Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:53
- Nahlásit

danajasa
chtěl kousnout sousedovic lovekého dauna
)))) ty si blbááááááááááááááá )))))))

Odjíždím k mamince
dostanu hotovej vobět bez práce a budou koláče
guuut taktika, dělám to tak furt! Nejlepší na tom je, že mám furt docela čistou kuchyň, jen ze sporáku musim smejvat prach, jak se skoro nepoužívá. Doufám, že to teda odpolko natočíte.

My dem na polední klit a na vraždy v zahradách, u toho totiž hodlám usnout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:54
- Nahlásit

čůs alberti, mě pěkně štvete gdyž nedřete, tak já taky nebudu dřít . Sem ráno odpověděla na 418 mejlů co se mi tu nahromadili No hrůůůůůza. Pak sem vzala kůňíka na procházku. Potkali sme krávu. Jednu. Stála tam a pásla se. Kůňík se jí velmi bál. Říkal, že se strakatýma koňma nekamarádí. Dalo mi dost práce přesvědčit ho, že pojedem kolem kráfy.Napřed jsem se mu arogantně smála do xichtu, ale to vůbec nepomohlo. Tak jsem použila pamlsky a uplatila sem ho . Docela mě sejří tím, že odmítá pracovat za zdechlou lybičku jako psové Tagže včil nosím v jedný kapse smrdutou rybu a v druhý rozdrobenej tvrdej chleba

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:03
- Nahlásit

Biluška
za zdechlou lybičku
Tagže včil nosím v jedný kapse smrdutou rybu
počki aš dorazí makrelka ta zas bé nakrknutá)))
Napřed jsem se mu arogantně smála do xichtu, ale to vůbec nepomohlo
proč ho nepovalíš a nekousneš ho do čumáku??
danajasa
nevim jak se menuje,ale ze zahrady se deně ozývá dáááun,dááun kurvadááun tak mu říkáme daun

taky by se eště moch menovat Kurva)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:06
- Nahlásit

málem jsem si zasedla krysy v dece na gauči, už jsem dosedala, když jsem zjistila, že deka na kterou sem si chtěla sednout se pohnula a krysy tak sou schovaný v teplíčku, zalezly tam, když jsem si vařila v kuchyni kafe asi zjistili, že při zemi táhne.
davidkova renata
co to tvoje voko?

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:15
- Nahlásit

davidkova renataBiluška
sem tu a fšecko vidím a slyším !!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
proč ho nepovalíš a nekousneš ho do čumáku??
Sem na něm seděla, ni? Tak jak ho asi jako můžu povalit gdyž na něm sedím? To by se svalil na mě a zavalil by mě. Ti řeknu ta koňologije je ještě těžší než kynologije

kejtlin
co to tvoje voko?
Sem jí včera poradila ať si ho doma zalepí a poslala sem jí složenku na devadesát káčé . Asi ju eště pozvu na kontrolu, abysem z ní ty prachy vyrazila eště jednou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:29
- Nahlásit

Biluška
Asi ju eště pozvu na kontrolu, abysem z ní ty prachy vyrazila eště jednou

možná na mne konečně zbohatneš bo voko je nateklý jaxvině aji s půlkou xichtu,tak je šance,že to eště chvíli vydrží
Ti řeknu ta koňologije je ještě těžší než kynologije
tak to je logycký páč kún je těšší neš pes!
kejtlin
málem jsem si zasedla krysy v dece na gauči
proto mám psy od 30kg výše,zbytek sem schopná vyluksovat
makrel
sem tu a fšecko vidím a slyším !!!
já nic,soudruzi,já nic!!

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:45
- Nahlásit

Dobrý den dámyčky.
Taxi tak piju kávičku no a o víkendu jsem dostala kytičku! Jsem nigdy neměla takovou radost z kytičky jako teďkonc.
Taky jsem byla fandit na hokeji a JSME VYHRÁÁÁÁLI!!!!!
A dneska su scíplá jako prase, jako co to je venku za kabaret??? Nemělo být půlslunka s mráčkem BEZ KAPEK a 11 stupňůch náhodou????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
proto mám psy od 30kg výše,zbytek sem schopná vyluksovat

jsem zvyklá na malý dávat pozor, kamarádka si takhle zabila čivavu, sedla si zprudka do křesla a spala tam pod mikinou čiva a na druhou jí spadlo zmrzlý maso-na hlavu a hned byla mrtvá a třetí ji pomačkal velkej švýcarák-umřela třetí den, ale kdoví co v tom bylo, potkaly jsme se u mýho veta a řekla mi, že už čiva 4 den nekadí , že ji pomačkal švýcarák, takže můj vet řval jak kráva jestli není debil, že pes 4 dny nekadí a přiveze ji až ted´ , bohužel už nešel zachránit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:00
- Nahlásit

tak sousedův pseudojork už 35 minut řve v kuse, to zas budou stížnosti, že mi celý odpoledne řvali psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:07
- Nahlásit

kejtlin
sedla si zprudka do křesla a spala tam pod mikinou čiva a na druhou jí spadlo zmrzlý maso-na hlavu a hned byla mrtvá
ty vado,to je děsný,zní to úpa absurdně,ale možný to bohužel je..já zvyklá dávat pozor nejsem,taxtěma mrnavejma rači začínat nebudu
jbat
o víkendu jsem dostala kytičku! Jsem nigdy neměla takovou radost z kytičky jako teďkonc.
vot egojysty??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:10
- Nahlásit

Gerda
budu průběžně sledovat a dočítat

tak skříň na 85% vybraná a dána stranou,jsem dokonce našla kšiltovku 20let starou
tam je ted místa
nějakej outulek tu má jednou patro skřníně samejma věcma

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:15
- Nahlásit

Děcka, potřebuju hlídání na korinu od pondělka do středy na pracovní dobu, přijede nám delegace z kraje a v baráku prej nesměj bejt psové. Kdo může hlídat malovýmara hodného?
PS: samozřejmě za úplatu - ráno přivezou, večer vyzvednou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:17
- Nahlásit

Gerda
mám až do středy volno, ale jsem trochu z ruky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:20
- Nahlásit

Gerda
v baráku prej nesměj bejt psové.
japato? váš vypečený řiditel to presentoval v médyjích jakože to je jedna z výhot vašeho zaměstnání pokut si dobře pamatuju jakože jo
večer je gdy? jako třá v 10?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:21
- Nahlásit

kejtlin
to jo, to jsi z ruky, oni jsou někde z prahy 5...ale přesto díky moc.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:22
- Nahlásit

Gerda
mohl by si s ním Bůch trošku pohrát ? Má pséky rád :-D

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
nene, ráno by jí dovlekli v 8 cca, večer by si ji vyzvedli nejpozději do 8 též, spíš mnohem dřív, jedině zítra by to bylo v půl na 9 nejpozději, jinak normálka po sedmý hodině určitě. Korina je hodná, fakt neškodí, na ohaře je až moc klidná )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:25
- Nahlásit

Atusch
je to fena, hravá, zvyklá na mnohopsa, s velkejma je úpa v poho, vyrůstá u nás v práci mezi osmi dalšíma, jde vyloženě jen o hlídání krs pracovní dobu, po ty tři dny, kdy delegace asi nesmí naší smečku vidět, nebo nevim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
nejhorší jsou ti, co mají malé psíky a stejně na ně nedávají pozor-moji prcci zvládají co velcí psi, mají stejné granule, stejný maso, stejný procházky-vendulku beru, když jdeme dál na půl cesty do klokanky, aby toho na ni nebylo moc, stejně jako jsem to dělala s gábinkou starou čivou, mám známou co měla léta čivavy-jak jí radek musel dát štěně, které naštěstí obratem prodala, po 3 dnech, měla i krysaříky a pekinéze, v hroznejch podmínkách, měla je venku v zimě v létě, měli teda možnost si jít do místnosti, kde topila v mrazech v petrách aspoň to, pak se přestěhovala a místnost pro psy měla, ale nevytopenou, sice tam dala elektrický dečky, ale to nestačí, krysaříci tam umrzli , na 2 čivavy ji šlápnul kůň naštěstí jen na nohy jedný na přední-ta zůstala vybočená od lokte do pravýho úhlu ven a nešlo to spravit, a druhý na zadní a ta zůstala ulomená, to by spravit šlo, ale pochobradský, můj vet za to chtěl kolem 2000kč a ona i když má peníze, ale fakt peníze, kolem 60000měs. tak to nenechala udělat, obě čivy si vzal radek

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:26
- Nahlásit

On prý zemřel ing. Jaromír Dostál?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:27
- Nahlásit

Gerda
kdyby něco,mohu já

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:28
- Nahlásit

JO a čuba je čerstvě doléčená po opakovanym zánětu močáku, neměla by trávit tři dny ležící na zahradě, musí bejt v teple, jakože aby nechrápala někde v chladu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:34
- Nahlásit

Gerda
pokud pro vás nejsme z ruky může být i u nás, je tu možno být na zahrádce, ale Áres tam chodí jen na čůrání protože je miminko, psi u nás jsou doma Takže by to nebyl problém, i školu mam ok, jen v pondělí jedu na 18h večer, ale v úterý dopoledne by tu musela vydržet s mamčo ( ta tu je když já jsem ve škole) a středa sem celý den doma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
pokračování-ted´ má psa čivaváka, ten má skříplý nerv už asi napořád, chodí tak divně samo, že s ním nikam nejela, už to má asi 2 roky, pak má 2 špice pomerainy, buldočku a středoasiata. buldočku by i prodala, jenže inzeráky dáváme já a radek, jenže když každej uvidí ty podmínky tak si to rozmyslí, oni jakolidi taky žijou v děsným, ale děsným bordelu a špíně, neříkám, že mám doma extra čisto, ale co je moc to je moc. můj veterinář se o tom vyjádřil, že když tam šel poprvé tak myslel, že je to nějaká kuchyň kde něco dělá pro zvířata a ona to kuchyň pro lidi, že doma u ponku, kde dělá má čistějc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:42
- Nahlásit

kejtlin
hele to je prstě normální píča,už sme se vo tom bavily,tydle mob nstra by neměly mít ani velký ani malý psy
Atusch
Jaromír Dostál?
gdo to je?? já znám akorát Viktrora dostála
taxi výmarku bereš ty,bůch bé načenej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:46
- Nahlásit

davidkova renata
jj přesně
Atusch
ani já neznám jaromíra dostála

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:49 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

kejtlin
davidkova renata
Šíš to ste kynekoložky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:49
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, my mám ale nejblíéž března, ta bydlí kousek vod naší práce ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:51
- Nahlásit

Atusch - dej mi sem na sebe číslo simtě, dám ho tý holčině, dám jí i číslo na března, ať se s váma dohodne sama, do toho už vám kecat nebudu, jo?

<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání