| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
kejtlin
Drahá, tak dávej bacha, ať se u toho kotle neotrávíš!!!!!!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:25
- Nahlásit
makrel
To už se stalo lidem! Facku si nedávej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:27
- Nahlásit
Vlčáčková
to je fakt, měla bych červený i ksicht
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:31
- Nahlásit
makrel
To jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:34
- Nahlásit
makrel
když použiješ kalciovou mast, nedává se do té rány, ale okolo rány. Ty si pako, lybičko.... ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:00
- Nahlásit
Vlčáčková
se tam nezdržuju a neni to kotel ale kamna, jen přiložím a mažu pryč.
děda nechal nabrousit sekeru, byla broušená někdy v pravěku, to je balada sekat to dřevo!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:02
- Nahlásit
kejtlin
Tak s dědou doval. Potřebuju nabrousit sekyru a nasekat dřevo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:07
- Nahlásit
Vlčáčková
děda ji nechal nabrousit od pana svobody, a dřevo sekám ráda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:11
- Nahlásit
kejtlin
Dobrá, tak opravuju: doval s panem Svobodou, dědu nech doma, ať může udělat nějaký průser se psama, zatímco budeš pryč. Aby nebyla nuda.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:49
- Nahlásit
ahoj puchejřníci!
koukám že sem tu dobře v lékařském tématu, páč bajša sežrala sirky, potvora tagle mě děsit, určo chce, aby mi rupla céfka sem si to spletla s prskafkama, ty sou děsně jedovatý, sirky moc ne, paní na toxikologickým ústafu mě uklidnila, že jí nejspíš bude akorát blbje a poradila olej, toš jí ho přítul dal do jídla, doufám, že se ta potvora pobleje a posere
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:02
- Nahlásit
nazdar bazar
sem si dneska připadala jak Kejtlin jedoucí na přednášku okolo Mladý Boleslavy. Páč sem jela do Makra a jediná cesta která tam a zpjet vedla byla po dálnici, nebo po okruhu, což sem zjistila až gdyž jsem z tý blbý dálnice stran zácpy (kamionu) sjela a dojela sem k prvnímu zákazu vjezdu, tož sem chtěla jet druhou cestou a co myslíte ???????? byl tam!!!!! tak sem jela třetí cestou a co myslíte??????? no máte pravdu byl tam taky takgže sem jezdila jak debil vokolo až sem se konečně na jednu cestu trefila a zpátky sem jela po značený objížďce, která mě naváděla opjet na zákat vjezdu. Už tam nigdy nepojedu.
Jinak sme se byly se Sisinou podívat na jejího bráchu a gdyž se Sisina rozkoukala tak bráchu vyhnala z jeho pelechu, sebrala mu všechny hračky a vyhánělo ho odevšad kam si lehl. Normálně na něj dělala agresivní útoky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jak dlouho se vaří ta kukuřice? díky
sem ji vařila naposledy na střední a vyvařila se voda a hrnec se musel vyhodit, všichni mysleli, že sem podpálila intr.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:05
- Nahlásit
Alexa
aspoň víš jak mi je na cestách
ošetřila sem a vopíchala důchod´ák
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:09
- Nahlásit
kejtlin
vopíchala důchod´ák
hele takový podrobnostě si snat rači nech pro sebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:11
- Nahlásit
kejtlin
ošetřila sem a vopíchala důchod´ák
nemělo to bejt obráceně??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:12
- Nahlásit
kejtlin
nóó, my jí vařili minulý víkend, to byla za dvě hodiny hotová, v normálním hrnci, ne v papiňáku, voda se tam musí dolejvat, aby se nevyvařila právě teď už se asi bude muset vařit dýl, protože když na poli moc vytvrdne, jako že je už hodně vyzrálá, tak nezměkne nikdy )) hodně štěstí při vaření a vosol tu vodu a pak eště vosolit při jídle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:18
- Nahlásit
Je tu někde lejendička? Že tomu milijardářoj z francyje už posílám píseň, bude mým suvenýrem z Nimes:
http://www.youtube.com/watch?v=-UeI0jmobdw
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jj vařím, solím, dolejvám
Gerda
Alexa
mi bylo jasný, že se toho chytnete jak hovno košile
jinak stále přikládám pod brambory
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:40
- Nahlásit
kejtlin
proč vaříš kukuřicu, ty prznitelko gerontůch?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:42
- Nahlásit
Gerda
proč vaříš kukuřicu, ty prznitelko gerontůch?
chci ji sežrat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:47
- Nahlásit
kejtlin
tady ti k tomu zahraje seňor (taky trošku senior) Rubén Gonzáles
http://www.youtube.com/watch?v=ZSEiyF64z3o&feature =related
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
Brej večír já vařím kuřecí skelety cca3kyla pakonoj ku sváče heč V práci máme opět velkou slávu je tu muzikál selebrity sou sfině,chtěla sem at mi pakůn ukosne kousek selebrity na pamáku,tak říkám sme u pánských hajzlů ukousni mu ten nejmenší kousek a parták prej-na co ti bude malíček.Tak su bubá malíček necu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:56
- Nahlásit
caute decka!co je novyho,krom toho,ze jsem ten kram zapla az tedkonc,konecne neprsi,tak jsem si se psama uzivala pekneho dne,no az na to teda,ze mi byla jaksi zima!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:07
- Nahlásit
danajasa
minule jsi psala, že ti nemůže přibrat, já dávám psům na přibrání čistý sádlo, 2 lžíce do krmení denně-velkým psům, jestli ti to snese tak to zkus.
nemethova5
ráno byly u nás 2 stupně tepla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:21
- Nahlásit
kejtlinpry maji byt prizemni mraziky???amin zas kulha,je to proste debil nemoznej!!!dnes idiot spadl ze schodu a ja myslela,ze je po nem,pak se zvedl a otrepal se ty vole,v ten moment se mi zastavilo srdce,ze mam po psovy!tak jsem ho prohmatla a nastesti nic,jen trosinku kulha.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:24
- Nahlásit
nemethova5
kolie taky kulhá, má zánět šlach
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
kejtlinon to ma z toho,jak se skutalel ze schodu,mi sousedka rikala,ze se fakt jednou zabije,jak je trhlej!jo cetla jsem,z ceho to je vubec?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:31
- Nahlásit
nemethova5
jo cetla jsem,z ceho to je vubec?
nevím, předevčírem nohu nadlehčovala a včera už regulérně kulhala a nohu měla horkou, tak jsem jela. je to lepší už nemá horkou nohu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:34
- Nahlásit
gdo dělá vejcuc???????????????????
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:07
- Nahlásit
Výcuc:
Lybka není puchejř, vlčáčková je azbestová, kejtlin vaří brambory a kukuřicu. Kukuřicu sežere a pojede sekat dříví k vlčáčkům. Jo a taky przní starý lidi:-D A danajsa vaří pakoňoj sváču a kouše celebrýty. Jo a kulhaj psy.
Já byla na stopě, jejdřív se ten trouba zamotal hned na začátku, tak jsem ho ztraverzovala a pak už šel krásně.
Nechcete už konečně někdo štěně?
|