Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
musíš je oddělit, aby jeden neslyšel klikání toho druhýho. Jinak si bude myslt, že klikáš jemu... pak si to kazíš...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

danajasa
tak přijeď, ne? Nakřížíme pakůně s pikslou

zuzanarosakova
jednoho uvázat...já amálku uvázala a pak sem je prostřídala, až budou naklikaní, můžeš učit duo prfky...třeba aby tě obíhali každej z jiný strany...ty vado! To je dobrý! Hned to vyzkoušíme s nánou a máňou, budou obíhat davítkovou každá z jedný strany a budou si před ní sedat

kejtlin
hele pokud se rozaportuje mařena, tak snad už každej pes.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:03
- Nahlásit

kejtlin
na únavu je nejlepší výcvik, a jasně že dlouhá procházka

mi psi nejvíc unaví nový podněty. Třeba tu 3 hodiny byla kamarádka s miminem, nechala ho psum čuchat, oblizovat a je ten zážitek tak vyřídil, že nechtěli ani jít ven

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:04
- Nahlásit

Gerda

no jak řiká Maky a Trix, podle mě je musim odděli, jinak jim z toho pujde hlava kolem. Ty je neodděluješ??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:05 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

zuzanarosakova
ještě můžeš koupit multiklikr a pro každýho psa nastavit jiný kliknutí. Jinak je fakt zblbneš...

edit: jinak mýho psa spolehlivě utaví město a přednášky a cvika. Je tam tolik lidí a psůch, že dojdeme domu a on padne na bok proto si klidně roztahám školu do celýho tejdne, když si můžu brát psa, je pak hezky unavenej...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

Maky a Trix
hmm, tak to je radost teda, umíš žít, holka. Tak se nějak vylež doma aspoň, stejnak bude hnusně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:07
- Nahlásit

Maky a Trix
ja na to asi prdim na ten klikr, nedávám ani píšťalku, mně samotnou to mate a co teprv ty psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ty je neodděluješ??
ne...na tom semináři taky klikaj všichni a každej svýmu psovi...myslim si, že pochopí, že na řadě je ten, kterej neni uvázanej...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

Maky a Trix
jinak mýho psa spolehlivě utaví město a přednášky a cvika

jj, město je dobrý, nejvíc je, když se jdem přez Průhonice pěšky zvážit k vetoj

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
Každýho věc mě to vcelku vyhovuje, i když můj pes není takovej borderčí typ, co se naučí trik během jednoho dvou dnů. On hrozně moc přemejšlí a když na něco přijde, odmítá mi to opakovat. Párkrát a dost. ale mě šlo o to, abych se při učení věcí uklidnila a nenervila se. To mi klikr splňuje, když to nejde, strčím klikr do skříně a jdeme dělat něco jinýho.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:13
- Nahlásit

Gerda
a nejdřív jsi je rozklikával? jakožes jen učila Klik - odměna a cpala do něj mlsky? nebo jsi začala rovnou klikat při cvičení?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
dovolím si odpovědět za Gerdu. Nejdřív naučíš psa spojení klik=pamlsek. Pak učíš psa nový věci. Je lepší učit nový věci, líp se to naučí chápat... a hlavně se naučí přemýšlet.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:15
- Nahlásit

Maky a Trix
asi bych do toho šla, kdybych měla jen jednoho psa

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
znáš to. kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Ano ))) A Kačka nám řikala, že můžem naklikávat i při učení nové věci, Amálka tak začala, rovnou se učila šlapat do mističky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:17
- Nahlásit

Maky a Trix
no moji psi myslim chápou co po nich chci, to neni problém. Akorát je některý věci nebavěj, je na nich vidět, že to dělaj jen proto, že to po nich chci. A to jedině jsem myslela, že kvuli tomu bych zkusila ten klikr, že by je to jako mohlo víc motivovat..

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:18
- Nahlásit

GerdaPakůn ted dostal nabídku na rande,ale fena je slušně vychovaná by jí nezkazil morálkuJá bych se klidně stavila hystoricky znemožnit,ale je to dááálka a nějak nemám na zahradě ropnej vrt a z výplaty benzínu nekoupímTed tu právě náký dobrák houká na tu australskou troubu dydžerydu nebo taknějak pakůn ja na máry z toho nechápe vocogo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:18 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
to je hustý. Já když klikám, tak musím vyklidit byt. Pes je naučenej stoupat do krabic a na krabice a tak furt zkouší, jestli třeba místo poklony nechci, aby si vlezl na krabici ale je roztomilej, když si stoupne jednou packou na krabici a kouká na mě takovým pohledem plným naděje a když se neozve kliknutí, tak si tam stoupne celej... a když furt nic, tak se tak divně zatváří, přijde, udělá mi nose target na ruku a obejde křeslo

zuzanarosakova
já jsem trochu doufala, že psa začne po cvičení s klikrem víc bavit bejt u mě a nebude ho tolik zajímat každej člověk a každej pes. ale ne, já to nikomu nenutím, naprosto chápu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:19
- Nahlásit

Maky a Trix
no otevřeně přiznávám, že se mi nechce chodit s čoklama zvlášt s každym. Na společný procházce jednoho odložim a s druhym cvičim, ale s tim klikrem by to asi nešlo, jsi řikala, že by je to zblblo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslim, že by i mohlo, u nás zrovna při tom aportu - Mařka nenosí, nemá ráda brát věci do huby (krom hoven a jiných podobných venku nalezených), nehraje si a nemá ráda hračky, nepřetahuje se...všechno tohle sem jí učila, na žrádlo, teď sice s držením aportu začínáme, ale třeba na klikr začala strašně radostně pro ten aport vybíhat, úplný nadšení, místo, aby odevzdala v sedě, v rychlosti do mě narazila a vyskočila s tim na mě. Takhle jí zrychlil ten klikr, znadšenil jí...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
já klikám doma, kdybych měla druhýho psa a až budu naklikávat další zvíře, nejspíš fretku, tak pes bude v koupelce zavřenej, nebo v jiným pokoji. Nebo holt koupím ten multiklikr a každej bude mít svoje kliknutí...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:22
- Nahlásit

danajasa
a nejste btřeba s nemetkou z jedný oblasti? Že byste se mohli na tu cestu spojit....ona to má prachově taky ložitý, třeba by se to ve dvou lépějc táhlo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:25
- Nahlásit

Maky a Trix
a jak bys to dělala na tý skupinofce, když bude hodně lidí na malym prostoru a každej bude klikat svýmu psoj? Přece by pan triks taky slyšel mnoho různých klikanců v různou dobu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:26
- Nahlásit

danajasa
ale je to dááálka a nějak nemám na zahradě ropnej vrt a z výplaty benzínu nekoupím
Odkud seš? V Oryjentu taky pořádáme spoustu akcí

impact
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:26
- Nahlásit

Maky a Trix
Jsou i multiklikry na vosum psůch?

Gerda
nemá ráda brát věci do huby (krom hoven...
Ještě ti nedošlo, jak ji to naučit?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:27
- Nahlásit

Maky a Trix
až budu naklikávat další zvíře, nejspíš fretku, tak pes bude v koupelce zavřenej

tak to by se moji posraaaaliiii, bejt zavřený v koupelce ,

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:28
- Nahlásit

Gerda
si myslím, že každej klikr má unikátní zvuk, pro toho psa. když koukám na videa o klikání, s Trixem to ani nehne. Jakmile vyndám náš klikr, nehne se ode mě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:30
- Nahlásit

impact
nemá ráda brát věci do huby (krom hoven...
Ještě ti nedošlo, jak ji to naučit?

Fůůůůj, až teď, když si to napsala, blééé, pobliju se!

zuzanarosakova
můj exjazvečík byl zvyklej spát ve skříni, vždycky večer si sedl před mámy skříň a dožadoval se vstupu. Pak chtěl bejt zavřenej, jako v domečku, když chtěl ven se protáhnout, rozrazil dveře. Nejdřív to byl trošku šok, když se ti v noci najednou otevře skříň )) a taky tam děsně nahlas chrápal. Jak starej muš )

impact
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:39
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

impact
to je čokoláda!!!!!!!! )))

Dobrou pipky, jdu i nechat předčítat.

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání