Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

Atuschvedle je nejaka hnusota!mam tam obe dve,no ja bych ho proste a jasne oslovovala titulem pane docente!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

danajasa
JOSEFÍNA ŠOUSTALOVÁ šíš a jag se menuje manžel vod madam?
moje spolužačka z gymplu se menovala Kohoutová a vzala si Šukovskýho..
hele ty fota mi přišly v mailu,hafo jich bylo,mooooc dobrý na sebevědomí

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

jj slečny bez nalíčení a photoshopu nevypadají nijak okouzlujíc - hned je mi líp...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
co máš proti příjmení kohoutová?

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
se menovala Kohoutová a vzala si Šukovskýho
no to bych si teda nechala svoje jméno

danajasa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Já mám zas kámošku Kunákovou a na bouling ju zásadně objednávaj jako mgr.Kudláková docela to snáší s humorem

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

kejtlin
co máš proti příjmení kohoutová?
celkem nic pokud ho nezmění na Šukofskou

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatatak to bych si nechala jmeno kohoutova,nez sukovska!jj,mas pravdu na sebevedomy si to budu vzdycky poustet!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:17
- Nahlásit

danajasa
mgr.Kudláková
twe Kudlákovou žeru,myslim,že jí ta hééérečka ztvárnila zcela dokonale,je to moje voblíbená postavička))

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:18
- Nahlásit

no a do třídy se mnou chodili 4 kluci, každý s celkem normálním jménem: Rychlý Strejček Chytil Smeták

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

Alexa
no a do třídy se mnou chodili 4 kluci, každý s celkem normálním jménem: Rychlý Strejček Chytil Smeták
ňáká alternatývní třída ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
ňáká alternatývní třída ne?

tssss náhodou déčko na hotelofce v podskalský pak se jim Smeták vodstěhoval do švajcu za tatíkem a už neměli hoši co chytat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renatano takhle to vyjmenovat za sebou,tak by si clovek asi myslel,ze si z neho ucitel strili!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:24
- Nahlásit

cuus v nedelu jdu na umistovaci vystavu kocek do kongresaku. Budu tam se svyma mnoukavkama, tak laskave dorazte at si mam s kym povidat, nebot tam budou osoby, ktere moc nemusim, tak at si povidam s nekym prijemnym.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:24
- Nahlásit

Alexa
náhodou déčko
jako tydlety dys..? děcko to ftipně shrnulo do jedné kategoryje dysdebil)))
pak se jim Smeták vodstěhoval do švajcu za tatíkem a už neměli hoši co chytat

tak to je pech..leda by s váma chodil eště Ptáček)))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

zdar, co nového? už vás vůbec nestíhám číst!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:30
- Nahlásit

davidkova renata

prosimtě, jaks řikala, že ty CT zkoušky trvalz tak do čtyr, to se furt zkouší až do těch čtyr nebo jsou tam nejaky prostoje nebo jiny kravoviny? Dik

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
co nového? už vás vůbec nestíhám číst!
nevim,nestíhám číst(((
to se furt zkouší až do těch čtyr nebo jsou tam nejaky prostoje nebo jiny kravoviny? Dik
néé sou prostoje,krávoviny ,voběd a tak))) do čtyř to bylo i s papírama,vyhlášenim,rozloučenim a tak..ale jak řikám,to bylo u helppesu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:37
- Nahlásit

čus žumpizny a šulínky,
jsem doma z práce (konečně) a jsem děsně nasraná Ale fakt děsně moc Vzpomínáte si jak jsem tu loni o vánocích měla na výcvik borderáka Aronka? Byl z dětského domova, koupili ho tam jednomu klukovi. Ten ho v poho zvládal. Jenže pak cosi provedl a dali ho do pasťáku. Pes zůstal. Zdědil ho jiný kluk a ten ho nezvládal. Tak ho paní ředitelka poslala na výcvik. Chtěla poslušnost a kanysku. Pes byl naprosto dokonalý. Jak borderky nemusím tak tohohle psa jsem mylákovala. Chytrej jak opice, pracovalo se s ním jedna radost. O prázdninách odjel ten kluk co ho měl na starosti k moři a psa dostal na starost nějaký hajzlík Už předtím prý nějak terorizoval nějakou malou holku. O Aronka se "staral" tím způsobem, že Aroš skončil s pohmožděnou páteří na veterině Včil už je taky v pasťáku což je jeho jediné štěstí, páč kdyby tam byl dneska gdyž jsem tam byla já tak by asi nepřežil
Ti ostatní co se na to dívali a přišlo jim to děsně ftipné ode mě dostali takové kapky, že jich několik i uronilo slzičku Gdyby se ředitelka nedívala tak bysem klidně použila i tělesné tresty, ale páč se dívala tak sem musela jenom psýcholokicky působit

Jdu vás dočíst, ale je toho moc tak vás nejspíš nedočtu Gdo dělá výcuc?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

Biluškanektery parchanti jsou takovy kurvyyyyy!!!ze to neni ani mozny,chudak pesan!!!ja bych asi v ten moment vrazdila!ja to nepochopim,kde se to v tech nekterych parchantech a dospelych bere a co aron,uz je v pohode???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
no já du zejtra s Rambíkem někam do Třemošné a takz píšou, že papíry dávaj ve čtyři, ale já musim vodjet ve dvě, tak nevim jako abych tam nejela ybytečně

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

nemethova5
Jo, už je v pohodě. Dostala jsem od paní ředitelky pochvalu, že jsem ho vycvičila fakt dobře, že kluka ani přes tohle nepokousal Ujistila jsem ji, že toho hořce lituju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:43
- Nahlásit

Biluška
a co je s nim dál s Aronkem?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:43
- Nahlásit

Biluškano,tak bych to tomu parchantovy malemu prala,aby mu ukousl pul prdele!hodnej pes to teda je,ze se chudak nebranil.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:44 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

jdu se vožrat
více napíšu ráno,ale bude dnes dlouhá noc

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:46
- Nahlásit

brezen2008
coo? co se děje??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:47
- Nahlásit

Biluška
některý děcka sou fakt kriplové, muchoš shání SAO na hlídání, vendulíně se oko pořád lepší, davídková má něco s vokem a nechce jít k doktoru, v hokně nám vodpojili kamna, gerda jela k bajkonůrce a zabloudila jen jednou, impact jela někam na výlet kam neměla ject a byla kvůli tomu nasratá a tot´ asi vše

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
Aronek je dál v tom děcáku, záda už jsou OK. Povaha se snad taky srovná, pokud něco podobného nezažije znova. Vypadá to, že se s tím vyrovná. Ale varovala jsem ředitelku, že bych mu už nějak 100% nevěřila. Alespoň nějaký čas ne. Může se stát cokoliv co mu tu situaci připomene a třá už příště tak hodný nebude. Nemyslím, že by ho šel přímo zase někdo zmlátit, ale že někdo třá nějak zvedne ruku....nebo bude vonět stejně jako ten kluk, nebo prostě cokoliv a pes se rozhodne, že tentokrát se bude bránit...

nemethova5
no,tak bych to tomu parchantovy malemu prala,aby mu ukousl pul prdele!hodnej pes to teda je,ze se chudak nebranil.
Jsem říkala těm pézetkám, že až příště zase budou chtít být velcí frajeři a někoho zmlátit tak ať mi zavolají, že jim přivezu Pumu. To bude jinačí level než hodný pes co se nechce bránit . Kupodivu o seznámení s Bibinkou nikdo nestojí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:49
- Nahlásit

brezen2008
co se děje?
nemethova5
jako amálku když mi škrtul na přednášce malej spratek, taky koukala jen vyděšeně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 20:56
- Nahlásit

Biluškamas recht,doufejme,ze bude pesa v pohode,a ze mu nejaky debil,zase nebude chtit ublizit!
kejtlinto ti verim,hajanovy parchant schvalne dupl hajovy na packu,to byl vitr!

<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání