| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:09
- Nahlásit
Biluška
No taky jsem si to rikala, ze tam jiny psi nebudou, ale oni to tam takhle maji no. Rekli mi, ze mam Rambika vykastrovat, aby se uklidnil a nechodit na cvicak, ze se tam uci vymezovat se vuci psum, coz si nemyslim. Ma proste takovou povahu, miluje lidi a strasne zarli na ostatni psy, takze jim ukazuje, ze jako panicka je jeho, kdybych tam nebyla, tak by na psy nevrkal a byl by v klidu myslim. Kastrovat ho nebudu, na to prdim, bud ho to vrkani odnaucim nebo proste nebudem CT delat nebo to zkusim s Kokym
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:10
- Nahlásit
Biluška
Nebo jak jako pojedu metrem gdyž ty papírový jízdenky zruší?
Jako to taky nechapu, kdyz budu chtit pouzit MHD jednou za rok nekam popojet, tak musim asi na cerno, bo oupnkárt si fakt kupovat nebudu!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Rekli mi, ze mam Rambika vykastrovat, aby se uklidnil a nechodit na cvicak, ze se tam uci vymezovat se vuci psum,
Máš Psa Samce nebo plyšového debila?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:11
- Nahlásit
Biluškatak to je a vim,ze je to nespravedlivy ale je to tak,muzu davat protest jaky chci,proto bych uz u hona zkousky nedelala,asi tak nejak.
zuzanarosakovanebujte pani udelate priste,jako jen vrkal,oni nesmi ani vrkat,hajan tra i vrci,ale nemysli to zle.je to na prd
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
ekli mi, ze mam Rambika vykastrovat, aby se uklidnil a nechodit na cvicak,
To zní skoro jako kdybys byla u okrasného keře
Kastrovat ho nebudu, na to prdim, bud ho to vrkani odnaucim nebo proste nebudem CT delat nebo to zkusim s Kokym
Přijeď s ním k nám, my zkoušíme to, co pes potká v praxi. Ostatní kraviny jsou nám naprosto jedno. Ale bacha, máme snad nejtěžší zkoušky v republice
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:14
- Nahlásit
zuzanarosakovaa kur.a!!!proc by jsi ho mela jako kastrovat????zdraveho psa????jako chapu,ze hajan to mel ze zdravotnich duvodu,ale kastrace u pohlavne zraleho zvirete nic kurva neresi,to ti rekne normalni vet!!!!!!!a nechodit na cvicak,no vetsi blbost jsem neslysela,fakt neslysela,jako amam dost!!!!
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
Biluška
můžete mi, plís, někdo vysvětlit jak to bude s mimopražskýma cestujícíma? Gdyž jedu do Práglu tak pětkrát do roka tak si musím koupit opnkárd? . Nebo jak jako pojedu metrem gdyž ty papírový jízdenky zruší?
Taky jsem to zjišťovala, "jednorázovky" budou v prodeji pořád. Zrušeny budou jen předplatné měsíční apod.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
Biluškaa muzeme se pridat s aminem?????miluje deti,jako nechapu to,pes takhle komunikuje,clovek mluvi,krava buci a pes tra vrka,nebo steka,no mam fakt dost!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:17
- Nahlásit
nemethova5
nekdo neprivola psa a zdrhne za psem,kterej ma prave odkladacku vyrazi oba dva
Co zas je tohle za sci-fi, pokud ten za kterým přijde zůstane v odložení nebo třeba vstane/popojde tak ho nevyrazí. I kdyby z odkládačky odběhl, vyrazí ho po třetím nepovedeném přivolání a dá nulu z odložení. Pokud si ho přivolá tak dá nulu z odložení ale ve zkoušce pokračuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:18
- Nahlásit
zavrelka
Taky jsem to zjišťovala, "jednorázovky" budou v prodeji pořád. Zrušeny budou jen předplatné měsíční apod.
Tak to jo. Dík za dobré zprávy. Už jsem se bála, že budu muset po Práglu jezdit jedině taxíkem, to bych se asi nedoplatila
nemethova5
a muzeme se pridat s aminem?????
Určitě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:20
- Nahlásit
Mucholabkahele zuzo to neni scifi,ale podle pana hona to tak je,ho to proste nezajima a hotovo,a proto u nej uz nebudu skladat zkousky ani s aminem,proste a jasne,jo a jeste mi rekl,ze hajan,jako kdyby byl mladsi ted uz ne,ze na ZPU-S nema!!!!!!!!!chapes to,ja ne!nehlede na to,ze tam jsou prvky ze zachranariny,kteryma hajan prosel,dobry ze?????co ted na to rikas????
Biluškaaz bude strasi jelito cerny!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
Mucholabka
pokud ten za kterým přijde zůstane v odložení nebo třeba vstane/popojde tak ho nevyrazí. I kdyby z odkládačky odběhl, vyrazí ho po třetím nepovedeném přivolání a dá nulu z odložení. Pokud si ho přivolá tak dá nulu z odložení ale ve zkoušce pokračuje.
Tomu nerozumím. Když ten pes zůstane v odložení tak dostane nulu? Nebo když vstane a popojde? Pokud ten uprchlík jen běhá kolem něho tak to beru, to může zůstat odložený. Ale co když ho ten druhý pes napadne? Přece nikdo nemůže chtít, aby mi pes zůstal v odložení zatímco ho nějaký jiný pes mydlí, ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
nemethova5
nevím, dělala jsem u něj s Bucou...oni každý takhle vyhrožujou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
Biluškajo ale je to tak!porste podle pana hona by se mel ten pes na odkladacce nechat sezrat a stejne by dostal nulu,proste a jasne formulovany,coz jsem tedy jako nechapala!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:24
- Nahlásit
Mucholabkatak nam nikomu se nic takoveho nestalo nastesti,ale vidis sama jak je to na hlavu postaveny,jo?????ty za to nemuzes,respektive tvuj pes za to nemuze a letis,jako nepochopila jsem ten smysl,toz jsem asi blba,nebo nevim!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
Biluška
pokud nezůstane v odložení tak mu sundají body....vím to páč Buca je pejsek velmi vyčůraný a její postupy jsou mi někdy záhadou, a udělala mi to, honila se po cvičáku s maliňákem co byl chudák v odložení a přišla na třetí zavolání.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
Děcka, koukněte se na fotky ze zkoušek - a taky koukejte na naše ípo, jak ho máme krááásný:
http://bibinka7.rajce.idnes.cz/23.10.2010_ZKO_Zlos yn%2C_zkousky_podle_NZR/#Snimek_091.jpg
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:26
- Nahlásit
Hoj šulinice, co tu řešíte kromě toho, že má adidaska nevychované psy a odevšad ji vyrazí a že Pepina zase maká?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:27
- Nahlásit
co to máte s tím šulínovem?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:28
- Nahlásit
Mucholabka
ÁAle to tu jeden celý řešili jak budou kupovat na nějakou akci sušené šuliny a tak vznikl šulínov, druhý název pro žumpu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
makrelano zase makam,mas pravdu.
Mucholabkatak to si mela gut!nas by uz za tohle vyrazil oba dva,kdyby tam behali po place,ale ja to neresim,jen me nasral s tim co rekl o hajanovy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
makrel
Ďyk
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:29 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Opencard nahrazuje měsíční, čtvrtletní a roční kupony které bejvaly v papírové podobě, ale takové ty hodinové, přestupní, nepřestupní a celodenní jízdenky jsou a vždy budou papírový
Biluška
v jakém věku psa může pes na CT zkoušky?
edit: 12 měsíců už jsem to našla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:31
- Nahlásit
Mucholabka
No pokud ten odložený pes vstane a honí se po cvičáku tak mu sundají body zcela oprávněně. To chápu. Ale když zůstane ležet a ten zdrhlý ho napadne? To je pak snad jasný, že se pohne, začne utíkat, nebo se rvát, ne? Za to ho přece nemůžou penalizovat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:33 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
já myslím že se tady fakt začínáme pohybovat v rovině sci-fi...kdo ví, třeba se to anuluje a dělá se to znovu-nevím.
Jinak Buca je ještě v klidu, to je inteligentní pes, kdyby došlo na konflikt tak je schopná to vyřešit, zvedne ocas a téčkuje, většina psů ji uzná. Navíc piti nevrčí, pokud mají problém tak ho řeší rovnou...nám by se nestalo že by na ct zkoušce vrčela, nástupů na zkouškách si zažila dost včetně nácviku. Ale Frizo...no ten by taky nevrčel...toho jak nějaký pes nebaví tak ho rovnou drapne padni kam padni. Agina by u toho možná nějaké kecy měla, ona je poslední dobou hrozně zlá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
Biluška
V Jílovym byl na poháru pes, co při volnu letěl rovnou na odloženou FENU!! Ta se naštěstí zvedla, jak se na ní řítil a utikala před nim až do klubovny, von jí fakt chtěl pokousat. Tak ať si takový body klidně nechaj, kdyby tam zůstala ležet, ten pes by jí zhlodal. A než by k nim někdo doběhl, aby to roztrhal, dal by jí slušně, přece jen je to vodložení už na docela velkou vzdálenost u dvojky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:36
- Nahlásit
Mucholabkazkus se zeptat pana hona,on ty sci-fi vymejsli!
Gerdatak by byla blba,kdyby se nechala sezrat!jo a myslim,ze tohle bylo dokonce i na tech sluzebnich zavodech co jsem byla ve frydku,pes tam napadl odlozeneho psa,zacali se rvat,leteli oba dva,uz ty zavody nedokoncili.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
Gerda
slečna/paní už mi volala, tak jsem číslo odsud smázla Áresek asi bude mít kámošku na řádění...
Jinak k tomu odložení to jsem se bála na té zkoušce kde jsem měla odloženého Brixe a Jirka s Buřtem šli na povel volno... to sem se fakt modlila ... :-D
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:39
- Nahlásit
Atuschno to ti verim,to bych se modlila i pozpatku!!!!!!!bo burtikoj bych neverila ani nos mezi ocima.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:39
- Nahlásit
Mucholabka
No v agi by se ten běh anuloval a běžel by se znova. Dokonce se dává nový start i když si za to psovod může sám . Mě se třá urvalo Lilátko a vběhlo mi na trať, už ani nevím s kterým psem jsem běžela. Rozhodčí mi povolila znova ukotvit Lilátko a vystartovat znova. Úpa bez problémů.
Hesince kdysi dávno vběhla na trať borderka, byli jsme asi tři překážky před cílem. Běžela Hesině v patách. Hesina si šíleně bála, takže zrychlila a letěla jak kulový blesk . Rozhodčí přišla za mnou a nabízela mi anulaci, musela jsem ji moc ukecávat, že ne, páč takový čas by Heska nikdy nezaběhla
Gerda
No a právě v takovém případě by se to podle mě mělo anulovat, psovi dát nějaký čas na zklidnění a nastoupit na ten cvik znova. Přijde mi blbost vyhodit ho za to, že si zachrání zdravou kůži
|