Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:56 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
zapomněla jsi u Impact říct, že se zviditelnila URL a její čubís taky a čubině z toho bylo zle

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:57
- Nahlásit

BiluškaNěco pro ty milé dítka
Začíná mě valice bolet palice du se zabrufenit páč su v práci a je ůplněk a nechce se mi vté kose výt zbytečně na měsíc.Brou velmi brou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:00
- Nahlásit

danajasato je krasny!!!!!!!pani to je super!uz vim co na parchanty,hele me taky boli palice,jdu si dat ibumax

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:01
- Nahlásit

Atusch
sem zapomněla
danajasa
skluzavka moc dobrá pani
nemethova5
když byl předsedův pes štěně, tak mu packa koukala ven z pod vrat a někdo mu na ni tak dupnul, že měl některý kůstky rozdrcený
all
mám divnej pocit, snad je doma vše ok

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:02
- Nahlásit

danajasa
Moc krásná klouzačka . Taková traverzoidní

nemethova5
danajasa
Nežerte ty chemické sračky a vypijte hodně vody. Ale ne naráz, ať vás to nezabije . Dávám tak tři litry během plus mínus dvou hodin a zabírá to líp než fšechny brufeny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:07
- Nahlásit

Biluškano ty si se zblaznila,ja hrozne spatne piju a ani po troskach nedam dva litry,porste nedam,jsem jak prutokac!a je mi desne spatne,takze si dam klepku a mam klid,telo ma jit do rakve zhuntovany.no klouzacka krasna,nemam na to co rict!
kejtlinno ty vole,neco takoveho udelat nejaky kreten mym psu,tak uz nezije.mas naky tuseni,bo co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:12
- Nahlásit

nemethova5
nevim prostě se cejtim divně, je to možná z únavy, všechny psy jsem oddělila, žádnej spotřebič nenechala zapnutej, snad bude vše v pořádku, nemůžu se tam zaject podivat ptž sloužíme se zmrdem co by mě napráskal, možná bych mohla zavolat šéfovi, že sem si doma zapomněla léky nebo něco

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:14
- Nahlásit

danajasa
na takovou sklouzavku vemu bráchové PZ a milée ráda, ještě jí tam dovleču

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:20
- Nahlásit

Monty

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:48
- Nahlásit

Monty
nemethova5
tedaaaa,vy ste ale surove osoby!
my uz mame prazdniny smirilo me to i s tim, ze jsem zaplatila splatku na ortodoncii jsou v Cechach rovnatka taky priserne draha?
Senat nepodlehl tlaku ulice a schvalil Sarkozyho duchodovou reformu. Jsem zvedava, co se bude dit ted... a kdo uklidi ten bordel na ulicich a zaplati ty skody
nemethova5
jsi tu jeste? chci se te na neco zeptat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:52
- Nahlásit

leyendajsem,copak?dneska jsem uplne mimo,mama se me pta trikrat na jednu vec,jak rikam,mimo uplne.jo jsem surova osoba,kdyz je decko surovy vuci zviratum,jak ja rikam,oko,za oko,zub za zub.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:55
- Nahlásit

ale kdo by to chtěl popd tím uklízet,to nevím )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 21:55
- Nahlásit

brezen2008ty uz jsi neco pila?????

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

nemethova5
.jo jsem surova osoba,kdyz je decko surovy vuci zviratum,jak ja rikam,oko,za oko,zub za zub.
to jo, to mate, pani, svatou pravdu

mne pripada byt divny, ze muj pes za prvy nejevi absolutne zadny zajem o feny, ani o harave, dneska jsem si opet overila. Za dalsi (mozna souvisejici) cura prevazne jako fena, jako prcek trimesicni napodoboval velkyho psa a snazil se zvedat nozicku, parkrat se pri tom i prekulil, ale dneska v 80 procentech nohu nezveda, jen poklesne v zadnich. A nema tendenci znackovat. Ani na zahrade, ani venku. Jako nejsou to zadny veci, co by mi nejak vadily, ale je to divny, ne? Setkala ses s tim nekdy? Je mu 22 mesicu, takze bych rekla z hlediska rozmnozovaciho pudu dospely.
Vet mi rekl "bud rada", neshledal na nem zadne zavady.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/pictureByDate?galleryId=131& date=20101022

nemethova5
pila,jedno pivo,už je to vyřešený
směju se tomu,už tedy
taková krávovina to byla )

poslouchám landu,nej písničky na světě !!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:09
- Nahlásit

novy aminuv postroj!
hele hajan byl to samy,neni tvuj pes kriptochid,nebo monorchid???hajan ani neznackuje a ani neznackoval,o feny nejevil jak byl jeste pred kastraci vubec zadny zajem,nemela jsem problem jit s haravyma cubkama na zkousky,hele pani to je plus,ja v tom vidim vyhodu,fakt,jo a ten muj prvni pes i kdyz chodil kryt,tak kdyz sem mu rekla,tak si harafky ani nevsiml,hele a je to taky tim,ze ten pes je na tobe zavislak a nade vseho te miluje,naky harafky ma nekde,jooo a milouckej amin je prava anomalie,ten zajem o cubky ma a velky,dnes dostal po drzce,ze to teda ne!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

nemethova5
byla jsem doma, dovolila jsem se šéfa, byl v pohodě, ny kamnech byla utěrka ležela na plotánce rozpálený do ruda, byla napůl shořelá smrad jak svině, děda si dělal topinky a spal u televize, asi by se nic nestalo pokud by utěrka shořela na sporáku

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

nemethova5
peknej postroj, pani, a vypada pohodlne, mekoucce
a pekne se na nem ta modra vyjima, co?
neni tvuj pes kriptochid,nebo monorchid?
prave, ze neni, proste je ma jen na haku, s tim znackovanim mi to
taky nevadi, mam znamou, co nemuze mit psa v baraku, pac znackuje jak vzteklej, pohovky, postele, skrine, nemaj v baraku roh, aby ho pes nepochcal, akorat, ze mi to pripada zvlastni, no
ale tak jsem v klidu, kdyz je hajan taky takovy

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:20
- Nahlásit

kejtlin
pane jo, jeste zas tam jela, taky mohla ohorela pulka uterky nekam spadnout a rano bys vyhrabavala z popela dedovy kosticky
at snad, probuh, nevari, kdyz nejsi doma

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:26
- Nahlásit

leyendahele,hajan je upa stejny,jeste naopak odhanel doterne psi od kamardcine harafky,to je dzentlmen co???no ne bo hajan je kryptak,tak jestli nahosou tvuj taky,no znam plno coklu i velkych co doma znackujou,zadny z mych psu nastesti ne,hele amin nohu zvedl jen jednou a stejne cura jak mimino,hajan to same cura jak cubka,jo je to postroj na amina na obranu,na aminovy vynikne uplne,je mekkouckej a hlavne pevnej,coz je pro me hlavni,ze?jj,je to fakt vyhoda,ze ti neotravuje feny!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:26
- Nahlásit

nemethova5
vlastní výroba ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

leyenda
měla jsem takovej blbej pocit, šéfovi jsem řekla, že jsem si zapomněla léky ještě říkal, at´ jedu opatrně a nikam to nepíšu.
já mu to říkám pořád, ale bohužel.
jdu na obchůzku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:30
- Nahlásit

brezen2008jo vlastni vyroba,to ja rad,siju!
kejtlinno to je mazec,ten tvuj deda by nemel zustavat doma sam,kdyz uz je tak senilni,to je fakt vo hubu,jeste ze jsi jela domu!!!!jak pise leyenda,vyhrabavala by jsi jen kosticky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:41
- Nahlásit

nemethova5
ty jooo, to takhle umíš šít??

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

nemethova5
tvuj deda by nemel zustavat doma sam,kdyz uz je tak senilni
no, nemel by, co se ji jen uz natrapil s tema psama, jak mu furt utikaji.
jenze to vis, stary lidi...maji svou hlavu, neuznaji, ze jsou nebezpecny sobe i okoli
Ja to vidim u svy matky, ta je naprosto nemozna, neschopna se o sebe postarat, ale kdepak by sla ke mne nebo k sestre. Ona zustane ve svym byte, nechce ani zadnou pecovatelku, nic. myslela jsem aspon sehnat nekoho, kdo by ji nakoupil, sama chudak leze do schodu dve hodiny, ale kdepak! Nesnese kolem sebe cizi lidi, ale porad si stezuje, jak je sama. Kolikrat je mi uplne spatne, kdyz se ji par dni nemuzu dovolat a predstavuju si, jak tam nekde lezi v zamcenym byte, ale clovek ji to proste nevysvetli.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
tebe jsem se chtela na neco zeptat, ale uz jsem zapomnela na co, uz se to u me zrejme taky rozjizdi

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 22:54
- Nahlásit

nemethova5
krááásnej postroj a Amin v něm bude ooobrovskej fešák! Chtělo by to vyfotit ho i na něm.
Mě se moc líbí tady ty postroje je to ručně šitý v podstatě popruh podšitý flísem, ale myslím, že nejsem švadlenka a todle fakt bych nedala tak ho asi budu muset koupit... ale je to krááása

až bude velkej třeba mu něco takovýho taky pořídím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:15
- Nahlásit

Atuschmam stroj pani,bych to sila tyden v ruce!jo vyfotim neboj,ja ho ted budit nebudu,konecne chrni!kdyby jste nebyla tak daleko,tak jak by aresek vyrostl,tak bych vam ho usila,neboj,neboj,chci s aminem jet do prahy,tak neco vymyslim.konecne se davidkova docka,doufejme!
leyendajo siju jako blazen,kdyz mam chut a naladu,to ten stroj rachta v pokojiku furt a jak jdu ven se psama,tak jsem sama nit a psi taky.
leyendato je fakt tezky,vidim na moji matce jak je strasna,ale pomoct si nenecha!to ti verim ty pocity.

<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání