Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:45
- Nahlásit

makrel
paní vy fat máte dneska den na hovno,co? snad to zítra bude lepší

zejtra to jistě bude lepší-mám volno, kdykoliv jsem v hokně tak je to den na hovno, na jednu stranu si přeju aby mě vyhodili kvůli těm 2 zkurvenejm autům, ale asi ne, všichni vědí, že sem slepá zejména potmě a překoukla jsem se ráno a napsala špatně váhy a a spz, jenže po 11 hod čumění do tmy a ze světla do tmy což je na píču mám ty oči unavený a bolavý, kolikrát ani nemůžu doject z noční domu-jezdím autem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:54
- Nahlásit

Atusch
ak mu Jirka dal rukáv s tím, že ho neunese, tak se Áres zakousl do rukávu zvedl hlavu a odnesl si ho, a toto několikrát opakoval!!!

hele máš číslo na mobil na duchka????????? pošli mi ho,nutně ho potřebuju,ale ne do ordinace,to samo mám
fyfy
dneska tam byla perdelice s náma na vobranách..méno nevim, chofka nějak od A od Český lípy,ale madam kouše pouze a výhradně na jednoho fíka,k vostatním se votočí prdelí,na hadr sice kousla,ale na rukáf pak nevim..no veeelmi vlažná na teryjéra
Gerda
Přeceda uvařil boží guláš, Bajko upekla boží guláč, kolegyňa s berňulí upekla skvělou věc

a já tam chybjela

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:56
- Nahlásit

davidkova renata
a já tam chybjela
Neboj,stejnej guláč upeču na Pytlík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

Baico
stejnej guláč upeču na Pytlík

hele a kolik st vy osobně nakopala chyb?

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:02 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

davidkova renata
hele osobní na duchka bohužel nemám... vubec mi ho nedal, ale on je v ordinaci skoro furt krom uterku tak pokud to nepotrebujes dneska tak se da vyhadat ze s nim nutne chces mluvit...
dneska tam byla perdelice s náma na vobranách..méno nevim
byla to FÍBÍ

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:04 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
hele a kolik st vy osobně nakopala chyb?
Při stopě žádnou Jsem se jen držela konce stopovačky. Na obraně jsem pozdě vyběhla za psem na hladkým a nestihla jsem doběhnout, než se Matěj zastavil a Baico mi šel naproti. A pak asik ještě spoustu drobností, což by ti popsal Matěj, protože já mám vokno
No a na poslušnosti jsem i dobře hodila činku, ale Baico už byl fakt unavenej, ploužil se a byl ještě pomalejší než normálně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:06
- Nahlásit

Atusch
byla to FÍBÍ
ajo! hele pytlík je f SOBOTU
ale on je v ordinaci skoro furt krom uterku tak pokud to nepotrebujes dneska tak se da vyhadat ze s nim nutne chces mluvit
aha toš to skusim
Baico
by ti popsal Matěj
se voptám

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
se voptám
To se dozvíš věci

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:14 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

davidkova renata

krom vikendu, a mam prave pocit toho uterka, ale je moooc zamestnanej musis byt urputna!
a k tomu pytliku takze datum sedi, kdo upresni dalsi info? Jako treba cas?

edit: Ale dneska odpoledne tam byla výborná doktorka p. Minaříková a je tam i zítra od 8 ráno nevím co máš za problém, ale na ní nedám dopustit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:25
- Nahlásit

Atusch
ale je moooc zamestnanej
no právě
kdo upresni dalsi info? Jako treba cas?
řas vim náááhodou úpa přesně..aš vypadnou kurzystíííí..většinou se slejzáme tak po 11

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

davidkova renata

jj není to sním snadný Je to chlap a pěkně workoholickej...

po 11? to bude bájo, to se i vyspím

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
Pani a víte, že na Pytlík jedete s námi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:34
- Nahlásit

Atusch
to se i vyspím
s kým jako?
Baico
Pani a víte, že na Pytlík jedete s námi?
ne..vlastně uš jo)))

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 18:36
- Nahlásit

davidkova renata
teda pani na co vy nemyslite, samo ze maximalne tak s areskem a aby jste to nepochopila zas blbe tak nanejvejs v jedne posteli

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:40
- Nahlásit

gratululace všem !!!
tady písňička
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c&feature =related

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:49
- Nahlásit

čus bus bambus
tak Sisina má druhýho čekatele dorost šampiona, což teda je úplný prt proti holkám zkouškařkám. Mocinky gratuluju panu Bajkonůrovi že provedl paničku úspěšně zkouškou. Myslím že bílejch veverek dvojku moc nemá a samozřejmě velká gratulace i pro Marušku 53 ze 60 není vůbec špatnej výsledek

pro retardy
BAMBIHO PYTLÍK JE 30.10 V SOBOTU SRAZ OD 10.00 STARTOVNÝ 100,- ZA DALŠÍHO (BEZ PYTLÍKU A) 50,-

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Atusch
aby jste to nepochopila zas blbe tak nanejvejs v jedne posteli
ty spíš s Duchkem v jedný posteli????? to bysme mohly mít protekci, gdyby něco žejo

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:54
- Nahlásit

Alexa
Myslím že bílejch veverek dvojku moc nemá
No podle klubovejch stránek je jich i s Bajkonůrem 5 a z toho už 2 bohužel nežijí.
tak Sisina má druhýho čekatele dorost šampiona
Karamelka je moc krásný a čikovný pudlík.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:01
- Nahlásit

tak a já vzala ty svoje do Letnan na vycházku,psiska lítali,sindy honila bažanty,alis jí řvala do ucha,kámoščin pes byl docela v klidu a pak jsme to prošli až do Dáblic,lidí jak much ,ale jinak supér vycházka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

jo a v roce 2014 bude v Brně evropská výstava psů
takže je jasný že jedu na týden dovolený,bo kousek odtatmut bydlí honzova babička ta mě ráda uvidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

Halo, jsem tu taky? Usla sem u mámy po večeři na gauči, bo sem se přežrala. Maryje si došla pro mámu, aby jí pustila do pokoje chrápat pod postel. Fakt je utahaná, normálně sama vot sebe chrápat nechodí ))
Gratulírung Sisině, je to velmi krásný čekající pudlííííík!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

Baicotakze vam pani moc,moc moc gratuliruju,jste velice sikovna s lednim medvedem,bo ZVV2 jsem naposledy uzrela pred peti letya o trojce nemluve!tise vam zavidim,bo u me dvojka je uz jooo zkouska a doufam,ze jste panu bajkonurovy aspon neco koupila na zub za tu snahu!!!!
Gerdapani,vam taktez,pro me je velice mile,ze marenka je sikovny pejsek a vas muze tesit,ze jste delala cviky spravne jak se maji!
Alexavam pani taky gratuluji k uspechum na vystavnim poli!
Atuschuz to mam vymysleny!jak pojedu do praglu vemu vse na prodej a vy si to tam rozeberete co chcete,budou i postroje a kdyby nahodou,neni problem si to nastepovat na psoj a pak poslat,tatka jezdil do orlove???co vozil???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

tak psiska dlabou rejži s masem a hovězím srdcem
první je sindy,pak dasty a pak za dlouho elis a pak ještě choděj co kdo měl to lepší a pak jsi dou lehnout

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

nemethova5
ze jste panu bajkonurovy aspon neco koupila na zub za tu snahu!!!!
Samozřejmě, že ne Koupim mu akorát tak traverzu, abych mu vysvětlila, že se obíhají všeky makety a ne jen dvě!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Gerda
Fakt je utahaná, normálně sama vot sebe chrápat nechodí ))
A jak j asi šťastná, že široko daleko neni žádnej bílej pes a po okně jí nešplhá kočka a neřve na ní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:42
- Nahlásit

Baicono teda pani,vy jste ale na nej zla!

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:45
- Nahlásit

nemethova5
no teda pani,vy jste ale na nej zla!
Nejsem, protože už dávno my oba chrněj v posteli a já fakt nevím, kam si dneska lehnu

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:49
- Nahlásit

nemethova5
Pani díky, snažili sme se, ale to víte, tohle skládaj štěňátka a pejsci na začátku, nikoli na podzim svého života

Baico
Ona je má ráda, jako vážně je má ráda, jenom neni moc kontaktní k čumákům a projevům lásky ))) Fanda byl dokonalej, jak se snažil zjistit, proč na něj cení zup, když on jí přece dává hubičky...Fanda je taky tkovej radostnej...skřítek sice ne...tak radostnej obřík Stáňa )))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:49
- Nahlásit

Baiconazem,tam je mista dost a co by jsi pro ne neudelala ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:53
- Nahlásit

Gerda
Fanda je taky tkovej radostnej...skřítek sice ne...tak radostnej obřík Stáňa )))
No to jo.On se totiž narodil proto, aby se s ním každej mazlil. To je jeho životní náplní tulit se a pozorovat motýly

<< 1 ... 5472 . 5473 . 5474 . 5475 . 5476 . 5477 . 5478 . 5479 . 5480 . 5481 . 5482 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání