Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:15
- Nahlásit

Gerda
Essi ta vesta bude bunda (čili s rukávama) a bude pod litr tak vezmu dvě (sobě a Mášenkovi). Pézetkám brát nebudu, mají bund hafec a nestíhají to nosit. Vestu bez rukávů nechci, fakt ji nemám kam nosit a na to aby mi ležela ve skříni je moc drahá

kejtlin
Alexa
Vy fakt na psy používáte ostnáče? A ještě se s tím taháte po kapsách? . Tohle moji psi v životě neviděli a dokud budu na živu tak neuvidí Si bohatě vystačím s traverzou

A co znamená náhradní obojky? Jako, že kdyby nějaký venku náhodou přetrhli tak nasadím jiný? Mi v životě žádný pes žádný obojek nepřetrhnul . Dost dobře ani nemůže když všechny oboječky visí hezky seřazené podle barev v chodbě na věšáku . Proč bych je dávala na čokly proboha? Dyť by to ještě umazali

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:19
- Nahlásit

Gerda

A kdy se dozvime, esli vesta bude čili nic?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:21
- Nahlásit

Gerda

A nebo bysme mohli rovnou nechat udelat bundy, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
A nebo bysme mohli rovnou nechat udelat bundy, ne?
hele nech si to já bundu rozhodně nechci
essi chceš tak zkus napsat tý s tou černou vestou, jak si myslíš že je to bunda a třá ti jí ušije. já mám vod ní tu vestu a je dost dobrá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:24
- Nahlásit

Gerda
já jsem se jen zerptala tak se do mě nenavážej a nepsala jsem, že chci gappay vestu.
Biluška
ostnáč nosím ze zvyku, původně jsem ho chtěla používat na čubu co mi zdrhala za zvěří, že ji do něj nechám naběhnout, ale půjčila jsem si elektriku a tačili 2 rány a je klid zatím, většinou ho házím směr psy, když se začuchají nebo válejí v nějakém humusu.
mě ruply 2 škrt´áky, resp neruply, ale kroužek velký se po čase roztáhnul-nebyl svařený a škrt´ák se vyvlíkával a padal ze psa, tak proto náhradní, kdybych šla s velkejma psama na volno přes vesnici to by bylo problémů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:26
- Nahlásit

éééé se f tom přestávám voryjentovat přecedo Gerdo....budou vesty nebo bundy? je mi to šumák, ci něco do žumpovošatníku a zatím mám enom tryko

ehm, ty závody v Mlíkožerech sou enom pro zvaný a cvičený čokli?

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Jimmi
ty závody v Mlíkožerech sou enom pro zvaný a cvičený čokli?
další
V MLÍKOŽERECH NEJSOU ZÁVODY!!!!!!
a rozhodně nejen pro cvičený čokli a myslim, že kdo tě nezná, rád tě pozná (třá já )

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:32 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Alexa

No tak teda vestu nooooo

Ale proc chces vestu, kdyz uz mas vestu? Nechtēla bys precejen radsi bundu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:38
- Nahlásit

Děcka, neblbněte, teď budou vesty, když budete pěkně spolupracovat a kupovat zboží firmy geyendapaj, budou i bundy. Ale nemějte pocit, že vám ty věci budu kupovat f krámě, vždy počítejte s ručnim šitim. Komu se to nelíbí, ať si řiťku políbí.

Pokud dám dohromady 20 vážných zájemcůch, vesty budou. Můžu nechat udělat vzorek, abyste si to odsouhlasili a řeknu vám k tomu ještě jedno - nejsem prodejce, nemám na tom ani ká, budu ty věci vidět poprvé stejně jako vy, nejsem obchod, kde ty věci můžete odložit, když se vám nebudou nějak zdát, jen můžu zařídit výrobu a veselý logo, takže berte v potaz, že nebudu za každym jezdit a ukazovat mu vzorek a zjišťovat, co se mu nezdá. Dělám to jen tak pro kámoše jako žumpí srandu, takže si dobře rozmyslete, jestli něco chtít budete, nebo ne. Dokud jde o trička za pár šušní, neni problém, pokud půjde o vesty či nějaké bundy nebo něco v řádech stovek až tisíců, rozmejšlejte opravdu dobře, jestli to chtít budete.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:39
- Nahlásit

kejtlin
většinou ho házím směr psy, když se začuchají nebo válejí v nějakém humusu.
Kvůli tomu bych se teda určitě tahala s ostnáčem. Zařvu a stojí v pozoru. Když je úplně nejhůř tak tam mrsknu cokoliv co mám v ruce, nejčastěji šutr

ale kroužek velký se po čase roztáhnul-nebyl svařený a škrt´ák se vyvlíkával a padal ze psa, tak proto náhradní, kdybych šla s velkejma psama na volno přes vesnici to by bylo problémů
No to je jasný, taky s nima nejdu na volno. Jdou hezky v houfu kolem mě. Kdo neumí chodit v houfu jde na vodítku. Ale to neznamená, že mě na tom vodítku potáhne a bude rozbíjet obojky
Jediná doba kdy se opováží táhnout je když mají postroj a já zezadu hulákám "gougougoutakopřetesedotohovylemurylínýgougougou" . Zmlátila bysem každýho, který by se opovážil táhnout na vodítku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:44
- Nahlásit

Gerda

Ja naprosto sporadane odeberu vestu, jelikoz ji fakt chcu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:44
- Nahlásit

Biluška
jenže šutry po cestě nepotkáváme a klíče házet nehodlám
mí psi taky netáhnou, jen mám ty škt´áky už několik let a jsou to ty obyčejný, prostě opotřebení materiálu.
já musím mít psy aspoň velký na vodítku,i když jdou v houfu kolem mě, musím totiž jít okolo notorického stěžovatele jehož manželka dělá na obecním úřadě a dle vyhlášky je u nás zakázaný volný pohyb psů a je mi jasný, že by mě pokuta neminula

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:46
- Nahlásit

Gerda
zkus udělat vzorek a vyjádřím se k tomu, ale jestli ji budeš chtít zaplatit do konce roku tak se absolutně nechytám, když bude po novém roce tak problém není

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
protože seš tady jediná normální! Vostatní furt pindaj a pindaj. Se divim, že tolik nepindá Aleksa - minule sme jí to s davítkovou měřili, přísahám, že vydržela mluvit hodinu v kuse, furt vyprávěla a vyprávěla, než skončily obrany, nepustila davídkovou ke slovu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:49
- Nahlásit

kejtlin
zkus udělat vzorek a vyjádřím se k tomu
Až nás bude víc, jistejch je zatim jen málo, to se musí podchytit většim množstvim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:51 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda

protože seš tady jediná normální! Vostatní furt pindaj a pindaj

nebo možná jako jediná z nás nemusí řešit prachy

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:56
- Nahlásit

kejtlin
však řikám, pokud je to záležitost triček a malokorun, neni potřeba se s tim nijak nervovat, pokud to jde do stovek, nutno rozmyslet, jestli ano, nebo ne. Ono tu zas neni tolik lidí vyloženě finančně v řiti, abychom museli kvůli ceně ubírat i na kvalitě té věci. A pokud v řiti jsou, tak neobjednaj a neni problém. Neni to donucovák, mělo to bejt jen veselý zpestření tak, jako župma tryka a tílka s graťasem. Nikdo neni povinen nic chtít a objednat. Pokud o to zájem nebude, vymyslíme si jinčí srandu na nějaký další setkání nebo tak, jesi mi rozumíš.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:56
- Nahlásit

Gerda
minule sme jí to s davítkovou měřili, přísahám, že vydržela mluvit hodinu v kuse, furt vyprávěla a vyprávěla, než skončily obrany, nepustila davídkovou ke slovu.
hele neke, náhodou si pindala i ty, i gdyž je teda fakt, že si u toho i zvracela

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:59
- Nahlásit

Alexa
ale jen chvilku, než si začala zase mluvit ty ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:04
- Nahlásit

Gerda
jasně, jasně rozumim tomu od začátku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:05
- Nahlásit

Gerda

A nebude zas naky setkani v Jilovym?

Hele a mimochodem, ty stangle jaks chtela jsou uz skoro fsechny zezrany!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
A nebude zas naky setkani v Jilovym?
jako velkej mítynk? To teď nevíme, teď frčíme nach mlíkojedy...

Hele a mimochodem, ty stangle jaks chtela jsou uz skoro fsechny zezrany!
no to je jedině dobře, protože k tobě i k laguně už jezdim neúspěšně už docela dlouho. To je hrozný, sem strašně nespolehlivá, zejména kvůli práci, furt to nestíham.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:01
- Nahlásit

Gerda
já se tedy POPDRUHÉ hlásim vo žumpovestu velikost L
díky předem

Alexa

Tedy já nevim, ale Alexu znám ne? z velkosrazu v Jílovim ne? nebo to byl něgdo jinej, není možná....i gdyž já už taky žiju občas s tím němčourem co mi schovává věci..hajzl...nevim jak se menuje

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:02
- Nahlásit

ALL
co budete přesně v Mlíkojedech dělat? nebo v Mlíkožerech? a můžu tedy přijet?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:19
- Nahlásit

Jimmi
co budete přesně v Mlíkojedech dělat?
nic...kousat ti, co koušou, cvičit, venčit, kecat, pít kafe, fotit...klidně pojeď, jestli chceš a máš čim. Když vyklidim kufr a narvu tam nánu, pak zvládnu vzít asi oba fíky a tim pádem máš místo u hanči v autě...

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:21
- Nahlásit

Gerda
máš velkýý ščestí , že si vopravila ten seznam Malinka_muš byl velmi opakuji velmi smuten, že nemá gaťky.
Sem pro aby se udělal malý vzorek vesty a dal se sem. Aby se mohlo připomínkovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:23
- Nahlásit

malinka
z nafocenýho vzorku si ale neošaháš materiál...ale můžou bejt vidět detaily...vy byste se tedy zapojili do akce vesta?

Děcka íte co? Nakonec s tim prostě počkáme, až švadla stanoví nějakou cenovou relaci a pak se budem dál rozhodovat, jo?

Malinka_muš byl velmi opakuji velmi smuten, že nemá gaťky.
)) pokud to neposere pani výrrobnice, bude fše

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:25
- Nahlásit

Gerda
jak se jmenuje zlatovláska svým jménem prosím? aby to markéta dala na stránky. díky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Na zimu si můžem udělat teplý mikiny s potiskem, když neklapnou vestičky. Byly by ve znamení čistoty jako padlý sních s logem krávy f šále tažené vzteklým psem na fleksině, co myslíte?

kejtlin
Jiřík Veselý, alias Roden alias Zlatovláska )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:31
- Nahlásit

kejtlin
aby to markéta dala na stránky
ale byl tam s námi Bambi, Jiřík tam pojede poprvé...Bambi je Aleš Rambousek...

<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání