Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 11:50
- Nahlásit

Vlčáčková
ty ji nechceš?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 11:51
- Nahlásit

kejtlin
Chci. Ale je mladá a pěkná, ta si snadno najde někoho jiného než mě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Chci. Ale je mladá a pěkná, ta si snadno najde někoho jiného než mě.

a proč ne tebe?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:06
- Nahlásit

davidkova renata

Ja zas mam depku, ze kamosky odjely do sklipku na Moravu a ja smrdim tady, bo zejtra dopo makam!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
ty jen dopo, já tam budu smrdět 12hodin v kuse a za bídný prachy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:10
- Nahlásit

Bude pršet. Dopravní letadla dnes lítají hrozně nízko!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
Taky makám. K tomu mám ještě chřipku nebo co.
Ale ber to z tý lepší stránky - že ani jedna nemusíme na práci do dolu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:13
- Nahlásit

kejtlin

No ale stejne mi to sere...kdyby nekdo chtel ve 14hod do divadla na kouzelnickou show, tak mu zaridim lístky, at tam netrpim sama )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:14
- Nahlásit

kejtlin
Protože já si můžu vzít starýho čokla, kterýho nikdo nechce. Třeba Karinku: http://www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz/psi-k-adop ci.html
A všimni si těch dvou mladých pejsků na začátku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:15
- Nahlásit

zuzanarosakova

No ale stejne mi to sere...kdyby nekdo chtel ve 14hod do divadla na kouzelnickou show, tak mu zaridim

já nechci na kouzelnickou šou!
Vlčáčková
proč si nevezmeš tu krásnou šeltku?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:15
- Nahlásit

kejtlin

Jo a ty tam muzes prijit klido s kocovinou ( i kdyz vlastne ty ji nikdy nemas ) ale ja tam lezu do ruznejch beden a pak zmizim, tak to by bylo trochu blby, kdybych z bedny zmizela a zustalo tam nablito

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:17
- Nahlásit

kejtlin

já nechci na kouzelnickou šou

Se ti nedivim, ja taky ne, ale musim )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já bych pár lístků objednala pro různý lidi. Ale musíš mi slíbit, že necháte zmizet je a ne Tebe.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:20
- Nahlásit

Vlčáčková
já mám taky starý a mladý psy nebo o co ti jde? že si vezmeš jen nějakého starého pejska kterého nikdo nechc e z důvodu, že je starý? ale to zavání sebemrskačstvím, protože takový pejsem umře o mnoho dřív než mladej a najlíp v tu chvíli, kdy ti přiroste k srdíčku hrozně moc. koukej tam zavolat a ject pro ni!!!!!udělej si radost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
kocovinu nemám nikdy, ale když projedeš 40tun cukru který ti dají k úhradě tak by to nebylo fajn, bohužel už tam takový případ byl a šéf chodí s trubičkou, já teda dejchala jen jednou, než mu došlo, že já jako jediná jezdím autem do práce pravidelně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:25
- Nahlásit

kejtlin
Ona ta Karinka je taky fajn pejsek. Taková bábuška, klidná, nic neřeší, vegetuje si a je příjemná. Mohla by si u mě ještě trošku užít, je fakt stará. Jinak já mám dost velkou zahradu a hrobů tam můžu vykopat dost a dost...
Ale říkala jsem si, že jeden mladší pes by nezaškodil. Do dvojky s Vlčáčkem, ten zatím celkem mrštně ťapká, zatímco moje feny - jedna už chodí špatně, druhá je taky mrštná, ale má artrozu a špatnou páteř a prostě a jednoduše lítat nesmí.
Šeltka s Vlčáčkem by mohli pěkně běhat. I když Vlčoun, se mi zdá, taky občas nějak pajdá na přední nohy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:30
- Nahlásit

kejtlin
Mě jednou dával dejchnout policajt poté, co mi odhalil asi 5 nedovolených manipulací s autem - od jízdy bez dálniční známky, přes přejetí plné čáry, neuvázané pasažery, po kterých lezli dva psi atd. - přes poznámku kamaráda k synovi: "To bude průšvih, teta si vždycky před jízdou dá frťana, aby se nebála řídit.". Tak jsem se chvíli vymlouvala, abych ho trošku napnula a nenudil se, a pak jsem nenadejchala nic. Tak chtěl nějakou pokutu za ty přestupky, což jsem mu komentovala takovým způsobem, že mě vystrčil z fronty na pokuty, kde už stálo asi 8 jiných lidí, a potichu mi řekl, že je to dneska za domluvu, ať jdu rychle hned pryč.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:43
- Nahlásit

Vlčáčková
začalo poprchávat asi před hodinou, prší na stále stejné úrovni tj min imálně, ale i to stačí, aby nebyli o víkendu venku lidi se psama takže jdu ven se smečkou, až přijdu, tak chci taky číst, žes volala domaršovic a jedeš pro šeltku!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:48
- Nahlásit

kejtlin
Vidíš? Začíná pršet. Já to sem psala!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to by bylo trochu blby, kdybych z bedny zmizela a zustalo tam nablito

tak ale esi je to vopravdu kouzelník,tak by neměl mít problém nechat zmizet aji blitíčko...amatér
Vlčáčková
Protože já si můžu vzít starýho čokla, kterýho nikdo nechce
hele přesně to napsala kejtlin! nech si ty debilní kydy a mazej pro ní stejně si šeltku chtěla!! mám ti ukázat kolik je v útulkách mladejcha fajn psů co je stejně nikdo nechce????? takový argumenty si nech někam jinam a mazej pro ní!
malinka
gdo a proč nás přerušil????

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:08
- Nahlásit

Nazdar pipiny, již jsem technicky na úrovni, díky laguně, už mám telku! Je krásná, velká přesně akurát, přidali mi do ní barandof a novu cinemu! To tamta teda neměla! Díky moc! Laguna dostane zdarma žumpí tryko či výcvikovou vestu.

Už prší, uklízim a je toho děsně hodně, neb tu mám strašný bordel.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
kejtlin
Mám zamluvenou tuhle šeltku: http://www.sheltie.cz/f_nike_z_vesnicky_u_hranic.h tml

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

Gerda
Laguna dostane zdarma žumpí tryko či výcvikovou vestu.
taky by laguna mohla dostat zadara 4. psa)))) byla by tuty ráda..já bysem se toho ujala dyštak)))) su dobrý udavač

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Mám zamluvenou tuhle šeltku
aha...no tak to jo..kdy bude??

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
taky by laguna mohla dostat zadara 4. psa
Mohli bysme jí dát třeba toho žíhanýho ze sna zvířat, jak sem si ho měla brát, toho velikýho, hodil by se jí k policejní dafince a ebynce...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
Až bude plot.

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:27
- Nahlásit

Gerdadavidkova renata
Moc Vám děkuju jste obě mocinky hodné.
Jen ty počty Vám moc nejdou vy máte přeci každá jednoho psa neni vám trapně?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:28
- Nahlásit

Gerda
Mohli bysme jí dát třeba toho žíhanýho ze sna zvířat, jak sem si ho měla brát, toho velikýho, hodil by se jí k policejní dafince a ebynce
jo tojo..doufám,že neni kastrovanej
Vlčáčková
Až bude plot.
no tak díky za relevantní info

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:28
- Nahlásit

Gerda
Myslíš Dorinku, argentýnskou drogu?

laguna
Určitě jim to trapné není. Se vsadím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:29
- Nahlásit

laguna
neni vám trapně?
mě ne nevim jak gerdě,ale myslim,že taky ne

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání