| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:53
- Nahlásit
Gerda
Ten mikolaus já blbka myslela že uš je to ted 6.11 a to je až za dlouho,mám v Řícanech karamádku,ale to je na mě za dlouho dlouho eště
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:53
- Nahlásit
Nazdar bazar
tak kotce uklizený, čokle vylítaný, zahrada uklizená jdu spát, jo a fstávala jsem před desátou, Teď objednvám japka, mám dneska japkovej den.
Atusch
On prý zemřel ing. Jaromír Dostál?
jj koncem září
kejtlindavidkova renata
byl to rozhodčí a docela dost významnej genetik přes čokle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:54
- Nahlásit
danajasa
no jó sem si řikala, že mi to něco řiká
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:57
- Nahlásit
Alexa
danajasa
genetik
no jó..genetyka vjeda je,má fšak nudné údaje ,nigdy sem nepochopila z textu víc jak spojky at dělám co dělám
du ven,kreténi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
Klíd s genetikou sem taky skončila u fazolí do polífky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:05
- Nahlásit
Gerda
ok
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:08 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
aha už to tu napsala Alexa, přesně jak říká genetik, napsal knihu Chov psů, genetika a slechteni plemen psů apod.
Jsem se to ted dočetla v PPČ, nevěděla jsem to ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:25
- Nahlásit
Atusch
já taky neé,tak z časopisu ppč
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:28
- Nahlásit
davidkova renata
no, vot egojisty, ale toho druhýho. asi ještě vječího... no co už nabrečím s jedním vokem, že.
rozbila jsem hrnek s koněm., můj poslední, ještě z děctví... to je fakt v prdeli den.
du udělat brkaši a rybu. ne makrelku. lososka. aby nevznikly ňáky chlípný přectavy...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/214472-psi-se-s-opti mistickou-ci-pesimistickou-povahou-uz-narodi.html
Nj, tak ani Maryje ani Nána za to nemůžou...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré deň!
Tak jsme doma ze cvičáku. Zuzka už dala fotky ze včereška na rajče.
Tady nám pan Bajkonůr pokazil intimní chvilku s Matějem
A tady je Fanda se svojí budouci ženou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 16:10
- Nahlásit
večer budeme mít s pejskama asi filmový s nějakým dvd, nic v tv nedávaj, tak se budeme válet na gauči a užívat si volníčka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
Biluška
Ahoj
Nepíšu k tématu, jen tě hledám
Jednou (někdy kolem vánoc ) jsi sem dávala návod, jak udělat fotku, na které sněží, myslím že v Gimpu.
Prosím tě, můžeš mi sem dát odkaz, poklud ho najdeš, já ho nenašla. Nebo znovu ten návod?
Dík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 16:51
- Nahlásit
maxim
Žumpa nemá téma.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:06
- Nahlásit
Zdar, co noveho? My jsme byli v sobotu na CT zkouskach a Rambik tam vrknul na psa, co byl s nama ve skupine a ten do nej vlit a prokous mu ucho. Tak ho hned vyhodili, my jsme to dodelali, ale pak nam stejne rekli, ze nam to nedaj, ze by to bylo nespravedlivy, kdyz toho druhyho vyhodili (pani si pak byla stezovat totiz), tak jsme byli nasrany, bo vsechny ostatni discipliny mel Rambik fakt dobry.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:11
- Nahlásit
Jo a taky ten hlavni prezkušovatel hned na začátku rekl, že když bude mit nekdo naky pripominky, tak at to neresi nekde na foru, ale rekne to tam. Tak jestli to tady nejak sleduje, tak podotykam, ze to neresim, jen informuju
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
A kde jste byli?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:17
- Nahlásit
impact
A kde jste byli?
Myslím, že Zuzka psala, že to bylo u Pomocných tlapek ve Starém Plzenci.
zuzanarosakova
To zkus u Bilušky v listopadu v Jílovém
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
co tam bylo za disciplíny?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:21
- Nahlásit
impact
V tremošne u Plzne to bylo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:24
- Nahlásit
kejtlin
Povaha - uz pri tom do sebe vlitly ty dva zbyli psi ze skupiny a kdyz si pak asistent vzal jednu borderku na voditko a sel s ni vedle do mistnosti, kde cekalo asi 20 psu, tak cestou zpatky prave vlitla do Ramba. Pak poslusnost, krmeni,sahani do misky psovodem a asistentem, vozejk, padajici berle, ruzny zvuky, lehnout si ke rvoucimu diteti do postele, hlazeni, cesani, omezeni v pohybu atd
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:26
- Nahlásit
Baico
To zkus u Bilušky v listopadu v Jílovém
Jojo, zkusim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
To jste byli u Tlapek?
maxim
Paní, to si mě pletete. Já jsem počítačový nemág, něco tak složitýho jako sníh bych v životě nezvládla . Ten návod na sněžení dávala Dejavu, zkusím ho najít. Essi se nenajde tak se jí zkus ozvat na coracos zavináč seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 17:43
- Nahlásit
maxim
Myslelas tohle ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 18:14
- Nahlásit
Biluška
Jo, to je přesně ono
Doufám, že se nám to podle toho podaří. Dík
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 18:29
- Nahlásit
Biluška
Jo, u tlapek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 18:52
- Nahlásit
cus decka,tak jsem opet v praci,nic noveho,ze???no jo no,nekdo musi makat a nekdo si vali koul.e v šulinove!
zuzanarosakovatak to je me lito pani,vsak vas pes se nerval,ne?i kdyz na zkouskach na zopkach a vyse nam taky bylo receno rozhodcim,nekdo neprivola psa a zdrhne za psem,kterej ma prave odkladacku vyrazi oba dva,coz se mi zda taky nesmyslny teda.
jinak co ma davidkoj s oblicejem????????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
nemethova5
kdyz na zkouskach na zopkach a vyse nam taky bylo receno rozhodcim,nekdo neprivola psa a zdrhne za psem,kterej ma prave odkladacku vyrazi oba dva,coz se mi zda taky nesmyslny teda.
no jako on Rambik na nej pred tim vrkal, to jo, on je v tomdle dement, tak namachrovane si chodi kolem psu, obcas vrkne, ale nerve se, takze to nebylo nespravedlivy myslim. Akorat me to nasralo, ze vsechny ostatni discipliny mu sly tak dobre, ze jsem to ani necekala. No co neva, pujdem jindy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
Je to úplně na hlavu postavené. Jestli totiž něco v praxi při kanysce opravdu nepotkáš tak je to jiný pes. Kde by se asi tak v tom ústavu taky vzal. Třá moje Orina by jakéhokoliv jiného psa rozmetala na atomy a přitom je to nejlepší CT pes jakého znám. Muchošina Bucka to samé.
nemethova5
nekdo neprivola psa a zdrhne za psem,kterej ma prave odkladacku vyrazi oba dva,coz se mi zda taky nesmyslny teda.
jinak co ma davidkoj s oblicejem????????
No to teda je úplně na hlavu postavený . Jak k tomu přijde ten chudák co má to odložení Bych okamžitě podala protest.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:09
- Nahlásit
Pražáci
http://www.novinky.cz/domaci/214745-opencard-by-si -melo-poridit-jeste-asi-60-000-prazanu-kupony-konc i.html
můžete mi, plís, někdo vysvětlit jak to bude s mimopražskýma cestujícíma? Gdyž jedu do Práglu tak pětkrát do roka tak si musím koupit opnkárd? . Nebo jak jako pojedu metrem gdyž ty papírový jízdenky zruší?
|