| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:41
- Nahlásit
ketty
Jsem našla jakejsi program v compu a náramně se bavila při čekání na vetku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:07
- Nahlásit
Dobré jitro, už zas v háku, sme to tu zadupli ve tři, sem lehce dosti nevyspalá.
Darince všeeecko nejlepčííí k opravdickému svátku!
Maky a Trix
hele pani, vedle do ručních vodítek a obojkůch dávala ebony odkaz na firmu, co má komonenti k výrobě, měla by ses na to kouknout, až bdueš dělat ty francouský šátečky, maji tam aji náhrdelníky a ozdobičky na obojky, udělali bysme ozdobnou francóziš misi
http://www.pethardware.com/vyprodej.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Maky a Trix
mám dotaz, kamarádka nebo spíš známá má bernskýho salašnickýho psa, nakryla ji nějak nedávno, asi před týdnem a zjistila že fena má tříselnou kýlu, myslí si to určitě to neví, je nějaký riziko zdravotních problémů?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:22
- Nahlásit
impact
chaa tak to verim to je dobry jako
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
zdaréc fšem, nemethovy gratuluju k bagru!
zatím je úspěšný den, bo místní nejlepší praktická doktorka se uvolila si mě přiregistrovat, bonus je, že ji mám 200m od baráku
lidičky, poraďte mi nějakej náhubek na bajšu, jen formální do autobusu, něco pohodlnýho a lacinýho, bo z toho stejně brzo vyroste, ďyk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
Baysha
plastovej, stojí asi stovku, pak ho dáš do útulku nebo někomu, kdo bude mít malýho psa. Pořádnej, kovovej jí můžeš koupit, až jí doroste hlava. Anebo jen takovej páskovej, abys ho mohla zmuchlat do kapsy, to je taky záležitost pár korun.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:31
- Nahlásit
Baysha
http://www.alfazviratka.cz/nahubky-nylonove-c-384_ 582_645.html?page=2&sort=20a&zenid=fe2a621775f9a8b 663b8d81518b9c6a2
já nosim do busu haltinu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
Gerda
Baysha
děvčata platí to dneska? u gerdy na + - 12 a bajša venčení?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus gdo dělá vejcuc???????????? děsně drásáte!
DARINKA1
pani,pochopitelně téš fšecko nej k Vašemu svátečku přejem s Nanynkou ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:38
- Nahlásit
jinak ahoj všem
dasty už 2 den nechce žrát,jenom chce elis,jsem mu i maso navoněla a nic ,tak má smolíka,dneska vemu na vychjadu piškoty,jestli aspn to nebude chtít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:41
- Nahlásit
brezen2008
zdarec, jasně, v půl 5 u výstaviště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:46
- Nahlásit
brezen2008
za mě platí, připravim to. Dastymu se fakt nic nestane, když chvíli nebude žrát ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Cácorky moc a moc děkují, hodně si toho opravdu vážím, že jste si s poměli, že jsme to JÁ. Ještě jednou moc děkujííííí.
No a na závěr Vám taky něco pěkného na oplátku posilám a to pac a pusu od Biška, Damiška a jednu vystřelovací od Chamíka Usáma no přece kdyby jste o nevěděli co tak je to pusinka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:09
- Nahlásit
Gerda
ok,zanesu si letáky a vyrazím k tobě
Baysha
taky se těším,hlavně kvuli dastymu ,bo jinak ho ukamenuju,furt knourá )
Darina1
vše nej k svátku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
brezen2008
Ó i Vám moc děkují a posilám pro tvoji smečku pohlazení. Dej jim mucana za mě, ale řekni jim Želvičko, že to mají ode mě. Ne abys zapomněla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:17
- Nahlásit
Tak ridic autobusu me fakt pobavil. Jeho motto pripichnute na stinitku: "Kdyz Pan spatril mzdu sluzebniku tohoto domu, vlozil hlavu do dlani a horce zaplakal..".
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
Ahoj všichni, Piksla má neska vopravdický narosky!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
Pavliii
jééé Pikslátkoooovi šééécko nejlepčejší! Popřeju jí osobně na prochásce. Kdy dem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
impact
Tak ridic autobusu me fakt pobavil
tak mu to voplat a pobaf jeho slovní úlohou o autobusu,ruksakách a chcíplejch kočkách uvnitř těchto
Pavliii
Piksla má neska vopravdický narosky!!!
šiš pani Velkopykslový fše nej a více sil,anby jí neubjehal kokr kardyjak na smrt nemocnej
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:30
- Nahlásit
všem všechno nejlepší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:31
- Nahlásit
impact
Tak ridic autobusu me fakt pobavil. Jeho motto pripichnute na stinitku: "Kdyz Pan spatril mzdu sluzebniku tohoto domu, vlozil hlavu do dlani a horce zaplakal..".
škoda, že nemám tiskárnu, hned bych to vytiskla 10cm písmeny a vyvěsila u nás v práci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:32
- Nahlásit
Pavliii
piksle přeju vše nej nej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
děcka,přiznejte se,gto z vás to zblbnul???
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/212095-ti tanic-mel-dost-casu-se-srazce-vyhnout-ale-kormidel nik-si-spletl-strany.html
já sem s obliga bo dyš sem na mistráku hlásila při avýzaci Ouchyl fpravo,hnet sem se vopravila ,že sem pochopitelně myslela vlevo ..Dubovej to uznal s dovětkem,že to je u ženckejch naprosto normální,Úďo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:36
- Nahlásit
Děcka, si přectafte, jaký teď máme krásný dopoledne. Děláme si v kuchyňce kompozici z jahot a borůfek a bílýho jogurtu, strašně jahot a borůvek zbylo, máme to všichni v hrníčkách s jogurtem a žerem si jak páni - mňááááááááám!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
Gerda
strašně jahot a borůvek zbylo
šiš tak je uzmi a napečem si z nich dobroty do mlíkožer ..mnáááám..šecko aby ti čék řikal!případně je ukryj do mrožáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
děcka,přiznejte se,gto z vás to zblbnul???
jako mě by lodivodskej průkas nedali, neboť ve sranách mám děsnej binec. Vim leda bespečně, kdy je to strana malá a kdy velká, ale to se řídí nějak vnitřně samo, na to nemám rozhodovací vlif.
pikslovi
Kdy teda jako pudem ven!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:39
- Nahlásit
Gerda
neboť ve sranách mám děsnej binec
hele víš ty co?? že ten tytanyk řídila lucka kratochvílová?????????? ..víš jak..vod tebe a ke mě... ,to se spleteš hnet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:40
- Nahlásit
Gerda
Děcka, si přectafte, jaký teď máme krásný dopoledne. Děláme si v kuchyňce kompozici z jahot a borůfek a bílýho jogurtu, strašně jahot a borůvek zbylo, máme to všichni v hrníčkách s jogurtem a žerem si jak páni - mňááááááááám!
hm a já žeru rohlik s pomazánkovym máslem. tak si dejte i za mě
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
Děkujeme děkujeme za přání
Gerda
dneska by to šlo! máme do 7 igelity, tak ňák potom? vzala bysem baterku a diskoobojek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
.víš jak..vod tebe a ke mě...,to se spleteš hnet
Taky řikám "ke mně" a "k tobě". Když naviguju nějakého nováčka tak je to dost mate Nechápu proč
Velice obdivuju agiliťáky, kteří v šílené rychlosti na dráze dokážou psovi říct správně kam má zatočit. A to kolikrát ten pes běží jakoby naproti nim, tagže když je to z jejich pohledu doprava tak psovi musí říkat doleva.... . Já sem ráda gdyž dokážu říct "sem" a "tam" a kolikrát je to ještě blbě
|