Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:45
- Nahlásit

Vlčáčková
chřipka valem ustoupila do vcelku příjemného stavu
nenech se voklamat, hraje nenápadnou a pak udeří ze zálohy...vím vočem mluvím. Ty tedy dlíš ve Brnu jo? Tak to je jasan, je to tu prolezlý influenzou a Maky a Trix to teď odvezla do teho Ústí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:47
- Nahlásit

pe3ce
nene, žádná křipka, já mám tonsilitidu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:47
- Nahlásit

nemethova5Já sem Zlín to je furt z ruky,chystám se někam popjet s pakoněm páč už sme nigde dlouho nebyli za hranicí okresu,ale hafmobil má akční rádius dojezdu tak50km pak se automaticky rozpadnedavidkova renataŠmarjá do čeho mě to chcete uvrtat tak blbě zas nevidím,sem fakt honila hmyz konkrétně samici dvě,komáří samci sou mi sympatycký dyž prej pijou enom ščávu z květinek a ten pán co sežere jak dva dopělí dobrmani byl f práci to bych si fšímla,že je přítomen aspon doufám

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:50
- Nahlásit

Maky a Trix
sem ti to neřekla? už mi stroj fungá!
no tak trénuj šátky, ozdobný na ten francouskej večírek přece ))

Pavliii
nééé, to se nepták krs prachy, ale krs zejtřejší procházku ty máčofko ))

a jinak uš máme klíčky od bytu a dneska jsme to tam byli měřit a teď si to kreslíme a uš se asi brzo budem stěhovat
jupííí jupííí už budete bydlet, to je moc dobře, holavně aby se tam vešel asi takhle velkej pelech pro plesnivou piksličku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

Gerda
jakej večírek?

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

pe3ce
hraje nenápadnou a pak udeří ze zálohy...
V tom případě na ní udeřím taky.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Zduř babi
my sme měli parádní kousací otpoledne a s fíkem sme usoudili, že je Baruška asik rejmen, páč fík bježel do obloušku a Baruška stále rovně no podruhý už jí to docvaklo a zahla taky
danajasa
hele a co na to celonoční honění ten muš???????

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:52
- Nahlásit

hancaw
Gerda nabízí Mařku a od tebe Pixlu leda že bych rozjela nějaký lýnyje
nenabízim mařku, řekla sem, ať mi dáš džínu a najdeš si někde nějakého jiného psa...ale když ti dá Pavliii pikslu....to je furt něco s těma čoklama, fakt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:52
- Nahlásit

pe3ce
oslavují vítězství klikru nad psem

danajasa
pán co sežere jak dva dopělí dobrmani byl f práci to bych si fšímla,že je přítomen aspon doufám
tak moch to bejt klidně aji jinej pán,ale nebudu vás uvádět do rospaků teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:54
- Nahlásit

Alexa
my sme měli parádní kousací otpoledne a s fíkem sme usoudili, že je Baruška asik rejmen, páč fík bježel do obloušku a Baruška stále rovně
gde ste kousali?????..třá si ho balunka chtěla nadbjehnout jako při kurzyngu,tam sou za to body navíc..že jako čokl taktyzuje bo co

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:54
- Nahlásit

Maky a Trix
Já byla na výstavě vůbec poprvý a jako zjistila jsem, že o nic nepřicházím.

pe3ce
Mám, ale nějak jsem nefotila. Nezaujalo mě to tam..
http://www.facebook.com/album.php?aid=27769&id=100 000398315528&l=b56a295721

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
Prosím tě, uměla ta ÍPO nudle lehni? Jsem nepřišla asi na to správný slovo. Tak ho to učim vodzačátku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:57
- Nahlásit

impact
já mám ráda výstavy, protože na ně dlouho šetřím a pak tam utrácím. muž výstavy nesnáší, protože jsou tam samý hnusní psi. ostatně jako skoro všude. nejvíc nsnáší, když se chci jít podívat na yorky. Ale zase má rád, když si koupíme americký koblížky s dírama a karamelem

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:57
- Nahlásit

AlexaMuž takové hry hrát nechce,včíl mu ruplo v lebce a chce nějaký gothinghemský mini prasátka,prej prase velikosti morčete největší maj15kg to trouba(pečící) sneseJá už hůř teda.

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

Gerda Aháá tak to jó to by šlo! Ale pak mi Pavlii Pixlu nedá leda byste se nějak rozdělily... Budeme muset Džínu rozpůlit ale já teda chci Pixlu celou jinak nehraju Jo dalšího psa mi před chvílí nabízela Vlčáčková - šoltyji z outulku a hezkou plesnifku!
Pavlii: gratulace k bytečku!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

impact
Před asi čtyřmi hodinami, což je asi o 2 000 stran dozadu, jsem Ti poslala odkaz na pěkného mladého JRT v jednom útulku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
chce nějaký gothinghemský mini prasátka,prej prase velikosti morčete největší maj15kg to trouba(pečící) snese
jééé to má jedna známá, sou prej děsně drahý ale maj prej mooooc mladejch, tak to bude možná lepčí jak čoklolinie

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:01
- Nahlásit

danajasaje to z ruky,hele vy by jste tam meli mit ten tart,ne???co se vam to rozpadne,jako auto jo?no ja tu honim komary furt,tak nevim co se pani davidkove nezda?
Maky a Trixty jsi tam nemela pouzdro na tu civku jo???ale to jsi mi nerekla,ze tam chybi pouzdro na civku,tak to je jasne,ze to nefungovalo??????? a ja hledam pricinu v chapaci a podavaci,no pani,me z vas picne,tak hlavne,ze uz sijete,no ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:01
- Nahlásit

Maky a Trix
jakej večírek?
ten teprf bude přece!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:03
- Nahlásit

nemethova5
no měla, ale bylo rozbitý! jsme ti to říkala, asi jsem se blbě vyyjádřila, to já pořád...
Gerda
a kdy? Abychom si udělali volno? Bude to nějakej vánoční? A jako fakt chceš šátečky?

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:04
- Nahlásit

AlexaTo mám hezký vyhlídky-do roka a dodne stojedna puntíkatých prasat bude ze mě vepřochovatelkašílená

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak to já neměla co nakupovat. Doma všecko máme. Jen jsem koupila Máfoi misku, páč jsem inteligentně objednávala z netu plechový a nudle si TŘIKRÁT počá´ítala na prstech, abych se nesekla a až balík došel, uvědomila jsem si, že jsem nevobědnala Máfoi... Cajky jsem jim teď minulej týden kupovala nový, hraček je tu po kokot, pamlsků tři kýble. Pelechy nekupuju, páč je škubou a maj vlastní gauč a postel. Ještě vrut do země na uvázání psa jsem si koupila. A házedlo na míčky. Umřelo hned při procházce po návratu z výstavy. Umřelo stejnou smrtí, jako to předtím. Jsem přetáhla Mambu po zádech a bylo po něm.

Vlčáčková
Vo ňom víme.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:06
- Nahlásit

impact
já chtěla házedlo, skládací misku, svítítko naa obojek a spoustu dalších zbyytečností. Nakonec jsem si odnesla misku, protože moje nakupovací mánie už byla nesnesitelná a mužoj jsem koupila samolepky s fretkou. Neustála jsem se ho ptala, jestli něco nechce, protože já nic nechtěla, ale chtěla jsem nakupovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:07
- Nahlásit

Maky a Trixaha,takze to bylo asik praskly,hele tri kila zasejc neni moc silena castka,mas dobry sici stroj,je kvalitni,ma kovovy prevody,tak jste stastna pani,ze jo?jinak prsty mate jeste cely?ja si jednou prosila pekne celej ukazovacek,pak jsem chodila 14dni na cisteni na spinavou chirurgii.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:08
- Nahlásit

Maky a Trix

Svítítka na obojky jsem chtěla taky. Ale když moje peněženka zjistila, že jich potřebuju vosum, tak mi zamávala a šla na vlak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:10
- Nahlásit

Maky a Trix
no francouskej věčírek musí bejt zase, až bude krásně, jinak to nemá cenu, teď na ten podzimní závot bys mohla ale něco vymyslet...každýmu pejsku bys mohla ušít krásnej povlak na pelíšek - prostě něco jako povlak na polštář, do kterýho se dá děcká deka koupená za 10 Kč v sekáči. Jesi tam nemáš sekáč, deky seženu, ty spíchneš na míru povláčky, čoklové na tom budou ležet před závodem. Nebo místo dek do toho natříháme karimamky. Musí to bejt zas speciální. A na každej povlak vyšiješ krávu na stupni vítězůch, nebo se tam nastříká sprejem na látky přes šablonu (to ke cvičákům patří)...takže tam může bejt vlastně stříklý logo. To by bylo ftipný, ne? Závodit určo pojede - aleksa, mamka, hancaw, pikslovi, bajkovi, bajšovi, kejtlin dojede... co myslíš?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:11
- Nahlásit

nemethova5
já jsem ráda pomalu se s tím všechno učím, hrozně mě to baví, akorát látky jsou šíleně drahý ((
impact
och bože, k čemu osum psů? Z toho sedum teriérůch? Mě ten můj jeden občas dohání k šílenství.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:13
- Nahlásit

Maky a Trix
k čemu osum psů? Z toho sedum teriérůch?
ale Máfo je taky teryjér, jenom picbum teryjér...nebo kerej neni teryjér???????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:13 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
kdy je ten závod? Ale to musím bejt členem nějaký kynologický organizace. ach...to já nejsem.

edit: bože já jsem blbá. Mám v hlavě zafixováno bullové a to teriér mi pro jistotu uniká

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:14
- Nahlásit

impact
uměla ta ÍPO nudle lehni?
myslim,že snad ani ne,uměla sedni
Vlčáčková
Před asi čtyřmi hodinami, což je asi o 2 000 stran dozadu

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání