| Autor |
Zpráva |
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:48
- Nahlásit
Gerda
to víš těď když jsem spátky u maminky tak si můžu trhnout s nějakym dalšim pejskem stačí Akky do toho pidi bytu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:50
- Nahlásit
Gerda
ty nebreč, samečci za to nestojej, ochočíš si jiné zvířátko
Mohla bys jí dát jedno štěňátko....svoje...
a máme z krku dalšího malýho kreténa )))))))))))))))))))
Maky a Trix
ale prej musí pracovat, takže si hrátz nesmí
hm..tak todle je u sportáků taktéž k vidění a nejen tam.. je to kráva a doufám,že tu veterinu nedodělá bo bůch vochranuj zvířata
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
O děkuji
tak teď když to umím napsat se to jdu naučit vyslovovat abych se mohla všude chlubit ať každej ví jak jsem dobrá kinekoložka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:52
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
ale prej musí pracovat, takže si hrátz nesmí
sem asi hůře chápavá, ale já to nepochopila?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:52
- Nahlásit
je tu něgde bajko????
prej f sobotu v 10 prokopák,dete???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:53 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
jenže tohle je vobyč vohař. Vona ho nutila na zastávce deset minut bejt zadaunovanej a čumět na holuby, co se mu proháněj před čumákem. Takovýho plyšovýho malýho štěníka! a pak mi říká "jse se bála, že se můj pes vrhne na toho tvýho a začnou si hrát"... člověk jí prostě nevysvětlí, že hraní je u psů normální...
kejtlin
prostě si ten pes nesmí všímat ani si hrát s jinejma psama, aby se asi nerozptyloval. Je proste nevyblbnutej a když začne řádit se psem, tak jí ignoruje. To mám s Trixem taky, akorát mi to moje ego ještě většinou zkousne
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
abys ho povalila a kousla do čumáku
no já to zkusila, si to zřejmě vysvětlil jako něžnou intimní chvilku , holt blbě koušu.
kejtlin
budeš koukat s psákem na pótra jo? Mu raděj pust Animal Planet.
Maky a Trix
jo to známé holka má šedovlčandu, necelej rok a mamka na ni nesmí ani promluvit btw. kočena je studentkou druhého ročníku...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
pe3ce
čak zničit nejde, to bys teda mohla vjedět:-DDD
Gerda
...to je dobrej nápat
Akky0Aime
tak kdy si přijedete paní pro to žíže ))))) nebude odmlouvat a vůbec mu nebude vadit že neuklízíte, paní ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
kejtlin
sem asi hůře chápavá, ale já to nepochopila?
cos nepochopila??? tos nikdy neslyšela? ..prostě to neni pes na hraní,to je pes závodní(pracovní.loveckej..) a hraní je mu na škodu.Třá u sportákú je výsledkem asociál kterej se nemůže přiblížit k druhýmu páč "je namachrovanej a dominantí a to je právě ten správnej sporták"..ten takovej bejt musí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
pe3ce
tak já taky nemám ráda, když mi na psa mluvěj lidi a každej mu dává povel a pes se učí povely flákat. Včera jsem se nějaký důchodkyně, co ho začala samozřejmě hladit zeptala, jestli lidem šmatlá do kočárku. Samozřejmě jsem byla za drzýho spratka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:58
- Nahlásit
Maky a Trix
když začne řádit se psem, tak jí ignoruje. To mám s Trixem taky, akorát mi to moje ego ještě většinou zkousne
twe to sou vopravdu hovada ,mě osobně přináší potěšení koukat jaxi psi fčetně mýho hrajou,proto jí mám abysem jí působila radost..zas ale neni moc pracovní to je fakt
pe3ce
to známé holka má šedovlčandu, necelej rok a mamka na ni nesmí ani promluvit btw. kočena je studentkou druhého ročníku
no prosim!! další kretén! a těch je..
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:59
- Nahlásit
Maky a Trix
tak já nevím, ona přijde z práce pes na ni čučí z kenelky, nejen, že ho nesmí pustit z ní se protáhnout po bytě, ale nesmí se pomalu na ni ani podívat, mi to přijde ujetý, kor v malým bytě a v rámci rodiny. To je pak obrácená socializace nebo mi to někdo osvětlete.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
jasně, mě to taky těší. Ale míň mě pak těší, že si radši hraje, než aby přišel na povel, nebo svůj příchod odkládá, popřípadě ho doprovází znechucenými pohledy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:01
- Nahlásit
davidkova renata
cos nepochopila??? tos nikdy neslyšela?..prostě to neni pes na hraní,to je pes závodní(pracovní.loveckej..) a hraní je mu na škodu.Třá u sportákú je výsledkem asociál kterej se nemůže přiblížit k druhýmu páč "je namachrovanej a dominantí a to je právě ten správnej sporták"..ten takovej bejt musí
to sem neslyšela
Maky a Trix
jó aby se nerozptyloval tak to jo, h tak to asi dělám blbjě dyš dovoluju mejm psům si hrát
pe3ce
já mám 13 pséků, z toho 9 doma, tak to zkouknem společně +jestli budu hlídat endyho tak nás bude hodně, to uš budu jak f kině
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:02
- Nahlásit
pe3ce
hele, koukej kolik lidí si stěžuje, že jim rodina kazí psy. já jednou nechala u našich Trixe s tátou a když jsem došla, byl nacpanej v rohu místnosti a vynervenej tak, že jsem ho dávala do kupy měsíc. Táta ho zmlátil za to, že nepřišel. Od tý doby psa učím je neřešit a je učím ho nepouštět z pokoje, i kdyby se tam měl posrat. Ale samozřejmě to není ideál a nelíbí se mi to...
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
BrendaBenji
nemůžu mít další žvíže páč bych mohla bejt taky bezdomovec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
Maky a Trix
koukej kolik lidí si stěžuje, že jim rodina kazí psy
todle je ale něco jinýho,to by mě sralo taky a do bezvědomí,ale něco mi řiká,že to co popisuje petřice je trošku jinej levl
Ale míň mě pak těší, že si radši hraje, než aby přišel na povel, nebo svůj příchod odkládá, popřípadě ho doprovází znechucenými pohledy
njn..mě přijde okamžitě a radostně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
je divná
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:08
- Nahlásit
Maky a Trix
to ta známá je spíš ťuťuňuňu a céra má asik strach by měla pak ještě autoritu....nevím, mě se to prostě nezamlouvá.
kejtlin
za kolik máš lístek?
No zasejc mizím, jdu akčnit se psy, abych se večír mohla jít vzdělávat. Jdu na Román pro MUŽE, třeba mi tam konečně osvětlí jejich myšlenkový pochody
A vy tu pěkně drásejte ať mám pak v noci co číst, páč to bude jistojistě též romáááán.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
trošku jinej levl .......je!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
Maky a Trix
myslíš, že jsem krysaříky tak zhýčkala teplem-pod peřinou tak že když pod ní nespjej, když mám noční, tak jsou trochu nastydlý? trojský holky, když ke mě přišly, tak byly dost otužilý, ale tak pro lepší vztahy jsem je začala brát do postele s mejma krysama, a ted´ jsem jim už podruhý během dneška dala jitrocelovej sirup, trošku přistydly
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
Akky0Aime
tak já ti jedno skovám na pak jooo?:-DDDDDD
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:11
- Nahlásit
Maky a Trix
je divná
až se začne kývat,začnu to řešit
pe3ce
Román pro MUŽE, třeba mi tam konečně osvětlí jejich myšlenkový pochody
to bé krátký..žádný nemaj
du ven,nepyšte jak psala uš lybička!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:12
- Nahlásit
pe3ce
za kolik máš lístek?
to nejde vyjádřit prachama
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:12
- Nahlásit
kejtlin
no jasně. Ale neboj se nic, jitrocelák je nezabije a určitě budou brzy fit. Já kupuju i ibiškovej sirup, nebo dávám psoj místo vody do misky čaj s medem. takovej ten bylinkovej na nachlazení...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:14
- Nahlásit
Akky0Aime
BrendaBenji
Akky0Aime
A ty nebreč, samečci za to nestojej, ochočíš si jiné zvířátko
Mohla bys jí dát jedno štěňátko....svoje
Nebo je taky v nabídce jeden milej, roztomilej, maličkej koníček, celej šimlatej, zrovna mam náááhodou jednoho volnýho... a můžeš si bejt JISTÁ, že tě bude stát mnohem víc peněz, času a nervů než sameček. A na brek ti už vůbec žádnej čas nezbyde
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:15
- Nahlásit
BrendaBenji
na kdy pak?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:16
- Nahlásit
bonc
jo koník by se mi líbyl ale tolik peněz nemám abych uživyla sebe psa a koně budu ráda když uživim sebe a psa
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
Akky0Aime
až budeš mít jiný bydlítko než u maminky )) A místo samečka ti tam nasadíme štěňátko, aby ti nebylo smutno ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:20
- Nahlásit
bonc
Nebo je taky v nabídce jeden milej, roztomilej, maličkej koníček, celej šimlatej, zrovna mam náááhodou jednoho volnýho... a můžeš si bejt JISTÁ, že tě bude stát mnohem víc peněz, času a nervů než sameček. A na brek ti už vůbec žádnej čas nezbyde
koukám,že neztrácíš čas ))))
|