Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:44
- Nahlásit

Baysha
Haltinu jsem viděla na obrázku. To bych řekla, že s tím se dá taky moc hezky kousat.
...
U nás na vsi vznikl psí výběh. Nepochopila jsem proč, ale dobře. Dneska v obchodě babka pravila cosi o výběhu a zakončila to slovy: "to neudělali moc dobře, protože každý pes se s každým nesnese...". No, věřili byste tomu???

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:49
- Nahlásit

Vlčáčková
to jo, s haltinou se dá kousat dobře ale u průvodčích to prej bez problémů prochází

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

dokonce mně s "náhubkem" i usnula

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:54
- Nahlásit

Baysha
Průvodčí jsou trubky. Jednou jsem s manželem jela na kilometrickou banku. To bylo x koupených kilometrů a průvodčí Ti je odečítal. A jeden si napsal na bok listu:
100
100
30
30
A odepsal mi z kilometrů 150!!!!!
Bohužel to po něm některý kolega přepočítal při asi třetí cestě na to.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

nemethova5
vysel by te na 350 teda pokud nepotrebujes pro kazdeho zvlast + postovne vyjde 50kc ale to by slo mozna po nekom poslat kdo je z tvych koncin

strasne se na bydleni tesim jen budu fakt platit silene splatky, budu muset setrit hrozne moc, aby mi to vyslo

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:03
- Nahlásit

Vlčáčková
průvodčí často budou podobná sorta jako policajti... kámoška jela s nějakým svým známým v autě, zastavili je dva poldové, jeden si od řidiče vzal občanku, kouká do ní a ptá se toho kluka: "Jak se jmenujete?" Toho nenapadlo nic lepšího než říct: "Ten, co uměl číst, už u vás nepracuje? Měl to za litr

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:03
- Nahlásit

brezen2008
mají šerina-ta ale není nutná 24cm od kohoutku ke konci těla-ocásek nemají
zuzanka - 26 cm
vendulka - 24cm
Vlčáčková
já v týdnu zajedu ke stínové tchyni a řeknu ji, at´ mi to začne, jen mi bude muset poradit u těch nožiček, jak tam udělat díru, aby se to nepáralo, aspoň budu mít co dělat o noční. mluvila jsem s kamarádkou co má naháče a přes zimu je doma obléká jen do triček, ale ty jsou do půl těla, jinak by se zapařili, říkala, že fleecový oblek jen na ven. vrátilo se jí štěně-teda už 2-3 letá měla obleček, pak zjistila proč, majitelé ho nemohli už sundat, i když naháč tak sem tam chlupy měla-fenka čistá naháčka, jak měla ten oblek, tak jí kůže pod ním už mokvala a ty chlupy prorostly tím oblečkem, musela ji dát sedalim, aby ho mohla rozstříhat a sundat, měla obleček na sobě asi rok. léčila atb ještě dlouho, navíc čubina byla tak nervově labilní, že na sobě nesnesla nic a každý zvuk ji lekal, ztratila se jí loni v zimě, byla 10 dní pryč, doufala že ji někdo našel a nechal si ji, tetování měla špatně čitelné, přišla do hospody-ta fenka, ale nenechala se chytit, majitelka hospody ji zavolala, že tam je, tak tam jela a nemohla ji chytit ani ona, byla kost a kůže, dehydrovaná moc ne, asi jedla sníh, každopádně měla zápal plic a zelený hleny zalepený oči i nos, naštěstí se z toho dostala bez následků, je pořád bázlivá, ale ne tak hrozně a má ji asi 2 roky.
ti vietnamci mají i 2 psy pinče, už dlouho tak by ani číču nemuseli sežrat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani, o několik stran dříve byl kočočí dotaz od makrel, snad jsem ji správně odpověděla, zrovna asi před týdnem, jsme řečili s zuzanourosákovou a ještě s několika lidmi kde jsi tak dlouho, že u móře tak dlouho bejt přece nemužeš, je fajn, že se ti tam líbilo a pomohlo ti to na kůži? a jaký bydlení? povídej, dlouho jsi tu nebyla

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:15
- Nahlásit

kejtlin
ja vubec nestiham docitat ani cist kdyztak dotazy na me na mail, protoze tady to fakt nenajdu
jsem doma od pondelka, zarizovala jsem ten byt, pujcky, opravu auta a jeste asi milijon veci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:19
- Nahlásit

kejtlin
Tak proč to sem celý píšu, když Ty, nevděčnice, pak stejně povalíš ke tchýni???

Baysha
Kamarád je hustej týpek, co?
Když mi bylo 16, šla jsem s kamarádkou potmě v zimě po Ústí n. L. a povídaly jsme si vtipy o policajtech. Když došlo na vtip: "Proč chodí policajti ve dvou? Protože jeden umí číst a druhý psát" vyšli zpoza rohu 2 příslušníci VB. A hned k nám, páč se jim nezdálo, že jsme tak pozdě (asi v 21:30) při našem věku ještě venku. Musely jsme vytasit občanky, jeden je otevřel a řekl druhýmu: "Piš." A my jsme se zhroutily smíchy a né a né přestat! Až to vypadalo, že nás zajistěj. Nakonec se na nás vyprdli, protože se tam objevili nějaké prostitutky - už od pohledu - za komoušů, že jo?, když tehdy přece žádný nebyly, tak šli policajti po nich. A my se tam jak debilové řehnily na celý náměstí ještě asi 10 minut, než nám přijel autobus.

Jdu ven se psíky. Zatím čus.

malinka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:23
- Nahlásit

kejtlin
gdyš je potřeba, tak přehozy pro pséky sešívám tavnou pistolí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:40
- Nahlásit

Vlčáčková
z popisu bych stejně nepochopila jak je to myšleno bo jsem na to levá.musí mi to znova ukázat.
malinka
gdyš je potřeba, tak přehozy pro pséky sešívám tavnou pistolí.

no krysy nemají moc odolnou kůži ani moc chlupů, aby je to neškrábalo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:43
- Nahlásit

kejtlin
ty chces jeden furminator nebo ne? mam u tebe jedno elko ale uz je do davneji tak se radsi ptam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
nevím, počkej prosím do pondělka, zavolám olině to už bude z dovči doma a zeptám se jí pro jistotu znova. díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:57
- Nahlásit

Tak kuchyň se blíží do finále. Musím počkat až mi zaschnou ty zelené plochy, aby mohla udělat ten vzorek. Jdu rozjet koupelnu, ve které budou úpa fšechny barvičky

lucYnka XIII
Chci jedno esko prosím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 15:47
- Nahlásit

kejtlin
takže jeden je 36 cm a druhej 32cm

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 15:50
- Nahlásit

Biluška
ok

kejtlin
ok

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 16:59
- Nahlásit

Bré deň pipky, uš sme domki, byli sme bránit, štěňátka měla hadříkovou lekci, náhradní Briksík je strašně krásnej a děsně zakous Fanouška, ten zase na oplátku zakous náhradního Briksíka, Áreska. Nanynka ječela, Bajko chtěl papat strejdíka a taky plakal, Mařenka plakala, bo tam s těma kreténama nechtěla bejt. Všichni společně pak zakousli Fanouška na prochásce, Nanda eště taky Mařku, aby jí to nebylo líto. Pak sme jeli na Džbán za Ilu na oblastku a koupili si zase blbosti ve stánku. Pak sme se prošli a fotili pohraniční psi na skále. A už mám vypráno )) Hlavně tady neháčkujte, bestak se to nedá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 17:34
- Nahlásit

co je to tu za háčkovací foru??????????
jako todleto vám trpjet nebudu! to si zalošte vlastní!!!! počkejte aš příde biluše,ta vás vyprovodí!!
gdo dělá vejcuc vy paka?? háčkovací postupy z toho laskavje vynechte!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 17:52
- Nahlásit

brezen2008
díky, ale ty jsou moc velké 32 a 34cm

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 18:18
- Nahlásit

kejtlin
no a neumala bys to třeba založit na menší?
jendo je takovéhle :
http://www.faunicka.com/shop/index.php?page=shop.p roduct_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3972 &category_id=24&option=com_virtuemart&Itemid=2

zelená barva
------------------------------------
a to druhé je domácí šití,džínový a to by se taky dalo nějak jakoby založit :
http://www.faunicka.com/shop/index.php?page=shop.p roduct_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5831 &category_id=24&option=com_virtuemart&Itemid=2

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 18:30
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
holky,elis je taky drajvová ,bo má od včerejška ostnatý obojek a vypadá jak ti co nosej ty řetězy na sobě a ty vostny
musím sní na vobrany

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:11
- Nahlásit

přeju pěkné sobotní večír, jsem otrávená, ráno jsme přišli o kámošku králici Bunny tak piště nějaký humorný přihody z natáčení a ne domácí úkoly z kurzu pletení sím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

brezen2008
musím sní na vobrany
figurovat by ti mohla aťka janoušková )))

pe3ce
můžu ti akorát napsat, že se mi chce spát...ale neni to moc humorný, tak nevim, no.....

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:18 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

Gerda
No po vašom dnešním vejletění se ti ani nedivím. Možná by mě rozesmálo, kdybys usnula u večeře třá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:20 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

pe3ce
to nebyl speciál vejlet, jen běžná víkendová procházka, co děláme vždy, když neprší. V dešti je to debilní a prochajdy krátíme.
Králice je mi líto - stáří nebo náhlá smrt?

Ty si tak zlá!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
co je to tu za háčkovací foru
třá kdyby sis chtěla uháčkovat holiny abys věděla, jak na to

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

brezen2008
já oblečky na v en mám, ale potřebuju asi i na doma, mám starší krysařici a pinčici a asi jsem je rozmazlila pod peřinou vedrem a když pod ní nespí a spí v pelechu tak nastydnou a musej bejt nejlíp pletený nebo háčkovaný aby se v nich nezapařily.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:25
- Nahlásit

gabifi
možná kdyby začala háčkovat nějaké miniatury, třá pro sebe tanga... :.-)

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:25
- Nahlásit

Gerda
Ty si tak zlá!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne jen děsně melancholická, toš hledám rozptyl gde se dá.
U králindy to byla skoronáhlá smrt, večír kulhala, ráno na umření....měli jsme ji 2,5 roku, tak to byla parťačka už no. Teď dumám, kým zaplním prázdné místečko

<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání