| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že bychom to toho hrvacka dojely?
Do CHorvatska trefim, jsem tam byla už mockrát Ále te´d vážně, mám novější navigaci než ty a navíc, když jede víc lidí v autě, tak jeden řídí a druhej čte mapu a naviguje. A kromě toho pojedeme za Waldojc family
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
Gerda
fakt mi přišlo, že jdem celou cestu normálně podle mapy
No to jsme šly, jen fakt netušim, kde se to zvrtlo a my se ocitly zcela mimo mapu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 13:57
- Nahlásit
Baico
Na mě Zbyněk ječel na SLovensku. jela jsem po dálnicích, co ještě neznal. Jsem mu říkala blbcovi ať radši mlčí a učí se
kretén! My zuzanu trápíme, řikáme - počkej ty mrcho, uvidíš, jaký to je furt přepočítávat - a jezdíme tak, aby byla zmatená a musela furt přepočítávát. Pak jí vypnem repráky a je nahraná!
Mucholabka
veltrusy sme si možná nejdřív spletly s velvarama...nevim, už nevim.
zuzanarosakova
mám nonstop dálkový zapnutý!
Já je jednou zapla omylem, ani sem to nevěděla, jen mi přišlo, že hezky vidim na cestu a jelo se mi dobře, různě mě auta v protisměru problikávaly, ale já myslela, že to jsou ňáký známí, jen my bylo divný, že mě poznali v tý tmě, tak sem měla radost, kolik mám kamarádů, co mě poznají, než na mě upozornil spolujezdec, že to nejsou kamarádi, že mám jen dálkový. Naopak jednou sem je zase zapnout chtěla, ale jak sem břinkla o tu tyčku, kterou se to zapíná, vypla sem si úplně všechny světla a v serpetínách před Žlebama sem jela úplně potmě. Potřetí už se mi nechce dálkový rači vůbec pokoušet.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:00
- Nahlásit
Gerda
veltrusy sme si možná nejdřív spletly s velvarama
To je obvyklý mobil. Nejhorší na tom je, že Velvary jsou asi 10 km od Veltrus .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:02
- Nahlásit
Gerda
Já je jednou zapla omylem, ani sem to nevěděla, jen mi přišlo, že hezky vidim na cestu a jelo se mi dobře, různě mě auta v protisměru problikávaly, ale já myslela, že to jsou ňáký známí, jen my bylo divný, že mě poznali v tý tmě, tak sem měla radost, kolik mám kamarádů, co mě poznají, než na mě upozornil spolujezdec, že to nejsou kamarádi, že mám jen dálkový. Naopak jednou sem je zase zapnout chtěla, ale jak sem břinkla o tu tyčku, kterou se to zapíná, vypla sem si úplně všechny světla a v serpetínách před Žlebama sem jela úplně potmě. Potřetí už se mi nechce dálkový rači vůbec pokoušet.
jasně...a kolik jsi zaplatila, aby ti dali řidičák? já dva litry a stejně mi to dali až na podruhý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:07 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baico
Nejhorší na tom je, že Velvary jsou asi 10 km od Veltrus
no právě, my sme se zřejmě motaly někde mezi nima a najely těch padesát kiláků navíc..
zuzanarosakova
a kolik jsi zaplatila, aby ti dali řidičák? já dva litry a stejně mi to dali až na podruhý
řekli si o patnácet a flašku, mám to napotřetí, 2x sem přejela stopku...rozhodně sem mu celou cestu řikala, že nechci hlavně odbočoval vlevo a už vůbec ne přes tramvajový koleje - dělala sem v Hostivaři - byl sviňák a první mi dal vlevo přes koleje!!!!!!!!!!
Pak sem 10 let radši neřídila a začala až teď, před asi třema rokama. Je to určitě lepší, ale dobrej řidič nejsem, to ne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:10 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
no právě, my sme se zřejmě motaly někde mezi nima a najely těch padesát kiláků navíc..
No ono se tam dá jezdit pěkně v kruhu Já z Bučiny na cvičák jezdim přes Velvary i Veltrusy Mě se to naštěstí nemotá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám nonstop dálkový zapnutý!
kámoš co jezdil s kamionem se bavil tím že zapl dálkáče a vůbec všechny světla na kamionu, říkal že ten co svítil dálkovýma to pak už nikdy neudělá, bo to je jak kdyby řidiče někdo prosvítil rentgenem :-D že se to prý těžko rozchodí když někoho takhle naskrz prosvítí těma lampama.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:13
- Nahlásit
Mucholabka
že se to prý těžko rozchodí když někoho takhle naskrz prosvítí těma lampama
No tak já bych to určitě nerozchodila
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:16
- Nahlásit
Mucholabka
na dálnici nikdy v noci nejezdim a když už náhodou musim, tak dálkovejma nesvítim, protože tam je celkem vidět dobře. Ale na klikatejch cestách musim, bo bych prostě neviděla kam ta cesta vede, nebo bych to viděla moc pozdě. Jinak mám ztmavovací skla i zrcátka, takže ňáký problikávání na mě neplatí
Gerda
já taky 10 let neřídila a začla jsem jen díky tomu, že jsem si pořídila automat. Od té doby mám auta jedině v automatu. Vůbec už nevim, co bych dělala s tou pákou a s tou třetí šlapkou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:17
- Nahlásit
hele, pullingovací finťa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě nedělá problém řazení, to mi neva, už se umim rozjet i do kopce, ale ta orientace je moc špatná, jak sem přeučenej levák, orientuju se fakt děsně blbě. Ale co, jezdíme? Bez nehot? Zatim jo, tak co
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:20
- Nahlásit
sme doma, nikoho jsme nepotkali, přišla jsem včas řešíte oryjentaci,f tom sem machr!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
šiš a proč tě přeučovali? To se snad dělalo za France Józefa naposled ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
myslim, že sem se nějak přeučila sama, hodně věcí dělám pravou, hodně levou, tak nějak používám na různý činnostě různý ruce a pak se mi děsně pletou strany pravá a levá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:35
- Nahlásit
Gerda
to mám úpa stejně, ale strany se mi nepletou, bo dyš sem byla malá, tak mi vypad vepředu první zup a já sem si zapamatovala, že tu ďouru mám vpravo a tak sem se to zcela naučila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:35
- Nahlásit
Mucholabka
kámoš co jezdil s kamionem se bavil tím že zapl dálkáče a vůbec všechny světla na kamionu, říkal že ten co svítil dálkovýma to pak už nikdy neudělá, bo to je jak kdyby řidiče někdo prosvítil rentgenem :-D že se to prý těžko rozchodí když někoho takhle naskrz prosvítí těma lampama.
Mě to jednou jeden hajzl udělal taky. For byl v tom, že já dálkový neměla. Viděla jsem světla za horizontem, slušně jsem stlumila svoje a ten šmejd normálně přejel přes horizont a suverénně si furt svítil úplně vším co na tom autě měl Jsem v tu ránu dupla na brzdy, páč jsem neviděla vůbec nic a blikala jsem na něho jak vzteklá,aby si to laskavje stlumil No po pár desítkách metrů (to už mě skoro míjel) mu to došlo, ale já jela domů krokem páč jsem furt před očima měla červený mžitky Nenávidím tyhlety suveréní kamijoňáky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:39
- Nahlásit
Biluška
takhle jsem si zrušila auto. Jedu, proti mě svítící kamion, jak jsem malá, tak mi samozřejmě svítil přímo do očí a v tu chvíli vběhla na silnici trojice srnek. (((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:41
- Nahlásit
Baysha
strany se mi nepletou, bo dyš sem byla malá, tak mi vypad vepředu první zup a já sem si zapamatovala, že tu ďouru mám vpravo a tak sem se to zcela naučila
já zas měla pihu na levym malíčku a k tomu sem se učila, že je to pravá ruka. Ale třá východ už sem podle ní nepoznala, až za dlouho. Bestak neumim najít sever....Tak myslíš, že sme nějak přeučený, nebo nejsme přeučený, jen divně používající končetiny?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:48
- Nahlásit
Gerda
já jsem obojetník, mamka říkala, že když sem měla jít do školy, tak testovala, esi sem pravák nebo levák, tím že mně podávala věci a sledovala kterou rukou po nich šáhnu, a bylo to půl napůl píšu teda pravou, ale většinu ostatních věcí dělám prakticky stejně šikovně oběma rukama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:50
- Nahlásit
Baysha
ty vado, tak to asi máme fakt hodně stejný...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:52
- Nahlásit
Gerda
to je znak genyjality určitě, by nám měli zvýšit plat
mizím na prochásku, toš zatim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:52
- Nahlásit
Baysha
Gerda
Tak myslíš, že sme nějak přeučený, nebo nejsme přeučený, jen divně používající končetiny?
Hala já jsem kvůlivá tomu jestli jsem levák nebo právák byla před začátkem školní docházky v psychologický poradně. Mám glejt na to, že jsem levák, ale levou rukou v podstatě jen píšu,i když na tabuli jsme zásadně psala pravou. Jsme asik prostě jen divná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 14:58
- Nahlásit
Baico
Tak to má Bajša pravdu, sme genyjální, takže žumpa je plná modelek a genyjusů...to sou zvraty v životě....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 15:03
- Nahlásit
Gerda
já nejsem ani genyjální ani modelka tak co tu vlastně dělám?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 15:04
- Nahlásit
Gerda
sme genyjální
A na to jsi přišla až teď?
No nic, valim na vlak a dom. Pak jedeme na cvičák. Musim Fandu zaměstnat, aby neměl potřebu stěhovat garáž.
TAk čusek!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 15:08
- Nahlásit
Kde se to prodává? Já to CHCIIIIIII
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 15:09
- Nahlásit