Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

nemethova5
no Burtik byl mazec pes, on jednou i zdrhl z reviru v lese a bezel se k nam rvat, jeste ze mel kosik a expritel ho duchaplne chytil aby mi nepokousal psa, sice jsem mu vynadala ze na nej saha, ze ho mohl sezrat, ale byla sem rada...

vy se nechystate do Prahy? Treba na tu Jilovskou akci?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

Biluškajo je to blbost,ale u nekterych rozhodcich to tak funguje,bohuzel.nam je to jedno,protoze kdyz nechci nastoupit zrovna k tomu rozhodcimu,tak pujdu jinam,si nebudu delat nasili,kdyz me zrovna ten dotycny nema rad,jo a jeste jste mi nerekli co ma davidkova s tou tvari!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:44
- Nahlásit

Atuschto je az pristi rok ne?no chtela bych a pri te prilezitoati bych dovezla udelane ty bebechy,postroje,obojky,voditka.....atd.sak jsem to tu psala a ze neni problem to na psoj nastehovat a pak polsat postou!no hele,to byl fakt vyjimecne magor pes,ale magor s velkym M!!!!!!nenadavej pritulovy zachranil ti psa pred sezranim.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:48
- Nahlásit

nemethova5
no Jilove je tedka na konci listopadu...
Nastehovat? Nedaji se udelat takove ty posouvaci pasky co bejvaj normalne? Jen se ptam, tomudle ja nerozumim jak je to slozity a tak Jsem antitalent, jako malej harant jsem se akorat cube snazila sit oblecek a ona ho blbka nechtela nosit :-D To bylo nez jsme zrusili sici stroj
A dostal vynadano za to ze ho Burtik mohl sezrat... a kdo by travil den na pohotovosti???

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:48
- Nahlásit

Biluška
no já bych zas nechtěla psa co na sobě nechá dříví štípat...pokud do něj někdo vletí tak ať mu to klidně pořádně osolí...jako venčení na sídlišti mě zbavuje všech zábran....jediná zábrana je nebrat na sídliště Frizina...jáj mě tak točí když mi nějaký chlupatý kundolízal vyštěkává psa a majitel se chlame...moje poslední hláška byla Vodítko stojí stodvacet korun -mám v kapse -pi.o a mozek máš tež v kapse?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:51
- Nahlásit

Atusch
Ty vole, tak s Buřtem bych svýho psa na plac nepustila. Mě stačilo, jak se mi celou vycházku vysíral do mařeny, vůbec ho nezajímalo, že je to čuba, ani si nečuch a řezal jí košíkem, než si k nám jiřík doběhl, já ho chytila za obojek, aby jí už jako nechal, ale jiřík z dálky řval - nešahej na něj, nešahej na něj, votočí se do tebe. No naštěstí měl koš, ale ty vado, ať je to služebák dobrej jak chce, sem nesmírně ráda, že je to hovado daleko za mořem ))

nemethova5
to je az pristi rok ne?
to je 28/11 - mikulášská...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

Mucholabka
.pokud do něj někdo vletí tak ať mu to klidně pořádně osolí..
No jasně, taky nemám ráda když mi někdo mlátí psa a on se ani nesnaží to vracet (jenom u šeltek to toleruju, ty prostě fyzicky nemají na to, aby se někomu bránili)

jáj mě tak točí když mi nějaký chlupatý kundolízal vyštěkává psa a majitel se chlame...
Tak Frízu nech ať kundolízu lehce pošlape. Bude stačit jednou a pak se ti zbytek života budou vyhýbat .

pi.o a mozek máš tež v kapse?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

Gerda
sem nesmírně ráda, že je to hovado daleko za mořem ))
miluju takové psy

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 19:58
- Nahlásit

Gerda
no on byl fakt šílenej, moc mě ten pes děsil. Jsme právě byli v Prokopáku v lese on dělal revíry na Aleše a najednou koukám, že čokl nenachází figuranta tak letěl k nám. A hurá na brixe tak sem ho čapla nakrátko a nohou odkopávala Buřta a právě Zdeněk ho tehdá čapl za obojek tak jsem přesně řvala ať to nedělá že ho sní, a on byl Buřt tak překvapen , že ho nesežral ba ani nezavrčel, asi nebyl zvyklej aby ho někdo čapl a houkl mu do ksichtu at to nedělá a je hodnej
V chotči se nám stalo totéž byl uvázanej a nějak se sám odvázal a hurá lítat po lidech, tak jsem nacpala taktak psa do auta... jeste ze mel vzdy kosik,...

Ale také sdílím názor, že je dobře že je a Americe...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:00
- Nahlásit

Mucholabka
miluju takové psy
mě takovej pes nevadí v případě, že je zabezpečenej a nepotkávam ho.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:01
- Nahlásit

Gerda
mě takovej pes nevadí v případě, že je zabezpečenej a nepotkávam ho.
přesně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:01
- Nahlásit

Biluška
Tak Frízu nech ať kundolízu lehce pošlape. Bude stačit jednou a pak se ti zbytek života budou vyhýba
jo a nebudou se mít proč vyhýbat.

Frizo je chuj, na Slovači jsme si řekli že ho vezmem dovnitř, protože venku řval a bylo mi ho líto, protože to tam neznal. Na blba vevnitř zavrčela kříženka pita a už si ji přehodil přes sebe, ona jemu kousala do oka. Já ji držela ať mu nejí oko, protože on ju držel jenom za kůži, a majitel té fenky se snažil mu otevřít držku. Říkal že by nevěřil že potká psa u kterého to opravdu nejde. To bylo naposled co jsem se nad ním slitovala.

A 14 dní na to jsme šli na výstavu ukázat ho po roce chovateli s bebinem mezi očima.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

Atusch
von právě bohužel nebyl Buřt vždy úplně totálně pod kontrolou )))) Ale neva, teď už bude mít pod svou vlastní kontrolou celou věznici ve fíniksu. Oceán snad nepřeplave.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

nestíhám a vy pýšete,kreténi
Mucholabka
miluju takové psy
máme cosi společného i dyš hustej von jako byl bo mu prostě dycky škráblo a tys nevěděla proč a kdy..

ale jinak k tomudle
a on byl Buřt tak překvapen , že ho nesežral ba ani nezavrčel,
to samý popisovala aleksa dyš se nějak dostal v jílovým z odkládačky a lítal po place..natáhli ho úpa v klidu na piškot bo co..jirka byl někde v lesíku f prdeli..sme se usnesli,že dyš nemá jirku za prdelí,je celkem v poho ,třá na Zdenka se za celou tu dobu co ho držel za vobiójek ani nepodival,stál úpa f klidu

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

Gerda
vzdy urcite ne ale v pro me krizovych pripadech mel kosik, nastesti.

Jinak zitra tu vymaracku privezou ja myslela, ze je velika a ona je taky stenitko, Aresek uz se strasne moc tesi tedka, snad na ni nebude moc hrrr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
třá na Zdenka se za celou tu dobu co ho držel za vobiójek ani nepodival,stál úpa f klidu
no ale von se nevotočil ani do mě, dyš sem ho držela za obojek, jak bil maryji. Uvidíme, jestli o něm budou nějaký zvěsti, kolik zakous prchlejch vězňůch....

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

davidkova renata

jj na tom něco bude protože když pro něj Jirka dobehl tak se milej pejsek do nej okamzite otocil a snazil se do nej drbnout... ale cert vi kde byla chyba...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

Atusch
Jinak zitra tu vymaracku privezou ja myslela, ze je velika a ona je taky stenitko, Aresek uz se strasne moc tesi tedka, snad na ni nebude moc hrrr.
Aha, tak už jste domluvení? Bezva, to se Bůch poměje, Korina je asi stejně stará, klidně na ní může bejt hrrr, ona je zvyklá od dalšího psa od nás, ten si jí jako malý štěnítko nosil po místnosti za hlavu a furt jí děsně kousal a tak, teď je to její nejlepčí kámoš a naučil jí chvaty na Bajšu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

Gerda
no ale von se nevotočil ani do mě, dyš sem ho držela za obojek
no proto to řikám..dyš tam jirka nebyl nevotočil se do nikoho co ho musel nějak pacifikovat
du se svalyt,zejtra je pindělí,béme se prtínat

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
du se svalyt,zejtra je pindělí,béme se prtínat
to je naprosto strašná věta )))))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

jdu venčit a pak si stoupnout k peci ,pa

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:24
- Nahlásit

Gerda
jj zítra, ze se prijedou podivat, pry je o mesic starsi tak to budou stejne velici, bude s nema sranda uz se tesim

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:30
- Nahlásit

Gerda
Stopování se nekonalo,páč na stopovací loučce bylo střelby jak u Verdůnu bo byl hon,představa že mi na stopě padaj na hlavu mrftý žvížátka mě vyděslo,nehledě na všeobecně známej ftip jak se baví dva zajíci na honu a první říká-Tak na tam toho mislivce velkýho bacha!A druhej se ptá proč?von tag dobře střílí?A první vodpoví nééé,ale už dvakrát mě poblil!

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Děfčata, jsem KO, máme od pátku našlapáno přes 50 kilásků

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:36
- Nahlásit

makrel

Jako pardon, nevyrazili nas vodevsad, ale jenom z jednech zkousek!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:39
- Nahlásit

Jo a co ma ta davidkova s voblicejem??

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

Biluška

A jaky mate discipliny a jak u vas probihaj ty zkousky? Zkousite po jednom nebo ve skupinach?

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
zatím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:44
- Nahlásit

makrel

Nahodou, Rambik mel treba skvelou poslusnost! Narozdil napriklad od jinyho goldena, kterej mel slozeny naky zkousky nevim jaky a vychcal se na postel s tim rvoucim harantem!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 20:48
- Nahlásit

Atusch
Tak to sem zvědavá, nezapomeň, že psové se od sebe učí jen to nejhorší...až to nikdo neuvidí, pořádně je zmlať oba dva a na ně naházej ty starý psy.

zuzanarosakova
Narozdil napriklad od jinyho goldena, kterej mel slozeny naky zkousky nevim jaky a vychcal se na postel s tim rvoucim harantem!
Tak to byl pes vot davítkový a měl to naučený, to je jasný. Takhle zprostředkovaně davítková kanysterapeuticky působí na haranty.

<< 1 ... 5481 . 5482 . 5483 . 5484 . 5485 . 5486 . 5487 . 5488 . 5489 . 5490 . 5491 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání