| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:23
- Nahlásit
nemethova5
co novýho pani?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:26
- Nahlásit
kejtlinnovyho je akorat to,ze uz je mi podstatne lip,hajan je nakej divokej,asik omladl u amina,dokonce aportoval jak blazen dedek starej,amin je moc hodnej,furt se semnou chce mazlit,decko no.mam volno,pak zas tahnu do roboty,respektive zejtra,co to varis?lysohlavkovej caj?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
hele a baico je nekompletni???
JJ, nemá jednu kulku A tohohle jsem měla vybranýho od narození, ale něměl v 8 týdnech varlata dole, tak jsme si vzala Fandu, protože ten byl o.k. No a tenhle to varle nemá ještě uplně dole ani teď.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:27
- Nahlásit
cus drasalky, je neco novyho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:28
- Nahlásit
Jako ste normální? Čék tu dře na lýnyjích a vy mezitím nadrásáte jak blpky? Gdo dělá výcuc?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:29
- Nahlásit
Biluška
ste normální?
jo, sou to normalni grafomani
co lynyjujes?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:29
- Nahlásit
nemethova5
,co to varis?lysohlavkovej caj?
sem vařila obalený houby kloubouky, smaženici a houbovej guláš. na čaj nemam materyjál
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:31
- Nahlásit
Biluška
Čék tu dře na lýnyjích a vy mezitím nadrásáte jak blpky?
Tak co žampión? Líbil se panně nevěstě?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Baicono jo,jak hajan a za chvilku jak amin,ale mne to vubec nevadi,ja je mam pro radost a hlavne na hlidani,jo amin je mel,ale mu to cestovalo az docestovalo,takze ma jen jednu.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
co je novýho??
já!!!! jsem našla z lesa cestu k autu a vyšla zcela plánovaně u auta, ačkoli mi kamarádka tvrdila, že musíme jít na druhou stranu, já nepodlehla, i když většinou dám stran oryjentace na druhý tak ted´ ne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:32
- Nahlásit
kejtlin
na čaj nemam materyjál
sbíráš blbý houby
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:33
- Nahlásit
kejtlintak radsi neee,co kdyby jsi chtela litat!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
u nás nerostou, rostou na lounsku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:35
- Nahlásit
leyenda
co lynyjujes?
šelmyje
Baico
Tak co žampión? Líbil se panně nevěstě?
Tak líbit by se líbil. Aspoň soudě podle toho, že držela jak hluchý dveře. Panu žampijónovi se líbila taky moc moc moc a fakt se snažil. Ale nějak se nedařilo . Problém vidím hlavně v tom, že panna nevěsta má hodně malou pipku. Jako fakt hodně malou, je dost problém se tam trefit. Pan žampijón má pro změnu houbeles fyzičku a když bylo skoro hotovo tak spadl a akorát funěl Zítra budem pokračovat, snad se to podaří.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlin
ses sikovna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
Nazdar pipky, už sme taky ovenčený a pozortééé! Teď sme doma trénovali držení aport, na klikr, z ruky, ještě ne ze země. A co myslíte???????? DRŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!! Sice jen chvilku, ale asi chápe, co chci! Trošku si u toho spojila, že při držení peška mě musí škrábnout do nohy, takže drží a mává nohou. Nešejpovali sme, normálně sem jí u toho řekla, ať sedí a neškrábe a jen drží. Holky! Vona fakt trochu drží! Poprvé po velmi dlouhé době posun v nácviku aportu! Ty vado! Sem úplně radostná!
Jak se máte, lumpícíííí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:39
- Nahlásit
Biluška
čekej sovu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:39
- Nahlásit
Biluška
Zítra budem pokračovat, snad se to podaří.
Tak to budu držet palce, aby se zadařilo. Je to dřina ty lýnije.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:41
- Nahlásit
Gerda
to je skvělý, moc gratuluju!!!
My se máme příšerně, mám neskutečnou angínu. Dneska jsem jela z Brna do ústí a v Praze na nádraží jsme asi hodinu a plůl stáli. Vypli klímu, a celou dobu nikdo nevěděl, kdy odjedeme. Bylo mi zle, pes vypadal se ho to vedro zabije a celkově to byl zase zážitek...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:44
- Nahlásit
Děcka eště věc, sem jenom letmo myslela na to letní cvičení v mlíkoších, jen mě napadlo, že bych zkusila požádat Katku o jednodenní seminářování klikru, kdyby byla ochotná tam na nás jeden z těch dnůch mít čas, jeden den bysme mohli zažádat Waldofce, aby nám přišli cvičit poslušnostě nebo nácvik něčeho jinýho, do toho by bylo vložený obranářství a stopy. Co mylsíte? Chtěli bysme to jako organizovanej program, nebo lážo plážo, co se bude chtít aktuálně v danej okamžik?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:45
- Nahlásit
Gerda
mi to musíš předvést v mlíkožerech jak na to s tím klikrem bo axa neaportuje a to vůbec, dost mě to mrzí, protože je akční a na vylítání jí musím brát ke kolu nebo ke koni, takhle bych jí mohla jen házet aport
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:46
- Nahlásit
Maky a Trix
sem si řikala, kde jako seš tak dlouho...kde si vzala angínu ty blázne? Proč cestuješ a neležíš?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:46
- Nahlásit
Nebudete někdo zítra v Brně na výstavě?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:47
- Nahlásit
Gerda
mohli bysme mít den organizovanej, já jsem pro, vždycky se je co učit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlin
takhle bych jí mohla jen házet aport
když mě zas přijde ten delší pohyb na vylítání a protažení a tak...nějak lepší, míčkování je možná lepší na takový to rychlý vybití nahromaděný energie, na únavu možná ten delší pohyb podél kola či koňa...neřikám kravinu? Aby sis pak ten aport nepokazila, když to budeš chtít dělat na vyblbnutí, bo takhle bude muset pokaždý předsedat a odevzdávat...nevim, třeba je to blbina, jen mě to tak napadlo, že pokud ten pes míčkovej neni, a aport pracně učíš, že i pro psa je příjemnější unava u činnosti, co ho bafčí....Stejnak to nedělám dobře, protože se učí spoustu zlozvyků a možná jí síš učim pouštět než držet )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:50
- Nahlásit
Já vám tak závidím ty akce,tady se neděje lautr nic,krom dnešního srazu kouzelníku s vohnostrojem a hokeje,ale pro šelmy psovité nic,akorát bledá všudypřítomná závist a radost s cizejch neupěchů
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
Gerda
taky mam klikr, ale nevim, jak to dělat s dvěma psema ..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:55
- Nahlásit
Gerda
jenže axa je ovčák tak si myslím, že časem pochopí, že je to zábava a jí baví všechno co se dá dělat rychle a nejlépe nebezpečně a ještě rychleji, mě nejde o předsednutí a ukázkovej aport, ale o to aby pochopila, že je to hra a zábava.
na únavu je nejlepší výcvik, a jasně že dlouhá procházka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:58
- Nahlásit
URL
To je hustý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:00
- Nahlásit
Gerda
nevim, dotáh to pes a muž. Oba se mnou stonali jeden den a teď jsou oba fit a mě je hrozně. Určitě v sobě nakultivovali extrémně odolný kmeny a já přijdu o vinobraní. Což neva, víno nepiju Cestuju proto, že mám v pondělí a úterý volno, tak se mi vyplatí jet takovou dálku.
Rozhodně jsem pro seminář klikrování a seminář v poslouchání a seminář vlastně v čemkoliv. )))
|