| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:02
- Nahlásit
Ahoj drásalové, jste fakt děsný, se tady kvůli vám úplně ztratěj ty důležitý informace o žumpooblecích )) Cííí vestu, sice už mam 2 a skoro je nenosim, ale čim víc vest, tim víc kynolok, ne? ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:03
- Nahlásit
pe3ce
to zase budu doporučovat jeho firmu a donutím ho mi dát provize
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:04
- Nahlásit
Lele, co jsme potkali v Brně na výstavě.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:05
- Nahlásit
impact
poprvý od tý doby, co jsem v brnu prošvihnu výstavu a přijdu o tohle. Tak to mi fakt mrzí
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:06
- Nahlásit
Maky a Trix
donutím ho mi dát provize
no to je konečně slovo do pranice
impact
sem tam byla, tuto krásu neviděla, máš vícero fotek z nového japarátu?
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:07
- Nahlásit
Maky a Trix
v brnu prošvihnu výstavu
no já si říkala....volání domova asi bylo halt silnější
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:12
- Nahlásit
pe3ce
nu, ani ne, ale dali nám na pondělí volno. Tak se mi to aj vyplatí, popojet těch 360kiláků a navíc, intercanis byl v červnu fakt ubohej, žádný pořádný stánky, nic jsem tam nekoupila... tak se mě ani moc nechtělo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:12
- Nahlásit
Maky a Trix
ve vědě se prachůch nedočkáš, leda byste s Bajko vyvinuly něco krs špačky a vinice. Radši se dej na podlahy.
Pavliii
s tebou se na vestu automaticky počítá ))) Myslim, že dnes na to prdíme, viď ? Je hnusně jak v řiti - zejtra už jedete pryč?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:14
- Nahlásit
Gerda
šak já moc prachůch nepotřebuju. mě stačí, pokud budu moct jezdit s čoklem po akcích a třá do prahy. a konečně mu najít nějakou idejální partu na venčení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:17
- Nahlásit
Maky a Trix
šak já moc prachůch nepotřebuju
to je dobře, to, co budeš mít navíc, můžeš dát mně, já potřebuju hodně. Hodně moc peněs. No a co ten stroj? Vidíš to v dohledný době nějak tak, že by si ho mohla nechat opravit? A dívala ses na ten odkaz na ty komonenty k ručně dělanejm vodítkům? Měli tam i ozdůpky, který by se mohly hodit na ty francouský šátky čoklí...co to brněnský venčení? Nebyli ste už dál?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:19
- Nahlásit
Gerda
sem ti to neřekla? už mi stroj fungá! Můžeš si říkat, co chceš a hezky mě za to platiti. udělám si na vás kšeft!
Ještě jsme s těma Brňákama nebyli, můžou jen o víkendu a to zase nejsu v Brně, většinou...
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:20
- Nahlásit
hancaw
čau pani, jsem nevěděla, že ste pryč, jak jsem ti psala, eště jsme si s gerdou řikaly, že seš asi chudák v práci a nebudeš moct
a vyměnim pikslu za džínečku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:26
- Nahlásit
zuzanarosakovacus pani mam ho v praci,ale nevzala jsem si sebou fotak,staci to zitra ho fotnout?to je ten s nohavicema co jsem si ho nechala sit,poslu vam odkaz,pani to dela dlouho a dobre a rekla bych i levne!mi vysel oblecek na hajana,ktery je vnitrek zaterovy material,vrch odolny sustak,jen za dvanact stovek,ja byla tak spokojena,ze jsem ji dala patnact stovek,nehlede na to,ze hajan je padesatikilovy mastodont,takze az zitra.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:27
- Nahlásit
kejtlincus,ja mam dithiaden pro hajana,pro pripad,kdyby ho zase kousla blecha a on otekl a vypadal jak neapolsky mastin,no ja uz mam po ryme,takze to odzkousim az nekdy priste,pak ti reknu,jestli to funga.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:29
- Nahlásit
Gerda
s tebou se na vestu automaticky počítá
to je dobře!
zejtra jedem, nechceš ty peníze poslat?
sme volali na jedno ubytování a když jsme se ptali, jestli můžem se psem, tak pani řikala, že tam má takovou místnost, kde by moh bejt . a pikslík s náma zrovna ležel v posteli s hlavičkou na polštáři přikrytej peřinou ))
a jinak uš máme klíčky od bytu a dneska jsme to tam byli měřit a teď si to kreslíme a uš se asi brzo budem stěhovat
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:30
- Nahlásit
nemethova5Brej večír něgdo tu nadhodil,že pobejváte poblíž moravských vísek?Teda okres poblíž jest to pavda?Teda esli to nejní státní tajemfství
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:31
- Nahlásit
Maky a Trix
Ty máš tátu v podlahářský firmě? Já jen že podlaháře účtuju. Asi šest nebo víc. Ještě aby někdo z nich byl Tvůj táta! Asi ne, kdyby měl někdo dítě ženského pohlaví a s čoklem, toho bych si určitě všimla.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:32
- Nahlásit
Maky a Trix
tak se stánkama to bylo asik obdobný, záleží po čem šlas. Já po vóďu...asi sem vyběračná.
speciálně pro kejtlin : ....paní ten váš jezevčík musí být ale ulhaný....Proč?....Copak jste neslyšela, že lež má krátké nohy
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
my jsme z ústí. Já v Brnu jen studuju. oni maj na baráku svoje dva psy, o Trixovi a o mě se moc nemluví, jsme taková rodinná ostuda. Holka, co studuje vejšku a pes, co poslouchá. Stydíme se.
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Pavlii jsem se týden dovolenkovala - bez práce a bez čukla velmi fajné to bylo Klidně ale to už bych měla dva za jednu - Gerda nabízí Mařku a od tebe Pixlu leda že bych rozjela nějaký lýnyje Jedeš taky na dovču? Kam? My byli na Kypru a bylo tam velmi krásně vůbec se mi nechtělo dom!
Gerda tak já bych asi chudáka Mařku ustresovala ouplně k smrti bo by se mnou musela ke koni a musela by s ním i běhat a i krs vodu. A mučila by jí doma fretka chudák malá Mařka.¨Jo taky si myslím doktore Lomonosove - fšichni k Volze kdo se splate a půjde k Dněpru má smůlu a do Mlíkožer jede stopem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:33
- Nahlásit
danajasajo cau pani,jsem ze severni moravy,okres karvina,mesto orlova,nakych trinact kilasku od ostravy a odkud jste vy,jestli mi to muzete rict?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:34
- Nahlásit
pe3ce
já jdu po všem. zajímavý věci, levný věci... v červnu byla většina mých vytipovaných věcí, na který jsem šetřila dražší než ve zveráčích a nebyly tam stánky, co loni na propetu, kde měli šílený výprodeje a já tam nakoupila spoustu mlsek a míčků a dárků pro kamarády.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:34
- Nahlásit
čuste žumpice,
jsme doma. Jsem úplně vyhopinkaná, psice taky . Ke konci už mimi-šelmyje stávkovaly a říkaly,že jim s nějakým tunelem mám políbit zadek a navalit ten pamsek rovnou Pochopitelně jsem je zmlátila traverzou, to si jako nebudou zvykat Velká šelmyje Nýna se vyhopinkovala úpa hodně moc a je hepy. Zítra pokračujem
Velká šelmyje Bon-Bon si užila sexíku a je nakrytá. Toš si počkáme na sono a uvidíme co se z toho vyvrbí . Mám objednaného jednoho trikolorního pejska a tři blue-merle fenečky. Essi se zase netrefili a udělali něco jiného tak je taky zmlátím
Počkám si než mi Mášenek udělá večeři a při jídle vás dočtu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:35
- Nahlásit
Maky a Trixno,ja se vzdycky na vystave taky vyradim,vzdycky tam neco najdu,jinak prave z brnenske vystavy,na ktere jsem byla minulym rokem jsem si privezla nadherny tricka,taky jsem tam nasla spoustu zajimavych veci,co sici stroj,uz funga?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:35
- Nahlásit
twe vy snad nejste normální???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co je novýho krom toho,že danajasa si spletla muše s komárem a zkoušela ho honit celou noc? ..sem se dál nedostala bo ta přectava mne úpe vodrovnala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:36
- Nahlásit
Maky a Trix
No jo, vlastně, Ty jsi z toho Ústí. Jsem taky z Ústí. A v Brně nestuduju, ale pracuju. A rodinná ostuda jsem taky, aspoň moje matka je o tom přesvědčená asi tak od mých třech měsíců věku. Moji psi se jí nelíbí.
Vidím, že máme hodně psolečného.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
nemethova5
jo, stroj funguje, už jse šila povlaky na polštářky. stačilo jen koupit nový pouzdro na spodní cívku. Stálo asi tři kila, tak to nebylo tak hrozný
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:39 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Vlčáčková
hustý, nejezdíš někdy do ústí z brna? že bych se třá někdy svezla, pokud bychom se vešli. ))
edit a z jakýho vlastně ústí?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:42
- Nahlásit
Maky a Trix
Teď jsem měla jet včera do Ústí a příští týden z Ústí. Ale chytla jsem chřipku nebo co, nikam jsem tedy nejela. Dnes ráno bych i byla bývala vyrazila, protože chřipka valem ustoupila do vcelku příjemného stavu, ale zase jsem už měla objednaného oknaře na přeměření okýnek. Takže nic.
Ale 28.10. tam máme sraz se základkou. Tak bych tam zkusila vyrazit. Pokud mě tedy nechá sestřenice s tolika psy přespat na její chatičce.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
paní tu se drásá, páč venku je scavo a taky sou někeří marodní, jiní oslavují vítězství klikru nad psem,nebo vobráceně....a zbytek trénuje s těma komárama
|