Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:11
- Nahlásit

tak dasty už zase žere ,konzervu sežral jak kdyby roky nejdl,už něknourá a už i elis,když si něco dovolí,tak ho kouše hlava nehlava zuby nezuby,tak snad už bude po všem za chvilku apak hurá na tu kastraci,at maj všici pokoj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:13
- Nahlásit

Gerda
buřtiku )))

hlavně aby tam nebyli grínpís..se mi do vody nějak nechce

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně aby tam nebyli grínpís..se mi do vody nějak nechce
no jasně, by řekli - hele vyvržená mořská nit, musíme jít bojovat proti zasviňování vody k temelínu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:15
- Nahlásit

Gerda
když se psem bježíš tak bude držet a nepustí, protže když pes bježí tam nemyslí, to nepustí ani ten aport
Alexa
kupodivu moc nesmrdí, když jsou to ryby z mrazáku tak nikdy moc nesmrděj, jen když najdou pěkně uleželou okolo labe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:22
- Nahlásit

Gerda
, by řekli
hele ..zas jedna těhotná verlyba,musíme jí vrátit do vody
kejtlin
když se psem bježíš tak bude držet a nepustí,
njn,jenže to jí neni k ničemu bo na ZZO těško může bejt za Zátopka nehledě na to,že jí brzo dojde dech

impact
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:25
- Nahlásit

kejtlin
Jen počkej, jak si ji někdo schová do boudičky a za tři dny vytáhne.

Jinak my máme první letošní besedu za sebou. Mordor klasika dobrý, ale na Mesršmitka to bylo moc. Sice děti miluje, ale neposedí ani tři vteřiny. Tu tak pustit ráno mezi děti a večer ji vyzvednout.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
zas jedna těhotná verlyba,
vy ste, pani, jako moje Karo, ta se rozhodla, ze pro ni primerena vaha je 48kg a nebude jist, dokud ji nedosahne
vcera skorem spadla z kola, jak se ji tocila hlava (hlady samozrejme)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

leyenda
primerena vaha je 48kg
no to já si ale myslim vo sobě taky!! ale bohužel jí scela jistě nedosáhnu,páč bohužel na rozdíl od ní žeru bo nesnášim dyš mám hlat kerej ale mám furt
kolo je náhodou gůt,to si vopčas beru a jak du taxe vo něj vopírám)))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
jí brzo dojde dech
to je bohužel pravda, bjěch neubjěhnu, ale zdálo se mi, že se to mařeně líbí. Doufám, že nezajdu tak daleko, abych běhala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:32
- Nahlásit

bude nějaká vycházka o víkendu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:33
- Nahlásit

brezen2008
někam se nám ztratil Walděj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že nezajdu tak daleko, abych běhala.
twe to se na tu kinologyjy vyser a dej se rači na známky!!! to že se to mařce líbí neznamená že to tak bude bo válet se v hovnech a žrát hovna se jí líbí téš,nakonec z tebe eště bé maratonckej bježec kuli čoklovi ...anebo spíše forestgamp..někerý yndycyje tam uš i sou

a du...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
njn,jenže to jí neni k ničemu bo na ZZO těško může bejt za Zátopka nehledě na to,že jí brzo dojde dech

to vim, že na zkoušce nemuže bježet, ale jako nácvik drž se mi to osvědčilo u více psů
impact
ne ne všechny boudičky kontroluju, a psy s jídlem které mají na dýl stejně zavírám nejlíp oddělene, když je nemůžu oddělit tak je hlídám, protože by se bud´ servali nebo pravděpodobněji by smradlavé sušené humusy žvejkali na gauči, takže je hlídám, aby zůstali na zemi.
já mám letošní premiéru 1.10.zš i mš
leyenda
holce řekni, že když nebude jíst, tak nebude mít sílu na koně a na nic, třeba na kolo, když nebuide jíst tak že b ude jen doma, že nebude chodit ven jen do školy a domů, že máš strach aby to s ní neseklo, tak bude jen pod dohledem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

kejtlin
jako nácvik drž se mi to osvědčilo u více psů
tsssw mařka nejni blbá,jak gerda přestane cválat,fsadim klidně botky,že to okamžitě vyflusne

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že nezajdu tak daleko, abych běhala.
jezdete na kole
davidkova renata
nesnášim dyš mám hlat kerej ale mám furt
rikala, ze za dva dny uz ten hlat necejti, jen je takova zasmusila,
byla bych radsi, kdyby jedla, ale chapu, ze v jejim veku nema cenu jit na to prikazama/zakazama, dohlizim na to, aby kazdy rano a vecer vzala davku spiruliny a pylu a cekam, az ji to prejde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:39
- Nahlásit

leyenda
jen je takova zasmusila
to bé hlady..esi bé aji zádumčivá,dávej bacha essi u sebe nemá sirky nebo benzin

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
proč popíšete za večer 8 stran to mi vysvětlete!!!
hele a to si přectaf že spadla DSN a třá mě nešla wifina tagže sem nemohla popisovat jak sem včera učila Barunu pááááááás, závěr byl že teda spíš než plazením se blíží k odhozenýmu míčku přískokama, já jí držíc za obojek a tlačíc jí na kohoutek, ale na plazení to nějak nefunguje, asik dělám něgde chypku jak se učí čokl plááááás????? jo a jinak samo z vodložení se je schopná nenápadně vodpazit 10 metrů bez problému
Gerda
někam se nám ztratil Walděj...
essi von se nelek toho zájezdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:42
- Nahlásit

Alexa
se učí čokl plááááás????
byly na to dříf na cvičákách takový šikovný udělátka nepamatuješ? nána plazí ,ale jen dyš jí před čumákem gestim s jídlem,sama třá přede mnou se na to vyflákne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:43
- Nahlásit

Alexa
já se vždycky plazila se psem, ruku přes kohoutek-připomínala jsem pohybem varana komodského, a po čase to pes pochopí samos povelem pláááás, zrovna včera jsem to začala učit axu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:45
- Nahlásit

leyenda
byla bych radsi, kdyby jedla, ale chapu, ze v jejim veku nema cenu jit na to prikazama/zakazama, dohlizim na to, aby kazdy rano a vecer vzala davku spiruliny a pylu a cekam, az ji to prejde
Paní, už jsi slyšela o mentální anorexii? . Kdyby mi děcko v pubertě dva dny nejedlo tak na nic nečekám a odtáhnu ji na psychinu

Na jednom gulaku jsem měla jednu takovou. Bylo jí sedmnáct, měřila asi metr osmdesát, byla vychrtlá, tipuju že vážila tak kolem čtyřiceti kilo plus mínus. K snídani se napila čaje. Neslazeného. K obědu snědla dva hrášky a tři zrnky rýže (rizoto). K večeři nejedla nic. Krom toho byla ještě vegetarijánka. Jsme z ní byli na prášky. Měla jsem děsný strach, že mi něgde skolabuje. Páč na našem gulaku jsou ty děcka fakt v jednom kuse v zápřahu + plus dost náročný tréninky. Třetí den jsem volala matce, že na to nemám nervy, ať si pro ni přijede. Matka mě ujišťovala, že je to dobrý, že ona nejí ani doma. Po jejím odjezdu jsem uklízela ten pokoj a našla jsem odpadkový koš narvaný (ale fakt narvaný) obalama od tatranek. Děcka co tam ještě byli tvrdili, že prý žrala ty tatranky prakticky pořád, ale tak, aby ji nikdo "neviděl"

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
byly na to dříf na cvičákách takový šikovný udělátka nepamatuješ?
a tak voni je vobčas maj někde i teď, ale to víš v pípu se neplazí tak to maj málokde, ale vobě moje předchozí čuby to uměly a žádný udělůátka sme neměli. Myslim, že Barune ještě nepochopila co po ní vlastně chci. Vona je taková pomalejší
jo a dávala sem jí ten balon vod tě na vysílačku a přectaf si že to střevo se do něj zakouslo na plnou hubu, zasekly se jí tam zuby a normálně sem jí je musela páčit a dala si pokoj??? to víš že ne, nakonec sem ho musela dát předžvejkat Alexe, která ho bere inteligentně zboku a už ho trochu sfoukla tak ho můžu pučit už i Barče

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:48
- Nahlásit

kejtlin
holce řekni, že když nebude jíst, tak nebude mít sílu na koně a na nic, třeba na kolo, když nebuide jíst tak že b ude jen doma, že nebude chodit ven jen do školy a domů, že máš strach aby to s ní neseklo, tak bude jen pod dohledem
to ona sama vidi, ze nema na nic silu, je ji to fuk, chce zhubnout.
jinak ji neni nic moc co zakazovat, stejnak chodi jen do skoly a zbytek casu se uci a uci. Na koni ted sama nechce jezdit, neciti se bezpecne, na kole jezdi jen po zahrade. Od zacatku prazdnin doted zhubla 3kg , to bylo prevazne cvicenim a tim, ze jedla jen nezbytne nutny, ty posledni 2 kg uz ji nejdou shodit, podle me ani nemusi

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:51
- Nahlásit

Ahoj ve spolek, 2dny do zkoušky a já jsem nervózní už teď. Dneska jsem byla ráno na stopě a jestli takhle půjde Akky Háky i v sobotu tak máme sto bodou. Ale pochybuju že v sobotu bude taková příznivá konstalace hvězd.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:53
- Nahlásit

leyenda
totiž když je někdo tlustej-to není případ karo, tak shazuje rychle, čím víc hubne, tak shazuje pomaleji a pomaleji.
já shodila 4 kg, nevím jak do fitka chodím pořád stejně a tam nezhubnu, jím pořád stejně. myslela jsem si, že budu hubnou dál a asi nic, váhu teda nevlastním, vážím se bud´ ve fitku nebo v práci

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

Biluška
Paní, už jsi slyšela o mentální anorexii? . Kdyby mi děcko v pubertě dva dny nejedlo tak na nic nečekám a odtáhnu ji na psychinu
jj, slysela, jenze to neni jeji pripad
jako ja ji svym zpusobem i chapu, ma smulu, ze zdedila malou a podsaditou postavu po svem otci, holky jsou vysoke a vychrtle, ja taky v puberte neuveritelne trpela vedle svy krasny sestry, myslim, ze vzhledem k tomu, ze ona je rozumna, sama uzna, ze tudy cesta nevede

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:58
- Nahlásit

Alexa
se učí čokl plááááás????
Podle mě k tomu ani to zařízení nepotřebuješ. Výborně se to učí na sněhu, protože to líp klouže. Bajkonůra jsem to naučila na pamlsky. Krůček po krůčku, až jsem se dostala na požadovaných 10 kroků na zkoušku. Dala jsem povel lehni, pamlsek krok před psa a s rukou položenou na kohoutku s povelem plaz, jsem ho donutila ten krok k pamlsku popolézt. Teď už jsem ve fázi, že se plazí nejen vedle mě, ale i ke mě

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:58
- Nahlásit

kejtlin
totiž když je někdo tlustej-to není případ karo, tak shazuje rychle, čím víc hubne, tak shazuje pomaleji a pomaleji.
dyt jo, ja myslim, ze tech padesat je pro ni dobra vaha, ale fakt je, ze nebude nikdy moc zrat, co si zamane, vidim to v rodine u muze,
tam tloustnou jen se na jidlo podivaj

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

leyenda
a kolik měří?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

Akky0Aime
2dny do zkoušky a já jsem nervózní už teď.
Dokud nezvracíš, tak to neni pořádná nervozita KAždopádně budeme s blonďákama černošce držet palce .

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:02
- Nahlásit

Baico
děkujem
no nezvracim ale naopak

<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání