Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:36
- Nahlásit

leyenda
bych je umlátila hazli jední a to samí udělal jimi rodičům

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:38
- Nahlásit

kejtlin
to chtěl předseda zakázat na schůzi, s tím jediným se s ním ztotožňuju, ale všichni se proti tomu obrátili, jako kam maj ty děti dát a že si za ně zodpovídají sami, to sice jo, ale když můj odložen ej pes pokoušče dítě, tak já budu poitahovaná, že pes nebyl zajištěný, na to mi nikdo n ic neřekl
hele tak udělejte pravidla. Nemůžeš zakázat pézetka na cvičáku, já tam s klukem taky chodila, ale prostě musejí být stanovený pravidla. Během výcviku (rozumí se i když cvičí 1 pes) nesmí žádné pézetko na plac, překýážky sou pro výcvik psů ne pro pézetka, essi chtěj překážky pro pézetka ať si je vyroběj a daj někam, kde nebudou vadit (nejlépe před cvičák) pézetka nesmí ke kotcům atd atd. todle by dal předseda každýmu rodiči podeúpsat, musí tam být dovětek že si jsem (jako rodič) vědom, že jsem na místě pro výcvik psů a stane-li se nějaké zranění jsem za to plně zodpovědný, protože jsem porušil (nedodržel) daná pravidla a v případě způsobení škody dítětem jí plně hradím, případně na vlastní náklady opravím. Po mé praktické zkušenosti se výskyt pézetek na cvičáku po tomto prohlášení velmi omezí. Jo a když to někdo nebude chtít podepsat, tak jeho pézetko nesmí na cvičák

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:40
- Nahlásit

Alexa

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:20
- Nahlásit

kejtlin
Alexa ma pravdu, musej na to bejt naky pravidla.
Ja chodim na dva cvicaky, na jeden nesmi deti vubec, ani zadne jine nepovolane osoby, na ten druhy pezetka smej jen do takovy vohradky u klubovny, kde v zasade nevadej, protoze tam zase nesmej psi

brezen2008
bych je umlátila hazli jední a to samí udělal jimi rodičům
neumlatila, pac by se ti nechtelo kvuli takovejm hajzlum do vezeni, nakonec bys byla rada, ze nezmlatej voni tebe, od cehoz je zrejme odradilo to, ze jsem mela v aute svyho psa, kterej nevypadal, ze by me nebranil, jako tim polootevrenym okynkem by se asi bejval propasiroval, kdybych ho zavolala
Jako pujdu se policajtu zeptat, jak to vyresili, minimalne meli bejt hajzlove ve skole, ale je mi jasny, co se dozvim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:23
- Nahlásit

Alexa
zkusím to navrhnout až bude v únoru schůze, protože to začíná být neúnosný-pro mě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:29
- Nahlásit

kejtlin
zkusím to navrhnout až bude v únoru schůze, protože to začíná být neúnosný-pro mě.
prosimtě, ale musíš to mít připravený, mít připravený argumenty a hlavně připravenej prostor, kterej jim nabídneš, gde ty pézetka můžou bejt. Vohrádka jak píše lejenda by byla skvělá, a samo rodiče pézetek si jí v rámci akce z vybudujou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:31
- Nahlásit

Alexa
šak právě, musím to mít dobře připravený, ohrádku tam nikdo neschválí neblázni, u nás je většina rodičů pro americkou výchovu, budou smět prostě k tomu velkýmu stromu jak tam je a dál ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
ohrádku tam nikdo neschválí neblázni,
simtě musíš jim to vysvětlit, né že tě serou, ale že asi teda ty jediná myslíš na jejich bezpečí a to možné zajistit jen ve vohrádce. Nejlepší je se upřeně rodiči podívat do očí a vážně se ho zeptat vám opravdu nevadí že váš pepíček může být pokousán a papá travičku kterej počůral Lojzův pes???? a velmi udiveně se tvářit

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:48
- Nahlásit

kejtlin
co je americka vychova?
je treba tem rodicum vysvetlit, ze je to pro bezpecnost tech deti, ze na psi cvicak si jdes zacvicit se psem, platis za to a chces se na to soustredit a ne sledovat kde se motaj pezetka, co muzou prijit k urazu
My meli pred casem podobny problem v jezdeckym klubu, jednak kuliva prtavejm pezetkum a taky volne pobihajicim psum. se udelala pod stromem kruhova ohrada pro decka s par hrackama a psi jsou zakazany, protoze nekteri jedinci je neovladaji ani na voditku, dost rychle si na to lidi zvykli a pres pocatecni zbrblani nikdo neodesel. Dodrzujou to vsichni, ja a majitel sice s sebou psy mame, ale zavirame je, pokud jsou tam klienti, do boxu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:53
- Nahlásit

Alexa
bohužel se všema co mají pézetka si tykáme a oni vědí, že mi ti haranti vaděj
leyenda
co je americka vychova?

tj dítě může naprosto vše a rodiče k tomu nic neřeknou
dál mi vadí, že v týdnu tam chodí i jedna bývalá členka, nemá zaplacený příspěvky, mě to n evadí kvůli tomu, ale až ji tam vyhmátne předseda tak bude průser a sebere nám ostatním klíče, v tu chvíli já tam končím, protože abych tam chodila pouze v neděli přičemž třeba měsíc v kuse ty neděle sloužim a dělám 12ctky tak se na cvičák nedostanu, tak to pro mě nemá cenu. já jí to říkala několikrát po dobrým, nepomohlo to, v týdnu jsem ji tam zase potkala

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:55
- Nahlásit

kejtlin
bohužel se všema co mají pézetka si tykáme a oni vědí, že mi ti haranti vaděj
no tak to postav tak že tobě vadí že psi to dítě poraněj a budou kvůli tomu oplétačky.
že v týdnu tam chodí i jedna bývalá členka, nemá zaplacený příspěvky, mě to n evadí kvůli tomu, ale až ji tam vyhmátne předseda tak bude průser a sebere nám ostatním klíče
tak jedině domluvit s předsedou výměnu zámku aby neměla klíče

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:00
- Nahlásit

Alexa
no tak to postav tak že tobě vadí že psi to dítě poraněj a budou kvůli tomu oplétačky.

ha,ha,ha kolikrát jsem jim to říkala, at´si to hlídaj, že až je pohryže moje čuba tak budou mít problémy, tejden to hlídaj, pak opět ne, ještě k tomu jsou to haranti co třeba kopou do psa, maminka se tomu směje, že to asi okoukal-konkrétně manželka figuranta iva, vynadá mu tak jen aby se neřeklo, mě je to toho púrd, ale řekla jsem jí, že až kopne do mýho psa, tak ho pokouše, protože není zvyklý na takové zacházení a není zvyklý na děti a já ještě jejímu spratkovi tak seřežu prdel, že si nesedne aspoň 2 dny, sekla po mě zlým pohledem, ale neřekla nic.
tak jedině domluvit s předsedou výměnu zámku aby neměla klíče

a jak to asi předsedovi řeknu, navíc jsem nikdy nedonášela na nikoho, dneska jedu večer k zuzce pro maso tak se zkusíme poradit

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:05
- Nahlásit

kejtlin
a jak to asi předsedovi řeknu, navíc jsem nikdy nedonášela na nikoho, dneska jedu večer k zuzce pro maso tak se zkusíme poradit
no a co třá zneprovoznit zámek
ha,ha,ha kolikrát jsem jim to říkala, at´si to hlídaj, že až je pohryže moje čuba tak budou mít problémy, tejden to hlídaj
no tak pak jedině ten podepsanej papír a při porušení jim to otloukat o hlavu a hlavně určit podmínku, že když se tyhle pravidla nebudou doržovat, že se udělá vohrádka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:12
- Nahlásit

děcka furt vám řikám,nevenčete ty čokly!!
http://www.novinky.cz/koktejl/212221-duchodce-sel- vyvencit-psa-jeho-dum-mezitim-obsadila-cizi-rodina .html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:13
- Nahlásit

Alexa
no a co třá zneprovoznit zámek

no to mě nenapadlo vidíš, díky
no právě jaký budou sankce za nedodržení

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:19
- Nahlásit

kejtlin
no právě jaký budou sankce za nedodržení

nejlepčí by byly prachy, ale to neprojde, tak bych tam dala tu vohrádku. estli to budou porušovat budou muset být děcka zavřený ve vohrádce

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:22
- Nahlásit

Alexa

Nevim proč, ale furt si v tej ohrádce představuju 15 letý puboše ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:25
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je síla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:27
- Nahlásit

Alexa
nejlepčí by byly prachy, ale to neprojde, tak bych tam dala tu vohrádku. estli to budou porušovat budou muset být děcka zavřený ve vohrádce

co dyš rodiče řeknou, že s ohrádkou nesouhlasej
prachy neprojdou určitě

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:40
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je vostrý

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 16:37
- Nahlásit

kejtlinNejlepčí by bylo pomatlat překážky laovnama třá je to prolejzání přejde:lolu se vykopat na cestu do roboty musím si po cestě ulovit večeři tak o řtyřech chodech bych vydržela do rána ježíš jak mě se nechcééé

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 16:39
- Nahlásit

kejtlin
co dyš rodiče řeknou, že s ohrádkou nesouhlasej
tak at je tam netahaj a zaridej si hlidani, stejne jako dys dou tra do kina, kvuli cemu na ten cvicak chodej? S deckama at jdou na hriste (decky), kam zase ty nepujdes s psama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 17:15
- Nahlásit

IMPACT
Neznáš, nechceš? http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7247527/Nalezenkyn e.php

impact
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:00 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Vlčáčková
Vím o ní, ale moje kapacity jsou bohužel přeplněny. Jsem na osmi psech. A jak jsem loni stěhovala dva psy na dvůr, páč mi pět v domě přišlo moc, tak včil mám v domě šest a ty dva furt na dvoře. Koukala jsem i po té u MP Brno, ta je fakt čany, ale nečekaně jsem musela odebrat jedno štěně. Navíc je to pumr. A ještě tu mám na dočas a na udání štěně z útulku a vůbec, praskne mi tu z toho ču...

Edit: Kdyby byl fakt nějaký krizový případ, tak beru, ale jinak včil ne-e.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:22 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

impact
Máš ještě Mandy???
Edit: Kdyby byla volná, tak můj hodně dobrej kamarád (za kterého dám ruku do ohně), chce fenečku JRT.

Btw: Muselas odebrat svoje štěně??? Písni kdyžtak na fb zprávu nebo do emila...

impact
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:27
- Nahlásit

pawLINka
Mandy mám, prečo? Nechceš jít na Skype?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:28
- Nahlásit

impact
Huž jsem to tam napsala. Musém teď jít pryč (jdeme teprve se psama). Písnu buď večír a nebo nefim. V poslední době nějak nestíhám, tak kdyžtak ten emil nebo fb.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:32
- Nahlásit

cus decka co je noveho???krom toho,ze chcete strkat decka do vohradky aby neskodili,s tim plne souhlasim!hlavne na tom cvicaku!to pak o hubu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/212290-uvaril-krecka -v-mikrovlnce-soud-ho-poslal-za-mrize.html
to je dobře

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 21:09
- Nahlásit

Je tu nudaaaaa

<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání