| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
tak tady je krásně slunečno,myslím na gerdu a bajko jak válčí na zkouškám a já vyrazím do těch polí a hájů,si sindy bude zas lovit
kejtlin
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 12:28
- Nahlásit
vyděly jste tohle, dámy?
http://www.youtube.com/watch?v=pXElh_VM0Uc&feature =player_embedded#!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
to je pěkný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:01
- Nahlásit
lucYnka XIII
kdy se stěhuješ?
kachna
je dobře že vám došly míčky na šňůře, opakuji, je to dobře. venčit půjdu určitěchodím kolem poledního a půjdem asi pondělí, úterý i středa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:32
- Nahlásit
dneska je venku nádherně, svítí sluníčko a 12 °C, to bude u nás v lese jan na Vaclaváku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:36
- Nahlásit
Monty
no to mám fakt radost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:39
- Nahlásit
čau kreténi,jaxe máte?
helejte nechcem s atuš vypadat jak retardovaný ,ale gdy je psékobraní o bambyho pytel?? ..jako bud f sobotu anebo v neděli..my myslíme neděli,ale to zas nesedí s datumem asik..prosím o rychlé vysvjetlení!!
All..správy s ýpeňí
co vim,tak tlustá Maryje dala 53 bodů,takže to má ,ale gerda řikala,že to bylo strašný..bajko má na stopě 97 bodů!!!!!!! a obrany 80,poslušnost sice zatim nevim,ale to je asi fuk,prostě to má!!!
bajša
ty tak to je ale voser s takovým kryplem hned od začátku!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:39
- Nahlásit
makrel
no to já taky... budeme muset srnčíma uličkama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:40
- Nahlásit
Monty
to mě asi trefí, kdybychom šli bez té příšery, tak mi to nevadí, ale nevím, jak ji tam budu nahánět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
makrel
třeba tě mile překvapí a bude tě poslouchat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
Monty
haha, no ona poslechne, ale tak napodruhé až na potřetí a po asi tak 20 minutách, ze začátku je jak debil urvaný z řetězu. Se pobavíš.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:44
- Nahlásit
makrel
super, aspoň si jednou v životě nebudu připadat blbě, že mám hluché psy jen já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
Monty
tomu věř že ne, je šílená. já na to hlavně nejsem zvyklá, však znáš tu moji přísavku hodnou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 13:48
- Nahlásit
makrel
jo znám a tiše závidím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:08
- Nahlásit
Nazdáár!!
Tak jsme doma. Doplňuju jen info od Renaty. Pan Bajkonůr už byl na poslušnosti velmi unaven, takže to bylo prsa za 74 bodů. Ale nemožné se stalo skutečností, neb bílá veverka se stala už opravdu pracovním psem. Stopa byla naprosto úžasná. Jak odfláknul na jaře to IPO, tak tady na nášlapu přibil čumák k zemi a šel. Jen si lehce ověřil lomy. předměty super. Obrana dobrá,oběhl jen 2 makety, jinak krásně vyštěkal a zákusy na veverku slušný. Po obraně jsem Matěje málem zalehla, nem jsem mu s rozběhem skočila do náruče a on chudám málem neustál ten můj metrák radosti Poslušnost už byla unylá a bez zěbříku takže body naprosto odpovídají.
Jinak Gerda kecá, Maruška spruzelá přítomnosti 5 běloušů předvedla moc hezkou poslušnost a Gerda byla přede všemi pochválena, že jediná ze ZZO dělala správně obraty na místě.
A cestou domů NEZABLOUDILA!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
Baico
A cestou domů NEZABLOUDILA!!!
tak todlecto je myslim nejvečí úspěch celý akce
Jinak samosebou velmi gratuluje!!! víte kolik lidí ste musela nasrat pani?????? úpa to prožívám s váma )))
Jinak Gerda kecá, Maruška spruzelá přítomnosti 5 běloušů předvedla moc hezkou poslušnost
no já jí řikala,že by asi nedostala 53 bodů dyby to bylo tááák strašný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Gerdicooo
Slecne Mariji gratuliren k ZZO!! Skvjele body, skvely vykon, celemu tymu poklona.
Baico
A na co sel bajkonur? Body hezky, obzvlast stopicka.
Edit - ted ctu - bez zebriku??? Vy ste zmakly ZVV2?? TAK TO STE BORCOVEEEEEEEE!!!! Smekam!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
Fifi
Vy ste zmakly ZVV2
no jo )) mi řekni,gde se ta posraná bílá veverka zastaví..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:33
- Nahlásit
davidkova renata
gde se ta posraná bílá veverka zastaví..
Asi az v dobe ledovy, ktera brzo nastane.
Baico
Toz teda este jednou, ste supr dupr bily veverusky!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 16:34
- Nahlásit
davidkova renata
víte kolik lidí ste musela nasrat pani??????
Jo a ten pocit je fakt moooc krásnej Fifi
Vy ste zmakly ZVV2??
Jo, už je to tak. Hlavně pro mě dost neuvěřitelná skutečnost
mi řekni,gde se ta posraná bílá veverka zastaví
No myslí, že co se týká NZŘ, tak jsme asik už na konci.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:02
- Nahlásit
nemethova5
z orlove,okres karvina,severomoravsky kraj,mam to 13kilometru do ostravy
jo tam asi tatka jezdil se zbožím co rozvážel, aspoň mám ten pocit, No nešijou to ručně, ale samosebou na stroji :-D
davidkova renata
jsme retardovaný jak vidíš a nikdo nám to objasnit nechci. A normálně když jsme šli s Aresem do auta tak mu Jirka dal rukáv s tím, že ho neunese, tak se Áres zakousl do rukávu zvedl hlavu a odnesl si ho, a toto několikrát opakoval!!!
Baico
Moc gratulujeme ke splněné zkoušce, jste šikovná a pesan je ještě šikovnějčejší! A Gerda s Maruškou jsou taky perfektní a taky moc gratulujem!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:06
- Nahlásit
ahoooooj fšici!
sme z5 ze cvičáku, byli sme tam aji s bráškou Richiem, to je výborný pejsek úplně tmavě žlutý, skoro do zrzava, milý a mazlivý a s úžasnýma aportovacíma vlohama, i jeho pánečci jsou moc fajn kluci, evidentně se u nich má dobře po cvičáku sme zašli na obídek a pak eště na krátkou prochajdu, sourozenci si spolu dobře zařádili, bajša je úplně placatá
akorát ze cvičáku mám velmi smíšené pocity, je to strašně zaměřené na zkoušku OVVR, kterou nemáme důvod dělat, bajši ten aport prostě nejde, nebaví ji to a mě nebaví ji do něj tlačit, zvlášť teď když přezubuje, tak si myslím, že ju držení aji bolí dneska byla prakticky celá hodina jenom aportovací, asi nám najdu ňákej jinej cvičák zaměřenej víc na obecnou poslušnost a ovladatelnost hlavně pro běžnej provoz...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:09
- Nahlásit
Atusch
jste šikovná a pesan je ještě šikovnějčejší!
Hele já jsem tak čikovná jako je pan Bajkonůr
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:22
- Nahlásit
Baico
Gerda
moc gratuluju
all
vylezla sem z pelechu, upocená s třeštící palicí, nebychrápaná prostě všechno na kundu a za chcíli zas jedu do hjokny, to je k zblití.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:25
- Nahlásit
Baico
dobre dobre jste fakt jedničky oba! Musíte mít ooobrovskou radost
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:26
- Nahlásit
Baico a Gerda s krásnou Maryjí
gratulačka veliká!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:27
- Nahlásit
Bré deň, f první řadě vám musim říct, že když mi nikdo neradí, dojedu ze zlosejna domki za 20 minut bez jediného zaváhání. Na přejezdu sem měla žinfárkt, bo bez prdele pikofteřinu předtim než projel vlak, vběhl na koleje pejsek a šel proti tomu vlaku. Uskočil, ale já už ho viděla rozšmelcovanýho na kolejích.
Chci veřejně poděkovat Bajkonurovejm za azyl, krásně se nám u nich bylo, krásně se o nás postarali, Bajkýšek i Fanoušek se mnou spali f posteli, bo sem jim řikala, že bysem ráda, že budou moji kamarádi. Fanda mi spal přes nohy a Bajko chvíli, než mu bylo vedro, vedle mě. Maryje se zasunula až za polštář, aby si s ní náhodou nechtěli hrát, před spaním si na ní hráli, přilehli jí peřinu a kousali se jí za hlavou ))))) Sou mocinky milouňátka. Ráno byla zima jako kráva, litovala jsem stopaře, my seděli v klubovně, mařka sice měla mikinu a karimatku pod sebou, ale teď jí bolej záda a jde se jí blbě do schodů. Poslušnost jsme měli docela relativně slušnou, na ZZO, někdo nechal u kolíku rozsypaný salámy, takže mi mařka nevyběhla na aport napoprvé, ale až na druhý pokyn. A měla peška ožvejkanýho od Grimouška, což je kříženec kavkazáka a ovčouna, mocinky čikovnej pejsek, tak ho ani nechtěla vzít do huby a nesla mi aport fakt hrůzostrašně. Takže sme vyhořeli na aportu celkem fest a máme ho jen za šest bodůch. Pak máme dole bod za křivý sezení u nohy, to je pravda, seděla fakt křivě a já jí neopravila, a pak máme dolu dva body za dvojí povel z lehu do sedu. Jinak dokonce odběhla i na volno a předsedla mi rovně ))) Dorinka od Zusky, Bajkova polosestra, měla 55 bodů, fenička retrívra, Terinka, cvičila mocinky krásně, veselá a radostná a měla 57 bodů. Fanouš nám dělal psa ve skupince, spinkal u toho, protože ho předtim přepraly bílý holky a hlavně Terinka. Ta ho prostě totálně zničila, až sme mysleli, že ho do kotce poneseme. Bajko krááásně cvičil všechny cviky, rozvážně a přesně. Umí se krásně plazit, to byla prča, sem se smála ))) Už máme výkonnostní kníšku, ale již není zkoušek, které bychom mohli zacvičit...kdyby tu byl někdo, kdo by e pokusil nás připravit na BH....domluvim se u Aleks. Jo a maryje již běhá jednu maketu, sice zblízka, ale běhá. Střílelo se hodně zblízka, u kotců, Maryje i Dorinka rády nebyly, ale když vylezly ven, vše se srovnalo louděním dobrot po ostatních lidech. Jeden by neek, jak sou ti cvičákoví psi stresovaní, nebohé trosky...Zuska to má nafocený. Přeceda uvařil boží guláš, Bajko upekla boží guláč, kolegyňa s berňulí upekla skvělou věc, kterou sme snědli tak rychle, jako naše čokle maso. A teď už peru druhou pračku a půjdu k mámě na večeři a Máňa taky. A už sem si i nalakovala nechty.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:27
- Nahlásit
kejtlin
paní vy fat máte dneska den na hovno,co? snad to zítra bude lepší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:36
- Nahlásit
Gerda
...kdyby tu byl někdo, kdo by e pokusil nás připravit na BH
Pani dyk jsem vám říkala, že na jaře můžete u nás. My si zase objednáme pani rozhodčí Huclovou, když je tak hodná.
Bajko krááásně cvičil všechny cviky, rozvážně a přesně.
No hlavně už toho měl plný brejle. Teď už jsou oba kluci uplně mrtví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:42
- Nahlásit
snažim se už řes hodinu připojit a nejde to, to je děs, mezitim se mi vyprala další pračka.
Baico
Na jaře to nestihnem, sou tam moc těžký cviky, sem mylela, že by to mařka dostala ke svým desátým narozeninám ))
No hlavně už toho měl plný brejle. Teď už jsou oba kluci uplně mrtví.
To je dobře, jen ať sou, tak to má být!
|