| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
leyenda
sou to vyhozeny prachy.
No jestli ty zákaznice budou takhle uvažovat, tak máš pravdu. Hlavně nejsou padlé na hlavu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
leyenda
Škarohlíde!!! Že Ty se tomu bráníš proto, že by Tě lákalo tam denodenně chodit, vyplundrovat společnou kasu a .... tak.
Není to tu proto, že to:
1. ještě nikoho nenapadlo,
2. tu v minulosti nebylo tolik osamělých žen.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
danajasa
modra je hezka a uklidnujici
Vlčáčková
telocvicna? meditacni sal? koutek zdrave vyzivy?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
No a gde vezmem ti gigoli to jako uděláme konkurz?Já já se hlásím do výběrové komis sím sím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
leyenda
Jo a doktora na přednášky o syfilisu a HIV. Jdeš na to nějak inteletuálně. Tak proč ne, hodíme tam knihovnu.
danajasa
No jasně. Jim nabídneš pracoviště oddělené od bydliště, pohodlí, pojištění, bezpečnější prostředí... No aby se nehrnuli!!!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
danajasa
No a gde vezmem ti gigoli to jako uděláme konkurz?Já já se hlásím do výběrové komis sím sím
ještě ses nepřihlásila jako spolumajitelka a už bys vybírala. Já teda se hlaásím jako spolumajitelka a mohli by tam bejt břišní tanečníci. Jo a u konkurzní komise chci bejt taky
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčkováhttp://lawujuto.bloger.cz/fotogalerie.ph p?i=4981
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
http://lawujuto.bloger.cz/fotogalerie.php?i=4981 tak eště raz,ůůůž?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Škarohlíde!!!
jsem spis realista nez skarohlid, mimoto zensky to maji jinak postavene nez panove, takze bordel nikdy nebude masovou zenskou zabavou, i ty nejemancipovanejsi zensky nebude prijemny pocit, ze za to musi platit, nehlede na urcity technicky problem, ktery muze nastat u tvych zamestnancu, kdyz zakaznice nebude moc apetytlich
Že Ty se tomu bráníš proto, že by Tě lákalo tam denodenně chodit
ne, to opravdu ne
Není to tu proto, že to:
1. ještě nikoho nenapadlo
ale napadlo, dokonce par takovych zarizeni ruzne po svete zivori
2. tu v minulosti nebylo tolik osamělých žen.
bylo, vzdycky bylo vic zenskejch nez chlapu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
danajasa
Hezký. Myslíš, že některý přijde na konkurz?
leyenda
Ty mi to úplně rozložíš, realistko.
Za masáž taky platíš, takže jde jen o to, jak to podat. A taky nikdo neříká, že to bude "hop na to". Musí to mít svoji atmosféru. Ovšem co se škaredými zákaznicemi nevím. Že by pytlík na hlavu?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
leyendaNo ale třá služba-Hodinový manžel-tak ta de na dračku,tak tam připrdnem manuálně zručné opraváře a jednoho hasiče jako bonus né.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
holky myslíte, že mám dát ještě kryskám jitrocelový sirup, když trochu kašlaly a už nekašlou? dávala jsem ho třikrát denně od čtvrtka rána a dneska dvakrát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
Dej.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:01
- Nahlásit
danajasa
No ale třá služba-Hodinový manžel-tak ta de na dračku,tak tam připrdnem manuálně zručné opraváře a jednoho hasiče jako bonus né.
joooooo a nahatý uklízeče, ale aby to n edopadlo tagle:
http://www.zenax.cz/bohdalova_sip_kohout_eroticke_ sluzby_sro_1_dil_4292.htm
http://www.zenax.cz/bohdalova_sip_kohout_eroticke_ sluzby_sro_2_dil_4293.htm
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:01
- Nahlásit
danajasa
jo, jako technicky sluzby by to asi fungovalo lip, bych tam taky zapojila automechanika a pocitacovyho doktora a tak...
co je hodinovy manzel? to tu nemame
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:02
- Nahlásit
Vlčáčková
a do kdy mám dávat?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
olky myslíte, že mám dát ještě kryskám jitrocelový sirup, když trochu kašlaly a už nekašlou? dávala jsem ho třikrát denně od čtvrtka rána a dneska dvakrát
jasně dávala bych ho aspoň 2-3 dny po přestání kašlání a taky dávám medík
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:04
- Nahlásit
leyenda
co je hodinovy manzel? to tu nemame
to je takovej čék většinou chlap, u nás ženská, který dělaj takový drobný práce v bytě a kolem baráku: vyměnit kohoutek, přitlouct obrázek, vyměnit zámek, posekat zahradu, posekat dříví, atp....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:05
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
Tak nějak. 2 - 3 dny. Uškodit jim to nemůže, tak není důvod s tím přestat zbytečně brzy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:06
- Nahlásit
Vlčáčková
sirup podán dnes potřetí, naštěstí jim chutná
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:07
- Nahlásit
AlexaNo šípa zrovna né ten je levej jak šavle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Alexa
tak budu dávat přes víkend, kašlaly jen trochu, ale hned jim zabral asi, ptž během jednoho dne přestaly. a myslíte, že je mám trochu otužovat, nebo si je můžu vzít do postele jako obyčejně, já bych si je radší vzala do peřin, sem si na ně ňák zvykla.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:10
- Nahlásit
Alexa
to je takovej čék většinou chlap, u nás ženská, který dělaj takový drobný práce v bytě a kolem baráku: vyměnit kohoutek, přitlouct obrázek, vyměnit zámek, posekat zahradu, posekat dříví, atp....
proste domaci kutil, obdoba slecny pro fsechno, to tady je taky, vetsinou mlady schopny duchodci, ale nerika se jim hodinovy manzel
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
leyenda
ale nerika se jim hodinovy manzel
bůchví co sis přectavovala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
kejtlin
tak budu dávat přes víkend, kašlaly jen trochu, ale hned jim zabral asi, ptž během jednoho dne přestaly. a myslíte, že je mám trochu otužovat, nebo si je můžu vzít do postele jako obyčejně, já bych si je radší vzala do peřin, sem si na ně ňák zvykla.
a nemohly chytit psincák???? A kde spí když si v práci??? Tak jim dávej na ven nějakou pláštěnku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
Alexa
bůchví co sis přectavovala
no takovou odvozeninu od hodinoveho hotelu, kdyz tady zakladate zenisinec, co jinyho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
kejtlin
NO, jasně že do postele. Za prvé je to příjemný a za druhé jsou to rekonvalescenti, ne? A ti se neotužují, ti se doléčují.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
leyenda
no takovou odvozeninu od hodinoveho hotelu, kdyz tady zakladate zenisinec, co jinyho
a tak hele v bytě s nima nikdo neni žejo takže možná vopraví kohoutek, pak se trochu zdrží a spokojenost na fšech stranách, žejo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
AlexaJasnéé a novátorské pojetí mám já,navléct je do dobových kostímků-šlechetný šermíř s těma krajkama av těch punčocháčích co mi vopravuje kohoutek v kuchyni no krásná představa
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
Alexa
no, hlavne aby byli zodpovedny a neroznaseli ty breberky, co vo nich furt pise Gerdicka
|