| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:37
- Nahlásit
nemethova5
po tobě to vždy musím louskat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:40
- Nahlásit
brezen2008proc?????????vsak pisu normos,ne?bez diaktrickych znamenek,at si kazdy pocte a at u toho musi premejslet!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:53
- Nahlásit
lidi koukněte co maj v kralupech
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/spong ebob.html
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:22
- Nahlásit
čau fšici!
hlásim, že ač mám psa loveckého plemene, tak hraní s jinýma psami má nejen povolené, ale přímo doporučené dnes jsme potkali báječného půldruharočního vižláka a to byla radost koukat, když to ti dva rozbalili - honičky, přetahovačky o klacík, vysmátý ksichtíky... přitom byl hrozně opatrnej a vůbec na ňu neskákal, prostě paráda
Gerda
BrendaBenji
holký tak mám volno příští tejden ve čtvrtek a pátek, opakuji čtvrtek a pátek celodenně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:23
- Nahlásit
Baysha
a kde jste byli?
nechceš dát vychjadu?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:24
- Nahlásit
brezen2008
u nás v Hostivaři
můžeme, jak jsi na tom v sobotu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:29
- Nahlásit
Bayshano jo,to si aminak hraje taky porad,jeste ho k tomu vybizim,mu rikam,bez si hrat ty cerny jelito,bez ukazat,ze si umis hrat,no tak nakonec jde,no,skoda ze jste vsici tak daleko!!!!sla bych na prochajdu s vama i s breznem!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:31
- Nahlásit
Baysha
klído pído,je mi jedno kam a v kolik
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:34
- Nahlásit
nemethova5
dasty si hraje sám,už nenosí míčky a sem tam mu dovolím klacek,ale když dám povel - nech ho ležet- tak ho tam nechá,no a občas mu dám pár povelů aby nezapoměl
třebas ted ,
voval páníček,že pak jdem do centra prahy,zaplatit složenky a už čeká před dveřma a sedí tam a čeká..
a co hajan?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:42
- Nahlásit
brezen2008
ozvu se ti zejtra navečer na mobil a domluvíme se, zatím nevím přesně, jak na tom časově budu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:44
- Nahlásit
Baysha
no jasně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:45
- Nahlásit
Vy vůbec nikdy nebudete špičkový kinekologové. Páč správnej vrcholovej psí sportovec je v 95% zavřený v kotci, ze kterýho se dostává několikrát denně na cca 10 minut a po tuto dobu se míčkuje, cvičí oční kontakt atd atd.ňáký hraní neexistuje, hrát si může jenom gdyž správně odcvičí tak má na chvíli míček. Akorát pak těm co todle razej do toho nezapadá pár normálních majitelů, kerý maj i vrcholovýho pípo psa doma jako mazlíka viz můj velmi oblíbenej Oskárek malidaj od Láďi Macha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
Alexa
Vy vůbec nikdy nebudete špičkový kinekologové
japato???? dyk béme mít vlastní kinekologycký voblečky!!! s vobráskama!
hele de ti dostat se na dogforu? mě vod rána ne,zkus to,plís
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:53
- Nahlásit
Alexa
tak u špičkovejch retrívrů prej nemůže mít ani ten míček, aby si nekazil aport nic jinýho než dummíka vůbec nesmí vzít do dršky... teda eště že tydlencty ambyce nemám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
Alexa
Páč správnej vrcholovej psí sportovec je v 95% zavřený v kotci, ze kterýho se dostává několikrát denně na cca 10 minut
neni problém, to můžu hnet zařídit, aspoň nebudu muset ráno tak brzo vstávat a víkendy už konečně můžu strávit celý u televize ))) Notabene maryje už vrcholovej sportovec je, neboť má srdcebuch, jako kdyby byla vrcholová. Řikala to pani dochtor, tak to musí bejt pravda.
Jdu domki, nazdar. Budu mít pracovní víkent, snat jenom na teleféně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
hele de ti dostat se na dogforu? mě vod rána ne,zkus to,plís
ne maj tam že sou dočasně nedostupný, tak snad to nebude dočasně jako rusáci u nás
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:00
- Nahlásit
brezen2008hajan je se mnou v praci a je to nejstastnejsi pes,bo je zas v praci,jinak doma rikal,ze to byl vopruz,nic ho nebavilo,ani prochajdy,,ani hrani nic,byl proste letargickej!jinak je v pohode dost zhubl,to mu svedci,lip se hybe,jinak sem-tam zakulha,ale to je vekem,s tim uz nic neudelam,oba dva dostavaji chondra,jinak amin si hraje se vsema,pokud zrovinka nema v hube micek.
Alexajeste,ze jsem normalni,je fakt ,ze kennlku,nebo klec si poridim,ale bude to upa z jinych duvodu,jinak mas recht,ja zatim nezazila,ani jednoho vrcholoveho psa,nebo psovoda normalniho!jinak tenoskar,to je ten co mel na tech mistrakach prerazenou tu nohu od tech hovad figurantskej?moc sympatickej belgicak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:02
- Nahlásit
Alexa
tak snad to nebude dočasně jako rusáci u nás
tak to by mne sralo bo potřebuju zistit esi uš má kámoš mimi!! teda psí pochopitelně navíc máme rozjetou plodnou komunykaci...snad abych voslovila Kocába..čistě dyby náhodou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:05
- Nahlásit
nemethova5
tenoskar,to je ten co mel na tech mistrakach prerazenou tu nohu od tech hovad figurantskej?moc sympatickej belgicak.
jj to je on a vyhrává pořád dál
Z letošních Krchleb (1. místo)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
snad abych voslovila Kocába..čistě dyby náhodou
no to bys měla jistota je jistota
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:08
- Nahlásit
Alexano jo,klukse z toho rychle dostal,neni to zadny becko,vsak jsou sympaticti oba i normalni nastesti,hele a nema chudak problemy??jako zdravotni myslim,bo mel to dost zly teda,co jsem cetla.je to proste sikula a takovej pes se rodi jednou za sto let.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:12
- Nahlásit
nemethova5
hele a nema chudak problemy??jako zdravotni myslim,bo mel to dost zly teda,co jsem cetla.je to proste sikula
no zatím ne a ani na kontroláku nebrzdí, ale jinak bych ho doma nechtěla páč je to dost magor jak na psy tak na rodinu. Uznává jenom Macha, a ostatní moc nebere. tady si o něm můžeš počíst a kouknout http://www.octaviusmalidaj.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:15
- Nahlásit
Alexaje to bohuzel psi osobnost,jinak ja to u amina taky dost dlouho nebrala,ale bohuzel musela jsem vzit par veci v potaz,kvuli tomu jsem nechtela malinu a mam prastenyho amoka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:22
- Nahlásit
Cus bus, co noveho? Jsem zpatky z hokny a mam trimetrovej uces, ze jsem se nevesla do auta!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
a mam trimetrovej uces, ze jsem se nevesla do auta!
uka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
mam trimetrovej uces
F kombynaci s těma novejma kozama se asi nevejdeš ani do autobusu ))))) i dyš ten je uš plnej koček vot ympakta stejně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
i dyš ten je uš plnej koček vot ympakta stejně
simtě ty kočky už dávno vodtekly
hele až budeš mít zimní depku tak si přectav že bys musela uklízet todle
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:34
- Nahlásit
davidkova renataboooze vy jste roury vsecky,kvuli vam mam zase vohozenej monitor!
zuzanarosakovaposli foto,ne?nebud labut!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
F kombynaci s těma novejma kozama se asi nevejdeš ani do autobusu
Kozy nemam, nosim je jen na zvlastni prilezitosti!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:36
- Nahlásit
Alexa
tak si přectav že bys musela uklízet todle
twe gdes vzala fotku našeho školníka??????
|