Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:11
- Nahlásit

zdaréc fšici!

venku je hnusně, toš tu s bajšou objevujeme klikr, uš pochopila, že se má dotknout čumákem mojí ruky a neskákat, akurát u toho eště otvírá dršku a bere mi ruku do zubů, ale to dopilujem ale musím si brzo domluvit volajaký klikr výcvik, abych to nek****la zcela úplně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:14
- Nahlásit

Baysha
závidím. my jsme u rodičů, já můžu akorát ležet v pelechu stran angíny a klikr jsem nechala v brnu. jsem nasratá. Mohli jsme konečně s něčím pohnout. Asi bych psa naučila vařit čaj. Zatím sáčkovej, k čajovým obřadům se dostaneme příště

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:17
- Nahlásit

Uš sme z venku, Máňa drželáááááááááááááááááááááá!

Baysha
nesmíte nás předbíhat, nesmíte nás předbíhat, to neplatí, nebuďte se štěnítkem rychlejší než my! A vůbec, proč by ti nemohla brát ruku do huby? Tak jí nauč, aby tě kousla...na povel tě vždy kousne a budeš moct budit lítost, jak máš kruťáckýho psa...

hancaw
no konečně ste tu zpět zase. Gratuluju vám k mizernému umístění )) Nezapomeň, že f úterý jedem do mlíkošů, pikslovi nejedou, jedou pryč.

pe3ce
Že vy ste to chytla od Maky, že jo? To máte krs ty malý psy halt no.

Jo, děcka, když už mám telku, posílejte angínu, teď už mi vadit nebude.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:22
- Nahlásit

Maky a Trix
Asi bych psa naučila vařit čaj. Zatím sáčkovej, k čajovým obřadům se dostaneme příště

Gerda

Uš sme z venku, Máňa drželáááááááááááááááááááááá!

supééér gratuluju mocjinak se těším až mi to ukážeš v mlíkoších

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:23
- Nahlásit

Gerda
pani, jelikoš ste na mňa nemyslela s klikr semenářem, tak si tu fčil s Katkou domlouvám indivinduálku. To máte za to! Kousat ju nemusím učit na klikr, to umí sama, bo je to piraňa

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:25
- Nahlásit

kejtlin
hele držela dokonce tak dlouho, že bych ji stihla i vyfotit, jenže můj tel s foťákem je v opravně krs to, jak mi furt vypadával mikrofon. Takže to zkusim vyfotit foťákem, jen jí k tomu nechci blejsknout, to už by mi pak nedržela. Má to posazený hezky vzadu v hubě a vůbec nežvejká. Zatim ještě nedrží dlouho, ale prostě chvilku drží! Ale moc jí to pak už nebafčilo, tak to nesmíme přehnat. Teď chci, aby se nána s máňou učily obíhat davítkovou každá z jedný strany. Ty to budeš učit Kyrunu a Gošenu a Axa ti bude probíhat pod nohama, když ony tě budou obíhat. To nacvičíme, kdyžtak pro začátek vynecháme Axíka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:26
- Nahlásit

Baysha
Ale on nebyl, minulý pondělí nebyl, protože byla nemocná, teď sem jí ještě nevolala, jestli bude v pondělí, já na vás se nevyprdla, on opravdu nebyl, hyjena potvrdí, sama mi volala, že se to ruší...Byly sme jen jednou, od tý doby ani prt, zkoušíme sami....nekecám, vopravdu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:26
- Nahlásit

Gerda
gratuluju k Mařce držící aport f dršce!

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:28 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
f pohodě, dyk já jenom tak prudím stejně asi individuálka bude pro nás zatím lepší, bajša se neumí soustředit mezi psékama a nebaví ju čekat, aš přinde na řadu, krz to sme přestali zatím chodit aji na cvičák

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:29
- Nahlásit

Gerda
vy válíte. doufám, že k tomu tvýmu klikání jsem aspoň trochu přispěla já svým vnucováním

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:30
- Nahlásit

tak jestli nepřestane pršet do 20hod tak mám hovno a ne herryho, dyš prší tak nemam signál

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:34
- Nahlásit

Gerda
kyra a goša že budou obíhat ha,ha, a axa pod nohama.
nevim, kde to nacvičíme, protože mám holky naučený, že na cvičáku na place se chodí pouze u levý nohy a chtěla bych to tak zachovat zejména u goši, která si tom uvědomila až nedávno.
all
málem jsem zasedla myši co spí unavený pod dekou, na poslední chvíli jsem si sedlavedle nich

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:35
- Nahlásit

Baysha
bajša se neumí soustředit mezi psékama a nebaví ju čekat, aš přinde na řadu
no právě s Katkou sme cvičili všichni tři najednou, ona mezi námi chodila a u každýho se zastavovala a vysvětlovala, ae je to jasný, že indivindi je lepší, bez debat. Zeptej se jí prosím rovnou, jestli se uvidíte spolu dřív než my, jestli by byla třeba ochotná na to naše cvičení v mlíkoších přijet udělat seminář pro víc lidí, že by byl jeden den či půlden věnovaný klikání. Spíš jen, jestli by toho byla ochotná, normálně s prachama samozřejmě a pokud neni pojízdná, byla by dovezená.

Maky a Trix
doufám, že k tomu tvýmu klikání jsem aspoň trochu přispěla já svým vnucováním
no právě že zejména ty ))

kejtlin
tjádydydy ) tak to asi dneska uvidim plotra já a ne ty, viď? ))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:37
- Nahlásit

Gerda
och, jsem na sebe pyšná.

Dneska jsem celý odpoledne předělávala stránky pro otcovu firmu. Zaplatil za to nemalý peníz a vypadalo to vážně děsivě. Pak jsem mu to s pýchou ukázala a on povidá "hm a předtím to jako vypadalo jinak?"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:38
- Nahlásit

Gerda
tjádydydy ) tak to asi dneska uvidim plotra já a ne ty, viď? ))))

si ho od osmi pustim na dýfku a budu to mít bez reklam

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:38
- Nahlásit

Gerda
asi těžko se s ňou potkám dřív jak ty, leda bychom se domluvily na cvičení na pondělí, ale mlíkoše sou už v úterý, ne? to máš lepší jí rovnou zavolat, telefon má na stránkách - teda doufám, že mluvíme o té samé katce já sem jí fčil akorát poslala mejla, nevím, kdy mi napíše zpět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:40
- Nahlásit

Baysha
gerda myslela asi až na ten výcvikový tábor v mlíkoších tj 18-22.7.2011, že bysme měli seminář

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:42
- Nahlásit

kejtlin
ajo, su bubá a beru zpět, na stránkách nemá telefon, jen mejl a icq... toš se jí klidně optám, jen si musím napsat něgde ten datum

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:43
- Nahlásit

Gerda Kujem pani! Mi nafrkla golyje jedna bláznivá! Asi jí vyměnim! Nezapoměla jsem jen už jsem zasejc zapoměla kudy se tam jede! A taky uš nevím kdo se mnou jede ale je mi to jedno - nechť se schromáždí u koleje Volha - Lucka Kratochvílová uš ví kde to je a já je tam vyzobnu!
Gratulujem Mařce ke skoroaportu! Se budeme muset s Ginou více snažit!

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:43
- Nahlásit

Gerda
já sím nemám angínu, ale zasr...ou rýýýýmečku, nejhorší chlapskou nemoc. Ale i u ní se dobře čuční na telku, jen já to mám co čtvrt hodiny rušený dvojmocným kýchnutím.
kejtlin
jak dorazí z pesama z lesa, položím jim otázku, ale tak na 98,5% tu ten Ohnivák je.

a začlo nám tu scát.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:46
- Nahlásit

Maky a Trix
a proč jim to nereklamoval? To měl hned vrátit, když to bylo špatný...co si mu řekla, když ti v poctatě pohaněl práci? .-))))

kejtlin
depák holka, já na to stejnak koukat nebudu, mě se plotr nelíbí, neba mě to.

Baysha
má pravdu kejtlin, myslim na ten tábor v mlíkoších příští rok.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

hancaw
Asi jí vyměnim!
jéé tak mi jí dej, nevyměňuj jí, vem si někde jinýho psa, dej mí džínu, aspoň budu mít běhacího a plavacího a už hotovýho psíka! Maryji tím pádem odpadne stres z mých letně-vodních nápadů. Jinak máš recht, kdo chce jet s hancouw, bude v úterý ráno u Volhy - Volga Volga šírá řeka, rovný kraj. Tolik let se dívám na Volgu a nemohu se vynadívat. Řekneš - eh co! Třeba Kudrjaš! Oči má, ale k přírodě je slepý. To profesor Lomonosov, moudrý člověk, přírodu zkoumal, zápisky dělal a přitom je jako jeden z nás, holoubku, jako ty, jako já, milý Potapiči.

pe3ce
šak s rýmou sa neleží, hybaj do roboty holoto! ))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:51
- Nahlásit

Gerda
řekla jsem mu, že se u něj ničemu nedivím. on byl s jedním domluvenej, že mu to přijde udělat, ale znáš to. Přišel pro prachy za poslední fakturu a už se neukázal. Jemu to totiž asi ani moc příšerný nepřišlo, ale mě teda kombinace žlutýho pozadí, svítivě zelenýho textu, modrých okrajů, neodřádkovanýho textu asi o 60řádkách, kde nebylo nic zvýrazněno... no, málem jsem dostala infarkt při sdělení, že jim za to snad i platí.On k tomu dostal přístup a měl si to dělat sám, ale neumí to...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:52
- Nahlásit

Maky a Trix
On k tomu dostal přístup a měl si to dělat sám, ale neumí to...
když to budeš dělat ty, bude ti za to platit?

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:53
- Nahlásit

Gerda
no dyk řikám, že su bubá ok, beru na vjedomí stranický úkol, o dalším vývoji situace vás budu průběžně uniformovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:53 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

pe3ce
říkala mi kamarádka dis. zdravotní sestra, že na rýmu, když si vezmeš večer dithiaden, tak do rána máš po rýmě, případně si ho vezmeš ještě jednou a jsi zdravá, nemám to ale ozkoušený tak nevim.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:55
- Nahlásit

Gerda
ne, protože si myslí, že na internetový prezentaci nezáleží, takže už s tím nechce nic dělat. můj otec nemá podnikavýho ducha. Fakt nechápu, jak může víst firmu už přes 15let

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:58
- Nahlásit

Gerda
hybaj do roboty holoto
NE dneska odpo jsem chlap.
kejtlin
díky, hnedka to vozkouším, max.se předávkuju a bude mi vše jedno
Maky a Trix
můj otec nemá podnikavýho ducha
od toho má tebe, by si mu tam přinesla nový svěží vítr....nebo vichřici

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:00
- Nahlásit

pe3ce
já vnesu svěží vítr do vod české vědy, doufám, v podlahářství svojí kariéru nevidím

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

Maky a Trix
no tak je to krapet z voboru, to uznávám, ale i v labinách potřebujou podlahy...a nevrzavý, by to nerušilo tok myšléééének

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání