět ))))))) Proto je to strašná přectava, jesi mi jako rozumíš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:02
- Nahlásit
Gerda
zcela tě chápu, ona už ta představa jakéhékoliv pytlíku na oku, byť anonymního je dost strašná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
A jaky mate discipliny a jak u vas probihaj ty zkousky? Zkousite po jednom nebo ve skupinach?
tak víceméně stejný, ono tam nejde moc zkoušet něco jinýho. Jde spíš o to jak to kdo hodnotí. Někde třá úplně šíleně bazírují na poslušnosti. Na co? Něco ten pes umět musí, to je jasný. Byl by dost trapas kdyby běhal někde po ústavu a nešel přivolat. Ale jinak je mi úplně jedno essi pes chodí ťip-ťop u kolena, nebo pět centimetrů před ním. Co se mě týče tak třá půl metru před ním . Klientům jde o úplně jiné věci než jak ten pes chodí a jestli na povel lehne předpisově, nebo na bok
Zkoušíme jednotlivě. Jak se dá zkoušet ve skupině? To má ten rozhodčí deset očí, nebo co?
Narozdil napriklad od jinyho goldena, kterej mel slozeny naky zkousky nevim jaky a vychcal se na postel s tim rvoucim harantem!
A udělal?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Narozdil napriklad od jinyho goldena, kterej mel slozeny naky zkousky nevim jaky a vychcal se na postel s tim rvoucim harantem!
tak to bych chtěla vidět!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:05
- Nahlásit
makrel
ona už ta představa jakéhékoliv pytlíku na oku, byť anonymního je dost strašná
hlavně jak to uděláš, abys měla pytlik na oku, druhym mohla koukat na telku a eště to bylo léčebný...ty vole, to je příšerný!! Neměli sme vo tom vůbec mluvit ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
Gerda
to teda ne, já si to teď furt představuju a nemůžu se toho zbavit. mám před očima v živých barvách TO s TÍM
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
Gerda
tak to je stejně hodná jako to moje zviřátko, ale já mu občas dám na hraní i nějaké hračky, ale máme i větve na zahradě to nebude problém... A psík taky kouse todle, kouse tamto, hraje si se psem a pak kouse vsecko ostatni jinak je moc hodnej... a kdyz nekouse a nebo nespi neco tak zere
Myslim ze jsem pochopila kdo je Bambi, ale ubec nechapu proc mu koukate na pytlik??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
du počítat ovečky brou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
Atusch
ale ubec nechapu proc mu koukate na pytlik??
kdyby jen koukali, ale davítková si ho přikládá na voko a ještě tvrdí, že je to léčebné
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
makrel
tak to bych chtěla vidět!!!!
No a voni mi rikali, ze co kdyby nahodou do toho ct zarizeni prisel jinej pes a Rambik se s nim porval, tak treba autistu by to strasne vynervovalo. Ale jako kdyby mu pes pochcal hlavu, tak nevim, jestli by s tim byl autista v pohode
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
makrel
mám před očima v živých barvách TO s TÍM
no a teď si přectav co máme pře vočima mi co sme TO viděli naživo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale jako kdyby mu pes pochcal hlavu, tak nevim, jestli by s tim byl autista v pohode
ty vole nerozesmívej mě, stačí že se tu chlamu jek debil pytlíku na voku!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
makrel
mám před očima v živých barvách TO s TÍM
to je strašný, to je strašný - vidíš s obřízkou nebo bez? Já snad rači ani nevim.
Atusch
Myslim ze jsem pochopila kdo je Bambi, ale ubec nechapu proc mu koukate na pytlik??
MY NECHTĚLI!!!! Jenže mu psové při bránění v mlíkojedech roztrli drápama kraťasy tak, že měl veletrh až do TAM, neměl spoďáry, takže kdykoli šel, nebo si jenom se zedu stoup, prostě mu bylo vidět až do džakarty, a teď i když nechceš, tak tě to tam pohledem prostě táhne, že jo. Takže sme se smíchy řezali, kdykoli se bambi pohnul. A jak byl ovíněnej, ani nevěděl, proč se tak smějem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:12
- Nahlásit
Gerda
já asi bez, ale řehtám se tu jak idiot a furt to vidím. pojďme se bavit o nščem jiném, nechci aby se mi o tom zdálo. škoda, že neumím kreslit, bych mamku nakreslila s pytlem připlácnutým na oku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdyby nahodou do toho ct zarizeni prisel jinej pes a Rambik se s nim porval, tak treba autistu by to strasne vynervovalo. Ale jako kdyby mu pes pochcal hlavu, tak nevim, jestli by s tim byl autista v pohode
))))))) ty si moooooc blbá ))))) Na autisty nechcat ))))
makrel
davítková si ho přikládá na voko a ještě tvrdí, že je to léčebné
nechce se s adidaskou vypnout, mám slzy smíchu na klávesnici ))) Ste fakt mocinky blbé ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:16
- Nahlásit
Gerda
já jsem si klávesnici poplivala a bolí mě za krkem z toho smíchu, asi se směju nějak blbje
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:16 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
TO JE TOTO!A jmenuje se to TO Výbornej horor Stephena Kinga, kterej jsem i přečetla.. (ten klaun) je opravdu děsivej... Kdo neviděl tenhle horor, o hodně přišel
|