| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:01
- Nahlásit
Biluška
Chystá se umřít v zimě, aby se mi blbě kopal hrop
jezismarja, tak posli Masenka at ho vykope uz ted, ne? Ja vim, ze to zni hrozne, ale ja mam vzdycky pripravenej hrob pro psa a dokonce i jeden konskej. Tady neni hlina, ale troskou jilu slepene oblazky, kope se to asi stejne dobre jako zelezobeton. Pote, co jsem jednou kopala hrob doslova celou noc a ruce mela do krve, proste vzdycky, kdyz mam trochu casu, kopu
chudak Kejtlin, dostava priplatek na PH?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:04
- Nahlásit
leyenda
chudak Kejtlin, dostava priplatek na PH?
No to teda nedostává, to bysem přišla na buben
jezismarja, tak posli Masenka at ho vykope uz ted, ne?
Dost často to tak děláváme. Nejlepší na tom je, že vždycky když je to zvíře na umření tak pošlu Mášu vykopat hrop. Zvíže se pak zázračně zdrchá a Mášenek mu dva měsíce denno denně říká, že ho sere, páč se s tím kopal zbytečně
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:07
- Nahlásit
Biluška
no tak vidis, zabijes nekolik much jednou ranou, zabavis Masenka,
budes mit hrop a Rouzi se uzdravi
Tak sup, at uz kope
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:43
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak večer to bylo dobrý,cizinci si nás zastavovali a fotili si tu smečku mojí
pak dasty řval,že jsem musela odejít od nich,bo jenda šel domů,ale pakpsal že se uklidnil a byl ok
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:56
- Nahlásit
dobré ránko, lidičci!
su úplně vyříznutá. Rozhodla jsem se, že konečně obšťastním příšerku smrdutými zelenými dršťkami. I vytáhla sem dvoukilofku z mrazáku a jala se ji pižlat pilou na železo dle rad zkušenějších. Po půl hodině je přepižlaná napůl a bolí mě fšecko. Eště musím každou tu půlku přepůlit. Držte mi palce, ať si něco neupižlu, při mé nesmírné šikovnosti na manuální práce je to velmi pravděpodobné.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:02
- Nahlásit
Baysha
já to dělám tak,že normálně rozmrazím celou 2kilovku a pak nasáčkuju a zbytek dá zpátky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:05
- Nahlásit
brezen2008
no to se mně právě nechtělo, ale asi to přehodnotím
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
Dóóbrýý déén,
mam to ale smůlu. Nejen že sem chybjela asi na tak na 100 stránek(stímhám číst tak poslední 3 za den), ale gdyš můžu číst, tak se píše málo a ešče k tomu takový téma. Ach jo!
Baysha
jala se ji pižlat pilou na železo
něgde ukazovali elekt.nůš na zmrzlý vjeci. Jestli to fungá nevim. používáme sekeru + kladivo (malinka_muš), nebo sekáček + paličku na maso(já)
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:21
- Nahlásit
malinka
nemám elektrycký nůž, sekeru, kladivo, sekáček ani paličku na maso uvažuju o koupi přímočaré pily
já sem to hlavně nechtěla rozmrazovat kvůlivá smradu, jenže sem si neuvědomila, že při řezání vzniká smrad taky a eště se to patle po rukách toš sem kilo vrátila do mrazáku a kilo nechám rozmrznout a bude to
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:35
- Nahlásit
dobré deň krasavice inteligentní
Včéra jsem dospávala bowling s Kolářem, takže jsem do práce dorazila až v jednu odpoledne a tam nešel aaž do večera net. Doufám, že jsem o nic závažného nepřišla.
Baysha
anebo naopak léčba šokem u nás to zafungovalo:
No samo, že to zafungovalo, když ste narazili na bílého džentlmen, co se nachal doborvolně zabít.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
Baico
že bílého džentlmena pozdravujem! jojo, byla to skvělá akce a báječná socijalizačka, škoda že bylo takový vedro
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:45
- Nahlásit
Baysha
že bílého džentlmena pozdravujem!
Vyřídím
Lidijové, mě se dneska nechce nic dělat. Jsme líná, bych to nejradši zabalila a jela dom. ještěže už je pátek.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
Dobré ráno fšem !
Už zase musim makat! Proč nemůžu být bohatou rentiérkou? Kdy uspořádá leyenda seznamku s multimilijounáři? Hlasím se ihned o toho nejbohatšího
Biluška Tak to těžko bo Boban naopak zdechnout nehodlá ani náhodou on se vždycky snaží jen přizabít aby mi to stálo co nejvíc peněs ale zdechnout ač je mu 25 fakt v oumyslu nemá!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:57
- Nahlásit
hancaw
Kdy uspořádá leyenda seznamku s multimilijounáři? Hlasím se ihned o toho nejbohatšího
sou fsici zenaty a ten jeden, co neni, ma jinou chypku
zdechnout ač je mu 25 fakt v oumyslu nemá
si taky casto myslim, ze me kone prezijou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:25
- Nahlásit
čus vy paka
co je novýho krom toho že se bajko a hance nechce makat?
jináč sem zistila,že Nánu eště přihlásim na velkou pardubyckou bo jaxme zas byly na kole,cválá jako blázen starý aš jí nestačim a je úpa načená,tak doufám,že první cena je zas nějak mega jako dycky bo počítám,že jí urvem ..bajkovou ale s sebou nechcem,zas by nás s bílejma veverkama porazila vo prsa!
Baico
hele von asi pojede aji fanda,máme spicha u nás na louce zejtra,tak bys nemusela zajíždět až sem..dyby si to zas rozmyslel jako dycky,tak bysem ti písla hééélp jo? a máme děsně vjecí pro outulky prej,tak tio to asik navalíme do auta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:29
- Nahlásit
Dobré jitro květinky drobnolisté! Máme f práci novýho psa, je to italská chrtička a menuje se stejně jako naše televizní produkční ))))
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:33
- Nahlásit
Ahoj, tak teď odjel technik, kterýmu se podařilo v naší prdelní obci rozchodit net....si to užívám, každá nově načtená stránka ve mě vzbuzuje pocit euforie. Tak jsem ráda, že s váma budu v kontaktu-aspoň po netu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:35
- Nahlásit
Jo a pozorte, fčera sem nafasovala strašlivý množství věcí pro outulek. Mám narvaný auto polštářema a dekama a pytlama a plyšákama...budu volat do kralup, jesi to chtěj, jinak potřebuju, abyse si to tu rozebrali, pokud to v kralupech chtít nebudou. Myslela sem na kejtlin a sindinku a malé krysy, že by mohli polštářek a deku nafasovat téš. Kejtlin?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:35
- Nahlásit
radkah
Tak jsem ráda, že s váma budu v kontaktu
čuuus to je skvělý!
a jaxe má prase a Roman )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a nemohla bysi Radka vzít od Moniky Alipašu? Mohl by se válet s prasetem v kotci...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:39
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
davidkova renata¨
Ta máš takový vejšplechty, že dycky spadnu pod stůl jak po ňákým špiritusu libovolný značky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:43
- Nahlásit
Gerda
nemohla bysi Radka vzít od Moniky Alipašu? Mohl by se válet s prasetem v kotci...
to nevim,ale nápad je to dobrej )))) Romča bé rát ))))
Vlčáčková
Ta máš takový vejšplechty, že dycky spadnu pod stůl jak po ňákým špiritusu libovolný značky.
co já? tady sou jiný vorální ekvilibristííííí
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:58
- Nahlásit
Nazdar bazar
Jako ráno 1, slovy JEDEN stupeň to byl nějakej ftip neee?
Gerda
Hele s Bajšou jsme domlu na čtvrtek 14-16, půjde to?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:04
- Nahlásit
Volové...Roman je na hadičky ). Teď jsem vobjednala holku pro prase, protože je smečkový a já dost nerada vidím, jak jdeme proti přírodě...včera tu byl veterinář-to je takovej nadstandart u nás na vsi, ti jezdí až domů-a sdělil mi, že za celých 30let praxe nekastroval prasnici, tak mi nepomůže..pouze mi sdělil, že až se bude boukat, tak bude krapet agresivní, což Romanovi nepřidalo..přiďál nějaký petlice na dveře, aby se prasata nedostala do domu až je to chytne. )) Jinak s Alipašou-já bych v budoucnu, tedy na jaře, ráda drůbež..což je s Alip..blbá kombinace-nemáme všude ploty a sousedi jsou velkochovatelé drůbeže, tak nám chodí husy, kachny, slepice ...po pozemku-to mi značně komplikuje výběr dalšího psa. Pepka to už rozchodila..Ajda se jich bojí. Podle mě by to byl pes pro jednoho majitele, kde by byl jediným psem...a ideální v bytě, aby se trochu "zařadil" na "nucených" vycházkách. Jako netroufnu si řešit konflikty mezi Alipašou a Pepkou a že by jich bylo. Je mi to líto, už jsem přemýšlela, jestli neznám někoho, kdo by do toho šel....jeden známej dává dvě dogy-6letý sourozence, dost "samožiče"...tak přidávám k Alipašovi.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
Ahoj všem. Sem byla u dochtorky, že velmi piji (mám prostě konstatní žízeň, před spaním vypiju i dva litry), že jsem unavená, že mě bolí hlavička a že mi je velmi často tak špatně, že se bojím, že sebou někde fláknu. Samozřejmě jsem byla na diabetologii, protože u nás v rodině má cukrovku každej. Dobrá zpráva je, že cukrovku zatím nemám, blbá zpráva je, že je mi poslední dva tejdny příšerně zle a nevím proč.
taky jsem Trixovi koupila za deset káčé míč v dětským bazaru. Přišla jsem, hodila jsem mu míč a šla jsem na záchod. Cestou jsem si říkala, že by bylo super mít psa, co ničí věci, protože Trix má všechny hračky už od malička ve stejným stavu. Zničil asi jednoho plyšáka. No a vyjdu z koupelny a míč byl mrtev a pes chrápal to vše během dvou minut
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Maky a Trix
Trix má všechny hračky už od malička ve stejným stavu
Neříkej, že si je i pere.
Nejsi těhotná?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
tady sou jiný vorální ekvilibristííííí
Kecáš. Jsi nejlepší!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:24 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Vlčáčková
ne, pere mu je muž, neboť pere rád. Vždycky nacpe hračky do pračky a než dojde pro prášek, tak je pes vytahá a z jednoho praní maj zábavu na celý odpoledne. Já mám pak zábavu, když pes v noci skáče na kovovej sušák a snaží se dostat hračky
edit: k tomu těhotenství. Napadlo mě to, ale beru prášky. A není mi špatně ráno, ale spíš k večeru
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
jináč sem zistila,že Nánu eště přihlásim na velkou pardubyckou
Hele pani, to už asi nestihnete. uzávěrka přihlášek byla již včera. ALe zase můžete být ráda, že ste to nestihla, protože startovný bylo 100 000 Kč.
bajkovou ale s sebou nechcem,zas by nás s bílejma veverkama porazila vo prsa!
Neva, nabídnu kluky Váňovi, furet říká, že chce Velkou vyhrát na bílém koni
hele von asi pojede aji fanda,máme spicha u nás na louce zejtra,tak bys nemusela zajíždět až sem..
Radši bych zajížděla, protože tam jaksi netrefím, protože jsem tam byli jenom jednou
|