Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 07:39
- Nahlásit

dobré ráno, za chvíli odjíždím na houby

impact
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:10
- Nahlásit

Gerda
No, nedolovala. Měl jít ke mě v osmi měsících na převýchovu, protože co dělal doma, byl děs běs. A dovezli ho v takovým stavu. Tak už zpátky nepůjde teda.

nemethova5
Slušný, viď. Naštěstí docela rychle přibírá.

Jinak dobré ráno všem. Jsem se vzbudila v šest, dala psy vyčůrat a těšila se jak zalehnu a budu spát do dvanácti a v půl osmý mě vzbudila kámoška.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:26
- Nahlásit

tě pyc,blbouníííí
danajasa
a banány nikde
sim tě nefnukej a napiš něco kontroversního vedle a máš ho dříf neš řekneš borůfkovej koláč..navíc asi budou štědrý essi zistili,že f Kaufu maj banány f akci za 12,40kč
jináč teda můžeš bejt ráda,že nejsi na placku
impact
tak co timík,byla tam ta vetka a jak se chová ktom toho že předvádí nejhodnější štěnátko?? ))) a co Terka ,uš ví,že jiš nemá rasla?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:34
- Nahlásit

davidkova renata
Vetka byla a dorazí ještě dneska jednou i se zprávou. Terka už to ví, viceméně s tím sama souhlasila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:39
- Nahlásit

impact
viceméně s tím sama souhlasila.

hlavně at už si nepořizuje NIC

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně at už si nepořizuje NIC
cha cha Do měsíce má nového psa. Ale určitě jiné plemeno, džeci jsou přece moc divoký a nevychovatelní . Tipuju to na jorka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:54
- Nahlásit

Dobré ráno. Zdálo se mi že mám krásné štěňátko anglického buldoka s dlouhým ocáskem, krásně tlusťoučké...asi jako kompenzace za to že už jsem mohla přijít o Frizáka s Aginou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:00
- Nahlásit

Mucholabka
Co provedl Frízák s Aginou?

Asi budeme krýt Bonku. Jedna paní z kanysky po ní děsně chce štěně. POkaždé když přijedem tak do ní hustí, že chce štěňátko - trikolorního pejska co se bude jmenovat Bonýsek . A víš co? Bonice, která vůbec nehárá a je celkově nějak hormonálně rozházená najednou začala hárat . Toš uvidíme co z toho bude

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:09
- Nahlásit

nemethova5
ahoj,no jsem přišla z noční a šla jsem na noviny + jsem si zanesla kousek letáků co jsem včera nedodělala ,psiska krásně vylítaný a dnes jdem na ten obleček a pak hurás bajšou do stromajdy ) + snad udělám nějaké fotky,hlavně v pořírání koňských koblížků

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:11
- Nahlásit

Biluška
Frizák s Aginkou se si dali kolečko kolem bažantnice. Aginka se asi za deset minut přišla podívat jestli ještě čekáme a dala si druhý okruh. U ní jsem byla klidná že se vrátí, ale u "inteligentního" Frizáka jsem už viděla jak obvolávám polské útulky. Kupodivu se vrátili oba, Aga přiběhla po cestě a Frizo lesem. To se mi stalo asi po dvou letech, naposled to udělala Buca když přišla domů sama o půl třetí ráno. Vlastně po třech a bylo to touhle dobou. Jo, a oba ti zdrhači měli koše na držkách, se mohli někde dobře zachytit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:19
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, a oba ti zdrhači měli koše na držkách, se mohli někde dobře zachytit.
Jo, to je na nich to nejlepší vždycky Za mnou předevčírem přiběhla paní tady z vesnice, že jí zdrhnul knírač (s flexinou). Hledali jsme ho několik hodin. Taky jsem ho už viděla zamotaného v křoví, kde pomalu umírá a mrtvolku-kostřičku najdem na jaře Naštěstí se mrtvolka po nějakých třech hodinách vrátila domů

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:23
- Nahlásit

bajšoooo,dneska bude mít bajša možnost vyzkoušet plno koňskejch koblížků,bo jsou tam závody konní )

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:30
- Nahlásit

Mucholabka
Biluška
Jak tohle znám předchozí čoklajs byl před kasstraci notorickej útěkář. Jak v okruhu 10 km háraka fena, tak bylo zle. Nakonec jsme se rozhodli, že bude na úvazu, když nebude nikdo dopoledne doma. prvně jsme ten řetěz blbě přikurtovali a brouček nám utekl i s tim pětimetrovým řezězem. Vrátil se večer, řetěz obalenej bahnem za sebou táhnul. Pak dva dny spal. Po kastraci nabral 8 kg, nepřeskočil už plot a byl klid

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:35
- Nahlásit

Baico
my s nima šli na procházku, v dědině byli na volno a na lesní cestě se mi nechtělo je připínat-i když je vždy připínám, hlavně Bucu, ale nějak mě nenapadlo že zrovna Frizák bude lovit. Jak něco šustlo, byli v trapu oba, zmetci. Večer jsem mladému říkala, jak by nepřišli, tak bych se na to vybodla, všecko prodala a nechala si jenom Bucku se Setíkem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:39
- Nahlásit

Mucholabka
mám krásné štěňátko anglického buldoka
helejte tak aspon jednoho tadyk pro vás)))
http://www.stream.cz/mazlove/508875-bulldog-ma-poh odu-na-gauci-u-televize
Baico
jedem zejtra bránit???? možná pojedu s fandou eště dám vědět tak byste pro mne nemusela)))) máme tam bejt na 10 f prokopáku

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:40
- Nahlásit

Mucholabka
my s nima šli na procházku
TAk na prochjdě byl zlatej. U něho docházelo je ke genitální melioraci, když cejtil hárafku a nebyl v dosahu někdo, kdy by to zatrhnul.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
jedem zejtra bránit????
Dobře, že tu jsi, stejně jsme ti chtěla napsat sms. Zítra jedu akorát do pr..., protože máti slíbila něco mým jménem a opět se jaksi zapomněla zeptat. jestli náhodou už něco nemám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:43
- Nahlásit

davidkova renata
Já už léta cu šortynu

ale až dořešíme bydlení, a muš chce středoasiaty, tak asi budeme mít moc psů...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:46
- Nahlásit

Baico
opět se jaksi zapomněla zeptat. jestli náhodou už něco nemám
no to si děláš kozi!!! taghle se ta kinologyje ale dělat nedá! jí řekni,že se měla voptat,takhle že má ale smůu nebo ti to bude dělat furt dyš jí to bé procházet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:47
- Nahlásit

Mucholabka
šortynu
šiš ta je děsná))))))))))))))))))))))))))))))) bere nějaký anabolika ne? .-))))))
azyjatííí sou fajní,to ti závidim,ale do paneláčku 2 plus jedna ...něco mi řiká,že to přece jen nejni úpa vono..

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:50 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
no to si děláš kozi!!!
Myslím, že zrovna todle nemám zapotřebí
jí řekni,že se měla voptat
Neřeknu jí jaksi až do úterka nic, protože za a) jsem naštvaná a za b) dneskoá odjíždějí s tátou na prodloužený víkend na Slovač.
A navíc mě drží v šachu skrz Fandu, protože její oblíbený argument je, že jsem si ho dotáhla, ačkoliv ona s tím rozhodně nesouhlasila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:57
- Nahlásit

Baico
že zrovna todle nemám zapotřebí
no to je fakt
ale si měkká taghle tě bé vydírat pjekně f klidu imrvére

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Baico
A navíc mě drží v šachu skrz Fandu, protože její oblíbený argument je, že jsem si ho dotáhla, ačkoliv ona s tím rozhodně nesouhlasila.

Pani, to je hrozný, s tím se těžko žije (((((( lyty lyty lyty!

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
ale si měkká taghle tě bé vydírat pjekně f klidu imrvére
Vim, ale na to nemám žaludek. A taky oni jsou i s tátou jinak v pohodě, jen čas od času to prostě zaskřípe.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pani, to je hrozný, s tím se těžko žije
Hele kdyby ho doopravdy nechtěla, tak ti zaručuju, že ho nemám To je prostě taková její póza.
Ještě před půl rokem tvrdila, že nechtěla ani Baica a jak je strašnej. V tuhle chvíli je Baico ten nejúžasnější, nejkrásnější a nevychovanější pes na světě a Fanda je blbej a vošklivej
Ale běda kdybych jí řekla, že teda, když s ním má takovej problém, tak ho dávám pryč. Co by jsi viděla to čoromoro

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:21
- Nahlásit

Bré deň.

Baico
Jooo, to bych mohla opakovat taky implantováno na Maryji, i to pokračování o tom, jak je jinak báječná a vostatní psi oškliví a hloupí )))

Jak se máte při pátku?

Mucholabka
hele jakej je rozdíl mezi tou šortynou a těma modrejma svalofcema, jak sem je viděla na výstavě ve splitu a myslela sem, že se ti budou líbit a nelíbili se ti, pročeš vypadali stejně....

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

Nazdař přátelé zeleného údolí
teda babi já vám dneska měla sen rozhodně né takový blbostě jak ste tudle popisovaly
a ráno řikali v radiu, že maxík ten zmlácenej tervík už je v novém domově v domku v Krči

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:31
- Nahlásit

Alexa
v domku v Krči
no tak to bych ho měla někde potkat, ne? Maxíka zjistim, třeba chodí k nám na venčící louku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:53
- Nahlásit

Gerda
já už nevím jací svalovci. Ta šortyna je mix nějakejch bullů, je v tom i pit, hlavně za pita to nikdo nepokládá, jako se o těch nabušených modrých rádo tvrdí že jsou to piti. A především se mi líbí povaha, člověk co to tady v čr chová po povaze jede dost a líbí se mi i ta pití krev která v tom koluje, protože to je zrovna ta kterou nejvíce oblibuji je to malé, je to skladné, takový nabušený buldoček.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:57
- Nahlásit

Mucholabka

Statický obrázky jsou hezký, ale s tak širokou plecí si nedovedu představit pohyb )))

<< 1 ... 5229 . 5230 . 5231 . 5232 . 5233 . 5234 . 5235 . 5236 . 5237 . 5238 . 5239 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání