Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:08
- Nahlásit

kejtlin
přemejšlela sem mezi variantou, že to bejpečný nejni a běžně trháme dětem ruce a lehkým pokývnutím a úsměvem.... zvolila sem radši druhou, by mi asi jinak Biluše dala

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:10
- Nahlásit

Polila jsem si nohu vařící vodou, štípe to, ale nemám puchýře, ani to není moc červené. tak to asi neumřu, že?

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:11
- Nahlásit

Biluška
ty vole, nechápu! tak když dělám akci pro děcka, tak si to zjistím ne pak dej děcka do školky ale musím říct, že zlatý mimopražský děcka! ty byli vždy tak krásně vychovaný ale v praze sou fakt většinou jen pézetka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:15
- Nahlásit

makrel
neumřeš, ale já měla spálenou celou paži, ale měla jsem puchýř, a dávala jsem si ledový obklady, jinak to nešlo vydržet.
younglady
ještě že do prahy nejezdím, protože bych se už nevrátila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:16
- Nahlásit

makrel
Okamžitě to dej pod tekoucí studenou vodu a máš-li ledové věci z mrazáku, tak přikládej. A umřít můžeš na šok, nikoliv pouze na hmatatelné poškození. Zavolejsi na nějaké oddělení popálenin.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:16
- Nahlásit

kejtlin
to mám jen zarudlé, nevylila jsem to úplně, převrátil se mi hrnec a nestihla jsem uskočit, tak mi to stříkalo na nárt

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:17
- Nahlásit

younglady
by mi asi jinak Biluše dala
Si piš . I když v jedné škole mě kdysi pan ředitel upozorňoval, že jejich osmáci jsou děsní hajzli a musím na ně být hned z kraje přísná, jinak mě převálcují. Jsem mu přikývla, že jako OK a že vezmu děsně zlou a kousavou Pumu. On si jenom povzdechl a řekl "kéž byste mohla"

Vlčáčková
Ty bydlíš v Hundertwasserhausu???
Co to je? Psí vodní dům? To by tak zhruba vystihovalo podstatu našeho baráku . Psů je tu hafec, vlhko je tu taky slušný...a navíc tu máme myši Tak si to kompenzuju aspoň těma barvičkama
Doma jsem přece jenom lehce konzervativní, když jsem ještě dělala na stanici přírodovědců tak jsem se tam vyřádila mnohem víc. Jsme měli třá jednu místnost celou žlutou. Jako celou - zdi, stropy, přehoz na gauči... Pod stropem byla lišta plná žlutých kuřátek. Kuřátka byli nalepené i na obkladech kolem umyvadla, na zářivkách, na oknech, na nástěnkách, na skříních.... prostě všude kuřátka.
Další místnost jsme malovali kolegyni jako svatební dar. Pochopitelně byla růžová a na zdi byli tmavě růžové srdíčka a labutě
Zlatý hřeb mého umění byla krypta - na černo namalované záchody. Takové ty školní jak jsou tam tři kabinky a před nima pidimístnost s umyvadlama. Zdi byli úplně na černo a na nich byli červené a žluté květy se zelenýma stonkama. Na bílých kabinkách byli taky ty kytky. Bylo to bombastické . Vzhledem k tomu, že stanici pak přestěhovali a ten barák dostala speciální škola pro mentíky mám děsné nutkání se tam jít někdy podívat a zjistit jak se jim to povedlo přemalovat

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:18
- Nahlásit

kejtlin
ježíš proč?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:20
- Nahlásit

younglady
protože hrozně bloudím a bohužel je to jednak poúrazový stav, že si nepamatuju cesty a dvanak prahu vůbec neznám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:21
- Nahlásit

Biluška

Se podívej, co to je:
http://www.google.cz/images?rlz=1T4ADBF_enCZ279CZ3 00&q=hundertwasserhaus&um=1&ie=UTF-8&source=univ&e i=5N-lTKagNcLHswaBh8WuCA&sa=X&oi=image_result_grou p&ct=title&resnum=1&ved=0CCIQsAQwAA

Stanice mladých přírodovědců? No, do něčeho takovýho jsem chodila taky. V ZOO Ústí nad Labem - herpetologický kroužek čili plazí kroužek - ještěrky, hadi, taky tam byla ropucha a bohužel na jídlo myšky a jednou jsme tam měli nasraného kalouska se zlomeným křídlem, který furt syčel.

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:22
- Nahlásit

Biluška
tak víš co, někdo když má všeho dost, vezme pušku a všechny postřílí, někdo veme pumu do školy
Já až mi rupne vemu do školky teriérku a pak se zdekuju do anonymity do ciziny

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:24
- Nahlásit

makrel
pokud na to dáš studený, udělá se ti puchýř. Jako absolvent jednoho semestru homeopatie doporučuju teplou vodu. zní to děsně a děsně to bolí, ale funguje to. Jsem děsně střevo a několikrát jsem si v čajovně polila celou ruku horkou vodou. Jakmile jsem na to dala studený, tak jsem nemohla tejden makat kvůli puchýřům )))

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:25
- Nahlásit

kejtlin
aha tak to jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Se podívej, co to je:
jo jo, to je přesně jako u nás . Jsem nevěděla, že je můj domeček tak slavný, že má i německý název

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:32
- Nahlásit

Maky a Trix
studeným jsem to polila hned jak se to stalo a teď už to asi nechám na vzduchu, jen doufám, že to neoteče a vlezu se do boty

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:34
- Nahlásit

makrel
Na popáleniny mám fantastickou mastičku. Jmenuje se Nerissona fetsalbe. Je to normálně od doktora, netuším essi se to dá volně koupit. Je fakt boží. Musíš tu popáleninu namazat hned za čerstva a přestane to bolet prakticky okamžitě.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:36
- Nahlásit

Biluška
Jmenuje se Nerissona fetsalbe
nic takovýho mi google nenašel, to je beztak od nějakýho šarlatána nebo se psím sádlem, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:40
- Nahlásit

makrel
ne, normoš od doktora. Ale už děsně dávno, to je fakt . Si ji šetřím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:04
- Nahlásit

makrel
Na jaře jsem si vařila vodu na čaj a jak to přišlo do varu, jsem to vzala a polila si s tím polovinu prstů a celou ruku od zápěstí. A víš co? Jsem se divila. Malinko to zarudlo, jen trochu to chvíli pálilo, žádný puchýře se neudělaly. Ošetřila jsem to tím, že jsem na to nalila studenou vodu a zavolala na popáleninový do fakultní nemocnice. A tam se hrozně divili, že jsem si vařící vodou udělala jen popáleniny prvního stupně (spíš půltého stupně) a ani mě to skroro nebolí. Po konzultaci jsem se rozhodla, že není třeba vyhledávat odbornou pomoc, protože jsem azbestová.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:09
- Nahlásit

Vlčáčková
a do kdy se mají udělat ty puchýře?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:14
- Nahlásit

makrel
Vím já? Mě se neudělal ani jeden. Já měla puchýře vždycky akorát od kytary, sekery a rejče.
Myslím, že puchýře s tvorbou ale příliš neotálí.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:15 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Vlčáčková
taky si myslím, že by se udělaly hned.už je to 1,5 hodiny, tak snad nebudou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:17
- Nahlásit

sem zatopila v prádelně, nejde tam vydržet, poněvadž netáhne komín a čoudí to ven a dá mi hodně práce zatopit, ale musím uvařit brambory pro drůbež.
po cestě jsem zastavila u kukuřičnýho pole a urvala 3 klasy, uvařim si je k večeři

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:19 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

makrel
mě se tenkrát ten puchejř udělal asi po půl hodině, hlavně to ničím nemaž žádný máslo, sádlo apod!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:19
- Nahlásit

kejtlin

U nás se vařej pro ryby a sou fakt výborný ) ale musej se vařit fakt dlouho..

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:21
- Nahlásit

kejtlin
hlavně to ničím nemaž žádný máslo, sádlo apod!!!jo to vím, že se to nemá mazat. hlavně ať se vlezu do boty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já vím, že se vaří dlouho, ani to není ten druh na jídlo, ale to mi neva

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:22
- Nahlásit

makrel
asi nebudou

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:23
- Nahlásit

Vlčáčková
aspoň že tak, bych si dala pár facek, jaké jsem nemehlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:23
- Nahlásit

makrel
já v zimě nevlezla, ale to jsem měla nohu spálenou od sádla, nosila jsem pantofli

<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání