Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5292 . 5293 . 5294 . 5295 . 5296 . 5297 . 5298 . 5299 . 5300 . 5301 . 5302 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:02
- Nahlásit

Tinta76
děkuji
Gerda
nemůže se něco stát, dyž je to po umřitejch? na to sem cít´a, ale takopvá, že bych to brala v rukavicích, vím že je to blbost.
záleží na tom kdy tam pojedete, já mám 14.10. přednášku v kralupech

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:04
- Nahlásit

Gerda kdybyste jely do Kralup příští vejkend tak vám s tim pomůžu a třá bychom i ovenčili nějaký čuklíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:11
- Nahlásit

kejtlin
nemůže se něco stát, dyž je to po umřitejch?
ne, nemůže )) Neni to z infekčního, to by vůbec nesmělo opustit brány nemocnice, je to jen asi vyřazená lůžkovina, sestra, co mi to dávala, to brala normálně do ruk bez rukavic. Myslim, že pokud z toho něco budeš chtít, musíme domluvit co nejdřívější návštěvu mlékojed, nechci to furt vozit v autě ))

hancaw
do kralup to zaveze Bajko Zeleninou, zítra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:14
- Nahlásit

du ven,nepyšte,debylové!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:14 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Gerda aha jsem myslela že tam jedete fšechny společně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

Gerda
mě můžete navštívit aji doma

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:19
- Nahlásit

ty woe to je lazaret, zuzanka kašle, tessa má rýmu, sinda kulhá, ricky taky kašle, ale ten to má od srdce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:30
- Nahlásit

hancaw
to asi neeeeee, Bajko to má po cestě domů a my bychom akorát jezdili jako blázni staří po takovejch dálavách...

kejtlin
mě můžete navštívit aji doma
tak to se eště domluvíme, uvidíme, co v těch pytlích vůbec je.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:34
- Nahlásit

Lidi poraďte mi jak mám vymalovat koupelnu? Je tam modrobílý obklad, béžová dlažba. Vana a umyvadlo jsou klasicky bílé. Ta místnost je poměrně úzká a dlouhá, taková nudle. Je tam klenutý strop a v jedné zdi klenutý výklenek. Prostě nemám inspiraci . Bílou rozhodně škrtám, nemám rád bílé zdi. Modrou moc nechci, aby to nepůsobilo studeně. Ono je to dost studené už díky těm obkladům.

Kuchyň už mám vymyšlenou - světle modrý strop, tmavě zelené zdi a na nich kytičky . Modré, červené a žluté.
Chodbu mám taky - žluté zdi, červený strop a oblouky (všude máme klenuté stropy a takové jakoby výklenky, nebo jak to nazvat).
Ale tu koupelnu prostě nevííííííííííím . A záchod taky nevím, ale asi ho udělám duhový. Podle toho jak budu mít náladu si s tím hrát. Essi mít náladu nebudu tak bude strakatý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:36
- Nahlásit

Biluška
co žlutou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:37
- Nahlásit

kejtlin
Jako jenom žlutou? To by bylo moc fádní, žádný pokoj nemáme jednobarevný. Akorát špajzku teda jo, ta je moc malá na to, abych se tam mohla výtvarně projevit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:38
- Nahlásit

Biluška
nebo pistáciovou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:40
- Nahlásit

Biluška
tak zkombinuj pistáciovou a žlutou, obojí se hodí barevně a bude ladit s modrobílou

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:44
- Nahlásit

kejtlin
tak zkombinuj pistáciovou a žlutou, obojí se hodí barevně a bude ladit s modrobílou
pistáciová a žlutá ladit budou, to by šlo. Ale že by mi to nějak ladilo s modrobílou to se mi teda nezdá

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:47
- Nahlásit

Biluška nebo oranžovou a žlutý slunko! a pistáciovej pruh mezi žlutou a modrou tím to oddělíš a nebude se ti to tlouct

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:48
- Nahlásit

byla jsem trochu v šoku z přednášky v mš, asi ředitelka, klasická studená a přišla mi i dost zlá na děti, přitom ty byly vycepovaný hlavně na holčinu, co byla postižená, nebylo to na ní vidět, ale dost ji ne vyloženě týrala, ale srážela, zrovna ta holčina se bála psů, potom co jsem ji nechala několikrát pohladit obě jezevčice tak byla v pohodě, a bylo vidět, že je zvyklá bezvýhradně poslouchat, měla z těch psů fakt hrůzu vytřeštěný oči jen se přiblížili, ale když jsem se jí zeptala jestli se bojí tak kývla, tak jsem jí říkala že se bát nemusí, že jsou pejsci hodní at´ je jde pohladit, tak šla i když se hodně bála, pak už teda ne amálka s lily si získají každého.pak z toho, že chtěla ředitelka, aby byla přednáška venku, tak jsem namítla, že tráva je mokrá a děti budou dost na zemi a je tam 3 stupně tepla, tak je otráveně svlékla, nebo jim řekla, at´ se svléknou, pak říkala, že kdyby věděla, že psi jsou čistí a čistottní tak mohli i na koberec-byli jsme na lině, holky teda stejně na koberec za dětma chodily takže si m oc nepomohla. a v zš mi říkala učitelka, moc příjemná o to nic, že tam mají sociálně slabé děti a ti nepřinesli na dnešek peníze, tak je pošle vedle, tak já na to, že to jistě záleží na ní nebo nevím jak to mají u nich zařízené, ale mě je jedno jestli tam bude s námi 20 nebo 30 dětí tak je nikam neposílala.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:50
- Nahlásit

kejtlin

a jak se ti to líbilo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:51
- Nahlásit

Biluška
Ale že by mi to nějak ladilo s modrobílou to se mi teda nezdá
já vymalovala na žluto obývák, ted´je teda už modrej, a všechny doplňky jsem měla modré, jsem ujetá na modrou a krásně to ladilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:54
- Nahlásit

Biluška
hancaw
nebo oranžovou a žlutý slunko! a pistáciovej pruh mezi žlutou a modrou tím to oddělíš a nebude se ti to tlouct
souhlas s hancouw, když už si z toho děláš blázinec, udělej si v koupelně opravdický slunko - já mám koupelnu rudou jako peklo, chci do budoucna na zdi a strop namalovat plameny, jakože je to fakt v pekle. Normál oblohu se slunkem tam namaluj, nějakej ten horizont, ať si připadáš jako ve venkovní lázni. K tomu si dáš kolem vany nějakej květináč s vyšší květinou a budeš se cejtit jako v jezeře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já dělám přednášky odloniuž jsem mazák, máloco mě překvapí ze stran děcek i učitelek

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:57
- Nahlásit

kejtlin
A to si platí ty děti samy? Já myslela, že škola/školka/důchoďák si ty terapeuty zvou na svoje náklady...

leila
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:58 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Paní jak nechcete jednobarevnou a chtěla by jste si hrát mám tip z našeho pokoje

akorád já sama by jsem si na to netroufla... dělali nám to kámoši z umělecké

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:00
- Nahlásit

Gerda
já mám koupelnu rudou jako peklo, chci do budoucna na zdi a strop namalovat plameny, jakože je to fakt v pekle.
Do budoucna chci na jednu zeď ponorku a na druhou žraloka. Bude to jako pod mořem. Ale teď se s tím dělat nebudu, páč se v té koupelně bude ještě bourat. Sice netuším kdy, páč nám ta rekonstrukce jde děsně pomalu, ale bude. Takže se nebudu malovat se žralokem, bysem pak brečela až mu dělníci ubourají kus hlavy
Sluníčko s horizontem by asi šlo, ale květinu tam dát nemůžu, ta už se tam fakt nevejde. Se tam nevejde ani skříň s ručníkama, což mě osobně dost deptá.

Gerda
A to si platí ty děti samy? Já myslela, že škola/školka/důchoďák si ty terapeuty zvou na svoje náklady...
Jak kdy. Dost často to vybírají od děcek. Stejně jako když jdou do divadla, nebo když k nim má přijet sokolník.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:00
- Nahlásit

Gerda

to právě nevím, někde asi platí děti a někde asi škola. hlavně mi skoro všude cpou peníze a já stále vysvětluju, že jim přijde faktura. jsou celkem příjemní a skoro všude mi nabízejí kafe, čaj, buchtu apod. hlavně, když si to kafe nestačím dát ráno a fakt na něj mám chut´, jsem kafomil, tak mi ho nikde nenabídnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:02
- Nahlásit

leila
Ha, medůzy taky dobrý paní Se mi líbí. Ale teda nevím essi si na to troufnu

leila
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

Biluška
u nás se to dělalo podle jedné šablony a pak se to houbičkou nánášelo... nebylo to tak těžké jako samotné malování... to byla makačka kor když jsme museli seškrábávat celý pokoj ještě že jsme měli dost levné pracovní síly jinak malujeme dovčil

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

kejtlin
hele mě dneska dostala ředitelka mš když se mě zeptala, zda jsou ty přednášky se psem vůbec pro děcka bezpečný a jestli je ten pes vůbec vycvičenej! asi poprvý mě za tu dobu něco překvapilo, ale počítala bych, že si tohle zjistí madam už dopředu, ne ve chvíli kdy vlezu do školky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:06
- Nahlásit

younglady
to se mi asi ještě nestalo.
co jí na to řekla?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:07
- Nahlásit

Biluška
Ty bydlíš v Hundertwasserhausu??? Protože jinak si ty barvy neumím vysvětlit a ani přestavit. To bych chtěla vidět.
Dala bych žlutou, když jsou modré obklady. Žlutá se k modré hodí a navíc žlutá zvětšuje místnost.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:08
- Nahlásit

younglady
když se mě zeptala, zda jsou ty přednášky se psem vůbec pro děcka bezpečný a jestli je ten pes vůbec vycvičenej!
Jsou i takové, které se shání po certifikátech až po přednášce . Když mi to udělali poprvé tak jsem se dost vyděsila a ptám se ředitelky essi se jako něco stalo, nebo co. A ona mi s úsměvem říká, "ne, ten pejsek byl moc hodnej, ta paní byla příjemná, bylo vidět, že pejskům rozumí, ale potřebuju ten certifikát, víte kdyby se náhodou rodiče ptali" Ta mě teda docela dostala.
Nebo byla dobrá ředitelka co mi napsala meil, ve kterém se ptala essi je akce bezpečná a doslova napsala "já si z loňska pamatuju, že je, ale radši se znova ptám"

leila
O medůzách popřemýšlím. Ale nevím jak tu podkladovou barvu . Asi zprubnu tu oranžovou. Když se to bude moc mlátit tak prostě urychlím to bourání koupelny

<< 1 ... 5292 . 5293 . 5294 . 5295 . 5296 . 5297 . 5298 . 5299 . 5300 . 5301 . 5302 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání