Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:14
- Nahlásit

Gerda
Kam uš zas jedu? To je furt eště to úterý nebo uš zase uplně jinej den? Začínám f tom mít bordel....

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Maky a Trixmusis sledovat slevy a vyprodeje jak ja,jo jsou hrozne drahy,mas recht.

pe3ce
Člen
- Nahlásit

impact
Jsem přetáhla Mambu po zádech a bylo po něm.
pani, a uznaj vam to jako důvod k reglamáciji? Jinak fotky křásný....z fotostroje
A nač potřebujou bílý nudle svítítko?
Maky a Trix
svítítko jsem zakoupila, jedno obří pro Rokouše....myslím, že vydrží půl vycházky, než začne dělat svítící baněčku na keříčku někde.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:15
- Nahlásit

Gerda
Máfo je taky teroš.

Maky a Trix
Nooo tak Mafián, Mamba, Merci, Mordor, Meggie, Mandy, Atinka a Meety (ex Timmy). Ale Mandy jede do Prahé zítra. Natrvalo. Ten zbytek bohužel zatím vypadá na stálou sestavu.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:15
- Nahlásit

hancaw
jedem jenom kamsi do oryjentu nebo tam někam a berem čokla a aji kola, budeme mít krásný počasí))
Gerda
nééé, to se nepták krs prachy, ale krs zejtřejší procházku ty máčofko
šiš já vim, měto zrovna napadlo

holky, ten náš novej bejvák je tak velkej, že by se nám tam vešly 2 piksly, možná aji 3 )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:16
- Nahlásit

davidkova renatacau a jeste jsem se ti zapomnela ve founu zminit,ze jsem upa ostrihana nakratko,tedy na drna!!!!!dnes jsem byla s aminem zasejc na stope a nejak byl nesoustredenej,moc divokej a chtel vsechno honem honem!me z nej jednou picne!

danajasa
Člen
- Nahlásit

nemethova5Vo TARTU nemám info to měl zmáklý bejvalej spolupracovník co ted bydlí u paničky beaucerona Garpa trekového s psem co se menuje médaa vyhrál předvloni polís závot.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Ale to musím bejt členem nějaký kynologický organizace
někam se začleň...třeba do chovatelskýho klubu...třeba šelmyjí, mohli by mít nižší částky )))¨

hancaw
Kam uš zas jedu?
na závot k alekse na podzim teď někdy...

davidkova renata
ty hele mamko, to nevypadá dobře na zejtra tě řikam...zmoknem a nána zas bude strašně smrdět.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:17
- Nahlásit

pe3ce
pani, a uznaj vam to jako důvod k reglamáciji? Jinak fotky křásný....z fotostroje
A nač potřebujou bílý nudle svítítko?

Já se obávám, že neuznaj.
No, nepotřebují svítítko, ale mě by se to líbilo. Takových osm svítítek v noci na poli, to muší bejt lekrace. By to dopadlo takle - http://www.novinky.cz/koktejl/212454-nemecka-polic ie-lovila-vrtulnikem-ufo-nasla-jen-balonky-s-helie m.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:17
- Nahlásit

Gerda
Závodit určo pojede
toš esi je to u aleksy tak závodit určitě nejedu jednak bé ta nána 100%hárat a dvanak se rozhodně nemínim ztrapnovat nějakejma maketama dyš je úpa jasný,že z ní fíka vytáhne dříf neš řekne borůfkovej kuláč
Maky a Trix
ale chtěla jsem nakupovat
s tebou někdy pudu někam kde se cokolif prodává..bysem si mohla celkem přijít na slušný jmění

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:18
- Nahlásit

nemethova5
jenže ve slevách nemaj to, co chci ty nejhezčí látky stojej i dvě kila metr a to by mě mohlo. Rozhodla jsem se, že k vánocům skoro každýmu něco ušiju. Bude to dobrej trénink a všem se pomstím za ty tuny dárků, co nikdy nechci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:19
- Nahlásit

nemethova5
naval foto!
Gerda
zmoknem a nána zas bude strašně smrdět
toho se nebojim,vona smrdí uš tet,tagže bud f klidu)))
stejnak musíme do kaufu,uš sem něco máááálo vyzistila,ale málo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:19
- Nahlásit

impact
Máfo je taky teroš.
já to vim, Makymu to řekni ))

Pavliii
holky, ten náš novej bejvák je tak velkej, že by se nám tam vešly 2 piksly, možná aji 3 )
Tak to děláme dobře, že sme ti koupili k Pikslím narozkám ještě jednoho poseronka...slíbili, že ještě doroste, zatim je u Aleksy, dostaneš ho hnet, jak se vrátíš z víkendu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Maky a Trix
kdy je ten závod? Ale to musím bejt členem nějaký kynologický organizace. ach...to já nejsem.
asik myslí k nám do jílovýho ten je 17.11. a členem ničeho bejt nemusíš

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:20 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

impact
Takových osm svítítek v noci na poli
si budou spoluopčané myslit, že tam máte UFO....nebo třá světlušky....ale to zasejc bacha na entomológy....a hlavně nekřížit s kynekológama

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:21
- Nahlásit

Alexa
ne jo? To je boží! Co musíme umět? stačí nám naše vypilované odložení? nic jinýho neumíme, tak musím případně vymyslet tréninkový plán a objednat traverzu

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
tak to mi povíš zejtra, jax to vyzistila, už to vidim, jak bude celej den chcáti, zrovna když mám fakt uklizíno, vopravdu sem uklízela, až do čtyř do odpoledne. No a teď mi tam stejnak přijde mokrej pes z venku, všechno bude špinavý a smradlavý, proč!!! sem se dřela jako blázen starý.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:23
- Nahlásit

impactMy máme svítící kostičku za 30kč vod tamánků a sme na výsost spokojený,akorát tu má vedle kluk stejnou tak se v noci vobčas spletem a odchytáváme cizí psy

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

Maky a Trix
Co musíme umět? stačí nám naše vypilované odložení?
to je dobrej začátek
asi podle zzo to je chůze na vodítku, sedni-lehni, aport, odložení za pochodu s vodítkem, přivolání a dlouhodobý odložení

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

Gerda
gdy kam jedu, já nic nevim, proč nejsu fčas uniformovaná, že někam jedu??

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:26
- Nahlásit

danajasa

davítková o dvě strany vedle jsem se na něco ptal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:28
- Nahlásit

17.11. těžko dojedu bo sem po dvou nočních

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:28
- Nahlásit

Alexa
pokud tam není štěkání a chůze bez vodítka, tak to zvládneme

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:29 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Přátelé, kamarádi!!
Tak jsem byla za hodnou céru a neteřinku a splnila, co máti domluvila beze mě. Ještěže byl tak hnusnej den, že by se s čoklema stejně nic nedalo dělat.
Tak jsem si z odměnu udělala bouli s nakrájela si mocarélu s rajčatama a udělám si krásnej večer s Hary Pótrem a Žumpou

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:29
- Nahlásit

je tu něgde Biluška? ať mi pomůže vás zmlátit za to drásání!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

Alexa
My dorazíme určo. A když se zadaří, tak budeme muset s Bajkonůrem do nejvyšší kategorie. Asik tam budeme do počtu bez žebříku, ale těšíme se na endoprotézu. A Fanda přijede nasávat atmosféru závodu

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

Baysha
na závot 17/11 bys měla jet, bestak je Bajša šikovná a uš fšecko umí.

kejtlin
jéé, to je škoda! Ale je to jasný, že po dvou nočních budeš ráda, že budeš moct jít spát.

Baico
stejně si o nic nepřišla, tak aspoň už to máš hotový.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

Baico
A když se zadaří, tak budeme muset s Bajkonůrem do nejvyšší kategorie. Asik tam budeme do počtu bez žebříku
no ale zase třá budete jenom tři a pohár máš jistej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

Gerda
dle mých propočtů jsem po 2 nočbích možná jsem se sekla, to budu vědět až n konci října až dovalí šéf služby

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

impact
davítková o dvě strany vedle jsem se na něco ptal
sem na něco asi vo 1500 stran z5 vodpovídala
Baico
ale těšíme se na endoprotézu
jako nemyslíš tu co bajko obdrží na veterinární klinice po neúspěšném absolvování žebříku?

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání