| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:03
- Nahlásit
Baico
Dala jsem povel lehni, pamlsek krok před psa a s rukou položenou na kohoutku s povelem plaz, jsem ho donutila ten krok k pamlsku popolézt.
nojo to je jasný, ale vona nějak nechce u toho ležet, takže jí rvu zespodu obojkem k zemi a ještě jí téměř ležím na zádech a stejně se zvedá a poskakuje, no ale jak píšu ona pomalejc chápe, až to budu dělat po miliontýprvý tak to snad pochopí
Akky0Aime
2dny do zkoušky a já jsem nervózní už teď.
deš na to pípo pjet???? kdo vám to píská???
pojedeš v úterý do mlíkožer???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:04
- Nahlásit
Akky0Aime
no nezvracim ale naopak
Jo tak, ty to máš opáčně. Tak to můžu doporučit studentskou pečeť Ta je výborná. Budu si taky muset nakoupit. My jdeme za měsíc na ZVV 2.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:06
- Nahlásit
Alexa
stejně se zvedá a poskakuje
Nojo,malina. Kamaráddce s s hyper aktivním choďákem tadle metoda taky nefunguje. Děkuju bohu za kliďase Bajkonůra. Ten jde na fšecko s námořnickou rozvahou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:09
- Nahlásit
Alexa
paní díkys za ty časopisy
gerda
dneska k večeru tam budou ty letáčky
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:12
- Nahlásit
Alexa
jj pípo fau, píská to Skůtr (Ťujík)
do mlíkožer nejedu
jo naplánuj trénink na Jirku před těma závodama ať mu to řeknu za včasu, se to blíží
Baico
nevim jestli čokoška je úpa nej nápad no zkusit to můňu, no na ZVV2 to budu držet palečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
twe to se na tu kinologyjy vyser a dej se rači na známky!!!
kolik tys toho naběhala simtě? ))
leyenda
jezdete na kole
trochu sem o tom uvažovala, ale jen trochu a chvíli, naštěstí kolo nemám, takže je to celé vyřešené.
Ale držení tim popobíhánim zkusim nacvičovat taky, jo je jasný.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
brezen2008
paní díkys za ty časopisy
nemáš zač
Akky0Aime
jo naplánuj trénink na Jirku před těma závodama ať mu to řeknu za včasu, se to blíží
jo ty to vlastně nevíš, prosimtě je změna, Když jsem volala jirku havránka tak mi nabídl jako figuranta svýho syna, tak jsem mu to odkejvala, takže figurovat bude sice taky Jirka ale Havránek. Přijede někdy na trenink dám ti vědět až se domluvíme, páč je na nějakejch přeborech ju.
jj pípo fau, píská to Skůtr (Ťujík)
a tak to by mohlo bejt dobrý, dyť ten pískal u nás a fšici sme to uďáli
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
Alexa
to je dobrý no, tě asi praštim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:21
- Nahlásit
Akky0Aime
to je dobrý no, tě asi praštim
njn já vim, ale co sem asik tak měla dělat, když mě najednou bombardovali 3 figurantí a nechtěla sem se dotknout ani jednoho????? tagle když řeknu, že je to syn vod rozhodčího tak nigdo neřekne ani půl slova (až na tebe teda )
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:22
- Nahlásit
Monty
a kolik měří?
163
Akky0Aime
nefunguje ti, kdyz si vedle ni lehnes taky, natahnes jednu ruku dopredu s pamlskem, druhou ji jakoby obejmes kolem krku a plazite se za tim pamlskem spolu? Jako je to pro psovoda nepohodlny plazeni, nemas vlastne na plazeni ruce, ale ja to tak svyho psa naucila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
leyenda
Akky0Aime
nefunguje ti, kdyz si vedle ni lehnes taky,
to bylo asik pro mě, žejo to jsem zkoušela, když jsem trénovala na těškej závot, ale to leze na mě a pode mě, ale rozhodně neplazí
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
Alexa
já mu to vyřídim no
leyenda
já u plazení stojim teda a pes plazí s tim že jsem ohnutá a lákám jí na pamlsek, druhou rukou jí plácám po zádech aby byla u země
a stejně to ještě neumí pořádně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
Akky0Aime
á mu to vyřídim no
tak mu vysvětli, že když mi nabídl figuranta syna, tak mi bylo blbý mu říct ne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:30
- Nahlásit
Alexa
tak mu vysvětli, že když mi nabídl figuranta syna
A to je na závot v listopadu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:31
- Nahlásit
Baico
to je na závot v listopadu?
ano prosím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:33
- Nahlásit
Alexa
jak popisuje lejenda tak to učím psy já, ale but´ f klidu axa to taky nechápe, sice leze, ale jen proto že neví co má dělat a chvílema se snaží stoupat a tak, ale to se poddá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
Alexa
to je na závot v listopadu?
ano prosím
Tak až bude nějakej trénink,tak bych prosila o echo. Protože závot si nenechám prostě ujít.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:38
- Nahlásit
kejtlin
sice leze, ale jen proto že neví co má dělat a chvílema se snaží stoupat a tak, ale to se poddá
no Bára vůbec nechápe že má lízt, ale prostě se neustále snaží zvednout a když jí držím tak si lehne na bok a "plazí" se na boku, fakt střevo
Baico
Tak až bude nějakej trénink,tak bych prosila o echo.
jasně dám vědět.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
Alexa
Akky0Aime
to bylo asik pro mě, žejo
pardon, jsem to cely zmotala
to jsem zkoušela, když jsem trénovala na těškej závot, ale to leze na mě a pode mě, ale rozhodně neplazí
tak nam to taky trvalo, ne, ze to vedel napoprvy, lip to slo, kdyz uz byl unavenej a ja nejdriv chvili jen lezela na brise a nehejbala se, to zacal bejt zvedavej, nejdriv kolem behal a doubal do me, pak si ke mne zacal sam lehat, pochvala+pamlsek, nic dal, az treba po ctvrty, paty jsem na nej dala ruku a zase pochvala+pamlsek a pomalinku se zacit sunout (vono to rychle ani nejde ) pak byl zadrhel, kdyz jsem se uz nechtela plazit s nim, ale ted uz se plazi i kdyz jdu vedle po kolenou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:51
- Nahlásit
To Vám sem musim dát, přišlo mi to mejlem, sice s textem něco jako proč maj chlapi rači čokle, ale myslím že to platí všeobecně a mě se teda úpa nejvíc líbí body 9, 11 a 12
1. Čím později přijdeš, tím více se Tvůj pes raduje
2. Pes si ani nevšimne, že jsi na něj zavolal jiným jménem
3. Psi milují, když necháte na zemi rozházené věci
4. Psi chápou, že musíš zvýšit hlas, když chceš, aby Tě poslouchali
5. Psi myslí, že jsi úžasný, i když přijdeš opilý
6. Rodiče Tvého psa vás obvykle vůbec nenavštěvují
7. Na psy nemusíš čekat, až budou připravení, jsou připravení 24 hodin denně
8. Když pes na Tobě ucítí jiného psa, nezačne vyvádět, budeš mu jen připadat zajímavější
9. Když se narodí štěňata, můžeš si vždycky podat inzerát, že jsou na prodej
10. Psi mají rádi jízdu v zavazadlovém prostoru
11. Pes Tě nikdy v noci neprobudí, aby se Tě zeptal, jestli si pořídíš nového psa, až umře
12. Když se pes rozhodne, že Tě opustí, nevezme si sebou polovinu všeho, co máš
„Kdo říká, že štěstí se nedá koupit, zapomněl na štěňata …“
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:55
- Nahlásit
dneska rano jsem mela neprijemny zazitek, jela jsem po dalnici zpatky z mesta a koutkem oka jsem zahlidla neco divnyho u kraje dalnice, skupinku deti, nedalo mi to, a jela jsem se tam kouknout (cca 5km je sjezd), si predstavte, ze tam byli 3 vyrostci, malej ubrecenej kluk a pes. Ty hajzlove hodili psa pres plot na dalnici a stouchali do nej klackama, aby jako bezel mezi ty auta. Pes byl toho malyho kluka. Chapete to? Nevim, kam ten svet speje. Volala jsem policajtum a ty mi rekli "o co mi jako jde?" Kdyz jsem rekla o bezpecnost silnicniho provozu, milostive poslali auto. Ja psa celou dobu drzela prostrcenou rukou skrz ten plot za obojek. Co na me volali ti zmetci na uteku je nepublikovatelny, mam z toho blbej pocit, ze se tady volne po ulicich pohybuje takovejhle ksindl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
leyenda
y hajzlove hodili psa pres plot na dalnici a stouchali do nej klackama, aby jako bezel mezi ty auta. Pes byl toho malyho kluka.
ty woe to jsou hajzlové
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:58
- Nahlásit
kejtlin
Si premiéru užij. Kámoška psala, že jsou po prázdninách strašní! Ale já měla docela hodný děti. Kdyby mi Mrcina neodešla s krytem od radiátoru, bude to aj fajn beseda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:00 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Alexa
já myslím, že to pochopí, včera jsem to zkoušela poprvý, byli tam nějaký nový lidi mají celočernou NO asi 6 měs, údajně jsou z libiše a znají mě, já je neznám, ti jaksi nechápali, že můžu mít takovou trpělivost, pán co cvičí tak je namachrovanej, celou dobu jsem přemýšlela na co, nepřišla jsem na to, ta jeho pipka se pořád směje a to i ve chvílích krajně nevhodných, ale stejně neví čemu. pán když k němu nechce čuba jít, čemuž se nedivím poněvadž jí dává zmateční povely tak hned podruhý na ni začne zvyšovat hlas a stupňuje se to až do řvaní, nevím zda si tam iva dělá vlastní akce,protože začala cvičit v týdnu štěňata, ale od ní se ti lidi trpělivosti nenaučí,začínají tam chodit s harantama i v tejdnu,mě to vadí, čuby si kotec hlídaj, haranti tam strkaj ruce, nebo šermujou klackama, nebo harant spadne na psa, jasně jejich pes nic neudělá, ale moji psi zvyklý na děti nejsou a goša je třeba vůbec nemusí a je problém
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:03
- Nahlásit
leyenda
tak to je hrozný
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:09
- Nahlásit
kejtlin
,začínají tam chodit s harantama i v tejdnu
hele a s jak velkejma harantama? Tady smej decka mezi dospelaky cvicit az od 15let, jinak maji pro deti specialni kurzy, ale tam jsou zase nejaka rasova omezeni (rasa psa samozrejme)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:24
- Nahlásit
leyenda
Haranti poku*vený! Těžko na to něco říct.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:25
- Nahlásit
leyenda
s rodičema kdy má jeden hlídat a druhý cvičit, ale běžně haranti lítají po place, malí haranti kolem 3-4 let, případně s nimi rodič leze po překážkách určených pro psy a to cákám ihned
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:42
- Nahlásit
kejtlin
tsss, ja myslela, ze chodej cvicit..
to by melo bejt zakazany tim cvicakem, kdyz uz rosice nejsou soudny
Gerda
Haranti poku*vený! Těžko na to něco říct.
tak, a na pridafky na takovyhle zmetky platime dane
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:25
- Nahlásit
leyenda
to chtěl předseda zakázat na schůzi, s tím jediným se s ním ztotožňuju, ale všichni se proti tomu obrátili, jako kam maj ty děti dát a že si za ně zodpovídají sami, to sice jo, ale když můj odložen ej pes pokoušče dítě, tak já budu poitahovaná, že pes nebyl zajištěný, na to mi nikdo n ic neřekl
|