Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5292 . 5293 . 5294 . 5295 . 5296 . 5297 . 5298 . 5299 . 5300 . 5301 . 5302 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
vypadam jak Tina Turner
šiš pani vám je stodeset?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:23
- Nahlásit

čau ženy,

Baysha
Tak se domluvíme na čtvrtek od dvou do čtyř jooo?

Jsem byla dneska cvičit jednu 9ti měsíční bobrmanici. Holky to je magor, to se nevidí))))))Je strašně drajvová, ta by za balonek snad skákala padákem)))
Nemám jí zavřít do klece?)))

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

BrendaBenji
oki, počítám se čtvrtkem, bude veliké vraždění a mordování štěkátek a malopsů
a Gerda o tom ví? :

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

Alexa

to se pomstila tomu tůrystovi co jí posral lom?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:28
- Nahlásit

Baysha
ještě ne, zítra jí to písnem. A malopes bude zaručeně ječet jako zavražděnej, to se spolehni))) Ona se cizých pejsků ještě bojí i přez to že má doma dvě veliké obludy. Jo život je těškej, musí si zvykat:-DDDDD

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:30
- Nahlásit

BrendaBenji
v tom případě musím varovat, že moje příšerka je zběsilá a neubrzditelná, tak aby z ní malopes neměl traumata...

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:30
- Nahlásit

Alexa
sem našla fotku Davítkový u rybníčku
te zmlati az prijde

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:31
- Nahlásit

čaudy sem z veteriny, teta se strýcem šli přednostně a strávili jsme tam 4 a půl hodiny, stále se neví co jejich psu je, zejtra tam jedou znova na kapačky a sindy má zánět šlach, dostali jsme atb a metacam proti bolesti a pochvalu, že na svůj věk je v super kondici, zkoušel jí kroutit nohama jestli nemá artrózu, jak jsem ji držela tak jsem se nějak pohnula a křuplo mi a zavrzalo v kolenou a veterinář . hele ba jo, ale ve svých letech má nárok, na to já ale to nebyli její klouby, ale moje, pak jemu křupalo v kolenou tak jsme se prokřupali a provrzali k závěru, že my artrózu máme, ale čuba je ok

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:31
- Nahlásit

Baysha
zkusíme a uvidíme

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

BrendaBenji
no pokud tam bude malovýmarka Korinka s hematomem či bez, tak se budou vraždit navzájem a ta tvoje jim bude maximáně dělat publikum

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

kejtlin
my artrózu máme, ale čuba je ok
tak aspon castecne dobra zprava

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:36
- Nahlásit

Baysha
to by asi mohlo klapnout, ať si zvyká pomalu, jsou jí teprvá 3měsíce, tak aby jí hnet neprdla céfku a netahala nohu:-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:39
- Nahlásit

Traverzu na slony máte tady, náš e-shop je má pochopitelně v nabídce. Dodáváme je do tří dnů, v osmi odstínech základních barev.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:39
- Nahlásit

BrendaBenji
anebo naopak léčba šokem u nás to zafungovalo:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

leyenda
tak aspon castecne dobra zprava

tj zánět šlach se pořeší, ale strejcovi nezávidím, vet má podezření na izí těleso v žaludku nebo střevech, ale většinu potravy nevyzvrací, tj, že je vše průchodný, nic ani nenahmatal v břiše, pes má kašel jak při psincáku, ale vet myslí, že to psincák není, má zaplynovaný střeva i žaludek a nechce pít, jestli to nebude lepší zejtra po kapačce tak ho asi otevře

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:49
- Nahlásit

kejtlin
cizí těleso by snad bylo vidět na rentgenu,ne? Nebo na sonu. Teda otevřít psa jen tak, když se neví co mu je bych zaručeně nenechala.

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:57
- Nahlásit

kejtlin
bych teda byla taky zdrzenliva nechat operovat psa kvuli "podezreni", doufam, ze to nebude nutny a psovi drzim palce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:58
- Nahlásit

Biluška
právě, že kdyby sežral svetr, hadr nebo igelit, tak to vidět není, dělal obojí a zjistil jen tu plynatost, nechce se mu do toho, ale vše nasvědčuje částečný neprůchodnosti, pes dostal 2 kapačky a degan proti blití, a čeká se zda se těleso-je li tam hne. otázkou je proč ta plynatost, kdyby tam nebylo, ten plyn se tvoří před tou překážkou, jenže to by neprošla žádná potrava, část projde, část vyhodí. třeba to nebude ono, teplotu nemá, doufám že to nebude psincák, ptž s ním v autě jela i sindy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

leyenda
říkal, že počká i když bude čekat 24 hod tak myslí, že nic nepodělá, i když může dojít i k nekróze střeva, ale pes je jinak celkem v pohodě, ale jinak je veselejší, je znát že mu něco je.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

kejtlin
Puma takhle taky jednou pořád blila, hrozně moc zhubla, ale část potravy procházela. Na rentgenech nebylo vidět nic. Když už byla jen chodící kostřička (asi po pěti dnech, hubla fakt hrozně rychle) tak vyblila ježčí bodliny a bylo po problému.

All
Večerka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

Biluška
právě už jednou ponožku sežral ani o tom nevěděli, pak ji vyblil po několika dnech a příznaky byly stejný jen nekašlal, on taky hubne dost rychle.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 06:11
- Nahlásit

BUDICEEEEK

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 06:27
- Nahlásit

sem dávno vstalá, první den po noční mi nedělá dobře takhle vstávat, sem po 2 dny v ruhle dobu chodila z práce a za chvíli spát.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:03
- Nahlásit

Makejte, kromě kejtlin teda!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:04
- Nahlásit

Lidi já se z té Rozárky asi zblázním . Noc co noc se posírá doma . Tohle už jsem zažila s Brambůrkou, jak přestala zvládat tyhlety věci tak to začalo brát rychlý konec . Jenže když odhlédnu od psychické stránky věci tak i po fyzické je to na pytel. Jednak jak Rouzí chodí (a prochodí třá půl noci) tak samozřejmě všechny budí. Jak lidi tak psy. Přitom se posírá. Připadá mi, že musí upouštět bobky celou tu dobu co chodí. To není hromádka na jednom místě, to je regulérně posraná celá místnost. Desítky pidihromádek úplně všude. Všichni jsme pak pochopitelně nevyspalí a nasraní. Nejvíc Mášenek, pořád mě tlačí k tomu, abych nechala Rouzi utratit . Je fakt, že s Brajkou to bylo hodně podobně a když jsem se konečně rozhoupala k utracení tak mě vet seřval, že jsem to teda nechala fakt na poslední chvilku Tak nevím

Jo a vstávejte a děte makat.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:06
- Nahlásit

Biluška
kolik jí je a jak se chová jinak? má ještě z něčeho radost?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:31
- Nahlásit

makrel
Je jí asi dvanáct a kousek. Nevíme přesně, je z útulku. Brali jsme si ji před rokem a půl s tím, že má nádory na ml.žláze (má, ale nezvětšují se) a těžké chronické záněty v obou uších (to má pořád, občas se zhoršují a občas zlepšují). Ty uši ji hodně bolí, to je vidět. Celou dobu. Když je nejhůř tak jí dávám algifen, nebo tramal. Radost ze života má jak kdy. Na vycházky nechodí už od zimy. Pokaždé když se vrátila z vycházky (samozřejmě krátké a pomalé) tak tři dny blila a celkově vypadala, že do hodiny umře. Tak je má zakázaný. Jenom hodně vyjímečně ji vezmu za barák na pole. Není to takový ten úplně odevzdaný pes co si přeje zemřít, to rozhodně ne. Ale bolesti má asi velký .

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:36
- Nahlásit

Biluška
hm, tak to už bych asi váhala, jestli ji nechávat, ale ty ji vidíš, takže je to na tobě . Nesnáším tady to rozhodování.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:44
- Nahlásit

Biluška
Ale bolesti má asi velký
jestli je to tak, netrap ji

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:55
- Nahlásit

leyenda
Ale zase když ona nevypadá, že by to chtěla úplně zabalit . Třá dneska ráno si dokonce trošku hrála s Lilátkem. Teda spíš Lilátko si hrálo a Rouz mu to dovolila a strpěla.
Víte co si myslím? Že chytla móresy od Hancinaw a Boncova koně Chystá se umřít v zimě, aby se mi blbě kopal hrop

Mimochodem, Kejtlin jede na přednášky. A opět pěkně bloudí . Dělá si okružní jízdu kolem Mladé Boleslavy a ještě se mi snaží namluvit, že je tam objížďka, která ji vodí pořád dokolečka . V Mělnickém Vtelně už prý byla třikrát

<< 1 ... 5292 . 5293 . 5294 . 5295 . 5296 . 5297 . 5298 . 5299 . 5300 . 5301 . 5302 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání