Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

BrendaBenji
šiš díky moc,ste jedinej slušnej čék tady vás nemít tak nevim co se mi děje na vlastní foře((((

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

davidkova renatanic se nedeje,akorat se mi nechce dnes vubec nic ani psat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

strýcův pes se stále neví, chodí 2 krát denně na kapačky, už nekašle a nebleje, má dostávat min imální dávky granulí. strejc šel na noční, tak jsem říkala tetě at´ kdyby něco zavolá a hned jedem, at´ vůbec nepřemejšlí, že mě třeba vzbudí nebo něco, že to není vůbec problém. nabídla pomoc i chovatelka, že ji kdyžtak odveze, ale je blbost, aby jela 40km, když já to mám 200metrů, teta totiž nemá řidičák, ani mít nemůže

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
na výcucovou premiéru docela good ne?:-D eště že to byly jen dvě stánky:-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
já zase zabloudila cestou na přednášky, ale hlavně kvůli tomu, že tam byla uzavírka, biluše mě naváděla po telefonu asi s mapou na pc, kudy mám ject, dojela jsem tam dle její navigace

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

Tagže mám nakoupené barvy. To byl zase nervový shock Jednou se z těch peněz fakt zblázním, půjdu do pavilonu číslo pět a budu mít svatý klid. Uš aby to bylo.
Koupelnu jsem nakonec vyřešila tak, že bude strakatá Budou v ní úplně fšechny barvičky, aby to některé barvičce náhodou nebylo líto, že tam chybí . V Globusu se na mě prodavač díval dost divně gdyž jsem do košíku naložila zelenou,modrou,oranžovou,růžovou,žlutou a fijalovou a šla se ho zeptat gde jako mají červenou. Nemají Představte si, že fakt nemají červenou Budu pro ni muset zítra ráno skáknout do Albrechtic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

kejtlin
Pokud je Biluška lepší než GPS, měly bychom jí nějak dostat do malého objemu, aby byla přenosná a mohly jsme si jí půjčovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Pokud je Biluška lepší než GPS, měly bychom jí nějak dostat do malého objemu, aby byla přenosná a mohly jsme si jí půjčovat.
Bilušku nigdo cpát do malého objemu nebude Ono by to ostatně ani nešlo, gdo mě viděl potvrdí

Mimochodem, dost se divím, že Kejtlin nedojela až do západního Německa . Páč gdyž mi někdo do telefonu tvrdí, že je v Mšeně, nebo asi možná v Mělnickém Vtelnu a pak zjistím, že je prakticky v Mladé Boleslavi tak proto nemám slov

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, dost se divím, že Kejtlin nedojela až do západního Německa . Páč gdyž mi někdo do telefonu tvrdí, že je v Mšeně, nebo asi možná v Mělnickém Vtelnu a pak zjistím, že je prakticky v Mladé Boleslavi tak proto nemám slov

náhodou mšeno a mělnické vtelno i mladá boleslav vše začíná na m sama jsi zjistila, že gdyš sem vodzačátku tvrdila, že prahu jezdit nemužu, tak sem si nevymejšlela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

kejtlin
sama jsi zjistila, že gdyš sem vodzačátku tvrdila, že prahu jezdit nemužu, tak sem si nevymejšlela.
To je fakt . I když nejvíc jsi mě dostala jak jsem se ptala kde jsi a tys řekla, že NA HLAVNÍ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

Biluška
I když nejvíc jsi mě dostala jak jsem se ptala kde jsi a tys řekla, že NA HLAVNÍ
ne to sem určitě neřekla, sem řekla že na silnici první třídy a néé na lepčí polňačce kam si mě furt směrovala

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

Gerda
tady mate pisnicku ode me

http://youtu.be/3t5R28wiqP4

teda nevim, jestli to sem spravne dam, uz si to nepamatuju, jak jste mi vysvetlovaly, ze se to dela

Biluška
V Globusu se na mě prodavač díval dost divně
se mu moc nedivim, ty vazne malujes tak, jak jsi to popisovala? Mam jednu znamou, co ma desne strakaty domek, fakt to tam hraje vsema barvama, vzdycky si to strasne pochvaluje, jak je to vesely a zivy, tra je to tvoje segra

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:45
- Nahlásit

Gerda
a jeste jedna
http://youtu.be/xvUwn7may5Q

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:54
- Nahlásit

Ono by to ostatně ani nešlo, gdo mě viděl potvrdí
Biluška
Dovolím si oponovat, páč jsou velmi výkonné lisy, ale když nechceš, tak to se nedá nic dělat. Akorát demokraticky přehlasovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:55
- Nahlásit

leyenda
se mu moc nedivim, ty vazne malujes tak, jak jsi to popisovala?
Jo fakt. Obyčejná jednobarevná stěna je děsně nudná. Počkej, ti to zítra vyfotím, ať máš taky inspiraci . Mášenek taky pokaždé šílí když to začnu plánovat. Jak začnu míchat barvy tak jde úplně do kolen a pořád mi do toho přimíchává bílou, aby to byli takové vybluté barvy Pravidelně to končí tak že mi rupnou nervy, vyhodím ho, vymaluju a on pak uzná, že to vůbec není tak strašný jak se bál

Když jsem předloni natírala parapety (na jasně červeno) tak chodil a říkal "já ti nevím, ale ty modré překážky byli hezčí...jak to nejsou překážky...a co je to?....PARAPETY????? Od děcek, jo?....Z OBÝVÁKU???" a přitom jsou moc hezké a veselé

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:04
- Nahlásit

Dámy, grandhotel Pup v Karl. Varech je na prodej!!!! Nesložíme se??? Uděláme z něho ten ženišinec a budeme bohatý!!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:05
- Nahlásit

Vlčáčkovánoooo,tak to by jste mela krasnej bordel!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:08
- Nahlásit

Vlčáčková
Není to moc malý? . Víš jak, bude tam nával...

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:11
- Nahlásit

Biluška

se obavam, ze bych se priklonila k Masenkovi
jsem priznivec minimalistickeho interieru, i kdyz v soucasnem dome jsem vsechny sokovala tim, ze jsem ramy, okenice a tramy v kuchyni natrela rudou barvou, mus, kdys to videl, diplomaticky prohlasil, ze je to takove zvlastni

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Uděláme z něho ten ženišinec
co to je, proboha?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:17
- Nahlásit

leyenda
minimalistickeho interieru,
Co to je? Tenhle směr neznám
Připomíná mi to jednoho kamaráda, který po svatbě nějakým zázrakem dostal od města byt. Pak nám to líčil slovy "tam je všechno hnědé - futra, okna, parapety, garnýže....prostě všechno hnědé. Ty lidi snad neznali jinou barvu než hnědou "

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:20
- Nahlásit

leyenda
co to je, proboha?
No to si chce pořídit (myslím Vlčáčková), něco jako nevěstinec, tak opak ženišinec. Asi ji dodatečně inspirovaly ty rudé trámy, trámy a okenice.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

Biluška
no, tak u me je to vsechno bile a hlavne co nejmin nabytku a ostatnich lapacu prachu

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:26
- Nahlásit

Lola1
No to si chce pořídit (myslím Vlčáčková), něco jako nevěstinec, tak opak ženišinec
jako bordel, kam by chodily zensky? to nemuze fungovat tak, aby se vratila investice za grandhotel

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

leyenda
Lola1
Ach bože. Jasně že by to byl nevěstinec. Ale ne pro pány, nýbrž pro dámy!!! Těch je málo, takže je to naprosto skvělý podnikatelský záměr, neb nebude konkurence. Takže ženišinec. Čili exkluzivní masážní a zkrášlovací salón pro ženy.

nemethova5
Ne, že já, ale všechny, které se na něj složíme. Takže kdo se hlásí jako potenciální spolumajitelka?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:29
- Nahlásit

leyenda
hlavne co nejmin nabytku a ostatnich lapacu prachu
Jo, to mám taky. Nábytek zavazí a musí se umývat

u me je to vsechno bile
Tak bílou snad nemám ani jednu věc .Možná nějaké ponožky (myslím původně bílé, teď už dávno šedé )

All
Jdu se svalit, nedrásejte drásalice grafomanský

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:31
- Nahlásit

BiluškaNo asi sem ouchylka,le já mám zas fšecko modrý páč modá je dobrá ale fšecko-koberec závěs postel peřiny ubrusy koupelku-teda do půlky lesklá modrá končící vlnkama(mám v tom nalepený rybyčky barevný a chobotničku a přecházející v světle modrou ku stropu

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže kdo se hlásí jako potenciální spolumajitelka?
Já do toho du, ale až ráno, včil už jsem moc unavená

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže kdo se hlásí jako potenciální spolumajitelka
ja teda ne, rikam ti, ze sou to vyhozeny prachy.
Kdyby pro to byl trh, tak uz je jich vsude jak naseto.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:36
- Nahlásit

Biluška
OK. Tak přemýšlej, co by tam všechno bylo za služby. Např. ještě kosmetika, kadeřnictví, plastická chirurgie, bar atd. Která zákaznice bude hodná a bude chodit často, dostane za odměnu zdarma nějakého povedeného vořecha z útulku.

<< 1 ... 5301 . 5302 . 5303 . 5304 . 5305 . 5306 . 5307 . 5308 . 5309 . 5310 . 5311 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání