| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
A udělal?
Myslim ze jo. Byli jsme tri ve skupine, jednoho vyrazili rovnou, me rekli, ze se musej rozmyslet, ze jsou na vazkach stran toho vrkani a jemu nerekli nic, tak predpokladam, ze jo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:19
- Nahlásit
To je debata na úrovni děfčata.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
impact
co bys čekala v šulinově?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:21
- Nahlásit
Gerda
Na autisty nechcat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
Gerda
MY NECHTĚLI!!!! Jenže mu psové při bránění v mlíkojedech roztrli drápama kraťasy tak, že měl veletrh až do TAM, neměl spoďáry, takže kdykoli šel, nebo si jenom se zedu stoup, prostě mu bylo vidět až do džakarty, a teď i když nechceš, tak tě to tam pohledem prostě táhne, že jo. Takže sme se smíchy řezali, kdykoli se bambi pohnul. A jak byl ovíněnej, ani nevěděl, proč se tak smějem.
no mozna si toho nevsiml, ale uz vim proc nikam nejezdi a neda se nho kousat :-D
makrel
a davitkovy ho na oku fakt nezavidim a to jsem ho teda osobne nevidela :-D
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
danajasa
Fuj TO neeee, bojim!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
makrel
Asi nic. Jdu radši chrnět. Zejtra zase do práce. Ale jen na tři dnyyyyyy.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pani vy ste to špatně pochopila von ho nepochcal von ho léčil to byl psí priznic vobstřiky léčí mušíte to taky psa naučit a vrkání změnit na cukůcukrů.No já bych byla nasraná tejden se nedivím lítlít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:29
- Nahlásit
Atusch
uz vim proc nikam nejezdi a neda se nho kousat
neboj nechali sme mu vyrobit jiný graťásky, maj ve výbavě i všitý spoďáry, když si veme i slípky, může mu Bůch natrhnout i celou prdel, přesto nic neuvidíme.
danajasa
zuzanarosakova
neznam TO - je lepčí kniha nebo filmček?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:29
- Nahlásit
danajasa
No já bych byla nasraná tejden se nedivím
No ja byla pripravena, ze muzem neco posrat a neklapne to, ale pak me to sralo,protoze ten zbytek mel Rambik fakt super, ze jsem to ani necekala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
Gerda
neznam TO - je lepčí kniha nebo filmček?
Ja to necetla, jen jsem videla film a ten je desnej! Muj tata treba na to koukal, kdyz mama uz spala a tak se bal, ze to musel vypnout!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Zdar, dámy.
Visím v DPH po uši!!!! Tak nemůžu psát. Akorát jsem do vedlejšího fóra oživila tu ztracenou šeltku Kelly.
Mohla by mi některá z Vás, která bude v sobotu v tom ... teď nevím, kde, v Jílovým ne ... poslat svoje tel. číslo do mého mailu? Kdybych jela do toho Ústí, že bych se zastavila, abych měla jak se domluvit, kdybych se ztratila. Z toho vyplývá, že od Gerdy a Davítkový mi jsou čísla na nic...!
Díky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:36
- Nahlásit
Vlčáčková
no a vod nás z Oryjentu asi taky, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
Tadyk máte jedno lekací na dobrou noc.
http://www.youtube.com/watch?v=lP7jUcd44Yg
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:42
- Nahlásit
makrel
Já potřebuju kdyžtak trefit do tý prdelky, ve který to je a jejíž jméno jsem zapomněla, což je malinkato problémeček.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
jako ale cist vas nehodlam teda!jsem byla jen chvilku na fejsu a vy jste nadrapali ctyri tranky,no gratuluji davidkove k tretimu oku,to bude jak ten kyklop?i kdyz kyklop mel jen jedno,decka jsem se ted strasne ale strasne rozcilila jeste ze mam intuci,a nechala hajana vevnitr!!!!!!prisel mi tady do objektu odnaproti strazny totalne vozralej jak sliva,do toho ho smykali dva ovcaci na tenkych voditkach bez nahubku!!!mel co delat aby je udrzel,stacila jsem jen hajanoj pred cumakem zabouchnout dvere!nevim co by se delo ale ten zmrd by zivej neodesel!!!! ty vole to byla rana,jest eze jsem pohotova,to jsou totiz ovcaci co nejsou socializovani,celej zivot jenom v kotci a velikosti a mohutnosti hajana,no jasne ze jsem hned volala sefovy ta kurva nemohl ani mluvit! a rika mi kde jste,jak to ze nejste na obchuzce?????chapete to????ja byla pred pulhodinou venku????nedej boze si nedovedu predstavit,jak by byl dohryzany hajan a ja!ale co tu kurva vubec leze do objektu??????co mu je po mojich obchuzkach,hlavne,ze mu sli dva cikani z objektu pozoruhodne!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vlčáčková
je to Jílové u Prahy a můžeš volat mě 606606164
tady máš mapu: http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@ax=133213920@ay=1352 63584@at=cvi%C4%8D%C3%A1k@ad=cvi%C4%8D%C3%A1k@sa=s @st=s@ssq=j%C3%ADlov%C3%A9%20u%20prahy@sss=1@ssp=1 18971500_127971020_151608428_151482060@x=133211520 @y=135263744@z=15
GPS: 49°53'38.856"N, 14°29'2.213"E
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:47
- Nahlásit
gerda
doufám, že bůch mu nic trhat nikdy nebude, nerada bych aby způsobil další veřejné ohrožení.
Jinak v sobotu se mu velmi zalíbila Jirkova ortéza co má na té potrhané ruce, myslím, že Jirkovi se to líbilo mnohem méně
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:49
- Nahlásit
Alexa
týjo takhle hezky zakreslené to tam loni nebyl ten cvičák, nebo byl?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
brou noc celému šulínovu a ráno fstávat a makat!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:51
- Nahlásit
Atusch
týjo takhle hezky zakreslené to tam loni nebyl ten cvičák, nebo byl?
myslíš na seznamu???? už je tam dýl ale essi už loni netuším
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
makrel
brou noc celému šulínovu a ráno fstávat a makat!
no někdo bude makat i v noci a někdo holt s pytlíkem na voku nooooo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:54
- Nahlásit
Alexa
Teď v sobotu ,nebo kdy, je to v Jílovým? Fakt??? Nemělo to být někde u Jesenice?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Jílové je od Jesenice kousek
Alexa
aha no když jsme byli na tom závodu tak mi přišlo, že to tam nebylo, ale tak nevím no
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
Atuschja myslela jako nastepovat,pak by se to usilo na stroji,na psovy udelat takovy jako mustr a pak dosit a dodelat si aplikace doma,fuj,jsem si musela udelat kafe,nbe me za chvilku prdne cefka!!!!!!!jeste,se mi tady vevnitr hajan totalne sesral!!!!sracka jak bic,opet ma to svoje obdobi sraci,asik ma zase zvetsenou slezinu,smrdi to tu jak nekde v zumpe!!!!!rano to budu muset vytrit savem,fuj bleeeee!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
Atusch
JO, vlastně minule nebo příště to budete mít někde od Prahy severně vpravo. Tohle je jižně vlevo. Tak jo, dobrý.
Já jedu tam, nevím kam, a navíc nevím, kdy že to vlastně.
Jak jste tam dlouho - myslím hodiny. A je to fakt v sobotu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:00
- Nahlásit
Alexa
Dyť to mělo být u hřbitova! Kudy se tam jede? Od toho hřbitova nebo od těch domků?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Teď v sobotu ,nebo kdy, je to v Jílovým? Fakt??? Nemělo to být někde u Jesenice?
jj 30.10 je to u Jesenice 15 km essi pojedeš po D1 tak sjeď na pražskej okruh měl by to bejt exit 190 na Jesenici a V Jesenici sjeď na Jílový (měl by to bejt první sjezd od dálnice)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:02
- Nahlásit
impact
už zase? Rači se tam ani nedívám, chci mít kldné spaní.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:03
- Nahlásit
nemethova5
aha tak to jo, tak to sem to blbe pochopila No jestli zvladnes usit postroj pro pseka, tak jses fakt machr!
Jak to ze je mu tak zle, ma to casto? Cim se mu to deje? Zmena stravy?
Vlčáčková
tak to nevím, prý po 11 se to tam sleze co jsem se doslechla ohledně času, a dokdy to bude vědět Alexa ta je vedouci
Jinak tento vikend a to na konci listopadu jestli sem to pobrala dobře je to v tom Jílovém, kde to mívaj jindy to nevím
|