Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

Vlčáčková
schválně řekni aleks, aby na tebe počkala na náměstí, jako my na kejtlin, když jela prvně )))

zuzanarosakova
Tak to asik nechci vidět, nemám ráda filmy, když se pak bojim sama doma. Včera sem koukala na nějakej huuustej na jedniččce, pak sem si musela pustit slovencký pohádky¨.

Atusch
Pojedeš teda v sobotu? Počítáme s tebou. Jak to máš s dopravou? Nemáme volný auto, opakuji, nemáme volný auto...

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

Vlčáčková
Dyť to mělo být u hřbitova! Kudy se tam jede? Od toho hřbitova nebo od těch domků?
je to u hřbitova, ale od hřbitova ke cvičáku nevede cesta. Když přijdeš do Jílovýho drž se městskej ukazatelů na DOMOV Jílové - důchoďák a když dorazíš až k němu tak jeď pořád do kopce a na kopci je cvičák. Počítám že tam budem tak do 3 - 5

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:07
- Nahlásit

vy ste toho nadrápali,něco poctatnýho?
Biluška
nevím jak teda s CT zkouškama, poněvač jezevčíci nemají poslušnost, mají přivolání, a na požádání klid, to je vše, to je asi málo vid´?

impact
Člen
- Nahlásit

Lola1
Škoda. Tohle je FAKT hustý.

Atusch
Člen
- Nahlásit

Gerda
pojedu ráda, auto mám a pokud nebude sníh tak nemám problém doject tam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

Alexa
Už jsem koukla do té mapy, to najdu i bez automapy. To nebude problém. Důchoďák jsem taky už našla, akorát tam nikde nevidím silničku kolem něj. Ale snad to nějak zvládnu. Do 17 hodin je docela málo pro mě, ale uvidím. Zatím se to vyvrbilo tak, že si ani nejsem jistá, jestli do toho Ústí pojedu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:09
- Nahlásit

Gerda
Ani nemusí, vidím tam tu vidličku s širším vjezdem a za tímhle pláckem další ulici doleva. To zvládnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Atusch
bezva, někoho sme ti eště taky mohli nacpat do auta jako spolupasažéra, ale už mě nikdo nenapadá...všichni už sou umístěný f autech....

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Důchoďák jsem taky už našla, akorát tam nikde nevidím silničku kolem něj.
jak nevidíš silničku menuje se Chvojínská a je dokonce asfaltová

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

Vlčáčková
To zvládnu.
Tak to se před tebou klonim hlubokosklonem, protože nechápu absolutně nic, co vidim v mapě, tam tomu můžu rozumět jak chci, ale v reálu to pak vypadá jinak a sem v řiti jak ta jedle ))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

Gerda
klidně pokud někdo bude chtět jet a nebude se mnou bát tak není problém, jedu ze Slivence, ale pokud nebude ten nekdo na druhé straně prahy tak i dojedu někam

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

kejtlin

nevím jak teda s CT zkouškama, poněvač jezevčíci nemají poslušnost, mají přivolání, a na požádání klid, to je vše, to je asi málo vid´?

Nu tech tlapek bylo v poslusnosti, privolani, odlozeni, chuze u nohy a ten klid na pozadani akorat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:14
- Nahlásit

Alexa
Chvojínskou vidím, ale od Důchoďáku na ten cvičák silnici nevidím. Mám odbočit před ním nebo až za ním?

Gerda
Můj problém je zase v tom, že jedu tak rychle, až přejedu odbočku. A pak když zabloudím, tak se nevracím, ale jedu jinudy, abych taky něco viděla novýho. Takže pak ten správný čas musím dohánět ještě vyšší rychlostí ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

Vlčáčková
peosimtě bacha na mapě jsou 2 cesty k důchoďáku, ale ta jedna není průjezdná opakuji není průjezdná musíš jet po hlavní (Šenflukova) až k odbočce Chvojínská a po tý jet až ke cvičáku

Biluška
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
jaká je asi tak pravděpodobnost, že do domova důchodců kde budeš s Rambíkem přijde jinej pes? A ještě tak, abys o něm nevěděla a nestihla si to včas ošéfovat?

a jemu nerekli nic, tak predpokladam, ze jo.
Mě u některých CT společností nepřekvapí fakt nic

Zrovna teď jsem na jedněch stránkách co se věnují postiženým dětem četla dlouhý elaborát jedné paní (canisterapeutky) o tom, jaké odbornosti musí canisterapeut splňovat. V podstatě by měl být naráz doktorem,ošetřovatelem,sociálním pracovníkem,psychologem,psychiatrem,logopedem a kynologem. Úplně vadná Všeho tohoto dosáhne školením u jejich CT agentury, nebo jak to nazvat. Kdybych byla matkou postiženého děcka, tak takového "odborníka" ženu ode dveří sekerou
Jednoznačně je fajn když canisterapeut zná alespoň rozdíl mezi DMO a autismem a nečumí jak tele na nový vrata když mu řeknou klientovu diagnozu. Ale rozhodně tam není proto, aby určoval cíle léčby a podobné věci To je jako kdyby ti diagnozu a léčbu stanovila ošetřovatelka co má měnit mísy a teploměry. Nehledě teda na to, že CT nemá vůbec žádné právo nahlížet do chorobopisu, do výsledků vyšetření a tak podobně. Někteří lidi si to fakt představují jak Hurvínek válku.

Jsem se zase rozčílila a jdu se svalit Dobrou s kobrou, nebo s jakýma hadama chcete

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Alexa
Ano, to jsem našla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

Jdu ven s máňou a pak spát. Nazdar jelita.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

Atuschne,je od letosniho ledna se strevama a slezinou totalne v prdeli,dlouho klid a pak srackoid!to jak byl otruty tou zasranou soli!
jo siju,rada siju,ale jak je cas.
to uz je tedka???no tak pristi rok,no,stejne je jeste malej.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Ano, to jsem našla.

no tak po tý dojedeš až na cvičák od důchoďáku už nikam neodbočuješ, ale jedeš stále do kopce a na kopci je cvičák

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:25
- Nahlásit

nemethova5
jasny, jeste je mimco a nema ani poradny dospelacky obojek na to ma pul roku cas
Mě se právě líbej věci z URL, ale ceny mají nepěkné, takže to by mi mohl víš co

Tak to at se Hajan dá brzo dopořádku, je to chuděra, jen proto že solej silnice takhle trpí...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

Alexa
JO, sem blbá. Koukám vždycky radši na fotomapu, tam si fixuju některé věci vizuálně. Ta cesta tam není vidět, je pod alejí. Na normální mapě je to pokračování od Domova vidět.
Dík.
Jdu zase účtovat, zatím dobrou.

Jo a mrkněte se všichni na tu šeltii, jestli někdo někoho z Ústí - Předlic neznáte a nemohli byste jim dát vědět ohledně tý zrzky.
Díky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
zvládají krom odložení vše
all
byla jsem u tety mají flata, krmí canidae, pes je hubenej a dávají 450g což je myslím dost, snažila jsem se jim vysvětlit, že myslím, že granule mu nesednou, at´ zkusí něco jiného a ještě se mi nezdá, žře mladej, zdravej pes se brzo unaví, po třeba 30min aportování v nepříliš rychlém tempu, si lehne, že už nemůže. byli s námi venku na hodinu a půl, honil se s mejma psama přičemž jim nestačil a pak byl po zbytek dne naprosto nepoužitelnej, bud´ má prd kondičku nebo je to těma granclema.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:33 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
nevím jestli pes může mít z granclí takový problém buď nemá absolutně kondičku což bych viděla jako pravděpodobný a nebo i nějaký jiny zdr. problém, ale to snad ne. Co kdyby mu zkusili dát nějakou bombu typu Orijen?
ještě je otázka kolik mu je.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlin

bud´ má prd kondičku nebo je to těma granclema

A neni nejak nemocnej, treba se srdcem?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:34
- Nahlásit

Atuschvysivky nedelam,to dela stroj aspon se zakladnim strojovym programem pres pocitac a na to ja nemam nakych tricet litru,jo veci maj pekny ale ty ceny jsou premrsteny teda,posilala mi odkaz monty na ne.no jo,jsem zvedava na amina,bude dobrej,pac je to zmetek kousavej a nenecha si nic libit!hajan je hajan a s tim uz nic neudelam,jen se hrozim dalsi zimy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:37
- Nahlásit

Atusch
zuzanarosakova
je mladej, myslím, že mu byli 2 roky, srdce má v pořádku, byl asi před 14 dny nemocnej-jak nevěděli co mu je, může se ještě zotavovat, ale takovej byl už před nemocí.
zkusim jim doporučit orijen, ještě před rokem jsem ho měla za 800kč, ted´ můj zdroj podražil asi, trochu problém je, že má citlivý zažívání, orijen by nemusel ustát.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:42
- Nahlásit

nemethova5
nejde o jméno, ani se mi to moc nezamlouvá protoze nepotřebuju jít po Praze a jen proto,že má pes na obojku napsáno, že je Áres tak aby si všichni mysleli, že je zlatíčko a každej si ho může pohladit a šišlat na nej....
Toho rusáka dyž jsme mu jako mladochovi dávali gumičku na ofinu aby viděl tak lidi měli pocit ze je to hodnouckej mazlik a placali ho po hlave, coz on teda hodnej byl, a ares snad bude taky, ale...
kejtlin
tak to záleží, to je pes od psa, třeba zrovna sedle lépe než Canidae... A ono třeba orijen fresch fisch by nemusel byt spatnej... Me to u psa nic neudelalo a to mel tehdy juniora a ani se nepo...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:48
- Nahlásit

zuzanarosakovahttp://www.zlatystred.zde.cz/
Atuschjo tak mi je to jasny,jako veci pekny,ale pro me zbytecny,ja potrebuji veci,ktery se mi po druhem pouziti nerozbijou,viz.amin a postroj!chudak rusak,pritom jsou to ostri psi,ja bych ho jen tak bez dovoleni neplacala,ty lidi jdou kreteni

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:54
- Nahlásit

nemethova5
no jednou jsem prave byla u chovatelky na chate a seslo se tam 5 nebo 6 rusáků a fr. buldočka všude kolem lesy tak jsem sla vencit všech 7 psů, potkali jsme skupinu cyklistu tak jsem teda rusaky zavolala k sobe posadila je do rady a ze je necham projet a oni se zastavili ze jestli si je muzou pohladit tak rikam ze klidne a oni stali koukali a rikali ze se bojej toho malyho buldocka ze na ne vrci, a to chudak buldocka jen nadsenim desne chrochtala, ale velkejch se nebali ani trochu :-D
No po zkusenostech s Brixem potrebuji take veci ktere se nerozpadnou, takze to ze je to pekny je plus ale hlavne kdyz to drzi. Jinak jesli ten vysivaci stroj stoji co rikas tak to vysvetluje ceny tech jejich produktu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

Atusch
on prdí i po sušeným uchu, když mu daj něco jinýho než granule tak má zažívací potíže, sem ho hlídala a dala mu do granulí lžíci rex konzervy, už bych to nikdy neudělala, měl sračku jak bič

<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání