Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 17:14
- Nahlásit

Hej, ste fšicí nemocný??? Gdyš mám víc času, tak nepíšete.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 17:51
- Nahlásit

malinka
sem byla na třídních schůzkách. Zetúčka nám přečetla štyrycet stran školního řádu, abysme věděli co fšechno nesmí pézetka dělat. Se z toho kulturního zážitku nějak nemůžu vzpamatovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 17:55
- Nahlásit

malinka
Jestli jsi tady - tak mám dotaz i na mailu, píšu i sem:
Tvůj manžel asi rozumí těm profilům, ne? Nezná profil VEKA? Ví, jak je na tom kvalitativně v porovnání s Deceuninckem?
Děkuji.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

Já se kaji opakuji kaji-Jedu na kolečkových bruslích po hlavní cikloztezce a zvedlejší z křoví mi tam vpálila užovka sem jí přejela vocásek sice nepištěla ale mám trauma co když to nerozchodí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:07
- Nahlásit

danajasa
zvedlejší z křoví mi tam vpálila užovka
Ti nedala přednost jo? Bože, co je v té škole učí No tak zkus zavolat užovčí linku bezpečí, ale nevim no...Možná utekla,páč se bála, že dostane pokutu za to nedání přednosti v jízdě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:09
- Nahlásit

danajasapani,tak tohle mi nedelejte,jsem si cinkla do trioly???
Bayshapani,neni nac mi gratulovat k bagru,nevim,co bych s nim v panelaku delala,leda,ze bych ho postavila do obyvaku a udelala z neho puzzle,rano ho na sroubecky upa rozebrala a do vecera slozila?????
jinak jsem opet v praci a cekam na majitele,rikal,ze tu bude o pul seste,pak verte chlapum,cas mu asi nic nerika????

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:11
- Nahlásit

BiluškaJenže vona je chráněná aby na mě neposlala bratry by se pomstili-Horor o dvanácti dílech-nasrané užovky ůtočí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

danajasa
co když to nerozchodí?

Technicky vzato by s tím mohla mít drobínek problém

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:15
- Nahlásit

danajasa
Lucie Kratochvílová
sice nepištěla ale mám trauma co když to nerozchodí?
Technicky vzato by s tím mohla mít drobínek problém
ženy, jste velmi moc blbééééé )))))))))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:20
- Nahlásit

GerdaAle výborně se s tím žijeJá sem dnes potkala slečnu na vozejku a měla asistenční boseronici tak jsem se nani vrhla a vydyndyla si tel.páč boseronice šlapala jak hodky tak třá mi prozradí to zaklínadlo slečna byla děsně fajn ač se mě na záčtku asi lekla(jako pes u vozejku na postroji a já kráva se zeptám-to je váš boseron?)pak sem nešetřila chválou a gut.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

danajasa
aby na mě neposlala bratry by se pomstili
Bratrů bych se ani tak nebála...ale užofčí policije, užovčí soud, vazba, třetí nápravně výchovná skupina za těžké ublížení na zdraví.... budeš mít společnou celu s užofkama-zabijákama a mafijánama...ve sprše se budeš bát ohnout pro mýdlo (víš kam fšude ti může taková užofka vlízt? ). Si myslím, že máš dost velký problém Zkus si najít dobrýho advokáta, třá tě z toho dokáže vysekat Essi ne tak tam pošlem Novu a natočí o tobě film jako o Kájínkovi

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:23
- Nahlásit

danajasa
sem jí přejela vocásek sice nepištěla ale mám trauma co když to nerozchodí?

a nemaj voni odendavací vocásek?????
se zeptám-to je váš boseron
a byl její????

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:23
- Nahlásit

BiluškaJežíš tak a ted mám o jednu noční můru víc.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:25
- Nahlásit

Alexaa byl její????Byla její a cvičí sama,takže smekám baretku

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:29
- Nahlásit

danajasa
jéé to je hezký, že to dělaj aji poseroni sorboni! Pakůň ať bere hodiny sám, bestak je to pro jeho dobro.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:51
- Nahlásit

Jedu dom z práce a než dojedu a dojdu, bude tma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 18:56
- Nahlásit

sem ze cvičáku zpátky, sem myslela, že tam budu mít klid na výcvika gustaf sekal trávu a sjela se tam půlka cvičáku
Biluška
co je prosím zetúčka?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

to jsem mela dnes skvely den,kdyby me nenas.ala jedna krafka atak upa ruzovy!dve hodky jsem stravila s aminem venku,udelala jsem mu rovnou stopu,sto metru dlouhou a sel jak pribity s cumakem u zeme,to bylo radosti,no halvne,pac je pro me stopa nezazivna a delam ji kvuli zkouskam,dnes amin fakt bodoval,delal mi jednu radost za druhou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:42
- Nahlásit

nemethova5
já mám stopy ráda, vždycky jsem měla větší radost, když mi pes vypracoval dobře stopu, než když mi dobře zakousal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:48
- Nahlásit

čus paka co je novýho???
proč danajasa amputuje užofkám vocásky??
kejtlin
já mám stopy ráda
já je nenávidim,úpa pokaždý se ztratim a navíc mi kreténi serou na lomech

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
dyby se mi něgdo chtěl vysrat na lom, tak by mě taky nasral
já se ztrácela zezačátku, ted´ už nemám problém.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:52
- Nahlásit

kejtlinjako hajan vyhraval kdejaky stoparsky zavody,hlavne v zvv1,kdy nas tam bylo i tricet,jako ho to desne dedka bavi,ale me uz vubec ne,bo tim je zabitej celej den,kdyz cekas jak trotl,nez ta stopa vychladne atd.nebavi me to vubec,jak renatu,to radsi budu mit dobreho obranare,nez stopare,je to nejtessi dysciplina a nejblbejsi pro me.
davidkova renatami to taky neba,sice mi tam nikdo nesere,dnes tam sla pani s krasnym velkym kniracem,tak jsem ji poprosila,jestli ho nemuze pustit az za lampou,ze mam na stope micek a pani rekla samozrejme,s nekteryma lidma se clovek domluvi a je to v klidu a nekterym bych nejradsi rozmlatila hubu kdyby to slo!dnes to byl sam extrem,hlavne ta p.ca,co se pustila do me skrz amina,je to vedle v tematu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

kejtlin
co je prosím zetúčka?
Zkur...ná učitelka (taková ta Učitelka s velkým U)

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

nemethova5
pani, myslete na to, jak to dneska Aminovi slo a pustte z hlavy hloupy lidi, tech je takova spousta, ze byste se mohla rozcilovat od rana do vecera. Nestoji to za to si kazit naladu a zdravi.
Budte rada, ze mate takovou heskou vopustenou praci, sedic pod hvezdickama na bagru si od lidi aspon odpocinete, pejska si muzete vzit s sebou, tak co vam chybi

ja mam stopy rada, protoze je ma rad muj pes, samotnou by me to teda nebavilo jednou sme nasli na stope mrtvyho kralika a jednou na louku, kde jsem mela naslapnuto, vypustili ovecky, byvala bych tam asi stejnak vlezla, ale stadecko hlidali dva velci nepratelsti psi, tak jsme sli radsi pryc

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:18
- Nahlásit

Biluška
Zkur...ná učitelka

vlastne je to analogyje pezetka, no, trochu horsi....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:19
- Nahlásit

nemethova5
čauky paní,v pátek máme zkoušku na obleček s dastym
jinak pro bajšu
dík za supr vychajdu,za dokonalého psa )

bajša je dokonalej pejsek co furt si chce hrát a umí poslouchat a ani nebyla unavená

jinak dasty už padl a snaží se spát a ani moc nechce elis ))

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

Biluškaco je prosím zetúčka?
Zkur...ná učitelka...To eště ujde já nemohla kámošce vysvětlit,že pan Stašek se nejmenuje Stašek anobrž jes to přezdífka-stará šedivá kuwa a jmenuje se Ho...lín

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:27
- Nahlásit

leyendacau pani!no prave,ze dedka to hrozne bavci,a amina to zacalo taky desne bavit,hele,co si z toho delate,jak jsem sla s hajou naZPU2,tak jsem tam mela cizi stopu,slapal mi ji osobne rozhodci,no a co myslite,ze mi vyskocilo na stope????veverka,davidkoj by se z toho asi zinfarktila,krava veverka,si myslela,ze neco je na stope dobreho,ale dobry,udelali jsme to bez problemu,akorat hajan blbe cumel,co mu tam leze do stopy,ale sel dal,to je stary profik,jo lidi me pekne serou!hlavne ty,co neumi ani vychovat sveho cokla,aniz by neomezoval a nerusil druhy,jo amin je moc sikovny!bude stat za to,jeste z neho neco bude,esli ho mochy neposero!jo na bagru bylo fajn a ti neradi ho odvezli do ostravy na nakou generalni prohlidku,tak nic,jako je to kolos,mohla jsem si ho aspon vyfotit s hajanem,este frt cekam na majitele,este nedojel a to se dusoval,ze tu bude o pul seste,no jo samecci,no.ale jsem nadsena,bo jsem sla na to vrakoviste a vsechny objekty tu patri jednomu cloveku,je jako pronajimatel,no aon se me pta,vy hlidate u pana motycky,a ja ze jo proc??tak chtel ohlidat starou barabiznu,ma tam matros,ja tam stejne chodim na obchuzky,za to mi slibil,ze jak prijedu,ze mi nachysta tech pasu do auta kolik unesu,dnes jsem mela fakt dobry den.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

brezen2008pani to je prima,poslete mi pak fotku,at vidim jak to vypada,dikessss.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:31 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

brezen2008
zdaréc, no jak si říkala, ta potvůrka se v metru prospala a pak v busu začala zase řádit prošla proti své vůli sprchou, zbodla velkou večeři, vynutila si eště jeden kuřecí krk s žebrama, že prej to byl velkej vejlet, a fčil tu chrní vedle mě a ani nežebrá polífku toš díky moc za stromofku s průvodcem

fšici
totiš abyste byli uniformováni, byly sme s dárkem, sindy a dastym ve stromofce a bajša si to mooooc užila, zakousla asi milijón štěňat, sežrala kilo koňských koblížků (a já si furt lámu hlavu, čím mám pamlskovat), spadla do rybníka, spadla do výkopu, aportovala klacek z vody, pozorovala straky, jo a taky uš jezdí sama na eskalátorech a baví ju to!
a myšlenka dne od kolemjdoucí pejskařky: Beníku, tam nečůrej, to je památný strom!

<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání