Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:33
- Nahlásit

danajasa
woe stašek!!!!! to je naprosto dokonalý tu zkratku si vypůjčím, můžu?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

A víte, dámy, co je to KapKa čili KáPéKáčko?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:53
- Nahlásit

že fstoupim do skratek, sem ted´ prohlížela leták s peny a zjistila, že kilo kapra stojí 149kč a gdyš je v letáku tak je f akci, tak pro psy na zejtra rozmrazim snídani tak za 700kč

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Bayshano parada....

badik si chce hrat a ja sedim u pocitace

zabili kenyho

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:29
- Nahlásit

zbytek je tady neb mi to nechtelo uz nic nahraat ..
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/sheila_..zofil _a_podobne_podzim_nam_zacina_...babi_leto_na_zahra dce/

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:29
- Nahlásit

ketty
kupujes psum barbinky?

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

leyenda
neeeeeeeeeee to sou naky z mcdonalda hracky z happymilu mi dala sestrenka pro psi to uplne milujou stim litaj jak sileny ..tak mozna zacnu kupovat co naka cinka hele chlupata panenka a t je aportovani za plnej pocet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:35
- Nahlásit

Vlčáčková
A víte, dámy, co je to KapKa čili KáPéKáčko?

já to nevim, co to je?

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:42
- Nahlásit

ketty
muj pes zase miluje takovy mysky, co kupuju kockam na hrani, porad jim je krade, tuhle sem v ramci gruntovani zvedla polstare pohovky a nasla jsem tam ctyri, tak nevim, kdo pred kym si je tam schoval, ale tipuju to na psa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:52
- Nahlásit

kejtlin
Tak jsem doma a začínám dělat podklady pro právničku. Ale tohle Ti ještě objasním, je to: Kurva Převlečená za Kamaráda. Považuju za nejhorší druh kurev, jejich záludnost je v tom, že Tě dokážou léta oblbovat a projeví se, až když můžou udělat největší průser.
Mám dojem, že se mi v posledním roce rojej.

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:52
- Nahlásit

leyenda
jooo ty moji to taky radi ale dlouho jim nevydrzej to maj tak na 10min ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:53
- Nahlásit

ketty
Badík Ti za trest zahryzl Lišku, když sis s ním nechtěla hrát?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:53
- Nahlásit

Vlčáčková
jj taky jich několik znám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:55
- Nahlásit

jinak goša dnes dotala přes hubu, OPĚT mi rozrazila spodní ret a prokousla prst, ten ret již potřetí v týdnu a můžu řvát ne jak chci

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

Vlčáčková
no on mu liska do ty huby leze saam casto jukni na fota laura se mu taky snazi bnarvat hlavu do huby celou ty psi sou paka proste neska je chyt amok sem myslela ze zborej barak

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:01
- Nahlásit

kejtlin
Mě Pumice minulý týden rozbila ret a spustila krev z nosu. Skočila mi do obličeje. Ani nevím essi to bylo ve zlým, nebo omylem (situace napovídala obojímu). Kynologije je holt nebezpečný sport

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:01
- Nahlásit

ketty
a to muj pes zase ne, ten nic nenici, zejmena na svy hracky je strasne opatrny. Rano si je vynosi vsechny na terasu, obcas se s nejakou probehne, ale kdyz vidi, ze se nekm jde, tak je nanosi do pelechu a to samy vecer, pak si lehne vedle a zamilovane ne ne kouka.A nedej boze, kdyz nejaka chybi! Byla to jedna z prvnich veci, co me na nem zaujalo, ze uz jako prcek porad "uklizel" svy veci do pelechu. Krome tech mysi teda, ty schovava do pohovky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:05
- Nahlásit

Biluška
nebylo to ve zlým, ale neví kdy se má zklidnit a já jí na to seru abych chodila pořád jak havajskej domovník, sotva se to z pondělí, kdy se jí to podařilo dvakrát zahojilo, tak to dneska udělá potřetí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:05
- Nahlásit

kejtlin
ketty
Mě málem včera pokousal ve stavebním bazaru pes. Jak jsem měla myšlenky úplně někde jinde, tak mi začal vrčet na fenu, páč tam byl na volno, a jak jsem zvedla jeho vodítko ze země, otočil se a po mě. Jenže já furt myslela víc na ta okna, tak než jsem si mohla rozmyslet, jestli ho mám nakopnout nebo chytit za krk nebo prostě zatočit s ním na vodítku, chytit za vocas a odhodit, nedělala jsem vůbec nic, jen jsem stála. Pes mi chvíli skákal po břiše a jezdil zubama tamtéž a asi když neviděl žádnou reakci, tak zůstal civět, seskočil na zem a nechal toho. Tak jsem ho pohodila na místo, odkud původně utekl za mojí fenou. Ale je fakt, že kdyby mě chtěl kousnout, tak by to stihl asi tak 10 x za tu dobu, než jsem se odtrhla od oken. V podstatě zuřil kratší dobu, než jsem si rozmyslela, co s ním. To je teda fakt vostuda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

Vlčáčková
si měla víc štěstí než si myslíš, prokousnutý břicho hodně bolí, neznám to z vlastní zkušenosti, ale honza nevypadal št´astně

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:11
- Nahlásit

leyenda
tyyy joo takoviho psa chci taky kde se to kupuje ????? ja chci taky uklizeci honem adresu to treba nauci i ty mii
Vlčáčková
no stane se noo hajzlik jeden ..ja to cetla noo mazec jako ty lidi sou paka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:22
- Nahlásit

kejtlin
Možná jsem měla kliku, že kalhoty byly dost na těsno a nešlo se zakousnout. A sámo, že ho tam nechal chlap. Dement jeden. Tam jsou popelnice, ztracený bednění, kusy plotu, zahradní sloupek atd. Proště asi tak milionpadesát míst, kam psa na 2 m2 přivázat. A ten debil ho tam nechá na volno. Ovšem ven, když slyšela vrčení a štěkání, vyšla manželka. Koukala na čokla, jak tam způsobně sedí na místě, tak jsem jí řekla, že vrčel na mojí fenu a co dělal mě. Omluvila se. Ale kdyby mi ten hajzlík pokousal Bekynku s jejími nemocemi, tak co si na její omluvě vezmu, že jo. Pes by to taky nemusel vydržet, ještě navíc pokousání. A je teda fakt, že jsem pořád tak myslela na ta okna, že jsem na ní dokonce ani neřvala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

Vlčáčková
njn okna, ale kdyby se něco stalo, tak by sis říkala zku*vený okna, že jsem nedala větší pozor.
myslím, že kdyby tě kousnout chtěl nebo fenu tak tě veme hned bez vrčení, naštěstí si myslím to byl pes hlídací a néé pes kousací

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

už asi rok mě bolí žíla na nártu nohy, je to taková divná bolest, ani není zvlášt´ silná jen otravná, něco jako nataženej sval z fitka a nevím co to je, nebolí mě pořád tak jednou za tejden mě bolí celej den a pak to samo odezní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:45
- Nahlásit

kejtlin
Možná to byl pes strašecí. Zkusil to a když zjistil, že pořád stojím a držím, tak toho nechal.
Jednou jsme takhle 3 klábosili se třema psama. Pán měl kokříčka, hroznou mazlivku. Bekynka žárlila, páč kokr se na mě lepil. Pak jsem si ho přestala všímat a bavili jsme se. Najednou kokr vyletěl proti mě s děsným štěkotem. Koukal, co já nato. Když jsem se mu smála, sedla si na bobek, tak zase dovalil a hrozná mazlivka. Za chvíli udělal to samé na slečnu od třetího pejska, ale ta ustoupila dozadu. Lekla se. A od tý doby ho pán stále odháněl od slečny a okřikoval ať neštěká. Pes měl nad slečnou navrch a děsně si to užíval. Takže jsme se rozešli, páč jsme se neslyšeli.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:50
- Nahlásit

Vlčáčková
kokři to zkoušej bohužel dost často myslím angličani ne američani a vždycky jsou to angličani červení, nevím jestli to má nějakou souvislost

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:58
- Nahlásit

kejtlin
Ano, byl to angličan zlatý. Prý jsou přešlechtěný. Někde jsem četla, že ve Švédsku už je zakázali před x lety. Spolu s vlčáky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:07
- Nahlásit

jdu spát, bude mi asi kosya, zapomněla jsem zavřít v ložnici okno a zjistila jsem to ted´

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:10
- Nahlásit

kejtlin
Přikrej se nějakým psem. Dobrou.

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:28
- Nahlásit

Vlčáčková
si moudřejší?

<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání