Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

Gerda
tak já zase prošla obdobím všeho možného a zakotvila u vína, i když i z něho může být člověku dost blbje,hlavně když to pije po flaškách . Rozmazlená jsem taky, tramvajou v noci nejezdím, ale zas ušetřím třeba někde jinde a rači jedu tím taxíkem.A ještě sem ho nepoblila

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:51
- Nahlásit

makrel
Já ho taky nepoblila, ale mnohokrát sem měla namále ))

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:52
- Nahlásit

Gerda
no mi ta cesta hlavně připadá nekonečná, nějak to tam na mě vždycky padne ta únava a jen se modlím, ať už sem v posteli

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

makrela co jsi mela za nohatou rezatou priseru?

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

do prčit, proč musí být na dcera od té známé, až naposled? šla bych už spát

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

nemethova5
od našich, ona není zlá, jen rozežraná a nepuslušná, ale nemá cenu s ní nic dělat, protože oni by to stejně nedodržovali. Ale aspoň ji zachránili před útulkem.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 23:03 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Jsem dneska viděli moooocinky moc pěknejch psůch.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 08:12
- Nahlásit

Jako tady se dneska nevstává, nebo co,???

impact
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 08:50
- Nahlásit

Tý jo, mě se doma pokakal intronét, pomóc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 09:47
- Nahlásit

Neflákejte se a dřete vy lemuřice lemuřácký líný šulinkový

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

tak letáky zanešený a ted psiska dostanou dlabanec a pak doufám odpoledne bez deště na vycházku

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 10:06
- Nahlásit

lemuřice lemuřácký líný šulinkový

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 11:32
- Nahlásit

Brýtro u nás včera proběhlo omylem seznámení malopsa s velkokocourem vobešlo se to bez krve,neb kocour je dvakrát těžší a malopes se děsně bál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 11:33
- Nahlásit

tě bůch,já nedřu bo sem fstávala aš v devjet
jaxe máte,šmejdi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

nazdááár, já vstala aš tet´, a mám volnóó

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:05
- Nahlásit

Guten ták, my sme zaspali, naštěstí nás vytáhli ven Pikslovi, takže sme si dali lesní dvouhodinovku a pak sme šli do Jysku koupit Pikslíku karimámu, neboť zůstala f ukradeném autě. Holky hlídaly Jysk a nepustily dovnitř jednu pani nakupovat. Teda ona jí nepustila Máňa a jenom Pikslík se přidal. Dnes už na žádnou velkou prochajdu nemusíme, půjdem už jen sídlištní couráníčko. Budeme totiž co? Budeme totiž uklízet. Máme se rozhodla, že Mařena je velmi tlustá a že juí zhubne. Takže jí včera sama od sebe naměřila malou porci granul s polífkou. Konečně po osmi letech )
Víte, že je přet námi krátký týden? Jupíííííí!

CO BUDEME DĚLAT VE ČTVRTEK? Opakuji - co budeme dělat ve čtvrtek? Když Aleksovi nejdou na závot, můžem na výlet, ni? Nabírám eště Pikslíkovi, aby měla Piksla radost, že musí jet namačkaná s fenkama f autě. Hancaw - je tu? Pojede ve čtvrtek?

Už máte šecko hotové?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:07
- Nahlásit

Gerda
Už máte šecko hotové?
nemám vůbec nic a je tu bordel jakf tanku..je mi to asi fuk
ve štvrtek musíme nakoupit pak!

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:11
- Nahlásit

Gerda
Gutenobět,my máme dnes domluvenou stopu s kontrolním dohledem a natáčením v případě nenadálého ůspěchu bych se podělila o video zážitek s následnou homadnou kritikou všech zůčastněnýchPs:tady je hnusně ani podzim ani zima takové hospodno až gořalečno počasí

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
ve štvrtek musíme nakoupit pak!
já vím přecedo, musíme nakoupit, opakuji, musíme nakoupit.

danajasa
Pana Pakoně pozdravuje slečna Piksla, řikala, že by chtěla vidět, jak ten mladej frajer čuchá )) Natočte se, aspoň vás taky někdy uvidíme. Jak vy to máte s těma cestama různejma? Přijedete do prahéééé někdy? A přihlásíte se aspoň na ten letní tejden v Mlíkoších?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:16
- Nahlásit

Gerda
já jdu dělat skřín,bo hadrů pro 2 lidi zbytečně hodně
jenda zatím nehnul ani prstem,tak jsem mu ani neudělala jídlo
Gerda
na vycházku kam bych dojela busem nebo mhd,bych se taky ráda přidala ,se všema tedy,jenda doma nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:18
- Nahlásit

Gerda
Přijedete do prahéééé někdy? A přihlásíte se aspoň na ten letní tejden v Mlíkoších?
hlavně at nebere toho domynantního kocoura!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:19
- Nahlásit

brezen2008
a on si uvařit neumí? .-))))) Přece nebude o hladu, chudák ))
Vycházku budem domlouvat tady, sleduj foru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně at nebere toho domynantního kocoura!
No to neee, to by nás teroryzoval...jak Bajko večer řikala - nelekni se, kdyby najednou na okně visel černej kocour a děsně mňoukal. Pak šla do koupelky, jak vodešla, na okně visel černej kocour a mňoukal. Taky byl domynantní, protože měl hlavu daleko vejš neš já.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:21
- Nahlásit

Gerda
Já můžu dojet tak max.do toho Pičína páč mě živí opatrovnictví na dědouše kerej má87let a pečovatelky v okolí patrně vymřely,kdyby se o dědouše staral muž tak se hromadně do dvou dnů uchlasaj bych je pak přihrnula bagrem.Brácha je sice záchranář ale fur někde lítá ze sanitkou je nepoužitelný.Tak já můžu opustit lágr max na výkend jinak mě zavřou za vobecné ohrožení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:25
- Nahlásit

danajasa
Tak já můžu opustit lágr max na výkend jinak mě zavřou za vobecné ohrožení
tagže to máte v zásadě nepodmíněně f první nápravný skupyně

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
No tag nějak ovšem v první nápravné mi nedaj štyrytisíce měsíčně a nepustí mě do práce na noční Ale kocour je bylonkový zm/kot by složil hladce

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:35
- Nahlásit

danajasa
Tak já můžu opustit lágr max na výkend jinak mě zavřou za vobecné ohrožení
a zvládla bys už tu mikulášskou? Neni tu v okolí někdo, kdo třá jede tvojim směrem a mohli ste se jen podělit o náklady? Nebo kdybys to dala třá vlakem, mohla bys bydlet u mě, kdyby pan Pakoň nesněd skřítka Šulina, s maky se ke mě klidně vejdete obě...

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:42
- Nahlásit

Gerda
To makám,pan pakůn je zajímavý páč normálně je zcela snášenlivý,ale jak sme ted byli na randeti za fešnou fenou chtěl sežrat irského svetra coby konkurenci a včerá se sjiným svetrem kamarádila následně chtěl kousnout sousedovic lovekého dauna(nevim jak se menuje,ale ze zahrady se deně ozývá dáááun,dááun kurvadááun tak mu říkáme daun)a je zcela nevhodný do bytu páč po něm potopa

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:46
- Nahlásit

Odjíždím k mamince páč má vinohrad tag ho dem zdemolovat,páč pak mě za sebou pakůn nepotáhne na té stopě jak hadr bude mírně unaven a já dostanu hotovej vobět bez práce a budou koláče

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:46
- Nahlásit

Gerda
sem taky v hokně ve čtvrtek

<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání