Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:31
- Nahlásit

malinka
Ahoj. Mám vytištěno, ale dělám věci pro právničku a na tohle se podívám buď ráno nebo po půlnoci.
Moudřejší ale asi nebudu, to už celkem vzato můžu říct už teď.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:51
- Nahlásit

Heleďte, Vy s těma šelmyjema, na co mě Natálka upozornila:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_03.html

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 00:53
- Nahlásit

Vlčáčkováve svedsku jsou zakazany ovcaci?????jako nechapu dnesnim dnes uz vubec nic!

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 06:14
- Nahlásit

Fstávat a makat holoto líná!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 06:32
- Nahlásit

Nesnáším vstávání na besedy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:04
- Nahlásit

Fstávat a makat lemury lemuřácké. Impact nemusí gdyž už je vstanutá

Vlčáčková
Ty bláho, to je bi-blue šelmyje . Takových je pět a půl. Ale stojí jí uši, čili nechovná. Pokud je teda vůbec s tím slavným cárem papíru. Brala bych ji hned, ale teď fakt nemůžu, mám co dělat, abych vychovala štěňata a Megera mi zdárně rozkládá smečku Essi to tak půjde dál tak budu za chvíli hledat nový domov pro pětiletou borderku Tu šeltku ber hned, si přece vždycky chtěla . Můžeš, plís, zjistit essi je tetovaná? Když tak dohledám chovatele.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:26
- Nahlásit

Biluška
OK

impact
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:26
- Nahlásit

Biluška
No však neboj. Beru bojovou nudli Mordora a jeho statečnou přicmrndu Mrcinku. Ta ještě na besedě nebyla. Tak třá se konečně Pséček dočká těch zápasů. To dnes bude MŠ vs. M&M. Krosnu na ručičky mám.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:34
- Nahlásit

Alexa
Že moc děkují, hostina to byla luxusní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:36
- Nahlásit

impact
Krosnu na ručičky mám.
Ber aj nožičky, na těch bývá víc masíčka

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:40
- Nahlásit

ahoj, bude heský den, tak si ho užijte

malinka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:41
- Nahlásit

Brý ráno,
dneska bude fajn den,mám rýmišku, tak nebudu nic dělat.
Jen nevim gdo ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:48
- Nahlásit

dobré ráno všem tady,tak dasty snědl svojí dávku večeře a ted jsme byli s novinama a už je to trochu lepší,už ví kde je levá noha a co je to zůstan a sedni...
bajša
taky díkys )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:17
- Nahlásit

Frizánek je opravdu hluponěk. Chvíli jsem se snažila aby pochopil, že pamlsek/balónek je na kuželu, ale NE, NE, NE. Stojí, čumí na kužel, vrtí ocasem, balonek si nevezme a raději si uteče skočit na zeď. O pamlsek naprostý nezájem. Připnu aby neutekl na zeď-stojí, čumí, strkám mu držku k balonku, nechápe, čumí. Bucka po třech pokusech vybíhala do všech stran přes půl pole

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:36
- Nahlásit

Dobré ránko....

tak slavnostně hlásím, že pracuju. Konečně. Nemám vůbec čas, teď jsem dlouho přemejšlela, jak se mám vlastně přihlásit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:41
- Nahlásit

Psíček

no nazdár pane ...

no dyť to píšu, že nemám čas.
Mám se skvěle jako vždy. Na obloze ažuro, ptáci řvou, jak na jaře..... paráda

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:41
- Nahlásit

Pumpa
Zdar. Gratuluju! Včera jsem mluvila s Medvědem a nic neřek. Už má Mišák pro mě projetého toho Stiftera?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:46
- Nahlásit

Dobré ráno všem přeji

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:56
- Nahlásit

Vlčáčková

no jo... Oni si nějak nemůžou zvyknout, že jsem zaneprázdněná. Jo hele to já nevim, to musíš na Míšu, je teď děsně v jednom kouři, jelikož jako jedinej nemá žádnou fakultku v kraji, krom Budějc, který od nich zboží neberou, takže vedení nějak nemůže pochopit, že aby zvládnul co musí a ještě něco na vrch musí denně ujet 500 kiláků.. teď bude dělat i vet. kliniky a tak

Psíček

určitě přindu, snat budu mít taky ňáký volno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:07 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Pumpa
A nechce se rozšířit do Brna?
Mám z jedné kliniky v Brně veterináře jako ošetřujícího všech mých psů. Mohla bych se ho zeptat, za týden tam půjdu s mojí Bekýýý.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:12
- Nahlásit

ahoj všem, psiskám jsem rozhodila syrový ryby.
Vlčáčková
Biluška
moc krásná je ta šeltka modrá

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

Dobré ráno krásné ráno
takovýto podzim by se mi moc líbil, pak by mohl plynule přejít ve stejnou zimu, a posléze v teplejší jaro
kejtlin
psiskám jsem rozhodila syrový ryby.
ty budou vonět

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:18
- Nahlásit

kejtlin
Že jo. Asi se tam o víkendu nebo příští týden stavím se na ní podívat. Tedy pokud mi okna dovolí jet do Ústí.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:20
- Nahlásit

Vlčáčková

chtěl by, ale tam nemůže. Jeho kraj je Vysočina, jihočechy a posléze západní čechy. Plánovala se Vídeň, jelikož má špráchdiplom, ale to je ve hvjezdách. To víš, to by byly jiný vobraty. Ale teď konečně vymysleli nco konstruktivního. zvýší jim základ a sníží procenta. To snad bude lepčejší...,.

kejtlin

Kláreček lybičky nepapat. Koupila sem mu pangase, oproti standartu vylovil všechny hrášky a přílohu a pangase vyházel kolem, jenom špičákama se ho dotýkal, aby nesmrděl.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:23
- Nahlásit

Pumpa
Hm. Můžu se zeptat veterináře, páč jeho kolegové studovali po Evropě, jestli tam někoho neznají. Ale co vím, tak byli v Austrálii a Německu. Takže to asi nepomůžu. Do SR by nechtěl?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:38
- Nahlásit

Nedrásat makat Gdo se nudí může přijít makat sem

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:45
- Nahlásit

ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj vseeeeeeeeeeeeeem

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:04
- Nahlásit

Bré jitro, už taky v háku, dnes trošku se zpožděním, zkoušela sem mařenu učit DRŽ pomocí klikru, myslim, že sem to tak pokazila, že sem jí naučila, aby rozhodně nic nedržela v hubě. Už mi podala klacek ze země, vezme ho do huby (halelujáááá), ale hned vyflusne. Nakonec sem musela vedle ní BJĚŽET!!! a to to držela, tak sem běžela a chválila, jak sme se zpomalili či zastavili, zase pustila. No, sme kousek zase posunutý, ale pořád je to nějak špatně )) To mě tedy zdržlo na cestě do práce o půl hodiny )
Jak se máte? Zdravíme Pumpu, neboť je duch.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:07
- Nahlásit

čus pypyny,proč popíšete za večer 8 stran to mi vysvětlete!!!
máte štěstí,že je hásky tak můžu táhnout k rybníčku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
táhni buřtiku )))

<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání