Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

leyendaŠíš já sem četla borderky místo breberky tak sem přemejšlela jak jako a proč

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

danajasa
leyenda
Alexa
Jeden můj známý podlahář to dělal tak, že ve dvou udělali podlahu, pak vzal kámoše do hospody na oběd. A když si kámoš objednal, tak mu říká: Počkej na mě chvíli. A na hoďku se ztratil zpátky na kontrolu podlahy... No a spokojenost na všech stranách.
V organizované formě se sámo stále testuje a užívají se individuální prostředky osobní ochrany.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

Alexa
Vlčáčková
psincák to není to je kašlání z nachlazení, spí normálně doma v obýváku, když jsem v práci, ale když mám noční tak nespí se mnou v posteli, jinak spí pod peřinou, právě myslí, že jsem je hodně zhýčkala vedrem, jak nemají vyloženě vedro tak prochladnou, myslím jen trojský holky, šerina je v poho.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:29
- Nahlásit

kejtlin
Otužuj je, ale ne teď. Počkej. Anebo jestli to na nic nepotřebuješ, neotužuj, ale pak stále musíš držet psiska v teple.

leyenda
Člen
- Nahlásit

danajasa
no jo, voni sou to takovy podobny slova breberky-borderky-bordelky-berberky

Alexa
Člen
- Nahlásit

kejtlin
tak jim dávej na ven nějakou pláštěnku a tam kde spí peřinu ne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

Nechce někdo štěnítko?:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/dar ujeme_03.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

Vlčáčková
v teple jsou pořád, zezačátku nechtěli spát pod peřinou, bud´ to neznali, nebo jim tam bylo vedro, šerina je to naučila, když mám noční tak se mnou spát nemužou. na ven na rychlý venčení neoblíkám, když je kolem nuly což už skoro je tak malý na prochajdu oblíkám.
all
zuzka mi dala knížku, dostala 2 jako dárek ke krmení, jmenuje se nemá váš pes cizopasníky? je docela poučná, jsou tam i míň známý brebery-dyš ste u těch breber

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:34
- Nahlásit

kejtlin
ti tedka Gerda naky periny da, tak je muzes poradne prikrejvat, je radsi moc neotuzuj, dyk uz jsou letity, ne? At si neuzenou nakej zapal plic, probuch

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Můžou psi ten actimel?Dyž to tak zázračně posiluje imunitu u lidí mě tak napado.Nám dal vet vitamín céé a já ho pakonovi vloni sežrala páč byl lidskej tak nevím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Alexa
mají deku na gauči, mužou se zavrtat, ale nedělají to jen šerina, neokoukaly to od ní, pokud je nepřikreju já-dekou na gauči, když koukáme na tv tak si nezalezou a pod peřinu v posteli jen když peřinu nadzvednu

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:36
- Nahlásit

Vlčáčková
Nechce někdo štěnítko?
nechci, ale libi se mi

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:37
- Nahlásit

teda koukám na Primě na Krause a normálně u toho řvu smíchy

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:38
- Nahlásit

danajasa
Můžou psi ten actimel?Dyž to tak zázračně posiluje imunitu u lidí mě tak napado.Nám dal vet vitamín céé a já ho pakonovi vloni sežrala páč byl lidskej tak nevím.
proč by nemohli????? akorát mi to přijde zbytečný, i teda pro lidi, je to to samý jako normál jogurt, ne ten přetrvanlivej, s živjema kulturama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:41
- Nahlásit

leyenda
jenže když nejsem doma, tak je nemá kdo přikrejt o to jde, že se musí otužovat ne venku to je jasný, ale v obýváku v normální pokojový teplotě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:42
- Nahlásit

kejtlin
V normální teplotě nemají proč nastydnout. Takže doma je přikrývat nemusíš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:44
- Nahlásit

Vlčáčková
jenže nastydly, proto bych je asi neměla brát do postele pořád, aby si trochu zvykly, že nebudou každou noc ve vedru pod peřinou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

kejtlin
prosimte a kolik je pro tebe normalni pokojova teplota?
Proc bys je prikrejvala?

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

No du mrknout na celebrity,konec zvonec vůkol začíná tady chaos.Brou velmi brou.Na dobrou noc -Zákony psího vlastnictví

1.Jestli se mi to líbí, je to moje.
2.Pokud to mám v tlamě, je to moje.
3.Pokud ti to můžu sebrat, je to moje.
4.Pokud si s něčím hraješ a položíš to, je to moje.
5.Pokud jsem to měl před chvíli, je to moje.
6.Pokud to jen vypadá jako moje, je to moje.
7.Pokud je to moje, nesmí se to podobat ničemu z tvých věcí.
8.Pokud to rozkoušu na kousky, všechny kousky jsou moje.
9.Pokud jsem to viděl první, je to moje.
10.Když se to rozbije, je to tvoje .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:48
- Nahlásit

leyenda
kolem 23 stupňů? protože když jsem byla na nočních tak v noci asi nastydly, protože trochu kašlaly, nespaly pod peřinou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlin
Hele a nezapomněl je děda na zahradě, když jsi byla v práci?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:50
- Nahlásit

danajasa
No du mrknout na celebrity,konec zvonec vůkol začíná tady chaos.Brou velmi brou.Na dobrou noc -Zákony psího vlastnictví

to je dobrý

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:51
- Nahlásit

kejtlin
ja teda nevim, ale 23 st mi prijde dobra teplota i pro maleho kratkosrsteho psa, to jsou teda choulostivy dost.
Ted aby sis poridila takovej ten mimnkovskej vak a nosila je vsude s sebou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková
ne k malým psům má absolutní zákaz a dodržuje ho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

leyenda
Ted aby sis poridila takovej ten mimnkovskej vak a nosila je vsude s sebou

to nebude nutný, ale myslím, že ke stáru každý pes hůř vyrovnává teplotní rozdíly
jinak klokanku mám, ale vejde se tam jeden pes, ale mám několik takových fusaků jak se dávaly miminům do kočáru, koupila jsem je v sekáči za pár kaček, leda bych je přešila.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

kejtlin
V tom případě nevím. Mohly to chytit na procházce. Od jinýho psa atd. Jestli je chceš otužovat, tak ale teď radši ne. A pomalu na ně. S přikrýváním jsem taky laborovala, ale je mi jasné, že to nezvládnu, když nejsem doma. Jediné, co mě napadlo, udělat domácí boudičky, vystlat peřinkama ze všech stran a dát do nich sklo, aby když zalezou a zateplají si to tam, pořád viděly ven. Jinak by mi tam nevydržely.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:00
- Nahlásit

kejtlin
nebo je proste oblikej i doma, kdyz jsi v praci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:02
- Nahlásit

leyenda
Ale aby se nezapařily.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:06
- Nahlásit

Vlčáčková
hm, neco teplyho ale prodysnyho? nevim, nemam v tomhle smeru zadny zkusenosti, ja jediny, ci jsem zahrivala, krom mych vlastnich mladat byla malinkata kotata. ty jsem vsude nosila v tom vaku na mimina

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:07
- Nahlásit

leyenda
Vlčáčková
taky mě to napadlo, ale bojím se za prvý zapaření a za druhý si musí jejich organismus zvyknout, možná to bude chvíli trvat, ale zvyknou si, údajně bydlely venku celoživotně a možná že i jo, ptž ta citlivost na chlad a když nevezmu do ruky obojky, že se jde ven, tak se moc ven nehrnou, ale to je ožná plemenem krysařík a pinč obecně nenávidí zimu.

<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání