Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 23:19
- Nahlásit

Taky jdu, je tu mrtvo. Jdu zalehnout s mešákama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:24
- Nahlásit

Tak sem furt eště v práci, ste tu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:28
- Nahlásit

Gerdaja tu jsem a tuze jsem se nasmala,takovou prepadovku jsem necekala,jako hajan je fakt kabrnak,malem sezral majitele firmy i s jednatelem,mysleli si filutove,ze asi chrapu nebo co a ja zatim sedela na bagru a pod bagrem hajan,nekdo chodil kolem plechove brany!vubec je nebylo slyset,no sranda,sranda byla,ze jsem hajana stacila chnapnout za kozich,jak jsem z toho bagru slizala a tak jsem se silene smala tem dvoum proc lezou psoj primo do chrtanu,pry ze by ho nechteli potkat nekde samotnyho,jak on se dedek jeste umi rozparadit,doufam,ze jsem tem dvema aspon udelala infarktove stavy,uz jsem se tak dlouho nenasmala,mi to tak zvedlo naladu!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:30
- Nahlásit

nemethova5
to lezou schválně do objektu bez ohlášení? )) Takže kdyby je Hajan zajal, ještě bys z toho měla průšvih?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:35
- Nahlásit

Gerdane nemela,sef rekl,ze to je jeho vina,jen chteli zjistit kdo tu je a hlavne,jestli nechrape.a objekt je spatne zajisteny,na jedne strane neni plot,proto je haja vetsinou na dlouhem voditku,aby nekoho tra nesejmul,ale je fakt,ze jsem ho jen tak,tak drapla dedka divokyho,bo na tom obrovskym bagru mam rozhled a super se tam sedi a jak je krasne,tak tam sedim i s notasem a hajan je vetsinou prikurtovany k bagru,neboj,ten by neodtahl i kdyby chtel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:39
- Nahlásit

nemethova5
Holka, to si neumim představit, že bych dělala takhle v noci, a ještě sama ve tmě. Je teprv půl jedný a mě už se chce docela fest spát. Sem tu teda od rána, to jo, ale zase nic fyzicky náročnýho nevykonávám, jen se přesvědčujem s kolegama, že něco dělat budem a něco až potom a navzájem si vyvoláváme stres, že to všechno stejně nestihnem. Většinou to teda stihnem, alednes sme nestihli, proto tu smrdíme jako blázni. Ty si tam až do rána?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:53
- Nahlásit

Gerdajj,do rana do pul seste,pred pul prijedou chlapy,ja jim reknu co a jak,co noveho atd.a jedu domu,mi tma nevadi,to je muj,pritel,bo me neni videt a ja vidim vsechno,tak ja tu mam klid,nikdo tu neni a nikdo me neotravuje,jsem upa stastny clovek,mi se spat nechce vubec,to prijde az rano jak budu v posteli,kdybych delala ranni tak se asi pose.u,protoze tu ranni,nebo denni nenavidim,nejsem zvykla,no.prosim te a co tam tak stresujete?neco nestihate?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 00:56
- Nahlásit

nemethova5
tak to už seš navyklej noční pták - naspíš toho přes den tolik, co bys normálně naspala v noci?
My furt jenom stresujeme, honíme termíny, sme tu všichni zmatený a furt pobíháme, kdybychom byli jipka, už máme všechny pacoše mrtvý ))))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 01:00
- Nahlásit

Gerdajj,nocni ptak,pres den moc nespim,tak ctyri hodk a to uz musi teda byt,od te doby,co jsem zacala hlidat,jsem zacala rapidne pribyrat na vaze,muj doktor mi rekl,at zmenim pracovni dobu bude,jenze ja nic menit nechci,mam to cele pretocene,pres den malo spim,vecer bdim a sem-tam neco sezeru,vetsinou jogurty.dobry prirovnani a to takhle jak honite terminy stresujete furt?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 01:12
- Nahlásit

nemethova5
jo to už sem taky někde slyšela, že lidijové, co se jim takhle přetočil denní rytmus, mají potíž s přibíráním. No ty vado, kdybych začala dělat v noci, už neprojdu ani futrama, by mě museli z kanclu vybourat )) Termíny honíme furt, někdy mnohem úspěšněji ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 01:16
- Nahlásit

Gerdatakze stresujes a stresujes,tak to jsi potom jako lunt,no jo,no ale kvuli tomu si nezmenim praci,ktera me bavi,jak rikam,mela jsem jit ted nekdy k doktorovy kvuli nakymrozborum stitne zlazy,ale beztak se bez toho vysetreni obejdu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 01:25
- Nahlásit

nemethova5
naopak, jak mám stres, jenom žeru a žeru a žeru, dneska sem sežrala tři pytliky bombonů, dvě tabulky čokolády a eště navrch sladký ňáký pečivo. Na štítnou žlázu sis možná dojít mohla....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 01:30
- Nahlásit

Gerdaale,nakou stitnou zlazu prdim,ten muj doktor rad na me provadi pokusy,hlavne s praskama na hubnuti,dal mi zadara na mesic kuru,jo zhubla jsem,ale pak pribrala zase nanovo,no stitnou zlazu ma moje matka,bere na to nejaky jedy,no ja kdyz mam stres tak taky zeru a je jedno,jestli to je sladky,maso,nebo pikantni,proste sezeru na co prijdu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 06:35
- Nahlásit

fstávat a makat. Stejně jako Nemetová sežeru na co přijdu a vůbec kvůli tomu nemusím dělat noční

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 06:35
- Nahlásit

Dobré jitro denním i nočním ptákům.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 06:47
- Nahlásit

Dobre rano a hezky baboletni den

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:03
- Nahlásit

Paní Darincenomenuan přeju fšechno nejlepší k opravdickému svátku

Tu máš chlapa - buď ho ober o milijouny, nebo na něm můžeš trénovat tu chameleoterapyji

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:05
- Nahlásit

nemethova5
ty vole paní sedět v noci na bagru s noťasem je fakt drsné, bych umřela strachy i s 10 psama nebo usnula a zhučela dolů!

A jinak fstávat a makat!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:14
- Nahlásit

už jsem vstala, ale makat se mi nechce. První kafe mne neprobralo, zkusím další

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:19
- Nahlásit

gabifi
První kafe mne neprobralo, zkusím další
kafe ráno nepiju, na probrání mi stačí venčení

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:28
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak FAru měl včera den. Včera přijdu z práce a na dvoře byla vystěhovaná půlka garáže, co v ní psi mají pelechy. Obávám se, že až Fanda vyroste, tak dokáže vystěhovat i to auto. Dokonce si hajzlík z poličky podal moji krásně smotanou stopovačku a rozmotal ji a nátáhnul na celou délku . Naštěstí ji nerozkousal.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:42
- Nahlásit

Ble, mě se chce spát jako prase. Nechápu, proč musí jezdit vetka tak brzo.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:18
- Nahlásit

Ty woe, jsem se tu málem počůrala smíchy.

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:19
- Nahlásit

Zdravim,
dneska je asi nějakej divnej den, taky sem se nemohla vyhrabat z postííílky. Spala bych, spala, jak Růženka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:21
- Nahlásit

malinka
Ahoj. Ten pán má stále obsazeno. Zkouším to.
A co je to za firmu - jsem se vůbec nezeptala.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:10
- Nahlásit

Ahoj drahá žumpičky přeji všem úspěšný den

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:13
- Nahlásit

impact
co to jeee nova rasa jooooo

jinak ahoooj vsiciiiiiii

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:17
- Nahlásit

jsem taky nevychrápaná, pracovník technickejch služeb má blbej zvyk sekat přímo pod mým oknem křoviňákem , dnes začal v 6.20hod, sem na něj z okna zařvala at´ se na to vysere-známe se tykáme si, neslyšel mě, až ho potkám, tak mu to zas důrazně zopakuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:17
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek.
Pan Trix už je zdráv, normálka žere jak protrženej,akorát mám vážně pocit, že trochu zhubnul, má takový ošklivě vystouplý oči. Ale jen z jednoho úhlu pohledu, tak možná přeháním.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:24
- Nahlásit

Dobré ránko všem

<< 1 ... 5220 . 5221 . 5222 . 5223 . 5224 . 5225 . 5226 . 5227 . 5228 . 5229 . 5230 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání