Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:09
- Nahlásit

leyenda
mám oblečky šitý od kamarádky, ještě je na sobě neměly jsou po čivavách a jejích pejscích naháčích, mohly by jim bejt akorát, ješt nebyla venku taková zima, abych je oblékla, jsou z fleecu, nebo nevím jak se to píše, ale z toho tenčího, ne z tý huńatý deky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:10
- Nahlásit

kejtlin
ja bych jim na tvym miste upletla vlneny svetriky, ted na zimu bych moc neotuzovala a na jare uvidis
jdu ven koukat na hvezdicky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:12
- Nahlásit

leyenda
neumím plést. u nás jsou 4 stupně nad nulou koukat na hvězdičky nebudu, půjdu za chvíli číst a spát.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:26
- Nahlásit

leyenda
kejtlin
Holky, dobrou. Ty vlněný oblečky jsou dobrý. Na větší zimu pak teplejší oblečky. Doma jen něco lehčího - vlněný oblečky s velkýma okama. To bys mohla uplést sama. Prostě uděláš váleček na většinu těla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:38
- Nahlásit

Vlčáčková
jenže neumím plést ten steh nebo jak se tom u říká, aby to drželo pohromadě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 23:45
- Nahlásit

Nazdar ženičky, sem si trochu vyrazila do hospody, kolegyně slavila narosky a dávala pohoštění, tak sem šla. Pak zpět do práce pro auto a už sem domki aji s vyvenčenou hladovou maryjí.

kejtlin
Hele voni mohli nastydnout i kvůli tomu vlhku, jak furt pršelo, permanentně navlhlý, už je i chladněji, tak to klidně může bejt.

lejendička
pani, frída je můj milej film, je úžasně barevnej a to já mám moc ráda. Taky mám moc ráda španělštinu, chtěla bych umět kubánckej přízvuk. Bohužel nerozumim, Ibrahimovi ani slovo ))

Co se baref týká, nastal u mě posun od výhradně velmi tmavých baref k červené, oranžové a poslední dobou mě překvapuje, že lnu i k hnědé, zemní. Dokonce sem si koupila s jysku hnědý plét za 90 Kč. To bych nikdy dříf neudělala. Aji byt mám dost červený, koupelnu tedy dokonce rudou, nábytek hnědý až světle hnědý. Uvažuji o světle hnědinkých lehkých závěsech. Linku mám taky červenou, ale jemně. Sem dřevěnej typ, určo bych nechtěla mít doma kombinaci kov-sklo. Mým snem je kanacký srup ve švýcarsku poblíš hranic s itálií, někde u jezera ))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 06:06
- Nahlásit

dobré ráno všem
od 4 ráno nemohu usnout a tak jsem si udělala kafe,vyvenčila a čekám až bude normální hodinka,abych mohla pořádně uklízet a vařit psům jídlo

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 07:51
- Nahlásit

brezen2008
čekám až bude normální hodinka,abych mohla pořádně uklízet a vařit psům jídlo
Nazdárek Želvičko a to jako v 6.06hod není pro tebe normoš čas? Tož to jsi huž měla mít vše udělané. To je úplně nejlepší hodina a co když ty nemůžeš hajat tak proč by měli spát ti kreténi přes zeď?
Hezký den pro tebe a tvojí smečku od nás Havířováku. Páčko.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:18
- Nahlásit

Darina1
už je uvaříno a psiska maj nacpaný žaludky

venku zima a já dorazím ještě sektor letákama a budu mít hotovo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:19
- Nahlásit

brezen2008cus pani napodobne,zas ten cernej debil vymejsli a nechce chrapat,po tom vcerejsim padu ze schodu mirne kulha,tak ma dnes utrum,jen prochazky.
jinak vsem preji krasny a hlavne slunecni rano,uz bylo nacase,vsechno mam zasrany a vlhky,jdu prat,teda pracka jde prat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:26
- Nahlásit

brezen2008
venku zima
No holka jak můžeš říct, že je venku zima? Vždyť tam je příjemné podnebí což je tady asi tak kolem 5C, není ani teplo a ani zima. Tož to je vidět, že Pražáci su rozmazleni:-DDD.
Davídkova ne abys mě zabyla za tak hříšné slova!!!!
nemethova5
krasny a hlavne slunecni rano,uz bylo nacase
Že je krásně, a oni si budou Pražanky stále stěžovat:-DDD. Na Sibiř s Vámi:-DDD.

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:28
- Nahlásit

zdaréc fšici!

toš bajšina otrava sirkama naštěstí neproběhla, přítul asi přeháněl, jak jsem koukala na zbytky krabičky, tak podle mně nesnědla skoro nic
akorát granule s olejem měly ráno poněkud následky

taxem jí jako útěchu dala zelený držky a byla sem svjedkem podivuhodného úkazu popírajícího fyzikální zákony, neb čtvrtkilo smrdutého hnusu se záhadně dematerializovalo bjehem asi tří fteřin po dotyku misky se zemí

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:29
- Nahlásit

Darina1
ohrazuji se proti paušalizaci - su uš taky Pražanda a oznamuju, že je velice příjemné podnebí, zvláště při otevřeném oknu

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:32
- Nahlásit

včera jsem nasávala a jsem trošku leklá lybička.není tu zuzaadidaska, že bychom na tom byly stejně? . Jinak mám dotaz na kočkology (ne ympakta). Je normální aby kotě narozené na jaře bylo teď tak klidné, že leží, přijde cizí člověk, šáhne na něho a ono se ani nepohne, nechá se brát na ruce, prohlížet uši, zuby, nosit, spí cizímu na klíně a vydrží to dlouho. Je to kotě, které se přitoulalo ke známým asi před 3 týdny.Mi se zdá nějaké moc klidné. Co myslíte?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Darina1

no je tam žima,asi jenom 6 stupmů ,ale neboj,tady to vypadá že bude i snad hezky,já se za chvilku zahřeju s letákama,takže mi pak už bude teplo až do večera,pak jdu jenom s holkama na vycházku,ale jenom na chvilku,dastyho tu sama nechci nechávat samotného
opoledne budu luxovat a pak večer mám basketbal s holkama našema českýma a pak nevím co bude
makrel
tak to není kočka,ale pes )

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:53
- Nahlásit

Baysha
su uš taky Pražanda a oznamuju, že je velice příjemné podnebí, zvláště při otevřeném oknu
No tak mi vysvětli proč všichni tam od Vás hudrují, že je zima. Vždyť je super počasí konečně a což je důležité dá se dýchat bez zpocení:-DDD. A hlavně psi se umí hýbat v normálním tempu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:57
- Nahlásit

brezen2008
opoledne budu luxovat a pak večer mám basketbal s holkama našema českýma a pak nevím co bude
Tož to ti děvče určitě zima nebude. Já mám po otvírané všechny okna, chodím jen v podvlékacím tričku a ještě mám na sebe majtky, můj řve, že se mám obléct, že to není vůbec normální. Jojo ať si zkusí mít rozhozené hormony, já mu to vrátím, můj čas ještě nastane:-DDD.

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:58
- Nahlásit

Darina1
To máš fšude, nejhorší to bylo, dyš sem eště byla v Brně a v práci sme měli openspace - 40 lidí na jednom sále. To si človjek vedle sebe otevřel okno a z druhýho konce sálu mu ho někdo přišel zavřít, že je mu zima
Fčil je nás v kanclu sice jenom sedum, ale máme tam taky jednu příšernou zmrzlinu, to je děs

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:20
- Nahlásit

Tak tady je šílená mlha,teplo není, ale nemrznu rozhodně. A až ta mlha zmizne, tak asi bude hezky.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:32
- Nahlásit

U nás slunko
Dnes ráno mi vyskočil šoltyje do náručí. Smůla, že sem zrovinka na sedačce pila kafe. Huš je všecko vypratý, i čokl
Ještě že piju studený kafe.
Gerda
Mým snem je kanacký srup ve švýcarsku poblíš hranic s itálií, někde u jezera
nechápu, kde ses vzala v mým vlastním snu, ten srup je můůůůj!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:41
- Nahlásit

Hele v kolikati měsících se kastruje kocur?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

makrel
Hele v kolikati měsících se kastruje kocur?

v roce
to o tom kotěti, může to být normální, já mám jedno kotě taky z polodivokých koček, nepřišlo do kontaktu s člověkem, a během jedný noční jsme se tak zkamarádili, že na mě byl závislák, než jsem donesla kotě číslo dvě pak si hráli a hrají spolu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

jinak dobré ráno všem, já se dnes vzbudila až po 10 hod.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

kejtlin
no prohlížela jsem ho, teplotu myslím nemělo, oči, uši nos ok, bez výtoku, břicho ok, tak je třeba tak hodné. Co je třeba? odčervit, odblešit, naočkovat vzteklinu a kočičí nemoci..ještě něco?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:55
- Nahlásit

makrel
odblešit, odčervit přípravkem pro kot´ata, jestli je masivně zablešený, tam odčervení opakovat po měsíci. naočkovat ale vzteklina se myslím očkuje později-poradí veterinář a koupit kvalitní masovou konzervu, dávej s přílohou, nebo jestli krmíš psa masem tak je to ideální-já krmím masem, tak vždycky odeberu kočkám.
já takovej kočkař nejsem, to jsou jen postřehy vlastníka koček, nevim kde je lucynka s tim číslem ta je přes kočky.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:56
- Nahlásit

kejtlin
jj, to je známých kotě, ale je super, tak jim to zjišťuju, ať mají všecko vpořádku, když už u nich zůstalo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Dobré jitro, dámy.

A kejtlin - pokud neumíš štrykovat, tak to uháčkuj, to snad umíš, ne? Vejsledek bude stejnej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:36
- Nahlásit

Vlčáčková
háčkovat už vůbec neumim, já sem na tohle levá, jedna stínová tchyně mě učila plést, to bych zvládla, ale neumím to načít, to vždycky začínala ona, asi k ní budu muset zaject.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

jo a byla jsem u nás u vietnamců koupit rohlíky a mají kočku! vietnamci a kočku, odrostlejší kotě, moc milý a mazlivý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:49
- Nahlásit

kejtlin
háčkovat umím,co bys potřebovala?

jinak v Praze je hicově. už je 12C )

<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání