| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
a když jenda není večer doma a já taky né,tak tu mám super kámošku,co měla dobrmana,no a ta nemůže v noci spát,tak veme odpoadky a má klíč a jde do chodby a poslouchá,jestli někdo něco neudělal,sirku nebo nekope do dveří a tak hlídá
to mám jako pojistku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:36 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ahoooooooooooooooooooooooooj krasne rano ..ja byla par dni zpet na navsteveeeee a koukejte kdeeeeeeeee a kdo me ma stejne rad porad a rad vidi ....... kdo je to????
prece liskaaaa od me liskyy milacek porad hned by sla semnou dom
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
a takle to bylo celou navstevu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 09:50 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
liska me vitala jako blazen, nicmene sou s mou liskou uplne stejny rozlitla ta je taky tak rychla ze se neda ani vyfotit venku ...a lovi jako muj liska coo se daa ,za potkanem pry vybehla az na stro a dostala ho .sikovna holka je to a jeste ma na zahradce ovce ty teda nelovi
liska s panickou
liska cihala co to delam pod tim stolem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
Ahoj šulinky a speciálně zdravím paní šoustalovou. Neuhádnete co mi je, divně!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:33
- Nahlásit
makrelahoj pani soustalova te zdravi taky,jsem ti rikala,neprezen to!
all jeste ze mame normalni sousedy, vbaraku diky bohu za to,tak tu jsou taky psi,ale mrnavy,pockejte to spocitam,ctvrty patro mi ,to jsou dva velky psi,paty patro podhradzti,ti maji jezevcika,sesty patro americky kokr a dalsi jezevcik,sedmy jorksir,osmy patro civava a jeste naky krizenec spice,ale lidi upa v pohode a slusny,kdyz jsem tenkrat prisla o ajaxe,tak uz se nedockave ptali,jestli si budeme porizovat dalsiho,no vsecky vas lituju,co mate problemy s takovyma parchantama,domovnik je upa super,ma kocenu,tak vzdycky jak prinde neco vyrizovat,tak se podlachni se psama.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
bré dopoledne dámy, dneska mi zvonil budík v šest hodin a já zpanikařila a myslela, že je normální pracovní den už mi vážně hrabe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, mě se pořád soused ptá, kdy si pořídím třetího
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
makrel
Mě ne, heč. Zavčasu jsem utekla dom.
Jinak vyrážíme na EBS, tak se tu mějte pěkně.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:38
- Nahlásit
Monty
čus, nepůjdeme trochu dřív, dokud tam nebudou lidi?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:38
- Nahlásit
Montycha,cha,naka pretazena z rachoty,ne??????no jo,ale stejne rikam,lidi nekteri jsou strasny kurvy,no nic jdu pokracovat v siti,potrebuju si jeste udelat voditko a dalsi veci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:39
- Nahlásit
nemethova5
no jo, já neumím ale pít málo, takže se jaksi už předem počítá s tím, žemi bude další den divně, když někam jdu. Takže si nic nesmím plánovat, ale teď budu abstinovat až do příští soboty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
makrel
ahojte paní, mě je to jedno, klidně mužeme, jak chceš ty?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:42
- Nahlásit
Monty
tak o půl a vlastně si můžeme dát sraz už u toho věžáku u lesa, my z něj budeme vycházet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
nemethova5
přetažená? to nevím, ale jsem poslední dobou, pořád nějaká KO-hrozně unavená...
makrel
ale teď budu abstinovat až do příští soboty
no to je fakt dlouho
tak o půl a vlastně si můžeme dát sraz už u toho věžáku u lesa
ok, bereme to na vědomí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:50
- Nahlásit
Monty
no to je fakt dlouho
tsss to teda je
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:53
- Nahlásit
makrel
promiňte paní, nebudu se radši smát, aby jste šli ještě s námi ven
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:55
- Nahlásit
Monty
jo jdeme neboj, i s opicí, tentokrát menší než minule
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 10:56
- Nahlásit
makrel
jé, s náma pujde i malá opička, super
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:00
- Nahlásit
Montya co dělá pZ?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:01
- Nahlásit
makrel
není tu, mamka jí někde šoupla, do oběda tady není
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:01
- Nahlásit
Monty
ty jo, kam???? do sklepa? to se řekneeee
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:04
- Nahlásit
makrel
ne do sklepa bohužel ne, nevím na nějakou akci, fakt nevím, akorát vím, že jak jsme odcházeli na procházku tak furt řvala, že se tam těší, takže to asi sklep nebude
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
Montyto asi ne, tak máte teď asoň klid, pak půjdem ven a pak akorát podvečer a večer
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:09
- Nahlásit
makrel
po vás si asi dáme rande s kámoškou, takže budeme v lese asi až do večera, pak se zavřem do pokoje a budeme čekat až PZ usne mám to vše naplánované
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
Monty
se rovnou nastěhujte do lesa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
makrel
dobrý nápad, že mě to nenapadlo dříve, ikdyž já bych řekla, že jsme v lese více jak doma, no hlavně já příjdu z práce a hned mažeme do lesa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:45
- Nahlásit
KoňoBaron už bydlí doma Dneska se přistěhoval Je velmi nadšen z velkého množství trávy na sežrání . Pejskové jsou taky velmi nadšení z nového velmi velkého psa . Pouze Aránek je naštván a zklamán, neboť se Baronka pokusil nakrýt, tak jako každého nově příchozího a nepovedlo se mu to
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
Biluška
Aránek je naštván a zklamán, neboť se Baronka pokusil nakrýt, tak jako každého nově příchozího a nepovedlo se mu to
chudál, teď z toho bude mít trauma!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 12:10 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
čau žumpo to je zase zasranej den, včera říkám dědkovi, nepolezou sem žádný lidi pro věnce, řekl, nééé vim že budeš mezi nočníma, tak jsem jim řekl, at´přijdou po neděli, dědek neni doma, od rána tady byl 5 lidí, zamý zkurvený důchodci, každej tady 20minut řved u vrat, mlátí do nich, psi řvou na dotyčnýho-dotyčnou, vyletim a řeknu, že neni doma,a at´ přijdou až v 5, ty debilní mrdky taky mlátěj za hodinu znova!!!!!tak sem v yletěla jestli jako mluvim kurva hebrejsky, nebo jestli je už 5, že spikm po nmjoční a dědek bude doma až večer-nevim kdy přijde. v práci sem zkurvila totálně 2 cisterny, asi z toho bude průser, samozřejmě sem unavená, nemám možnost se vyspat-dělám chyby
|