| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:31
- Nahlásit
malinka
Ahoj. Mám vytištěno, ale dělám věci pro právničku a na tohle se podívám buď ráno nebo po půlnoci.
Moudřejší ale asi nebudu, to už celkem vzato můžu říct už teď.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:51
- Nahlásit
Heleďte, Vy s těma šelmyjema, na co mě Natálka upozornila:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_03.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 00:53
- Nahlásit
Vlčáčkováve svedsku jsou zakazany ovcaci?????jako nechapu dnesnim dnes uz vubec nic!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 06:14
- Nahlásit
Fstávat a makat holoto líná!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 06:32
- Nahlásit
Nesnáším vstávání na besedy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:04
- Nahlásit
Fstávat a makat lemury lemuřácké. Impact nemusí gdyž už je vstanutá
Vlčáčková
Ty bláho, to je bi-blue šelmyje . Takových je pět a půl. Ale stojí jí uši, čili nechovná. Pokud je teda vůbec s tím slavným cárem papíru. Brala bych ji hned, ale teď fakt nemůžu, mám co dělat, abych vychovala štěňata a Megera mi zdárně rozkládá smečku Essi to tak půjde dál tak budu za chvíli hledat nový domov pro pětiletou borderku Tu šeltku ber hned, si přece vždycky chtěla . Můžeš, plís, zjistit essi je tetovaná? Když tak dohledám chovatele.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:26
- Nahlásit
Biluška
OK
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:26
- Nahlásit
Biluška
No však neboj. Beru bojovou nudli Mordora a jeho statečnou přicmrndu Mrcinku. Ta ještě na besedě nebyla. Tak třá se konečně Pséček dočká těch zápasů. To dnes bude MŠ vs. M&M. Krosnu na ručičky mám.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:34
- Nahlásit
Alexa
Že moc děkují, hostina to byla luxusní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:36
- Nahlásit
impact
Krosnu na ručičky mám.
Ber aj nožičky, na těch bývá víc masíčka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:40
- Nahlásit
ahoj, bude heský den, tak si ho užijte
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:41
- Nahlásit
Brý ráno,
dneska bude fajn den,mám rýmišku, tak nebudu nic dělat.
Jen nevim gdo ?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:48
- Nahlásit
dobré ráno všem tady,tak dasty snědl svojí dávku večeře a ted jsme byli s novinama a už je to trochu lepší,už ví kde je levá noha a co je to zůstan a sedni...
bajša
taky díkys )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:17
- Nahlásit
Frizánek je opravdu hluponěk. Chvíli jsem se snažila aby pochopil, že pamlsek/balónek je na kuželu, ale NE, NE, NE. Stojí, čumí na kužel, vrtí ocasem, balonek si nevezme a raději si uteče skočit na zeď. O pamlsek naprostý nezájem. Připnu aby neutekl na zeď-stojí, čumí, strkám mu držku k balonku, nechápe, čumí. Bucka po třech pokusech vybíhala do všech stran přes půl pole
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:36
- Nahlásit
Dobré ránko....
tak slavnostně hlásím, že pracuju. Konečně. Nemám vůbec čas, teď jsem dlouho přemejšlela, jak se mám vlastně přihlásit
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
Psíček
no nazdár pane ...
no dyť to píšu, že nemám čas.
Mám se skvěle jako vždy. Na obloze ažuro, ptáci řvou, jak na jaře..... paráda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
Pumpa
Zdar. Gratuluju! Včera jsem mluvila s Medvědem a nic neřek. Už má Mišák pro mě projetého toho Stiftera?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:46
- Nahlásit
Dobré ráno všem přeji
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:56
- Nahlásit
Vlčáčková
no jo... Oni si nějak nemůžou zvyknout, že jsem zaneprázdněná. Jo hele to já nevim, to musíš na Míšu, je teď děsně v jednom kouři, jelikož jako jedinej nemá žádnou fakultku v kraji, krom Budějc, který od nich zboží neberou, takže vedení nějak nemůže pochopit, že aby zvládnul co musí a ještě něco na vrch musí denně ujet 500 kiláků.. teď bude dělat i vet. kliniky a tak
Psíček
určitě přindu, snat budu mít taky ňáký volno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:07 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Pumpa
A nechce se rozšířit do Brna?
Mám z jedné kliniky v Brně veterináře jako ošetřujícího všech mých psů. Mohla bych se ho zeptat, za týden tam půjdu s mojí Bekýýý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:12
- Nahlásit
ahoj všem, psiskám jsem rozhodila syrový ryby.
Vlčáčková
Biluška
moc krásná je ta šeltka modrá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:15
- Nahlásit
Dobré ráno krásné ráno
takovýto podzim by se mi moc líbil, pak by mohl plynule přejít ve stejnou zimu, a posléze v teplejší jaro
kejtlin
psiskám jsem rozhodila syrový ryby.
ty budou vonět
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:18
- Nahlásit
kejtlin
Že jo. Asi se tam o víkendu nebo příští týden stavím se na ní podívat. Tedy pokud mi okna dovolí jet do Ústí.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:20
- Nahlásit
Vlčáčková
chtěl by, ale tam nemůže. Jeho kraj je Vysočina, jihočechy a posléze západní čechy. Plánovala se Vídeň, jelikož má špráchdiplom, ale to je ve hvjezdách. To víš, to by byly jiný vobraty. Ale teď konečně vymysleli nco konstruktivního. zvýší jim základ a sníží procenta. To snad bude lepčejší...,.
kejtlin
Kláreček lybičky nepapat. Koupila sem mu pangase, oproti standartu vylovil všechny hrášky a přílohu a pangase vyházel kolem, jenom špičákama se ho dotýkal, aby nesmrděl.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:23
- Nahlásit
Pumpa
Hm. Můžu se zeptat veterináře, páč jeho kolegové studovali po Evropě, jestli tam někoho neznají. Ale co vím, tak byli v Austrálii a Německu. Takže to asi nepomůžu. Do SR by nechtěl?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:38
- Nahlásit
Nedrásat makat Gdo se nudí může přijít makat sem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:45
- Nahlásit
ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj vseeeeeeeeeeeeeem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:04
- Nahlásit
Bré jitro, už taky v háku, dnes trošku se zpožděním, zkoušela sem mařenu učit DRŽ pomocí klikru, myslim, že sem to tak pokazila, že sem jí naučila, aby rozhodně nic nedržela v hubě. Už mi podala klacek ze země, vezme ho do huby (halelujáááá), ale hned vyflusne. Nakonec sem musela vedle ní BJĚŽET!!! a to to držela, tak sem běžela a chválila, jak sme se zpomalili či zastavili, zase pustila. No, sme kousek zase posunutý, ale pořád je to nějak špatně )) To mě tedy zdržlo na cestě do práce o půl hodiny )
Jak se máte? Zdravíme Pumpu, neboť je duch.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:07
- Nahlásit
čus pypyny,proč popíšete za večer 8 stran to mi vysvětlete!!!
máte štěstí,že je hásky tak můžu táhnout k rybníčku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:08
- Nahlásit
davidkova renata
táhni buřtiku )))
|