Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
laguna
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:29
- Nahlásit

Jinak musím Gerdu pochválit trefila k nám.
Je dobrá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, nech si ty červený láskyplný smajlíky, jo? Sem se urazila. Nevím, kdy bude plot. Došly peníze. Už jí mám zamluvenou rok.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:38
- Nahlásit

laguna
já bych to trošku zvýraznila, vono by se to tu dalo snadno přehlédnout:

GERDA JE DOBRÁ!

ten vykřičník sem si tam domalovala sama kvůli intenzitě výkřiku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:38
- Nahlásit

laguna
Jinak musím Gerdu pochválit trefila k nám.
Je dobrá.

no nevim...sem s ní mluvila founem a vykládala to trošek jinak..dyš byla uš úpa f prdeli tak prostě zastavila,zvedla foun a řekla ti..přijed si pro mě
Vlčáčková
Hele, nech si ty červený láskyplný smajlíky, jo

tak jako uznej,že vypovídací hodnotu má tvoje info naprosto nulovou

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
Než jsem dojedla vánočku tak tu byla.Jste na ní moc zlá pani.
Jinak mám tu ještě jednu tv kdyby někdo chtěl
Ještě jednou zdůraznuju žádného psa opravdu žádného psa nechci.
Kdyby to náhodou někdo nepochopil tak to řeknu jinak už vím kde Gerda pracuje takže jestli se tu objeví další pes odvezu ho Gerdě do páce a nechám na vrátnici.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:54
- Nahlásit

laguna
Ještě jednou zdůraznuju žádného psa opravdu žádného psa nechci.
ale no tak..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
tak jako uznej,že vypovídací hodnotu má tvoje info naprosto nulovou
Jak tóóó? To říká vše. Akorát z toho neplyne žádný časový údaj. No a protože nemám peníze, tak vím taky prd, jako Ty.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:11
- Nahlásit

laguna
Tam už by se další pes ztrail, včera zase přišel nějakej labrador, někdo řikal, že je to další ředitelská čupka, ale nikdo neví, pak tam zas nebyl.... )))

Peru a lakuju si nechty, otpo dem s pikslovejma na bahňáckou prochásku do léza.

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:22
- Nahlásit

Gerda
tak je jasný kam příjde další pes a paní davídková si může udělat čárku že udala dalšího psa.
A já se budu v klidu těšit na značkovej hadřík značky žumpa.
Doufám ,že telka funguje bez problémů a jinak škoda žes jí neměla včera Kraus show byl supr.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:30 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

sme promokli hrozně moc, z lehkýho deštíku stal se plavák už gdyš sme vycházeli, jenže psi se tak těšili, že sem neměla sdce to votočit a jít domu po 100metrech vycházky.
potkali sme jen 3 rybáře, 2 byli spolu a neřikali vůbec nic jen čučeli skoro s otevřenou pusou, druhej měl sebou děcko a balil domu, jen se ptal jestůli sou psi v pohodě, že kvůli malýmu, gdyš sem ho ujistila, že v pohodě sou, tak byl taky f pohodě i děcko se dokonce zeptalo, jestli si je může pohladit, tak je hladilo a my šli po chvíli dál.
Vlčáčková
myslíš tu niké? proč potřebuješ plot? stejně bude doma ne? a mimochodem, opět starší ho psa?niké je narozena 2001,essi dobře čtu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:40
- Nahlásit

Vlčáčková
není to Trixova babička?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:49
- Nahlásit

kejtlin
Jo, je to ta Nikuška narozená 2001.

Maky a Trix
Nevím, čí je babička, ale asi hodně psů. Máš jí v rodokmenu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:55
- Nahlásit

dnes dávaj heryho potra i dyš to mam na dvd skoro fšechny díly-krom ohnivýho poháru-nemáte něgdo ohnivý pohár, že byste mi to vypálili?-tak se na to vždycky s dědou těšíme rádi na to koukáme, ale děda má dnes nějakou oslavu a sere ho to, že neuvidí heryho, má to od 18hod a prej je mu blbý říct, že f osum de domu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:03
- Nahlásit

Vlčáčková
n, Trix je přeci vořech. Ale myslím, že jeho táta byl z vesničky u hranic, blue merle... tak mě to jen napadlo...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:10
- Nahlásit

kejtlin
Hery Plotra nemám. Ale mám všechny díly Pána prstenů a Dunu. KOukám, že děda je už taky trošku infantilní, co?

Maky a Trix
Bože, já ve Vás mám takový binec. Už nevím, kdo je kdo a jaký pes komu patří. A jména si nepamatuju už vůbec. To je peklo, to si nepamatuju ani od těch, které znám třeba několik let.
Jestli byl táta blue-merle z Vesničky u hranic, pak byla Nikuša jeho babička spíš určitě než jen asi. Její potomci jsou lehce nedůvěřiví k lidem, většinou.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:22
- Nahlásit

Brý poledene,mě normálně zmizel internet.prohlížeč včera sem měla ikonku a dnes pusto prázdno nechápu kam šla(opera)Noc byla krutá pakůn se něžně přitulil,čímž ukolíbal mou vrozenou obezřetnost a jak se mu začal zdát běhací sen tak mě těma prackama tak zmasakroval jak dyby mě přejela rolba,dotoho mi furt pištěl komár(rozdíl mezi komárem a chlapem je v tom,že komára můžete honit celou noc)tak sem vstala podrápaná poštípaná a do boty semi vyblil kocour no krásný den

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:42
- Nahlásit

zdravím velectěnou žumpu, stále se peru s bacilem, jsem úspěšná množitelka, páč se krásně pomnožil, zesílil a mě přepral. Dopoledne jsem se byla s naší omladinou juknout na výstaviště na pséky a to mě totál udolalo, tejdě ležím v betli a mám čas si to tu v klidu dočíst.
Vlčáčková
taky si pořídím nějakýho staříka na dožití, až nazraje ta správná doba, v útulcích už jich mám dostatečně mnoho vytipováno.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:43
- Nahlásit

kejtlin
optám se na ohnivý pohár mých výhonků, mám tuchu, že ho mají, tož bych ti ho poslala počtou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:57
- Nahlásit

pe3ce
No aspoň jedna spřízněná duše. Ten nazrálý čas je co? Pro mě je to dodělání podlahy.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:09
- Nahlásit

Vlčáčková
zatím se musím postarat o svoji maminku, tak až pak.

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:40
- Nahlásit

Čaute žumpíci,
jsme byly dneska závodit a dopadly jsme tedak bídně - jednou 4 jednou 5 a jednou disk páč čupka lítala jak blázen starý a vůbec nekoukala kam jí ukazuju se divim že nás nediskli hnedle 3x jsem jí hned řekla že si koupím od Biluše traverzu XXL jak nebude řádně igelititi ale jaxi jí to nevylekalo asik dělám někde výcvikovou chybu.
Co je nového? Gdo si bere šeltyji? Mě by se hned líbila!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:44
- Nahlásit

pe3ce
Aha. Tak jo je jasný.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:46
- Nahlásit

hancaw
Gdo si bere šeltyji? Mě by se hned líbila!
Je Tvoje!!! Mám Ti jí hned bloknout?

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:47
- Nahlásit

Vlčáčková: Jasně ale bydlet budeme u tebe a upozorňuju tě že mám dva psy - teď, fretku a koně ale klidně si jí beru - jde mi jen o to bydlení.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:51
- Nahlásit

hancaw
Když budeš platit pronájem a uklízet po koni, tak přijď. Fretku Ti zakousne Vlčáček, budeš mít o starost míň. Kůň může být v přístavku, když si tam doděláš beton na zem a postavíš zeď. Doděláme plot. Psi mi nevadí, když nebudou žrát moje psy. A když mě budeš štvát Ty, nastěhuju Tě do boudy na dřevo. Je zděná a má 40 m2.

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:55
- Nahlásit

Vlčáčková
beru jen trvám na nezakousnutí Kikiny páč už jí mám 6 let a dost by mě to mrzelo. Jak platit pronájem? Za to si beru tu šeltyji ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 16:59
- Nahlásit

hancaw
Aha. Ledaže by šeltie vydělávala na nás. Víš, co? Zavedeme obchod s flekatým masem.
Kikinu by sis před Vlčáčkem musela hlídat, páč já mu za zadkem furt stát nebudu.
A nevím, jestli by moje lovečandy Kikinu taky nebraly jen jako větší myš.
Jdu venčit, zatím čus.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:06
- Nahlásit

Co tu zas drásáte, kdyš já nemám čas váš číst?

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:09
- Nahlásit

Vlčáčková: jasně! To je nápad! Předběhnem Biluši bo tý ještě plesnifka nehárá a budeme bohatý! Plot bude, podlaha bude! Kikina by mu to asi natřela ona je celkem drsoň a je zvyklá že psa musí napřed vychovat aby jí nechal na pokoji nechoď tam leje tam jak z konve!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:10
- Nahlásit

pe3ce
optám se na ohnivý pohár mých výhonků, mám tuchu, že ho mají, tož bych ti ho poslala počtou.

to bys byla moc hodná, děkuju.
Vlčáčková
nevim esli je děda infantilní-nevím co to je, ale já taky vždycky koukám na harryho a vždycky se na něj těšík a koukal i můj bývalý, to byli jeho nejoblíbenější dvd

<< 1 ... 5238 . 5239 . 5240 . 5241 . 5242 . 5243 . 5244 . 5245 . 5246 . 5247 . 5248 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání