Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:20
- Nahlásit

nemethova5
odkud to vlastne ses?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:23
- Nahlásit

Atuschhele jak rucne sity?????jo to je taky flis,hele,ale pokud chces kvalitni postroj,musi byt dobre usitej,ne jen jeden steh tra a kvalitni nite a ja pouzivam pasy z auta,to je fakt eno,nuno matros.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:31
- Nahlásit

Atuschz orlove,okres karvina,severomoravsky kraj,mam to 13kilometru do ostravy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:47
- Nahlásit

Atuschjinak ty vysivky a aplikace delam taky na tom stroji,tak auz jdu chrapat,dnes mam volno,takze tu strasit nebudu,tak cusik!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 01:25
- Nahlásit

už spíte?
kupodivu mi není zima, mám tlustej svetr pod zadek, flaušový teplý tepláky, teplý fusky a jde to v tenký uniformě bych asi klepala kosu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 07:39
- Nahlásit

dobré ráno
tak včera přišli ukrajinci,co bydlí nademnou,po půlnoci
domů a normálně začali dupat jak stádo slonů,pustili si hudbu na plný pecky a začali se milovat,byli jak malí parchanti....
honza říkal,at se na to vykašlu,že jenom provokujou,já na ně chtěla vyletět
jinak tady není zima,jsem mohla jít bez ponožek na venčení a v pantoflích
se těším na odpoledne,to jdem s kámoškou lítat do polí a hájů ,ted jdu jim dát najíst granulí,tak doufám že bude hezky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:13
- Nahlásit

brezen2008cauuu,tak jak ja jsem furt na tech nocnich,nemohla jsem do tri usnout!ukacka jsou svine,kdyz se neumi chovat.tak at tahnou zpet udkud pritahli!jsem rasista na vsechnu verbez.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:30
- Nahlásit

dobré ránko, fšici!

su nasraná jak jetel konečně vím, gdo nám hodil do schránky vzkaz začínající "Vy kreténi" je to ten idyjot z bytu pod náma, fčil sesmolil dlouhý elaborát s nadpisem "NAVRHUJI UTRACENÍ ŠTĚKAJÍCÍHO ČOKLA!!!", podepsal ho a pověsil na nástěnku v něm takové perly jako "čtyřnohá zdechlina" a podobně, bajša prej štěkala v pondělí ve 21:45 a pak v pátek odpoledne nojo, dyž je doma sama, tak občas štěká, snažíme se ju před odchodem utahat, hraček má spoustu, ucho a další věci na kousání, nenecháváme ju samotnou dýl jak 4-5 hodin, holt si štěkne, nevím, jak moc nebo často, ale pokud ten ydyjot napíše, že štěkala ve 21:45, tak to podle mě neznamená, že štěkala dvě hodiny v kuse hnedka mu někdo jinej vedle jeho vzkazu napsal, že individuum jako on by chtěl poznat osobně a že nás lituje... začátkem listopadu máme domovní schůzi, to bude kino!

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:34
- Nahlásit

Baysha
Takovej zakomplexovenej pablb dokáže pěkně potrápit.
Ty seš tam v podnájmu nebo ve vlastním?
A on je ve vlastním?

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:34
- Nahlásit

Dobré ráno. Jedem na vélet, hééééééč.

Baysha
Na mě už jsou taky hlášenky na městě. V pindělí jdu na ouřad vysvětlovat. Nejhorší je, že soused má psa blba, kterej řve od rána do večera, ale když někdo bude chtít, hodí to na mě, že.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:36
- Nahlásit

http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_%C4%8Cikatilo Viděli jste to někdo? To je hustý.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:37
- Nahlásit

laguna
všici ve vlastním, což on neví, myslí si, že my sme tam v pronájmu... je to fakt kretén, jméno na schránce má napsané švabachem, bohužel nevím, kterej ksicht to je, ještě skoro nikoho z baráku neznám kdyby normálně přišel nebo nechal normální vzkaz typu - hele, váš pes štěká, šlo by s tím prosím něco dělat... ale tohleto je ubohý

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:39
- Nahlásit

Baysha
To jste jako nově přestěhovaní? Tak to je radost hned ze startu narazit na takovýho magora.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:40
- Nahlásit

breho dna, hrozitansky mi rozbolelo v krku a zitra jdu na tu vystavu. Asik umru. Minule mi tu nekdo doporucoval nejaky cucaci prasecky a sprej a fakt to zabiralo. Nevite co to bylo?

Jak se jinak mate? Ja ted moc nestiham. Obcas vas trochu poctu, ale na psani moc cas neni. Me uz se blizi stehovani.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:41
- Nahlásit

impact
jojo, sme tu od září, ten anonymní lístek "vy kreténi" proběhl snad hned druhej nebo třetí den, prej že dupem jo, byla to pravda, bajša tam lítala jak vzteklá a bez koberců a nábytku se to rozlíhá, tož sme se ju snažili klidnit... a fčil toto

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:43
- Nahlásit

Baysha
pani to je naprd, ale to bude nejaky magor a zvlast kdyz se takhle vyjadruje. Nebojte lidi na schuzi budou na vasi strane.
Jeste, ze budu v prizemi, bo ja urcite taky dupu jak slon. A kocky furt litaj sem tam.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:50
- Nahlásit

Baysha
V novym, ve svym a soused je pan piča. To je ten nejhroší scénář, co se může stát. Zkus se poptat ostatních sousedů, jestli s ním maj nějaký zkušenosti. Až si uděláš kámoše.. Btw. máš tušení, proč byl ten byt na prodej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Baysha
Nedávno jsem tu psala co jsem prožívala se svým velmi příjemným sousedem v paneláku a jak jsem se od něho nechala terorizovat. Pamatuj si jedno, čím víc mu budeš ustupovat, čím víc budeš okřikovat psa, aby nelítal a neštěkal, čím víc si na domovní schůzi budeš sypat popel na hlavu tím víc tě on bude terorizovat!!! Udělej to přesně obráceně. Tvůj pes je pes a proto má právo štěkat. Kdybys chovala slavíka tak by zpíval, ale máš psa tak štěká. To dej dotyčnému jasně najevo. Víc se o něho nestarej. Pokud bude dál podnikat nějaké akce tak mu je vracej za použití stejných zbraní. Napiš na nástěnku "navrhuji potrestat pána z devátýho patra, který v sobotu v pět ráno dupal po schodech". Stěžuj si na to, že měl příliš hlučnou návštěvu, že tůroval auto při parkování, že nesl domů pytel brambor a nadělal binec ve výtahu...stěžuj si na kdejakou kravinu. Stejným způsobem jako on. Bude-li on ti psát anonymní dopisy piš mu je taky. Bude-li to psát na nástěnku piš tam taky. Bude-li si stěžovat na úřadě stěžuj si taky. Chce to odvahu, já moc dobře vím jak velkou a kolik dá práce ji posbírat. Ale funguje to.

Já šla ke konci až tak daleko, že jsem na něho volala policii. On byl tenkrát na rybách, v maskáčích a u pasu měl pověšený nůž (velký, asi cca 20 cm čepel). Přijel z ryb, ani se nepřevlíkl a začal po baráku cosi řešit s nějakým chlápkem. Ani nevím co. Ale řval po něm, že se mu postará o vystěhování z bytu. Já vzala telefon a nahlásila na policii "po Květné běhá nějaký blázen, má velký nůž a řve po nějakém pánovi, že ho vystěhuje z bytu". Nic víc . Přijeli tři policejní auta a policajti v plné zbroji . Martínkovi se hodně těžko vysvětlovalo, že nůž měl na ryby a že se jenom nepřevlíkl . Tvrdě do nich, do hajzlů

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:59
- Nahlásit

hola kejtlin, došly nám míčky na šňůrce, opakuji, došly nám míčky na šňůrce, nechce se ti jít příští týden venčit? potřebuji do Tenesca, opakuji, potřebuji nutně do Tenesca.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

impact
podle toho, co jsem vytáhla z majitele, od kterýho jsem ten byt koupila, šlo o to, že měl problém utáhnout hypotéku... nevím

Biluška
tenhle kretén je mi u prdele, mrzí mě to kvůli ostatním v baráku, páč je to fakt velice tichej a klidnej barák... a taky kvůli bajši, pokud štěká, tak je ve stresu, byla bych ráda, kdyby si v klidu chrápala

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

impact
běhal mi mráz po zádech když jsem četla ten seznam obětí.Baysha
Zjisti od sousedu jak moc jim vadí to štěkání a ujisti je že se budeš snažit s tím něco udělat. A taky co je zač ten debil.
A nejlepší je v klidu bez emocí a slušně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

nemethova5
tady všichni držej hubu,bo ukáčka jsou po celým baráku rozprášený,domácí táhne snima, maj každej svůj byt,dcera,syn a rodiče a domácího maminka ta tu taky bydlí,sice zdravím všecky,kromě ukáček,bo neumí odpověd ani na 50 pozdrav ,no a tak se snažej prudit...mě to vytáčí,ale honza říká,at se na to vyfláknu,že se snažej mě vytočit,takže já se furt chovám jak slušná podřízená,jednou jsem zkusila na ní vystartovat a jak to dopadlo,zle !
si představ,někdo se,to už je dlouho,poblil dole u výtahu a zasvinil celej výtah..no kdo za to mohl,mí psi ,přišla za mnou,že už toho mám dost! jsem se jí slušně snažila vysvětlit,že jsem se tam nepoblila,ale ona že né,že já to nebyli,že to byl DASTY,bo je velkej ,a ona pozná lidské od psích poblití
tak jsem se pak tomu zasmála,vona to uklidila a byl klid

impact
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:05
- Nahlásit

laguna
Brutální, co.

Baysha
No a ptala ses ostatních, jestli fakt štěká? Btw. nemáš doma webkameru? Že bys ji jako napíchla a z práce to pohlídala?

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:10 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

impact
zatím neptala, přítul si toho elaborátu všiml teprve dneska o půlnoci, dyž šel z práce, tož mi to hned musel sdělit, sem pak do půl třetí nespala ale ty časy souhlasí s tím, kdy byla sama... je jasné, že štěká, jen nevím, jak moc webkamera už nás taky napadla, zkusím to nějak takhle pořešit

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:11
- Nahlásit

Baysha
Hele z toho, že nějaký kripl říká, že Bajša štěká nemůžeš soudit, že fakt štěká. Třeba si jenom dvakrát blafla když někdo procházel kolem dveří.
Tohle na mě zkoušela Semetrika I co má barák pod námi (podotýkám cca 200 metrů od nás). Ti si neustále stěžovali, že psi "v jednom kuse řvou". Obešla jsem ostatní sousedy (v okruhu těch cca 200 metrů tři rodiny s malýma batolatama, jedna s novorozencem). Ani jedna z rodin neslyší mé psy štěkat, pokud ano tak krátkou dobu a hned ztichnou. Jediná Semetrika s manžílkem je slyší pořád . Jednou mě dokonce dědek odchytil před obchodem a začal po mě řvát, že ti čokli řvou imrvére v jednom kuse od šesti ráno. Řekla jsem mu, že mě to dost udivuje, páč z těch patnácti čoklů jich pět spí se mnou v posteli, zbytek ve stejné místnosti a pouze jeden je stájový. A že já vstávám o půl sedmé. Čili pokud oni všichni v šest řvou tak mám asi dost tvrdé spaní
Už ho neřeším. On se v zásadě ztrapnil dost sám když si byl na úřadě stěžovat, že naše koza mečí a že borderka na ně blbě čumí
Akorát jednou mi ruply nervy, když si stěžoval, že ho Bageta napadla - rozuměj stála opřená předníma tlapama o plot (náš) a štěkala na něho. To běhal po ulici, řval, že zavolá policajty, že ho moje čuba napadla a že toho už má plné zuby. To mi fakt ruply nervy, seřvala jsem ho, doslova jsem ho nepustila ke slovu a jak malýho fracka jsem ho zmrdala. Zakončila jsem to monologem na téma "koukej zalízt do baráku a už ten rypák nevystrkuj, ještě jednou řekneš slovo o mě a mých psech a nepřej si to tóčo co potom zažiješ". Od tý doby je klid Přestali chodit stížnosti na úřad, přestal si stěžovat u nás, zdraví mě (já mu slušně odpovídám) a onehdá jsem se na něj dokonce usmála (výhružně pochopitelně, aby nezapoměl s kým má tu čest )

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:12
- Nahlásit

když jdu na noční,je tu honza,bo jsou takový svině,že daj do dveří sirku a divěj se že pes ,hlavně dasty štěká
ale když jdu ven snima,tak se tvářej jak andílci a říkaj,jaký mám krásný psi,ale za rohem...
když mi někdo řekne,proč ten pes štěká,takříkám:
psi taky mluví a lidi taky

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:16
- Nahlásit

Biluška
brezen2008
že štěká, to vím, občas ju slyšíme, když přicházíme domů a je třá otevřené okno...
ona je právě ten typ, že štěká prakticky výhradně ze stresu, jinač je to hrozně tiché zvířátko, hlavně proto mě to štve

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:21
- Nahlásit

Baysha
No tak zjisti essi štěká fakt pořád, nebo jenom v tu dobu kdy se vracíte zpátky. Možná ví, že se vracíte a proto štěká.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:24
- Nahlásit

Biluška
zjistím... ale myslím si, že to s návraty nesouvisí, těch 21:45 bylo přesně uprostřed doby, kdy byla sama, přítul přišel ve 23
mám za to, že někdy štěká a jindy celou dobu prospí, je to různý... nejspíš to vidím na tu webkameru nebo diktafon

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:24
- Nahlásit

Baysha
to psi jako nesměj štěkat? neřeknu kdyby to bylo od ráno do večera i do půlnoci nebo tak...tak je to snad jasný
ale mí psi štěkaj,když dole někdo zazvoní,když příjde poštačka,nebo někdo něco nabídnout,mě to příjde normální.

sami lidi v baráku vědí,že ti psi bývaj skoro furt venku,ráno v5 jdou se mnou s novinama,pak maj klid do 10,kdy dostanou najíst,pak jdem s letákama a pak běhěm dne,hlavně víkend jsou venku i několik hodin,a večer je ještě pořádně vyvenčím,třebas zas letákama,nebo jen tak někam snimi jedu,vracíme se okolo 21 hodiny a pak střídačka
v zimě to bude asi trochu jinak,bo bude velká zima,ale i tak,když jdu pryč,neřvou nic,jenom,když vycházím s výtahu,tak štěkaj,bo mě cejtěj,ale jinak nemaj důvod tady jen tak štěkat

ale ty máš štěně,takže si zaštěkat někdy snad může?

když budu mít morče,tak kvičí,když budu mít doma činčilu,bude v noci dělat bordel...

<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání